2017 Şubat Anneleri

Hergun yapmıyorum ama dediğin gibi bi yere cikarsam da avm ye fln 15-20 dk sonra bitiyorum bel ağrısından evde de aynı az bi iş yapsam butun evi halletmisim gibi agrim oluyo

Günaydın hanımlar nasılsınız Nasıl gidiyor hamilelik ben ağırlaştım artık biraz çok iş yapamıyorum ama gene de çok şükür halimize

Bana da komşum tam tersini söyledi geçen gün duş alma sancin geldiğinde dedi ilkinde öyle yapmış sancim geri gitti dedi ikinci de yapmadım evde çektim biraz o yüzden kolay oldu dedi kişiden kişiye değişiyor demekki

Yapamıyorum Can'ım aslında bu hamileliğimde planındaydı ama olmadı oğlum yoruyor beni dışarı çıkınca ama 2 güne bir çıkıyoruz ve her yere yürüyerek gidiyorum ben genelde hava güzel olunca parka gidiyoruz beraber 10 kilo aldım bu nedenle zaten kilolu hamile kakmıstım bakalım toplam hedefim 10 kiloydu ben 6 ayda 10 kilo aldım sağlıklı olduktan sonra 3 yılda olsa veririrx kiloları inş

günaydınlar. hanımlar hamile yastığından aldım ve bel ağrılarım ciddi ölçüde azaldı. gece uykum daha iyi. ağrıları olanlar için tavsiye edebilirim. ilk gebeliğimde ikiz olduğundandır belki bel ağrısından çok çektim. doğumdan sonra emzirme ve göğüslerimin aşırı büyük olması ve eğilme sebebiyle daha da kötü olmuştu. dr a gittiğimde de kilo ver dedi gönderdi. emzirene ilaç da vermiyorlar doğal olarak. anne olmanın en zor kısmıydı bana sorarsanız. çok şükür zamanla geçti. 2 sene önce göğüs küçültme operasyonu geçirdim. şu an göğüslerimde yine süt kaynaklı büyüme var ama eski hali gibi olmayacak inşallah. sırt ağrılarımda da inşallah ilk doğumdaki gibi öyle olmaz. sağlık herşey... gerçekten...

Aynen canım bende birkaç topikte okudum hem özel olarak okuduğum kitaplarda/makalelerde sıcak suyun mucizevi etkisi çok büyük, doulalar/işini iyi bilen ebeler de hastane odasında enseden aşağı bölümü sıcak suyla aktifleştimeyi öneriyor hem Doğuma faydası oluyor hemde sancıları daha rahat karşılamayı sağlıyor :) verdiğin bilgiler altın değerinde tabi dinleyene

Napayım canım iş ev içerdeki kuduruk bide evdeki kuduruk onu kreşe alıştırmaya çalışıyorum vs :)

Mustela malesef çok kimyasal ki kokusu çok güzel aslında ama tavsiye etmem okadar dikkat ediyorsun sen de ben gibi..
Burts bees %98,8 organik diyor yani kalan %1,2 noluyor :) o da çok enteresan eheheheh

earth mama angel tek geçerim trubaby nin güneş kremini kullandık zaten ama şampuanları da başarılı.. mayıs haziran gibi ihtiyaç olmaya başlıcak güneş kremleri o pamuk tenleri için :)

Birde no poo diye birşey var ben şuan oğluma deneyemiyorum yemekleri kafadan ayıkladığımız için ama doktorumuzun da bize söylediği gibi bebekte özellikle yeni doğanda şampuana ihtiyaç yok düz suyla yıkayın cildini kurutmayın losyon bebek yağı sürmeyin dedi.. Biz ilk oğlum ekim de doğmasına rağmen hergün banyo yaptırıyorduk nerdeyse ve şamğuansız belki 2 haftada bir çok az bi şampuan vs...
Aslında bizim bile okadar kimyasalı kafaya dökmememiz lazım da o biraz zor sirke karbonat vs bişiler yapıyolar ama tam bilgi edinemedim
Senin bebek araban geldimi?

