Amin. Bende hani çok kalitesiz birşey almam zaten bebeğimede ama tasarruflu davranmak zorundayım maalesef. Oyüzden araştırıp öyle alıyorumAmin inşallah hepimize nasip olsun. Hepsi 170 tuttu. Alacaklarımın listesi var elimde ve hepsinin yanına internetten alabileceğim en uygun fiyatları yazmıştım fiyatlara baka baka aldım. 1 yada 2 lira oynadı bazıları. Marka da belirlemiştim. Uygun olanları görerek alıyorum bulamadıklarımı da netten sipariş vericem sonunda..
Bana babamdan bulaştı atlatması cok zor dikkat et canım
Bol bol mandalin suyu filan sık iç :)Ayni evde olunca canim zor oluyor iste ne kadar dikkat etsekte
Ya geceden beri kusuyodum bide kan kustum yarim bardaga yakin gun icindede kusmalar olunca hastaneye gittik serum yedim ardindan tahlil sonuclarinda da kanda enfeksiyon cikti yarin gidicem dr a bakalim ne diyecek rabbim korusun yavrularimizi ya ne cektik allah biliyo karnimin icleri kaburgalrim nasi agriyo anlatamam size cok sukir yegenim iyi durumda eltimde oyle bende toparladim cok sukir suan daha iyiyim de su enfeksiyon korkutuyo beni insaAllah erken dogum riski olmaz yaYegeninee cok sevind cnm. Sana da geçmiş olsun nerden aklina geldi kan testi yaptrmak ne rahatsizligin vardi?
Canımmm cok geçmiş olsun benimde var erken dogum riskim igne vuruluyorum rabbim saglikli sekilde tam zamaninda kucagimiza almayi nasip etsinYa geceden beri kusuyodum bide kan kustum yarim bardaga yakin gun icindede kusmalar olunca hastaneye gittik serum yedim ardindan tahlil sonuclarinda da kanda enfeksiyon cikti yarin gidicem dr a bakalim ne diyecek rabbim korusun yavrularimizi ya ne cektik allah biliyo karnimin icleri kaburgalrim nasi agriyo anlatamam size cok sukir yegenim iyi durumda eltimde oyle bende toparladim cok sukir suan daha iyiyim de su enfeksiyon korkutuyo beni insaAllah erken dogum riski olmaz ya
Ya sikayetim kusma ve bisey yiyemiyodum oksuruk tutmustu karnimin icleri acidigi icin yemekte yiyemiyodum yedikce kusiyodum sonra halsizlestim agirlik coktu ustume bayilcak gibi olmustim solugu hastanede aldim vel hasil ac oldugum icin bebekte cok hareketliydi dr hemen kan idrara bakti serum takti acildeki dr kanda enfeksiyon var pazartrsi kadin dogumcuyla gorus dedi ben bisey diyemem zarari olurmu olmaz mi dedi cok yuksek degil ama azda olsa cikmos dedi bakalim yarin dr ne diyecek yemene icmene dikkat et dediGeçmiş olsun yegeninin iyi olmasına sevindim hangi şikayetle tahlil yaptirdin peki enfeksiyon olduğunu öğrendin
benim kız hiç durmuyorhep hareketli yemek yersem zaten sığınamıyor resmen karnıma belime doğru bile hissediyorum sanki hareket sayısı ben deyim 30 sen de 40
ben de okula giderken mecbur eğiliyorum ama kızım hemen kımıldanıyor sıkışıncaayaklarımı kaldırmaya çalışıyorum yandan uzanıyorum bazen de bağlamıyorum. doktora sormuştum o ağrıyı normal demişti bana kafası orda hareket ediyor demişti. endişe etmeyim diyorum ama ağrıyınca ben de korkuyorum.
ben de 5 kilo almışımherkes bana da almadın diyor bakınca bacağımda kollarımda falan birşey yok ama belim kalınlaştı arkadan hamile değilim diyorum bebek bu kilonun ne kadarıdır acaba
çok geçmiş olsun sana da yeğenine de canım... allah korusun sizi birşey olmaz inşallah. bol su iç suyuna birkaç damla limon suyu sık
Yegeninee cok sevind cnm. Sana da geçmiş olsun nerden aklina geldi kan testi yaptrmak ne rahatsizligin vardi?
