Arkadaşlar benim iç çamaşırımda gün içinde hep küçükte olsa bir ıslaklık oluyor bu normal mi sizce amniyo sıvısı olabilir mi ne yapmalıyım. Aklımı çok kurcalamaya başladı bu konu. İdrar enfeksiyonum da yok geçen hafta yaptırmıştım çünkü. Bu durumu bilen yaşayan var mı şimdiden tşk.
Arkadaşlar benim iç çamaşırımda gün içinde hep küçükte olsa bir ıslaklık oluyor bu normal mi sizce amniyo sıvısı olabilir mi ne yapmalıyım. Aklımı çok kurcalamaya başladı bu konu. İdrar enfeksiyonum da yok geçen hafta yaptırmıştım çünkü. Bu durumu bilen yaşayan var mı şimdiden tşk.
Herkes mi :) benim kızımın odasında gardırobum var, onu odaya alacağım. Tabi önce eşim marangoz bulacak. Hatta o marangozu bulursa 2 sene önce aldığım çöp kutusu mutfak dolabının altına monte edilecek, 5 ay önce aldığımız televizyon mutfak dolabına konacak, salonun dekorasyonu değişecek. Konsol aynası duvara monteli çünkü. Mutfak boyanacak sigara sadece orada içiliyor tavan sapsarı olmuş.
Arkadan eve temizlikçi girecek.
Mobilyalar aralık sonu gelecek
Benim işim çok
Çok güzelmiş takım güle güle kullan
Bu arada İlknur sen misin adın mı değişti?
Bizim babaanne yeni ev aldı
Kocam para durumları müsait değil diye arabanın ucuzunu almaya çalışıyordu
Kadın gidip Yen'i salon ve yatak odası takımı almış
Perdeler ve halılar için de bu hafta sonu çıkacakmış
Ne babaanne ama!
Bence yalnız değilizfanları çok fazla ama kesinlikle değer ona
ya kızlar merhaba,
dün misafir geldi yatılı ben de bir sürü uğraştım tüm gün ayaktaydım.. bir gün öncesinde de yine temizlik falan yoruldum.. dün bebeğim karnımda toplanıyor kasılıyordu sürekli.. çok kızdım kendime bu kadar yorduğum için kendimi..en son ayakta bile duramıyordum.. hemen karnımda bebek top gibi kasılıyordu göbek çevremde.. sonrada hiç kıpırdamadı .. bugünde çok az hareket etti.. belli belirsiz.. canım çok sıkılıyor.. herşey yolunda mıdır ...? çok fena asabım bozuk ağlıcam ya şimdi.. bakamıyorum aptallığım yüzünden şimdiden bebeğime...
Bana babamdan bulaştı atlatması cok zor dikkat et canımKizlar merhaba. Nasilsniz bebekler nasilesim grip olmus ya. Umarim bana bulasmaz
Bende magvital kullanıyorumMahvital kullanıyorum canım ama dün bittim ya
Doktorum bana sadece gnyo ferro sanol verdi. Kanim.dusuk cunku. Dusuk olmasada verirmiydi bilmem. baska bisey vermedi. saglik ocagindan decavit vermislerdi. onuda 2-3 ginde bi tane iciyom. bende doktora hic sormadim vitamine ihtiyac yokmu diye. aklima gelmedi. dengeli beslenmeye calisiyorum insallah bir aksilik olmazArkadaşlar ben kalsiyum,magnezyum,gyno ferro,decavit kullanıyorum sizce fazla değil mi bu kadar vitamin.Benim gibi 4 tane vitamin kullanan var mı.Kan sonucu falan istemeden direk bunları kullanacaksın dedi dr um.
