Yok canım buralardayim :) okuyorum yazdıklarınızı :) ctesi arabamıza hırsız girmiş canım çok sıkkın di akşamına eşimin teyzesi gelecekti bütün gün biseyler hazırlamaya uğraştım ve ertesi gün pert oldum dün akşam da eltim fln vardı tlfna pek bakamadim oglusum da biraz hareketsiz kafam takiliyo
kızlar bende şu sıralar instagramda amigurumi oyuncaklara merak saldım. en azından bi çıngırak bide kuzu yaptırmak istiyorum varmı düşünen bunlardan ağzına felan alır en azından zarar vermez gibime gelio
kızlar bende şu sıralar instagramda amigurumi oyuncaklara merak saldım. en azından bi çıngırak bide kuzu yaptırmak istiyorum varmı düşünen bunlardan ağzına felan alır en azından zarar vermez gibime gelio
Aminnn cok sukir yaaaaaa bugun gittim dra kizim iyiymis cok sukur grip vurdu hafif normal deid beyaz bisi dedi ama anlamadim onu bu enfeksiyon kanda yukselmsi normal her hamilede oluyo o dedi korkukcak sekikdede yukselmemos dedi grip oldugun icin cikmis dedi cok sukur risk yok yani risk yaratacak kadar yuksek dgil dedi devletteki acildeki dr bilmedigi icin biraz korkutucu yorum yapti ama sukur icim rahatladi bugun ve kizim 850 gr olmus haftaya seker yuklemesi yaptiricam hayirlisi rabbimden
Al benden de o kadar. Normal Doğuma psikolojik olarak imkansız gözüyle bakıyorum. Hamile kalmadan önce de bekarken de hep böyleydi bu benim için.. psikolojik olarak bunu kaldıramayacağını bilen bi kadına da hiçbir doktor bu konuda baskı yapmamalı bence. Herkesin kendi bedeni..
Bi de burda daha önce de konuşulmuştu, lütfen daha önce Doğum yapanlar olumsuz anılarını anlatmasınlar ki zaten korkan arkadaşlar daha da panik olmasın. Kimse için kolay değil sonuçta. Normalin de sezeryanın da kolay zor yönleri, olumlu olumsuz hikayeleri var.. o yüzden bırakalım herkes kendi tecrübe etsin bence..
ben inşallah nasip olursa epidural ile normal doğum düşünüyorum bnm 2 arkadaşım öyle doğum yaptılar, bi de eşimin kuzeni.. hepsi çok rahat diyolar.. sancılar falan çok rahat geçmiş.. inşallah hepimizin öyle kolay geçer.. ben de takipte kalayım bakalım kızlar ne düşünüyo..
epidural normal doğum için nefes egzersizlerini çok iyi yapabiliyor olmak gerekiyormuş diye biliyorum.. epidural kasılma hissini azalttığı için doğru zamanda doğru nefesi alıp vermek gerekiyormuş sanırım yoksa bası uygulanması ya da vakumla alınması gerekebiliyormuş bebeğin..
Aminnn cok sukir yaaaaaa bugun gittim dra kizim iyiymis cok sukur grip vurdu hafif normal deid beyaz bisi dedi ama anlamadim onu bu enfeksiyon kanda yukselmsi normal her hamilede oluyo o dedi korkukcak sekikdede yukselmemos dedi grip oldugun icin cikmis dedi cok sukur risk yok yani risk yaratacak kadar yuksek dgil dedi devletteki acildeki dr bilmedigi icin biraz korkutucu yorum yapti ama sukur icim rahatladi bugun ve kizim 850 gr olmus haftaya seker yuklemesi yaptiricam hayirlisi rabbimden
ben inşallah nasip olursa epidural ile normal doğum düşünüyorum bnm 2 arkadaşım öyle doğum yaptılar, bi de eşimin kuzeni.. hepsi çok rahat diyolar.. sancılar falan çok rahat geçmiş.. inşallah hepimizin öyle kolay geçer.. ben de takipte kalayım bakalım kızlar ne düşünüyo..
epidural normal doğum için nefes egzersizlerini çok iyi yapabiliyor olmak gerekiyormuş diye biliyorum.. epidural kasılma hissini azalttığı için doğru zamanda doğru nefesi alıp vermek gerekiyormuş sanırım yoksa bası uygulanması ya da vakumla alınması gerekebiliyormuş bebeğin..
Doğum yapacağım hastenin bi ebesi hamile pilatesi gibi bir eğitim veriyo canım ona başlayacağım orda falan baya önemsiyolar nefes egzersizlerini.. inşallah benim için de faydalı olur..
kızlar omega almaya devam ediyorsunuz değil mi? ben arada unutsamda alıyorum omegamı bitti bitecek hangi marka kullanıyorsunuz acaba. sanırım omegaları devlet karşılamıyor