Günaydın canım evet çok kotu oluyo bende mecbur kalınca iciyorum anlık rahatlatiyo hiç değilseGünaydın. Aynı durumdayız. Dün tüm gün midem yandı sonunda dayanamayıp şurubumu içtim
Hergun yapmıyorum ama dediğin gibi bi yere cikarsam da avm ye fln 15-20 dk sonra bitiyorum bel ağrısından evde de aynı az bi iş yapsam butun evi halletmisim gibi agrim oluyoher gün yürüyüş yapıyor musunuz kızlar? bugün yürürken gözlerimden yaşlar akarak yürüdüm. belimin sancısı beni öldürüyor. inşallah magnezyum ya da bişey der ilaç verir de doğuma kadar çekmem gerekeceği düşüncesi bile mahvediyor beni. sürekli tutuk haldeyim. ev işlerini zor yapıyorum ayaklarım havada yatıyorum çoğunlukla. yürüyüşe zorlayınca da mahvoluyorum. ama doktor hareket et diyor. çarşamba kontrolüm var inşallah iyi bir şey der bana. yoksa ağırlaştıkça ne olacağım bilmiyorum..
Bana da komşum tam tersini söyledi geçen gün duş alma sancin geldiğinde dedi ilkinde öyle yapmış sancim geri gitti dedi ikinci de yapmadım evde çektim biraz o yüzden kolay oldu dedi kişiden kişiye değişiyor demekkiİlk bebeğimde topiklerden ayrılmıyordum enerjiktim sanırım daha gençtimsürekli uyku halindeyim öğlen zor gözümü açıyorum şimdi.
@Fullialein yanma şekerden ziyade bebiş mideyi sıkıştırmaya başlamıştır Can'ım maalesef Bebek son ay aşağı inene kadar bu yanmalar devam ediyor.
Doğum ile ilgili birkaç şey yazmak istedim normal doğum düşünen arkadaşlar varsa ve çatı vs uygunsa kasılmalarınız 15 dk da gelmeye başlarsa hastaneye gitmeden ılık duş alın. Burada okuyup uygulamıştım suyum geldiği halde bir cesaretle bende çok işe yaradı. suyun gelmesinden dolayı suni sancı takıldı. Eğer Bebek yolunda su gelmezse gerekirse evinizde bekleyin doğal doğum sürecini yaşayın suni alanların çoğu sezeryane dönüyor. Benim dr inat etmişti normal yapabilirsin diye. Normalde sezeryanda olsa birde bebişler doğduğunda KORDONundan kan akışının bebeğe tamamının aktarılmasından sonra kesilmesini rica edin. Mucizevi bir kan. İlk bebeğimde hemen kesilmişti ama şimdi sordum hastaneye 10 dk kadar bekliyoruz zaten bizim uygulamamız böyle dediler. 5/10 dk tamamlanıyormuş inş Sağlıcakla kavuşacağımız günler çabuk geçer
Yapamıyorum Can'ım aslında bu hamileliğimde planındaydı ama olmadı oğlum yoruyor beni dışarı çıkınca ama 2 güne bir çıkıyoruz ve her yere yürüyerek gidiyorum ben genelde hava güzel olunca parka gidiyoruz beraber 10 kilo aldım bu nedenle zaten kilolu hamile kakmıstım bakalım toplam hedefim 10 kiloydu ben 6 ayda 10 kilo aldım sağlıklı olduktan sonra 3 yılda olsa veririrx kiloları inşher gün yürüyüş yapıyor musunuz kızlar? bugün yürürken gözlerimden yaşlar akarak yürüdüm. belimin sancısı beni öldürüyor. inşallah magnezyum ya da bişey der ilaç verir de doğuma kadar çekmem gerekeceği düşüncesi bile mahvediyor beni. sürekli tutuk haldeyim. ev işlerini zor yapıyorum ayaklarım havada yatıyorum çoğunlukla. yürüyüşe zorlayınca da mahvoluyorum. ama doktor hareket et diyor. çarşamba kontrolüm var inşallah iyi bir şey der bana. yoksa ağırlaştıkça ne olacağım bilmiyorum..
Tchibo da suan var 85 lira falandi sanirim..bende onu almayi dusunuyordumMedisana aldım Alman markası
Almanyadayken arkadaşlarım kullanıyordu ve memnunlardı
Burda da denk gelince aldım
Aynen canım bende birkaç topikte okudum hem özel olarak okuduğum kitaplarda/makalelerde sıcak suyun mucizevi etkisi çok büyük, doulalar/işini iyi bilen ebeler de hastane odasında enseden aşağı bölümü sıcak suyla aktifleştimeyi öneriyor hem Doğuma faydası oluyor hemde sancıları daha rahat karşılamayı sağlıyor :) verdiğin bilgiler altın değerinde tabi dinleyeneİlk bebeğimde topiklerden ayrılmıyordum enerjiktim sanırım daha gençtimsürekli uyku halindeyim öğlen zor gözümü açıyorum şimdi.
@Fullialein yanma şekerden ziyade bebiş mideyi sıkıştırmaya başlamıştır Can'ım maalesef Bebek son ay aşağı inene kadar bu yanmalar devam ediyor.