İyice dinlen geçecektir. Ben artık büyük temizlik falan yapmıyorum çamaşırları bile eşimle asıyoruz. Yemeği ben yapıyorum o topluyor git uzan diyor. Yorma kendini hiçya kızlar merhaba,
dün misafir geldi yatılı ben de bir sürü uğraştım tüm gün ayaktaydım.. bir gün öncesinde de yine temizlik falan yoruldum.. dün bebeğim karnımda toplanıyor kasılıyordu sürekli.. çok kızdım kendime bu kadar yorduğum için kendimi..en son ayakta bile duramıyordum.. hemen karnımda bebek top gibi kasılıyordu göbek çevremde.. sonrada hiç kıpırdamadı .. bugünde çok az hareket etti.. belli belirsiz.. canım çok sıkılıyor.. herşey yolunda mıdır ...? çok fena asabım bozuk ağlıcam ya şimdi.. bakamıyorum aptallığım yüzünden şimdiden bebeğime...
Naber kizlar.
Sıkıcı bir pazar gunü esim yok evde bende ders calisiyorum.
Varmi benim gibi acikogretim sinavlarina giren?? bebiste kipir kipir ordan oraya geziyor iyice dikkatim dagiliyor gozum hep karnimda .
Nasil bitiricem bilmiyorum bu sene son ama hele ikinci donem bebisle nasil yaparim. Insallah kalmadan veririmde kurtulurum bu beladan
Osteocare(calsiyum,magnezyum,zinco d3 vitamin içeriyo),gyno ferro sanol,coraspirin,oksapar,arada bi omega 3 balik yagi bende bunlari kullanyorm şuanda 8 kilo almış bulunmaktaymArkadaşlar ben kalsiyum,magnezyum,gyno ferro,decavit kullanıyorum sizce fazla değil mi bu kadar vitamin.Benim gibi 4 tane vitamin kullanan var mı.Kan sonucu falan istemeden direk bunları kullanacaksın dedi dr um.
iyi oldu Sağol canım peki bunlar 0 3 aylık mi@Mutsuzperi27
Canım ben kıyafet olarak
1 tane 10 lu hastane çıkışı
15 ad. çıtçıtlı bady (uzun-kısa kol karışık)
10 adet ayaklı tulum
2 adet alt üst takım
1 adet pijama takım
1 adet kalın polar tulum(mont gibi)
7 çift çorap
4 adet şapka
4 çift eldiven
1 adet ayakkabı
12 li ağız mendili-omuz bezi
aldım şimdiye kadar. Sayı olarak fikir olur belki
İnş.evet.Doktorum bana sadece gnyo ferro sanol verdi. Kanim.dusuk cunku. Dusuk olmasada verirmiydi bilmem. baska bisey vermedi. saglik ocagindan decavit vermislerdi. onuda 2-3 ginde bi tane iciyom. bende doktora hic sormadim vitamine ihtiyac yokmu diye. aklima gelmedi. dengeli beslenmeye calisiyorum insallah bir aksilik olmaz
O zaman sende benim gibi çok vitamin kullananlardansın.Bende 9 kilo aldımOsteocare(calsiyum,magnezyum,zinco d3 vitamin içeriyo),gyno ferro sanol,coraspirin,oksapar,arada bi omega 3 balik yagi bende bunlari kullanyorm şuanda 8 kilo almış bulunmaktaym
iyi oldu Sağol canım peki bunlar 0 3 aylık mi
Güle güle kullanmak nasip olsun. Bende Rabbim nasip ederse gelecek ay alacağım,ne kadar tuttu pekiBunlarda bugün civile girmişken aldıklarım kızlar..
Uni baby 10 lu alt açma örtüsü
Dalin çamaşır deterjanı
Uni baby 6 lı yeni doğan ıslak mendil (kulak pamuğu hediyeli)
Weewell oda termometresi (sıcaklık ve nem ölçer)
Lansinoh 60 lı göğüs pedi
Lansinoh meme ucu çatlak kremi
1 tane emzik kabı
1 basit emzik (birde mutlaka avent soothie alıcam kaliteli olarak )
Weewell dijital ateşölçer (birde kulaktan ölçerini alıcam marka braun olabilir kulaktan olanda)
Fikir olur belki.
Güle güle kullanmak nasip olsun. Bende Rabbim nasip ederse gelecek ay alacağım,ne kadar tuttu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?