Günaydın inşallah kolaylıkla alışır senin kıvırcık marul :)

Ya o kadar ayrıntıya gerek Yok diye düşünüyorum artık çoğu zaman, mesela kendi kıyafetlerimizi hatta bulaşıklarımızı evimizdeki bilimum yüzeyi organik ürünlerle temizlemeye başlamalıydık gebelikleri öğrendiğimizde kimileri Bebek odasını şöyle içerikli boyayla boyadık böyle yaptık filan diyor e o bebe salona geçmeyecek mi? Mesela..
yani neyse bu iş çok detaylı,çetrefilli ve zor kimyasallar her yerde maalesef

Dün gece bana bi msj gelmiş alüminyumfolyoyla ilgili ağır metaller yayıyormuş ısıyla etkileşime geçince bu da vücuttaki ilik üretimini baskılıyormuş bi çocuk ölümün eşliğinden dönmüş vs
Bu ürünleri satın alıyoruz ve ambalajlında hiçbir bilgi bulunmuyor ha ben zaten kullanmıyorum ama kullanan nice insan var bunu da bu vesileyle paylaşayım dedim

Yaşadığımız dünya epey kirli zihniyetler bile böyle para için,rant için o içerik kısımları gayet güzel gizleniyor millet aydınlandıkça değiştirip başka bişey yazıyorlar çağ böyle oldu ne yazık ki

Bu yüzden artık çokta irdelemeyi bıraktım ya dediğin gibi olacak soda-limon-sirke-karbonat gibi doğal maddelerden temizleyiciler yapıp kullanıcaz vücudumuz da dahil ki bunun için birkaç site bile var oldukça da popüler ya da vakitten tasarruf deyip kimyasallarla güçlendirilmiş ama doğala daha yakın ürünleri tercih edicez ben başka bi alternatif göremiyorum (çok mu uzattım ne:)

eart mamalar pek güzel ama bunlar hep bütçe işte

Evet Prof bi doktor görüşü ilk ay şampuanla herhangi bi losyona gerek Yok bebeği suyla yıkayıp saf zeytinyağıyla yağlayın'dı.

Zaten kesinlikle bebe yağı kullanmamak lazım bütün gözenekleri kapatıyor sonra isilikle uğraş dur bak bi Önerim var bioderma atoderm hem yenidoğan hem anne için içeriği baya iyi ben onu kullanacağım

Arabamız geldi çok şükür evin içinde sürüyoruz pek güzel ama keşke ilk sipariş verdiğimizde Euro alsaydık biz alana kadar 200₺ artmıştı zarar ettik tabi tr fiyatına göre karımız büyük..ya foto ekliyim diyorum geçenlerde de aldığımız kıyafetleri paylaşıyorduk bi türlü beceremedim büyük geliyormuş ölçeyi

Günaydınnnnnnnnn
Ahsap besigin icine nasil yatak şilte almayı düsunuyosunuz?
Sert olacak diyolar. lateks yataklar var tamamen bitkisel suan onu arastiriyorum..

Günaydınnnnnnnnn
Ahsap besigin icine nasil yatak şilte almayı düsunuyosunuz?
Sert olacak diyolar. lateks yataklar var tamamen bitkisel suan onu arastiriyorum..
Yatak konusunda yatsandan şaşmam önerimde bu şekilde olacak jou jou ya da happy modelini düşünüyorum

hayırlı olsun canım hangi marka aldın?

günaydın anneler ilk defa öğleden önce kalktım
gece 4e kadar döndüm uyuyamadım. artık başladı bendeki uykusuzluklar. sabah ta 6da kalktım bir sürü iş yaptım. en sevdiğim şey sabah işleri halledip öğleden önce tekrar yatmak

araba alanlar hangi marka aldınız ne önerirsiniz? chicco lite way travel set kullanan var mı? eşimle ona baktık biz de. ama yorumları bilmiyorum.
bir de şampuan vs için en doğal earth mama diye okudum. ama pahalıymış biraz.

bir şey daha soracağım
ali expressten alışveriş yapanlar memnun kaldı mı acaba? ben de bazı şeyleri sipariş vereceğim. müslin örtü ve yarım kundak baktım. onun dışında ordan ne alınabilir fikri olan varsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…