2017 Şubat Anneleri

O değil de kursağımın yanmasından ölüyorum! Nerden yaptırdım bu yüklemeyi
Şeker beni mahvetti
Hamileliğim boyunca bu kadar şekeri yememişimdir off çok fenayım

O değil de kursağımın yanmasından ölüyorum! Nerden yaptırdım bu yüklemeyi
Şeker beni mahvetti
Hamileliğim boyunca bu kadar şekeri yememişimdir off çok fenayım
Canım o yanma bu ara basliyo sanırım ben seker yüklemesi yaptırmadim ama yanmalar basladi mideye baskı yapiyo artık ondan galiba bide bende bulantı da var bu ara

Bende genel anesteziden spinal. Daha korkusuz:) bence

50 gramlık şeker yüklemesi yaptık 102 ye 162 çıktı haftaya 75 lik yapılacak çünkü yüksekmiş ve emin olmak istiyor doktor off off yine kan ver bekle kan ver bekle

her gün yürüyüş yapıyor musunuz kızlar? bugün yürürken gözlerimden yaşlar akarak yürüdüm. belimin sancısı beni öldürüyor. inşallah magnezyum ya da bişey der ilaç verir de doğuma kadar çekmem gerekeceği düşüncesi bile mahvediyor beni. sürekli tutuk haldeyim. ev işlerini zor yapıyorum ayaklarım havada yatıyorum çoğunlukla. yürüyüşe zorlayınca da mahvoluyorum. ama doktor hareket et diyor. çarşamba kontrolüm var inşallah iyi bir şey der bana. yoksa ağırlaştıkça ne olacağım bilmiyorum..

Sezeryanla daha çok para kazandıkları için daha çok tercih ediyorlar canım,seni beni düşündükleri için değil,kendi maddi çıkarları için... Korkuları olan ,çok gerilen ,panik atak olan anne adayları tabiki sezeryanı düşünebilir ama yurtdışında inan sezeryanla doğum çok az,bizim burada normal doğum hikayeleri hep kötü anlatıldığı için çoğu kadın da korkuyor ki bu kadınlar içinde ben de varım,ilk hamileliğim normal doğumdan yana olsam da korkuyorum ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.. Tarlada doğuran kadınlar,uçakta arabada doğuran kadınlar,eskiden evde doğuran kadınlar vs bunları düşünmeye çalışıyorum.Bir aksilik olmazsa epidural normal doğum yapacağım.[/QUOTE]
Aslında sezaryen bir Doğum şekli değil bu bir ameliyat hani normal Doğum diyoruz ya bu da yanlış Doğum dediğimiz olay vajinal yolla gerçekleşir tabiatımız gereği bu böyledir normal diye nitelemek absürt geliyor :)

Ve çok haklısınız yurtdışında yaşayan insanlara Doğum şekli şansı verilemez çatı ve bebeğin konumu uygunda vajinal Doğum yaptırılır psikolojiye bakılmaz eğer annenin fizyolojik durumu müsait değilse işte o zaman karına kesi atılır ve ameliyat edilir.

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah sağlıklı doğal doğumlarımız olsun

İlk bebeğimde topiklerden ayrılmıyordum enerjiktim sanırım daha gençtimsürekli uyku halindeyim öğlen zor gözümü açıyorum şimdi.

@Fullialein yanma şekerden ziyade bebiş mideyi sıkıştırmaya başlamıştır Can'ım maalesef Bebek son ay aşağı inene kadar bu yanmalar devam ediyor.

Doğum ile ilgili birkaç şey yazmak istedim normal doğum düşünen arkadaşlar varsa ve çatı vs uygunsa kasılmalarınız 15 dk da gelmeye başlarsa hastaneye gitmeden ılık duş alın. Burada okuyup uygulamıştım suyum geldiği halde bir cesaretle bende çok işe yaradı. suyun gelmesinden dolayı suni sancı takıldı. Eğer Bebek yolunda su gelmezse gerekirse evinizde bekleyin doğal doğum sürecini yaşayın suni alanların çoğu sezeryane dönüyor. Benim dr inat etmişti normal yapabilirsin diye. Normalde sezeryanda olsa birde bebişler doğduğunda KORDONundan kan akışının bebeğe tamamının aktarılmasından sonra kesilmesini rica edin. Mucizevi bir kan. İlk bebeğimde hemen kesilmişti ama şimdi sordum hastaneye 10 dk kadar bekliyoruz zaten bizim uygulamamız böyle dediler. 5/10 dk tamamlanıyormuş inş Sağlıcakla kavuşacağımız günler çabuk geçer

Birşey daha eklemek istiyorum normal doğumdan korkan arkadaşlar varsa (benim tırnağim kırılsa feryat figan ağlarım ama )mucizevi şekilde o an çok güçlü oluyorsunuz benim doğum anım tam 4 dk sürdü. Açılma sağlanınca gerisi çok kolay geliyor.

Günaydın kızlarrr kaçıncı haftadan sonra hareket sayıcaz bazen çok hareketli oluyor ama bazen butun gün oynamıyor benim oğluşum nakadar kafamı dağıtmaya çalışsamda aklım takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…