2017 Şubat Anneleri

canım sen tecrubelisin eminim benden daha iyisini bilirsin. deneyip gorecez. kundaklamak için elleri sarin ama ayakları serbest birakarak yapın diyenler var bilemiyorum ki. Kitapta da daha baslardayim bi bitsin bakalım

Her bebek farklı canım ama bütün bebekleri rahatlatan şey annenin kucağı...
Bol bol kucağımıza alıp kokumuzla rahatlamalarını sağlayacağız...
Bu okuduğun kitap yabancı bir yazara ait.
Onlar bize göre çok daha kuralcı oluyorlar.
O yüzden türk pedagogu olarak Yaşar Kuru ,Adem güneş ,Doğan cüceloğlu gibi yazarları tavsiye ediyorum.

Bebek odasıni kurduk biz ama bebek kıyafetlerini yikayip ütuleyip yerleştirsemmi erkenmi bilemiyorm doguma var daha sonuçta

Canım benim doğumuma 72-73 gün kaldığı için 1-2 haftaya yıkayıp kaldırayım diyorum.
Sizin daha zamanınız var ama yine de sana bağlı. Neticede dolaptaki yıkanmış ütülenmiş çamaşıra hiç bir şey olmaz. Üzerini de örtersen mis gibi durur dolabınızda

Canım sezeryan bir kişisrl tercihtir. Doktorun buna saygı duyup istediğin yöntemi uygulamak zorunda.
Ben de ilkimde normalden korktuğum için kişisel tercihimle sezeryan oldum. Yani bu karar anneye bırakılıyor...

Haklısın canım ,doğum ile ilgili bir şey konuşulmasın.
Sadece merak ettiğiniz ,öğrenmek istediğiniz şeylerde yardımcı olalım..

Aa çok geçmiş olsun canım yaa.
Umarım hasar yoktur ?

Kizlar ya Perşembe günü rahatsizlamstm bulanti kusma ateş karin agrisi .. idrarda bisi çıkmadı nst de bisi cikmadi. Kanda enfeksiyon çıkmış. Burda yazan arkadaşlar vardi enfeksiyon degeriniz ne cikmisti? Bi de antibiyotik mecbur kullancaz galiba? Baska türlü atlatamaz miyiz? Bi de hangi antibiyotigi verdi? Aradan haftasonu falan geçti simdi iyiyim ama bilemedm...bi yardimci olursaniz sevinirm

kızlar omega almaya devam ediyorsunuz değil mi? ben arada unutsamda alıyorum omegamı bitti bitecek hangi marka kullanıyorsunuz acaba. sanırım omegaları devlet karşılamıyor

canım ben Marincap kullanıyorum ,haftada 3 kere almam gerekiyor ama bazen unutuyorum içmeyi. Gerçi balık da tüketiyorum sık sık o yüzden çok da sorun olmaz galiba arada içmeyi unutmak. Sanki anneannelerimiz babannelerimiz Marincap'larla mı doğurdu anne babalarımızı,çok takılma bence..

Sağol canım arka cam kırılmış teyibi ve hoparlör leri götürmüşler o gün eşim ise de gidemedi hasar bu kadar ama tedirginliği stresi yetti bize buna şükür dedik artık

Son düzenleme:
Epidural normal dogumda bacaklarda uyusma olmuyormu. catala cikmasi falan nasil yapiliyorki acaba.

Aynen senin yaptigin kapi süsunun magnetlerini yaptik bizde 50 tanesi 300 400 filan istiyolar biz kendimiz 60 tl mal ettik hepsini :)
bende cumartesi eminönüne gidecem ne yapacagıma karar verebilsem ordan alır yavaş yavaş yaparım :) sen ne yaptın resim atar mısın

Ell

Ellene saglik tatlim. Cok hos olmus. El becerisi olan insanlara bayiliyorum ya peki bu malzemelri nereden temin ettin canim
Malzemeleri eminönünden almıştım.. benim de hic el becerim yoktur ortaokulda is egitimi dersinde cam boyama kumas boyama yapilirdi hep en cirkin benim olurdu

PinkMermaid
Katılmıyorum...
Normal doğum daha sağlıklı olabilir ama tercih meselesidir.
Ben korkularım olduğu için tercih etmedim ve buna saygı duyulmalı.
Ölesiye korkan bir anneye zorla normal doğum yaptırtmak hiç insani gelmiyor bana...
Ayrıca kadın doğum doktorları kendileri için çoğunlukla sezeryan tercih ediyor.
İstisnasız 9-10 doktor biliyorum böyle olan..
Sezeryan çok kötü olsaydı başta onlar tercih etmezdi...

PinkMermaid

TuRuNCu ya katılıyorum. Zorunluluk diyorsunuz ya , bunu kaldıramayacak bir anne için tamamen zorunluluk işte. Sağlık deyince akla nedense hep beden sağlığı geliyor. Oysaki ruh sağlığı da en az beden sağlığı kadar önemli. Dolayısıyla ben sağlığım için sezeyanı tercih ediyorum. Bizim gibiler için bu bi zorunluluk yani..

Bence de aşırı korkusu olan biri için bunu anlamamiz cok zor o yüzden baskı yapılmamali sağlıklı diye ona zorlanan bi anne doğum sonrası sağlığından olabilir yani o zaman da neye yarar ki normal doğumun sağlıklı olması bende şuan öyle çok fobi halinde değil hatta hiç dusunmuyorum bile daha erken Rabbim yardım eder diyorum ama herkes bir değil sonuçta dediğin bence de dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…