2017 Şubat Anneleri

Genel anestezide sonda takılıyor mu takılıyorsa ne zaman takılıp sonra olarak ne zaman çıkartıyorlar.
Canım bana anestezi öncesi takılmadı. Anesteliyken takıldımı bilmiyorum. Ama anestesi sonrasıda çıkarılan birşey olmadı. Ya takılmadı yada sezeyan esnasında takıp çıkardılar. Hiç bir bilgim yok yani bu konuda.

Benim kimseyi yargıladığım yok TuRuNCu 'nun fikrine katılmadığımı söyledim. Doktorlar tercih ediyor lafında da her iki anlam da çıkar,ne demek istediğini bilemiyoruz :) Vay neden sezeryan tercih ediyorsun şöyle de böyle de diye kimseyi kınamadım.Fikrimi savundum ve arkasındayım ki aşırı korkan,panik atak vs kadınlar için sezeryan tercihi mantıklı buna da hak verdiğimi söyledim bir önceki yorumumda. Hastalarının çoğuna hemen sezeryanı önerenler de var bunu da yadsımamak lazım.

"Ayrıca kadın doğum doktorları kendileri için çoğunlukla sezeryan tercih ediyor." Demiş ya, kendileri için dediğinden dolayı tek anlam çıktığını düşünüyorum. Yargıladınız demedim yargılamamak lazım dedim. Her kadın normal doğumun adı üstünde normal olan ve daha iyi olan olduğunu biliyor. Dedim ya herkesin kendi tercihi. bende hala fikrimin arkasındayım:) sezeryan tercih değil dediğiniz için bende tercih olduğunu savunuyorum. Normal Doğum yapacak psikolojide olmadığım için sezeryanı tercih ediyorum. Böyle

Arkadaşlar ben kalsiyum,magnezyum,gyno ferro,decavit kullanıyorum sizce fazla değil mi bu kadar vitamin.Benim gibi 4 tane vitamin kullanan var mı.Kan sonucu falan istemeden direk bunları kullanacaksın dedi dr um.

doktorun seviyor belki ilaç yazmayı kramp yoksa magnezyuma gerek yok dedi benimki. decavitten de midem bulanıyor diye vinalac kullanıyorum o da her gün değil. kalsiyum da aynı şekilde bir gün durup bir gün içiyorum aradaki günlerde de bir kase yoğurt ve bir bardak süt içiyorum.

güle güle kullanın canım :) meme ucu çatlak kreminin fiyatını hatırlıyor musun? bir de kaç ml idi? ben de çok lazım oluyor diye duydum uygunu nerdeyse ordan alacağım.

kasılmalar beni çok korkutuyor oturup ağlıyorum erken mi doğuracağım bu ne sancımı diye.. herşeye ağlar oldum sabah reklam filmine ağladım oturup..

ben de ağladım o malum reklama ya çok sulugöz oldum kasılıp kalıyor bebeğim de sonra kendimi suçluyorum hep

Sağol canım amin inş çıkacağı varmış buna şükür artık

Sağol canım aynen bende öyle dedim eşim e bi şekilde cikcakmis böyle çıktı çok şükür arabayı da goturebilirlerdi ne diyelim artık bununla geçmiş olur inş

Sağol canım amin çok takmiyodum aslında kendimi de çok dinlemiyodum da stres oldum ya ona ihtiyacim olmuştu sanırım :) sağolsun bugün annesini çok mutlu etti 15-20 dk kiprasti yuvarlandı durdu babasıyla izledik ara ara da oynuyo Şükür çok tatlı ya daha doğmadan insanı nasıl mutlu ediyolar

TuRuNCu 'nun avukatı mısın hayırdır neden bu kadar uzattın ki. Cevabı bana yazdığına göre yargılamamak lazım bana söylenmiş bir cümle farkındaysan. Ayrıca ben en son zorunluluklardan dolayı sezeryanla doğum tercih meselesine gider demiştim. Benim karşı olduğum şey sırf keyfiyetten sezeryan yaptıran kadınlar ya da daha çok para kazanmak için anne adaylarını sezeryana yönlendiren doktorlar.Zaten ben TuRuNCu 'nun korkularından dolayı sezeryanı tercih etmesini haklı bulmuştum.

Kimsenin avukatı değilim kendi fikrimi savunuyorum. Sen cevap verince uzatmıyosun da ben verince mi uzatıyorum. Önce yazılanları doğru anla ve yorumla sonra da saygını kaybetmeden cevap ver. Listelediğin bilmem kaç maddeyi burda herkes biliyor. Gereksizce bilmişlik taslanması sinir bozan. Cevap verme ki uzamasın :))

Ben normalden de sezeryandan da korkuyorum

Hele o çıplak yatıp da sancı çekme ihtimali beni iyice sinir ediyor normal imkanı olup da sezeryan da istemiyorum offf bir gün uyansam da kendiliğinden doğmuş olsa

Ben normalden de sezeryandan da korkuyorum

Hele o çıplak yatıp da sancı çekme ihtimali beni iyice sinir ediyor normal imkanı olup da sezeryan da istemiyorum offf bir gün uyansam da kendiliğinden doğmuş olsa

Büyüdükçe içeride nasıl çıkacak o dışarı tasası artıyor
36 saat sancı çekip 8 saatinde suni alan ve 29 dikişle Doğumdan çıkanarkadaşım beni normalden tamamen vazgeçirdi o an yanında olduğum için. Normal bi ameliyat olmak zorundaymışım gibi bakıyorum olaya. Bi de kesinin altta değil göbekte olacak olması da daha iyi. Hep dua ediyorum doktor kendi ağzıyla istesin sezeryan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…