2017 Şubat Anneleri

Biz bunu aldım canım aşırı uyguna

Eklentiler

• IMG_6109.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 101
Atesolcer hangi marka aldin ?

Geçmiş olsun.ıhlamuru kaynat içine karabiber ve bal ilave edip içersen iyi olur.Gün içinde bol bol ılık su iç.sıcak su sakın içme bakteriler sıcak ortamı seviyor bu yüzden enfeksiyonu arttırıyor.
Neredeyse iki haftadır yapıyorum geçti gibi oldu Yine başladı

Biz de daha odaları degisecegiz, bosaltıp tasıyacagız, işimiz cok, sadece ne alacagımıza karar verdik. Boya yeni diye esim yaptırmak istemedi pek ama oda bir bosalınca sanırım yaptırtırım boya :)[/QUOTE]
Bizim ev de yeni Bizim değil söyle Kolay eski haline çevrilebilecek bir şey yapmamız lazım karar verenler fotoğraf paylaşsın da biz de bakalım

Iyi sen yine odayi bosaltmissin. ben evi degistirecegim
O kadar rahat duruyorumki Allah sonunuzu hayir etsin. bu gidisle cocuk olduktan sonra oda yapicam sanirim
Biz de rahatız maşallah ben internetten fırsat bulursam bakıyorum gezmeye sonra çıkacağız inşallah

Sıkma canını halledilir bir şekilde olmadı kalan eksikleri doğumdan sonra halledersin.. hemen odalarında tek başına yatamıyolar zaten.. sen de internetten araştır fikir olur model fiyat falan..

Biz de daha odaları degisecegiz, bosaltıp tasıyacagız, işimiz cok, sadece ne alacagımıza karar verdik. Boya yeni diye esim yaptırmak istemedi pek ama oda bir bosalınca sanırım yaptırtırım boya :)[/QUOTE]
En sıkıntılıso odayı boşaltmak sanırım.. ben de o kadar eşyayı nereye koyacağımı düşünüyorum evimizin tek deniz gören yeri yatak odasının balkonuydu orası da resmen depo oldu ful eşya doldu yine oraya yığacağım galiba herşeyi

Evet iki tane kulpu var gibi görünüyor belki bilen varsa nasıldır söyler. yorum olsa fikir edinirdik stylo alacaktım ben ama onu civil de canlı gördüm çok kullanışlı durmuyordu bunun bölme sayısı daha fazla hem sırtta hem kolda kullanılıyorsa da çok iyi

ya kızlar merhaba,

dün misafir geldi yatılı ben de bir sürü uğraştım tüm gün ayaktaydım.. bir gün öncesinde de yine temizlik falan yoruldum.. dün bebeğim karnımda toplanıyor kasılıyordu sürekli.. çok kızdım kendime bu kadar yorduğum için kendimi..en son ayakta bile duramıyordum.. hemen karnımda bebek top gibi kasılıyordu göbek çevremde.. sonrada hiç kıpırdamadı .. bugünde çok az hareket etti.. belli belirsiz.. canım çok sıkılıyor.. herşey yolunda mıdır ...? çok fena asabım bozuk ağlıcam ya şimdi.. bakamıyorum aptallığım yüzünden şimdiden bebeğime...

Geçenlerde bende dışarıda çok yürüdüm üstüne ertesi gün evde iş yaptım baya.. normalde zaten kasılmalarım var benim bayadır. Ama temizlikten de sonra iyice artmıştı kasılmalarım sanki bebek de aşağı sarkıtmıştı göbeğimi hem kasılıyodu kasılmadığı zamanda çok sertti.. o da yorulmuş olacak ki hareketlerini daha az hissettim ama ertesi gün güzelce yatıp dinlenince eski fıldır fıldır haline döndü bebişim. Endişelenme arada oluyor böyle ama artık kendimizi yormamaya dikkat etmemiz gerekiyor.. hala ağırlaştığımızın farkında değiliz. Ayaklarını uzat dinlen. Biraz da enerji verecek bişeyler ye .. düzelir canım. Böyle endişelenirsen bebiş daha çok stres olur.. rahat ol.

Yoook ya hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. sen ne kadar yorulduysan o da hafif yorulmuşur ondan hareketleri biraz azalmıştır bu çok normal.Ama çok iş güce takmamak lazım boşverin hamileyim gelen de biliyor sonuçta biraz rahat olmak lazım.

çok teşekkür ederim cevabınız için kızlar.. canım çok sıkıldı.. dediğiniz gibi karnım sertti tüm gün.. ve sanki aşağı inmiş gibiydi .. çok ağır hissediyordum karnımı.. bugünde böyle bi stres yüklendim işte canım sıkıldı..

Aynısını yaşamışsın merak etme dinlenince geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…