2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar benim iç çamaşırımda gün içinde hep küçükte olsa bir ıslaklık oluyor bu normal mi sizce amniyo sıvısı olabilir mi ne yapmalıyım. Aklımı çok kurcalamaya başladı bu konu. İdrar enfeksiyonum da yok geçen hafta yaptırmıştım çünkü. Bu durumu bilen yaşayan var mı şimdiden tşk.

eczanelerde petler varmış amniyo sıvısı olup olmadığını anlamak için.. ama değildir sanmıyorum.. pek çoğumuzda hep bir akıntı ıslaklık durumu var.. yine de içim rahat etsin diyosan bakabilrsin o petlere..

Eczanelerde bunun için pedler var diyorlardı amniyo sıvısı ise renk değiştiriyormuş , için rahat edecekse onlardan alabilirsin.

Bence de
Üniversitedeyken kendime istemiştim
Kızım büyüsün ona alcam
Sen o filli üçlü çerçeveyi kaça yaptırdın?[/QUOTE]

Evet canım adımı değiştirdim eşim kendi adını kullanma nolur nolmaz diyip duruyordu siz ben olduğumu bilin diye fotoyu değiştirmedim

Bizim babaanne de en az seninki kadar gamsız daha diyor ki odayı kızın ailesi alır siz mi alacaksınız

Zaten evlenirken bir kuruş hayırları olmadı hala da yok anca laf

Bebekler doğunca görcez bakalım sevmeye gelince severler ama milleti görüyorum altın falan takıyorlar anneye bebeğe bizimki bir iki örgü yaptı. dede zaten allaha emanet kendi kendine yetmiyor

Bende de geçen hafta misafir vardı sağolsunlar yardım ettiler ama hazırlık yaparken mahvolmuştum ebe kontrol etti aşağıda bebek dikkat et demişti ben de bu hafta hep oturdum ayaklarımı da havaya kaldırdım fırsat buldukca şimdi rahatız kızım da ben de. üzülme sen de minikler hissediyor. zaten annem yorgun bir de ben tekmelemeyim diye düşünmüştür meleğin

Naber kizlar.
Sıkıcı bir pazar gunü esim yok evde bende ders calisiyorum.
Varmi benim gibi acikogretim sinavlarina giren?? bebiste kipir kipir ordan oraya geziyor iyice dikkatim dagiliyor gozum hep karnimda .
Nasil bitiricem bilmiyorum bu sene son ama hele ikinci donem bebisle nasil yaparim. Insallah kalmadan veririmde kurtulurum bu beladan

Arkadaşlar ben kalsiyum,magnezyum,gyno ferro,decavit kullanıyorum sizce fazla değil mi bu kadar vitamin.Benim gibi 4 tane vitamin kullanan var mı.Kan sonucu falan istemeden direk bunları kullanacaksın dedi dr um.

Arkadaşlar ben kalsiyum,magnezyum,gyno ferro,decavit kullanıyorum sizce fazla değil mi bu kadar vitamin.Benim gibi 4 tane vitamin kullanan var mı.Kan sonucu falan istemeden direk bunları kullanacaksın dedi dr um.
Doktorum bana sadece gnyo ferro sanol verdi. Kanim.dusuk cunku. Dusuk olmasada verirmiydi bilmem. baska bisey vermedi. saglik ocagindan decavit vermislerdi. onuda 2-3 ginde bi tane iciyom. bende doktora hic sormadim vitamine ihtiyac yokmu diye. aklima gelmedi. dengeli beslenmeye calisiyorum insallah bir aksilik olmaz

İyice dinlen geçecektir. Ben artık büyük temizlik falan yapmıyorum çamaşırları bile eşimle asıyoruz. Yemeği ben yapıyorum o topluyor git uzan diyor. Yorma kendini hiç

Benim de asli öğretmenliğe geçiş sınavım çar 1 ay sonra ama çalışamıyorum. Bu hafta okula etken gidip orada çalışmayı denicem. Off 6 sene özelde çalıştım bilsem böyle bir şey olduğunu idareye baskı yapardım kaldırın adaylığımı diye

Osteocare(calsiyum,magnezyum,zinco d3 vitamin içeriyo),gyno ferro sanol,coraspirin,oksapar,arada bi omega 3 balik yagi bende bunlari kullanyorm şuanda 8 kilo almış bulunmaktaym

iyi oldu Sağol canım peki bunlar 0 3 aylık mi

İnş.evet.

iyi oldu Sağol canım peki bunlar 0 3 aylık mi

Çoğu 0-3 canım. 1-2 tanesi 0-1 yani yenidoğana yakın, hastane çıkışı da olunca çok yenidoğan kadar küçük almadım. Bunların haricinde 1-2 tane de 3-6 aldım artık kıyafet almicam hediye de gelecek nasılsa. İşimize yaramayan bedenler gelirse de yarayanlarla değiştiririz diye düşünüyorum nasılsa bilinen mağazalardan geliyor hediyelerde..

Bunlarda bugün civile girmişken aldıklarım kızlar..

Uni baby 10 lu alt açma örtüsü
Dalin çamaşır deterjanı
Uni baby 6 lı yeni doğan ıslak mendil (kulak pamuğu hediyeli)
Weewell oda termometresi (sıcaklık ve nem ölçer)
Lansinoh 60 lı göğüs pedi
Lansinoh meme ucu çatlak kremi
1 tane emzik kabı
1 basit emzik (birde mutlaka avent soothie alıcam kaliteli olarak )
Weewell dijital ateşölçer (birde kulaktan ölçerini alıcam marka braun olabilir kulaktan olanda)

Fikir olur belki.

Eklentiler

• IMG_2285.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 116
Güle güle kullanmak nasip olsun. Bende Rabbim nasip ederse gelecek ay alacağım,ne kadar tuttu peki

Güle güle kullanmak nasip olsun. Bende Rabbim nasip ederse gelecek ay alacağım,ne kadar tuttu peki

Amin inşallah hepimize nasip olsun. Hepsi 170 tuttu. Alacaklarımın listesi var elimde ve hepsinin yanına internetten alabileceğim en uygun fiyatları yazmıştım fiyatlara baka baka aldım. 1 yada 2 lira oynadı bazıları. Marka da belirlemiştim. Uygun olanları görerek alıyorum bulamadıklarımı da netten sipariş vericem sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…