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar allah razi olsun ama dusman basina vemesin rabbim cok kotuydu kabus gibi midemdende kan gelmisti sabah nasi sanci cektim allah biliyo sabaha kadar kendime gelemedim sabah kendime geldim azcik aksama dogruda tamamen toparlandim dikkat edin hava degisiklogide etkiliyo salgin var ortalikta kalabalik ortamdan uzak durun he vallahiGeçmiş olsun yegeninin iyi olmasına sevindim hangi şikayetle tahlil yaptirdin peki enfeksiyon olduğunu öğrendin
Amin kuzum ya allah razi olsun kuzum benim vallahi inan zamaninda dogsun istiyorum erken dogmaz insaAllah rabbime emanet yavrularimiz bakalim bana ne diyecek yarin dr endiseliyim insaAllah enfeksiyon bebegime kizima zarar vermezCanımmm cok geçmiş olsun benimde var erken dogum riskim igne vuruluyorum rabbim saglikli sekilde tam zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin
tekrar geçmiş olsun cnm ins erken doguma sebebiyet vermez tabi en iyisini doktorun bilir Rabbim korusun senide bebisini deYa sikayetim kusma ve bisey yiyemiyodum oksuruk tutmustu karnimin icleri acidigi icin yemekte yiyemiyodum yedikce kusiyodum sonra halsizlestim agirlik coktu ustume bayilcak gibi olmustim solugu hastanede aldim vel hasil ac oldugum icin bebekte cok hareketliydi dr hemen kan idrara bakti serum takti acildeki dr kanda enfeksiyon var pazartrsi kadin dogumcuyla gorus dedi ben bisey diyemem zarari olurmu olmaz mi dedi cok yuksek degil ama azda olsa cikmos dedi bakalim yarin dr ne diyecek yemene icmene dikkat et dedi
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar allah razi olsun ama dusman basina vemesin rabbim cok kotuydu kabus gibi midemdende kan gelmisti sabah nasi sanci cektim allah biliyo sabaha kadar kendime gelemedim sabah kendime geldim azcik aksama dogruda tamamen toparlandim dikkat edin hava degisiklogide etkiliyo salgin var ortalikta kalabalik ortamdan uzak durun he vallahi
Valla canım benim beşik sallanan aldım ama sabitlicem sallamicam alışmasın hiçMerhaba anneler kv ve eşimi ikna ettim büyük yatak aldirmadim.şimdilik bi dolabı aldık büyüdükçe de takımı tamamlarım diye düşünüyorum. besik için de ikea daki hoşuma gidiyor ama sallanmiyor sanırım ordaki besik . kullanışlı olur mu sizce?
Gece uyku arasında sallamak kolay mı olur acaba diye düşünüyorumValla canım benim beşik sallanan aldım ama sabitlicem sallamicam alışmasın hiç
Yok fazla gelmiyor bende aynı şeyleri kullanıyorum kan verdiğimde hepsi ancak normal çıkmıştı çünkü doktor ne kadar beslensende bunlara illaki ihtiyaç var dediArkadaşlar ben kalsiyum,magnezyum,gyno ferro,decavit kullanıyorum sizce fazla değil mi bu kadar vitamin.Benim gibi 4 tane vitamin kullanan var mı.Kan sonucu falan istemeden direk bunları kullanacaksın dedi dr um.
Bol bol mandalin suyu filan sık iç :)
Ben izin alıp bebeğimi büyütmeyi çok istiyordum ama ev aldık kredi borcumuz var..malesef yapamayacağım. .kayinvalideye kaldık ...annem ve o dönüşümlü bakacaklar inşallahCalisan arkadaslar bebek dogduktan sonra kim bakacak bebeginize. Yada ucretsiz izin almayi dusunuyomusunuz.
canım ben de ist üni uzaktan eğitimdeyim. daha çalışmaya başlamadım bile sınavda ankarada olcakmış 4 saatlik yolu nasıl gidicem bilmiyorum. doktora soracağım gidemezsin derse hiç çalışmamNaber kizlar.
Sıkıcı bir pazar gunü esim yok evde bende ders calisiyorum.
Varmi benim gibi acikogretim sinavlarina giren?? bebiste kipir kipir ordan oraya geziyor iyice dikkatim dagiliyor gozum hep karnimda .
Nasil bitiricem bilmiyorum bu sene son ama hele ikinci donem bebisle nasil yaparim. Insallah kalmadan veririmde kurtulurum bu beladan
Bende izin alip kendim bakmak istiyodum ama bende bosc oduyorum ne yazikki. Annemler sehir disinda kayonvalidemin bakmasinida hic istemiyorum. Gereginden fazla mudahaleci bi kadin. Gorumcemin 3 yasindaki cocuguna o kadar mudahale ediyorki cocuk 3 yasinda hala konusamiyor. Kati gidalari yutamiyor ve daha gecen yil yurumeye basladi. Cocugu her anlamda baski altinda tuttu surekli. Benim cocugumada ayni seyi yapmasini istemiyorum. Ama ne yapacagimi bilemiyorum.Ben izin alıp bebeğimi büyütmeyi çok istiyordum ama ev aldık kredi borcumuz var..malesef yapamayacağım. .kayinvalideye kaldık ...annem ve o dönüşümlü bakacaklar inşallah
Benim bakacak kimsem bile yokBende izin alip kendim bakmak istiyodum ama bende bosc oduyorum ne yazikki. Annemler sehir disinda kayonvalidemin bakmasinida hic istemiyorum. Gereginden fazla mudahaleci bi kadin. Gorumcemin 3 yasindaki cocuguna o kadar mudahale ediyorki cocuk 3 yasinda hala konusamiyor. Kati gidalari yutamiyor ve daha gecen yil yurumeye basladi. Cocugu her anlamda baski altinda tuttu surekli. Benim cocugumada ayni seyi yapmasini istemiyorum. Ama ne yapacagimi bilemiyorum.
Bi defa alisirsa hep sallanarak uyumak ister amaGece uyku arasında sallamak kolay mı olur acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?