- 24 Ağustos 2016
- 3.758
- 6.304
- 158
Ne kadar güzel olmuş bayildimm...Kizlaarrrr ogluş uma yaptığım acemi yeleği bittiolmus mu arabalari düz mü diksem yamuk mu kararsız kaldım bi fikir aliyim
Tokat dediysem hafif hafif bahar hanım bahar hanım diyerek ayıkmayı sağlacak tokatlarYok daha neler. Allah Allah oysa ki her insan aynı zaman uyanmaz .bi de tokat ne ya.sedyeden fırlama lazım böylelerine
Amin canım inş :)Eline sağlık canım,sağlıkla giyinsin küçük beyimiz.Bence arabalar düz olsun
Acemi işi oldu işte :) bi tane daha basladim o daha güzel olur inşDüz diyorum ben canim. Cok guzel olmus bu arada eline saglik :)
Sağol canım sana da yapıp gonderiyim :) can sıkıntı mı alıyor iyi oldu bu iş :) Bana da düz daha güzel geldi :)
Ne kadar güzel olmuş bayildimm...Bence düz olsun arabalar daha hoş...
Kizlaarrrr ogluş uma yaptığım acemi yeleği bittiolmus mu arabalari düz mü diksem yamuk mu kararsız kaldım bi fikir aliyim
Sağol canım düz dikcem galiba :)Harika olmuş canım eline sağlık :)) valla düz de güzel yamuk da hangisi içine sinerse
Bencede düz dik:)Sağol canım düz dikcem galiba :)
Ne güzelmiş bende 2 hafta sonra başlıyacağım neler yapacağıma
TuRuNCu ya katılıyorum. Zorunluluk diyorsunuz ya , bunu kaldıramayacak bir anne için tamamen zorunluluk işte. Sağlık deyince akla nedense hep beden sağlığı geliyor. Oysaki ruh sağlığı da en az beden sağlığı kadar önemli. Dolayısıyla ben sağlığım için sezeyanı tercih ediyorum. Bizim gibiler için bu bi zorunluluk yani..
Ben dönmekte zorlanıyorum genelde ayaktayken az islaklik geliyor bugün ilk defa marketde yürüyeyim dedim yol boyunca sızladı ağrıdı birşey de diyemedim eşimeFullialein çok düşünme belki herşey çok yolunda gidecek Nasıl doğum yaptığını anlamayacaksın. Şuan ki sistemden çok memnunum 37/38 de muayne oluyorsun, Dr aşağı yukarı anlıyor. Tabi bebeğin kilosu falanda önemli. Açılma varmı diye gibi. Bende hiç yoktu bana ozaman dediki büyükihtimalle sezeryan olucak. O haftalarda 1/2 cm açılma yada yumuşama olması lazımmış. Neyse çok normaldığurup diye inat edip, saatlerce sancı çektikten sonra sezeryana girenler. Dr güvenirsen o doğru kararı verecektir ki benim Dr çoğunlukla normal doğum yaptırıyor. herşeyin zorluğu ve kolaylığı var yani
mbg24 benim 2 sezeryan olucak çok heyecanlıyım, aslında şimdi hiç bişey bilmiyoruz Zaman'ı geldiğinde hepsi arka arkaya olucak. PinkMermaid muaynede normal doğuramayacağım belli olduğu halde 40/3 e kadar bekledim sonunda acil sezeryan oldum kordon dolandı ( Dr güven çok önemli belki başka Dr olsaydı saatlerce sancı çekip acil sezeryan olucaktım, yada dikişim çok olucaktı kötü olanından bagsediyorum,
Önceden kadınların bilme şansı yokmuşki şimdi inanıyorsan Dr lar yönlendiriyor.
Bu arada vajinal Ağrı'sı olan varmı. Hele yatakta dönmek varmı sizde böyle bir durum
PinkMermaid , mbg24 ; kızlar ufak bir atışma olmuş aranızda , sebep olduysam kusuruma bakmayın lütfen.
Bazen yazışmalarda duygular ve söylenmek istenenler net ifade edilemiyor.
Son yazışmalara bakılınca herkes söylemek istediğini söylemiş ve konu kapanmış.
Ben de uzatmamak adına yorum yapmayayım..
Rabbim hepimize de kolay bir doğum nasip eylesin..
Kizlaarrrr ogluş uma yaptığım acemi yeleği bittiolmus mu arabalari düz mü diksem yamuk mu kararsız kaldım bi fikir aliyim
HIc de acemi isi olmamis eline saglik :) düz olsun bence. ..Kizlaarrrr ogluş uma yaptığım acemi yeleği bittiolmus mu arabalari düz mü diksem yamuk mu kararsız kaldım bi fikir aliyim
En sıkıntılıso odayı boşaltmak sanırım.. ben de o kadar eşyayı nereye koyacağımı düşünüyorumBiz de daha odaları degisecegiz, bosaltıp tasıyacagız, işimiz cok, sadece ne alacagımıza karar verdik. Boya yeni diye esim yaptırmak istemedi pek ama oda bir bosalınca sanırım yaptırtırım boya :)
Ben dogru m sonrasında izinlerle raporlarla biraz devam etmeyi dusunuyorum ve maddi durumumuz borclarımızı ayarlayabilirsek de 1yıla kadar ucretsiz izin kullanmak istiyorum. Kayınvalidem cok hevesli bebek bakmak için ama ben bakmak istiyorum kendi bebegime en azından 1yasına kadar, kayınvalidem çok fedakar, cok iyi ama illa hersey kendi istedigi gibi olana kadar ısrar ediyor ve ben sıkılıyorum bundan. Nasıl basedicem dogum sonrası bilemiyorum. Kendi annem maalesef ki rahatsız ve mudahale edemiyor ama yardımına ihtiyac duydugumu da hep hatırlatıyorum, iyilesmek için cabalaması için..Calisan arkadaslar bebek dogduktan sonra kim bakacak bebeginize. Yada ucretsiz izin almayi dusunuyomusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?