Doğum ile ilgili birkaç şey yazmak istedim normal doğum düşünen arkadaşlar varsa ve çatı vs uygunsa kasılmalarınız 15 dk da gelmeye başlarsa hastaneye gitmeden ılık duş alın. Burada okuyup uygulamıştım suyum geldiği halde bir cesaretle bende çok işe yaradı. suyun gelmesinden dolayı suni sancı takıldı. Eğer Bebek yolunda su gelmezse gerekirse evinizde bekleyin doğal doğum sürecini yaşayın suni alanların çoğu sezeryane dönüyor. Benim dr inat etmişti normal yapabilirsin diye. Normalde sezeryanda olsa birde bebişler doğduğunda KORDONundan kan akışının bebeğe tamamının aktarılmasından sonra kesilmesini rica edin. Mucizevi bir kan. İlk bebeğimde hemen kesilmişti ama şimdi sordum hastaneye 10 dk kadar bekliyoruz zaten bizim uygulamamız böyle dediler. 5/10 dk tamamlanıyormuş inş Sağlıcakla kavuşacağımız günler çabuk geçer
heeeeyy nerelerdesin sen?nasılsın nasıl gidiyor?
mustela ürünlerinin içeriğinin en doğala yakın olduğunu düşünüyorum %99 doğal içerik isteyenlere burts bees öneririm ama hiçbir şikayet,sıkıntı duymadım mustelalar hakkında okumadımda
earth mama ürünleri bebehish.com'da satılmakta trukid'in güneş kremlerini çok beğeniyorum epey başarılıymış henüz erken tabi bunun için
haklısın canım bakalım ben de bi denicembende yapmak isterim ama şu bel ağrıları felan izin verirmi düz otumak artık çok zor:)
Napayım canım iş ev içerdeki kuduruk bide evdeki kuduruk onu kreşe alıştırmaya çalışıyorum vs :)
Mustela malesef çok kimyasal ki kokusu çok güzel aslında ama tavsiye etmem okadar dikkat ediyorsun sen de ben gibi..
Burts bees %98,8 organik diyor yani kalan %1,2 noluyor :) o da çok enteresan eheheheh
earth mama angel tek geçerim trubaby nin güneş kremini kullandık zaten ama şampuanları da başarılı.. mayıs haziran gibi ihtiyaç olmaya başlıcak güneş kremleri o pamuk tenleri için :)
Birde no poo diye birşey var ben şuan oğluma deneyemiyorum yemekleri kafadan ayıkladığımız için ama doktorumuzun da bize söylediği gibi bebekte özellikle yeni doğanda şampuana ihtiyaç yok düz suyla yıkayın cildini kurutmayın losyon bebek yağı sürmeyin dedi.. Biz ilk oğlum ekim de doğmasına rağmen hergün banyo yaptırıyorduk nerdeyse ve şamğuansız belki 2 haftada bir çok az bi şampuan vs...
Aslında bizim bile okadar kimyasalı kafaya dökmememiz lazım da o biraz zor sirke karbonat vs bişiler yapıyolar ama tam bilgi edinemedim
Senin bebek araban geldimi?
Yatak konusunda yatsandan şaşmam önerimde bu şekilde olacak jou jou ya da happy modelini düşünüyorumGünaydınnnnnnnnn
Ahsap besigin icine nasil yatak şilte almayı düsunuyosunuz?
Sert olacak diyolar. lateks yataklar var tamamen bitkisel suan onu arastiriyorum..
hayırlı olsun canım hangi marka aldın?Günaydın inşallah kolaylıkla alışır senin kıvırcık marul :)
Ya o kadar ayrıntıya gerek Yok diye düşünüyorum artık çoğu zaman, mesela kendi kıyafetlerimizi hatta bulaşıklarımızı evimizdeki bilimum yüzeyi organik ürünlerle temizlemeye başlamalıydık gebelikleri öğrendiğimizde kimileri Bebek odasını şöyle içerikli boyayla boyadık böyle yaptık filan diyor e o bebe salona geçmeyecek mi? Mesela..
yani neyse bu iş çok detaylı,çetrefilli ve zor kimyasallar her yerde maalesef
Dün gece bana bi msj gelmiş alüminyumfolyoyla ilgili ağır metaller yayıyormuş ısıyla etkileşime geçince bu da vücuttaki ilik üretimini baskılıyormuş bi çocuk ölümün eşliğinden dönmüş vs
Bu ürünleri satın alıyoruz ve ambalajlında hiçbir bilgi bulunmuyor ha ben zaten kullanmıyorum ama kullanan nice insan var bunu da bu vesileyle paylaşayım dedim
Yaşadığımız dünya epey kirli zihniyetler bile böyle para için,rant için o içerik kısımları gayet güzel gizleniyor millet aydınlandıkça değiştirip başka bişey yazıyorlar çağ böyle oldu ne yazık ki
Bu yüzden artık çokta irdelemeyi bıraktım ya dediğin gibi olacak soda-limon-sirke-karbonat gibi doğal maddelerden temizleyiciler yapıp kullanıcaz vücudumuz da dahil ki bunun için birkaç site bile var oldukça da popüler ya da vakitten tasarruf deyip kimyasallarla güçlendirilmiş ama doğala daha yakın ürünleri tercih edicez ben başka bi alternatif göremiyorum (çok mu uzattım ne:)
eart mamalar pek güzel ama bunlar hep bütçe işte
Evet Prof bi doktor görüşü ilk ay şampuanla herhangi bi losyona gerek Yok bebeği suyla yıkayıp saf zeytinyağıyla yağlayın'dı.
Zaten kesinlikle bebe yağı kullanmamak lazım bütün gözenekleri kapatıyor sonra isilikle uğraş dur bak bi Önerim var bioderma atoderm hem yenidoğan hem anne için içeriği baya iyi ben onu kullanacağım
Arabamız geldi çok şükür evin içinde sürüyoruzpek güzel ama keşke ilk sipariş verdiğimizde Euro alsaydık biz alana kadar 200₺ artmıştı zarar ettik tabi tr fiyatına göre karımız büyük..ya foto ekliyim diyorum geçenlerde de aldığımız kıyafetleri paylaşıyorduk bi türlü beceremedim büyük geliyormuş ölçeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?