2017 Şubat Anneleri

Kızlar baby&me sıvı çamaşır deterjanı kullanan var mı? Ebebekte çok güzel yorumlar yapmışlar. Leke falan da iyi çıkarıyormuş

Loveali elif nerelerdesin? Sen her gün girerdin paketin mi bitti?
Yok canım buralardayim :) okuyorum yazdıklarınızı :) ctesi arabamıza hırsız girmiş canım çok sıkkın di akşamına eşimin teyzesi gelecekti bütün gün biseyler hazırlamaya uğraştım ve ertesi gün pert oldum dün akşam da eltim fln vardı tlfna pek bakamadim oglusum da biraz hareketsiz kafam takiliyo

kızlar bende şu sıralar instagramda amigurumi oyuncaklara merak saldım. en azından bi çıngırak bide kuzu yaptırmak istiyorum varmı düşünen bunlardan ağzına felan alır en azından zarar vermez gibime gelio

Bende baktım da kararsızım. Şu anda bi tane uyku arkadaşı var hediye geldi.. karar veremedim alsam mı almasam mı

tekrar geçmiş olsun cnm ins erken doguma sebebiyet vermez tabi en iyisini doktorun bilir Rabbim korusun senide bebisini de
Aminnn cok sukir yaaaaaa bugun gittim dra kizim iyiymis cok sukur grip vurdu hafif normal deid beyaz bisi dedi ama anlamadim onu bu enfeksiyon kanda yukselmsi normal her hamilede oluyo o dedi korkukcak sekikdede yukselmemos dedi grip oldugun icin cikmis dedi cok sukur risk yok yani risk yaratacak kadar yuksek dgil dedi devletteki acildeki dr bilmedigi icin biraz korkutucu yorum yapti ama sukur icim rahatladi bugun ve kizim 850 gr olmus haftaya seker yuklemesi yaptiricam hayirlisi rabbimden

Kesinlikle çok doğru söylüyorsun.

epidural normal doğum için nefes egzersizlerini çok iyi yapabiliyor olmak gerekiyormuş diye biliyorum.. epidural kasılma hissini azalttığı için doğru zamanda doğru nefesi alıp vermek gerekiyormuş sanırım yoksa bası uygulanması ya da vakumla alınması gerekebiliyormuş bebeğin..

Geçmiş olsun.Crp değerin kaç çıktı o önemliymiş.

Ben de bir aksilik olmazsa epidural normal doğum istiyorum,bakalım ne olacak..

Doğum yapacağım hastenin bi ebesi hamile pilatesi gibi bir eğitim veriyo canım ona başlayacağım orda falan baya önemsiyolar nefes egzersizlerini.. inşallah benim için de faydalı olur..

kızlar omega almaya devam ediyorsunuz değil mi? ben arada unutsamda alıyorum omegamı bitti bitecek hangi marka kullanıyorsunuz acaba. sanırım omegaları devlet karşılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…