Biz bunu aldım canım aşırı uygunabugün itibariyle 28+2 den bildiriyorum, akşam oturmaya gitmiştik ve kız hiç durmadı. bir de dayanamıyorum kızlar 3 gündür elimle sürekli ayağını arıyorum. bulunca şöyle hafif bastırıyorum hemen ittiriyor geri. Allahım o kadar duygulanıyorum ki buna:))) bir de anne yanı beşiği alacak olanlar son zamanda mı almak mantıklı? normal karyolasını vs yeni yaptıracağım.
bir de oda takımı yapanlara fiyat sormak istiyorum. instagramda br takıma aşık oldum, ki ben beğenemem kolay kolay. gardrop hariç 4000 tl dediler. çok pahalı ama çok güzel ya. fiyatlar genel olarak ne durumda hiç fikrim yok.
Atesolcer hangi marka aldin ?Biz de bugün bol alışverişli gün geçirdik :)
Minik tavşanıma tavşanlı nevresim takımı ve ateş ölçer aldım. Bir de e bebekten alt açma örtüsü, kulak pamuğu, lansinoh göğüs ucu kremi, göğüs pedi, banyo küveti, kova, maşrapa, köpük file, sünger aldım
Medisana aldım Alman markasıAtesolcer hangi marka aldin ?
Neredeyse iki haftadır yapıyorum geçti gibi oldu Yine başladıGeçmiş olsun.ıhlamuru kaynat içine karabiber ve bal ilave edip içersen iyi olur.Gün içinde bol bol ılık su iç.sıcak su sakın içme bakteriler sıcak ortamı seviyor bu yüzden enfeksiyonu arttırıyor.
Karar vermek bile çok güzel bencebiz haftaya odasının boyamasını bitirip vereceğiz sipariş inşallah.. bulunduğumuz şehirde yok kargoyla gelecek.. havalandırması kokusu çıkması falan ancak olur galiba.. siz ne zaman odasını yapmayı düşşnüyosunız peki? 0
Vitamin eksikliği yüzünden oluyor genelde vitamin hapı kullanmıyor musunYa kızlar uyurken size de kramp giriyo mu dun iki bacagima birden girdi yuruyemiyorum
Biz de rahatız maşallah ben internetten fırsat bulursam bakıyorumIyi sen yine odayi bosaltmissin. ben evi degistirecegim
O kadar rahat duruyorumki Allah sonunuzu hayir etsin. bu gidisle cocuk olduktan sonra oda yapicam sanirim
Sıkma canını halledilir bir şekildeBenim de eşim çok yoğun ondan dolayı tediginim Çünkü Tek başıma yapamam dekorasyon olayı için de gezmek lazım ehliyet yok Tek başıma çıkmak istesem sıkıntıHayırlısı ya hallolur bir şekilde inşallah bakalım o zaman internetten bakınıyorum şimdilik öyle
Karar vermek bile çok güzel bencebiz haftaya odasının boyamasını bitirip vereceğiz sipariş inşallah.. bulunduğumuz şehirde yok kargoyla gelecek.. havalandırması kokusu çıkması falan ancak olur galiba.. siz ne zaman odasını yapmayı düşşnüyosunız peki? 0
En son aynı anda iki bacağıma girince yetti beah diyip magnezyuma başladım tavsiye ederim doktorunla paylaşıp derhal magnezyuma başlamalısınYa kızlar uyurken size de kramp giriyo mu dun iki bacagima birden girdi yuruyemiyorum
Yaaa fiyatı çok uygun ve özellikleri de anlatıldığına göre çok güzelmiş bence..ama ürünle ilgili sadece 1 adet resim var ve hiç yorum yok.. keşke daha detaylı bilgi olsaymış.. sırt çantası olarak da kullanılıyor galiba?
Mahvital kullanıyorum canım ama dün bittim yaEn son aynı anda iki bacağıma girince yetti beah diyip magnezyuma başladım tavsiye ederim doktorunla paylaşıp derhal magnezyuma başlamalısın
ya kızlar merhaba,
dün misafir geldi yatılı ben de bir sürü uğraştım tüm gün ayaktaydım.. bir gün öncesinde de yine temizlik falan yoruldum.. dün bebeğim karnımda toplanıyor kasılıyordu sürekli.. çok kızdım kendime bu kadar yorduğum için kendimi..en son ayakta bile duramıyordum.. hemen karnımda bebek top gibi kasılıyordu göbek çevremde.. sonrada hiç kıpırdamadı .. bugünde çok az hareket etti.. belli belirsiz.. canım çok sıkılıyor.. herşey yolunda mıdır ...? çok fena asabım bozuk ağlıcam ya şimdi.. bakamıyorum aptallığım yüzünden şimdiden bebeğime...
Yoook ya hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. sen ne kadar yorulduysan o da hafif yorulmuşur ondan hareketleri biraz azalmıştır bu çok normal.Ama çok iş güce takmamak lazım boşverin hamileyim gelen de biliyor sonuçta biraz rahat olmak lazım.ya kızlar merhaba,
dün misafir geldi yatılı ben de bir sürü uğraştım tüm gün ayaktaydım.. bir gün öncesinde de yine temizlik falan yoruldum.. dün bebeğim karnımda toplanıyor kasılıyordu sürekli.. çok kızdım kendime bu kadar yorduğum için kendimi..en son ayakta bile duramıyordum.. hemen karnımda bebek top gibi kasılıyordu göbek çevremde.. sonrada hiç kıpırdamadı .. bugünde çok az hareket etti.. belli belirsiz.. canım çok sıkılıyor.. herşey yolunda mıdır ...? çok fena asabım bozuk ağlıcam ya şimdi.. bakamıyorum aptallığım yüzünden şimdiden bebeğime...
Geçenlerde bende dışarıda çok yürüdüm üstüne ertesi gün evde iş yaptım baya.. normalde zaten kasılmalarım var benim bayadır. Ama temizlikten de sonra iyice artmıştı kasılmalarım sanki bebek de aşağı sarkıtmıştı göbeğimi hem kasılıyodu kasılmadığı zamanda çok sertti.. o da yorulmuş olacak ki hareketlerini daha az hissettim ama ertesi gün güzelce yatıp dinlenince eski fıldır fıldır haline döndü bebişim. Endişelenme arada oluyor böyle ama artık kendimizi yormamaya dikkat etmemiz gerekiyor.. hala ağırlaştığımızın farkında değiliz. Ayaklarını uzat dinlen. Biraz da enerji verecek bişeyler ye .. düzelir canım. Böyle endişelenirsen bebiş daha çok stres olur.. rahat ol.
Yoook ya hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. sen ne kadar yorulduysan o da hafif yorulmuşur ondan hareketleri biraz azalmıştır bu çok normal.Ama çok iş güce takmamak lazım boşverin hamileyim gelen de biliyor sonuçta biraz rahat olmak lazım.
çok teşekkür ederim cevabınız için kızlar.. canım çok sıkıldı.. dediğiniz gibi karnım sertti tüm gün.. ve sanki aşağı inmiş gibiydi .. çok ağır hissediyordum karnımı.. bugünde böyle bi stres yüklendim işte canım sıkıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?