2017 Şubat Anneleri

Tchibo da suan var 85 lira falandi sanirim..bende onu almayi dusunuyordum

Kanz bavyera aldım
Aliexpress ten çok alışveriş yapıyorum tavsiyem uygulamayı indir
Ürün türünü seçtikten sonra kistelendiğinde sağ üstte order seçeneği var. Bu siparişe göre sırala demek. Çok sipariş verilen ürünleri tercih et.bir de comments bölümünü incele. Bazı satıcılar ürünleri göndermiyor. Mesela geçen sene rozet aldım hala gelmedi

Oluyor mu öyle yahu:/ çok teşekkürler indirdim şimdi kurcalayım biraz. Tavsiye üzerine mi aldın? İnternette hiç yorum bulamadım. Güzel görünüyor

Kızlar nasıl sizce? Bunlardan alacağım galiba bayıldıııım

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-15-10-47-57.webp
    12 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_2016-11-15-10-47-59.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 83
Araba konusunu daha yeni araştırmaya başladım bu güzel ve uygun geldi ana kucağı oto koltuğu da olabiliyor mu acaba

Günaydın kızlarrr kaçıncı haftadan sonra hareket sayıcaz bazen çok hareketli oluyor ama bazen butun gün oynamıyor benim oğluşum nakadar kafamı dağıtmaya çalışsamda aklım takılıyor
Ben hic saymiyorum simdilik. 2 gundur cok hareketliydi bugun daha sakin oglum

magnezyum kabak çekirdeğinde çok yüksekmiş. aklınızda olsun. 100 gr günlük %80 oranında karşılıyormuş.

Aliexpress bana nedense hiç güvenli bir site gibi gelmiyor canım,sipariş verirken iyi düşün derim..

Simdi inceledim bu aldıgınız satıcıyı, orjinal mi acaba? Cok cok cok uygun fiyatı. Ben de mi burdan alsam acaba?

Benim Lierac jeller geldi canım,ürün orijinal tamamiyle ve kargolaması çok güzel yapılmış,çıt çıtlara sarmışlar,sen de memnun kaldın mı ,geldi mi seninkiler de ?

Merhaba güzel anneler bisey soracagim size ama.yanlis anlasilmasin. Burayi takip ediyorum da genelde bebek.alisverislerinde cok yüksek fiyatli seylerin.alındığı ya da alinacagi soyleniyor. Merakimin sebebi su burda herkes Turkiye standartlarinin.uzerinde mi.yaşıyor? ben.öğretmenim aldiginiz.markalar cok.yüksek fiyatli hani bende sizin.aldiklarinizdan bakıp alayim.diyorum ama fiyatlarina.bakinca sasiriyorum.NŞA da bi.ogretmen de.alamaz da kusuruma.bakmayin merak.ettigimden sordum.

Biz genelde kampanyalı sitelerden ya da mağazalardan alıyoruz canım..Burda da birbirimizi bilgilendiriyoruz şurda indirim var burda indirim var vs gibi. Mesela çatlak oluşumunu engelleyiici Lierac adında bir jel var fiyatı eczanelerde 200ml olanı 100tl en az,ama internette bazı sitelerde 2 tane 200ml 126 tl mesela bunun gibi.

ben ağız bezlerini kumaşçıdan mermerşahi kumaş alıp kendim kesip yapmayı düşünüyorum. bi fiyat bakayım da hazırları daha ucuzsa hazır tercih ederim tabi ki.

ben de elimden geldiğince bütçeme uygun olanını tercih ediyorum. belirleidiğim ürünü takip edip indirime girerse satın alıyorum. geçen beğendiğim bebek arabasını %40 indirimle satın aldım. bir de söz konusu bebek olunca kendimizden kısıp bebek için en iyisini almaya çalışıyoruz galiba. mesela ben kendime bayadır bir kaç parça hamilelik kıyafeti dışında bişey almadım. ama bebek için daha fazla fedakarlıkta bulunuyoruz...

İnglesina çok güzel bir marka ama bana pahalı geldi ne yalan söyleyim Ben Chicco Urban Plus almayı düşünüyorum travel set olarak. Güle güle kullan canım
Teşekkür ederim ne alırsak alalım hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah hepimize

aşırı pahalı ürünleri ben hiç görmedim birkaç örnek verirmisiniz

Canım çok güzel biraz fiyatlı geldi bana hayırlı olsun tekrardan:) mima alacağım ikna edebilsem:))
Mima da çok şık görüntüsü sizi korkutmasın çokta hafif tkerlekleri çıkınca da az yer kaplıyor
Ama o da uygun sayılmaz dimi?

Arkadaşlar yersiz bi mesajdi.kusura bakmayin.her anne bebegine en.iyisni.almak ister kusura bakmayin kusuruma bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…