Günaydın kızlar. 2 gündür bel ağrısı ve kasık sancisi ndan oluyorum resmen. Çok gezdim artık gezmek neymiş mümkün değil yarim saatten fazlası beni bitiriyor. Bi benim böyleyim
Yok fazla gelmiyor bende aynı şeyleri kullanıyorum kan verdiğimde hepsi ancak normal çıkmıştı çünkü doktor ne kadar beslensende bunlara illaki ihtiyaç var dedi
Çalışan anneler bence bakıcıdan önce anneniz veya kayınvalidenizi düşünün.Sonuçta kendi canları kanları baktıkları.Bu sizler için şans bile bence.Bakıcı en son düşünülmeli oda çok iyi araştırılmalı.Benim bi tanıdığım bakıcıya verdi evin heryerine kamera sistemi kurdu koridorlar dahil.Evin dış kapınısı görecek şekilde bile kurdutmuş eve kim girip çıkıyor diye.Yani zor ailenizden anne kayınvalide biri varsa düşünmeden ona emanet edin.
Günaydın kızlar. 2 gündür bel ağrısı ve kasık sancisi ndan oluyorum resmen. Çok gezdim artık gezmek neymiş mümkün değil yarim saatten fazlası beni bitiriyor. Bi benim böyleyim
Günaydın.. malesef gezmek bana da yarım saatten fazlası yaramıyor. Hemen karnım ağırlaşıyor belim ağrıyor kasılmam oluyor. Aaah ahh ben eskiden fıldır fıldır bi kadındım hiç alışkın değilim bu hallere
Malesef bende ucretsiz izin alamayacagim. bizde ev aldik ve malum kredi borcu. Rabbim o gunleri gostersin insallah saglikla. annemde yakin kayinvalidemde yakin gelir bakarlar. birakmak istemez insan ama yinede cok sukur halimize.ama ben ilcede calisiyorum sut iznini insallah sorunsuz kullanirim. sutum gelipte emziremezeem ona cok uzulurum.
Beraber calistigim arkadas 2 yil ucretsiz izin aldi simdi cocuk 1.5 yasinda anneden ayrilmiyor. buyuyuncede sıkınti sanirim.
Günaydın.. malesef gezmek bana da yarım saatten fazlası yaramıyor. Hemen karnım ağırlaşıyor belim ağrıyor kasılmam oluyor. Aaah ahh ben eskiden fıldır fıldır bi kadındım hiç alışkın değilim bu hallere
Günaydın kızlar.
Hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum herkese..
Ben dün kolideki bebek kıyafetlerini çıkardım ama o kadar yorgundum ki doğru dürüst inceleyemedim bile.
Tek tek onların yıkanması ütülenmesi gözümü korkuttu iyice..
Bi de ilk oğlum nisan sonu doğumlu olunca çok yazlık kıyafeti varmış. Hepsini seçip detaylı bir eksik listesi hazırlamam gerekiyor.
Bütün işler gözümde büyüyor. Yarım saat dolansam karnın kasılmaya başlıyor. Şimdiden böyle ağırlaştıysam 1 ay sonra mı düşünemiyorum. Guya 3-4 hafta sonra yıkarım kıyafetleri diyordum ama sanırım fazla ağırlaşmadan yapmak lazım...
Ben de çok takıyorum kafama erken mi doğacak diye ay Allah korusun ya zamanında gelsinler inşallah.. iyice ruh halimiz bozuldu. Hem bedenen hem ruhen çok yorulduğumu hissediyorum..
Günaydın kızlar.
Hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum herkese..
Ben dün kolideki bebek kıyafetlerini çıkardım ama o kadar yorgundum ki doğru dürüst inceleyemedim bile.
Tek tek onların yıkanması ütülenmesi gözümü korkuttu iyice..
Bi de ilk oğlum nisan sonu doğumlu olunca çok yazlık kıyafeti varmış. Hepsini seçip detaylı bir eksik listesi hazırlamam gerekiyor.
Bütün işler gözümde büyüyor. Yarım saat dolansam karnın kasılmaya başlıyor. Şimdiden böyle ağırlaştıysam 1 ay sonra mı düşünemiyorum. Guya 3-4 hafta sonra yıkarım kıyafetleri diyordum ama sanırım fazla ağırlaşmadan yapmak lazım...
Yıkama işine bende takıldım bu ara.. çevremde bi kaç kişi ne olur ne olmaz çanta hazırla falan dedi ay panik de oldum. 30 ları geçince yaparım diyorum ama ne yapmak lazım bilemedim. Şimdiden yıkasak erken mi durduğu yerde tozlanır kirlenir mi diyorum bi yandan da.. dediğin gibi iyice de ağırlaştım galiba. Artık çoraplarımı ayakkabılarımı tek başına giymem eziyet oldu. Eşim yanımdaysa mutlaka o giydiriyor. Kendine yetememek ne zormuş.. yine de bugünümüze şükür..
Yıkama işine bende takıldım bu ara.. çevremde bi kaç kişi ne olur ne olmaz çanta hazırla falan dedi ay panik de oldum. 30 ları geçince yaparım diyorum ama ne yapmak lazım bilemedim. Şimdiden yıkasak erken mi durduğu yerde tozlanır kirlenir mi diyorum bi yandan da.. dediğin gibi iyice de ağırlaştım galiba. Artık çoraplarımı ayakkabılarımı tek başına giymem eziyet oldu. Eşim yanımdaysa mutlaka o giydiriyor. Kendine yetememek ne zormuş.. yine de bugünümüze şükür..
kızlar Günaydın. burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine mahallenin en mutlu bebeği kitabını okuyorum. Henüz baslardayim. kolik olan bebekler için 5 temel prensipten bahsediliyor. 1 kundaklama,sıkıca sarma 2 yan ya da yuzukoyun yatırmak 3 şşşt sesi yüksek ve monoton gürültü 4 sallamak, ritmik sallanma hareketi 5 emmek.