- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
ben de elimden geldiğince bütçeme uygun olanını tercih ediyorum. belirleidiğim ürünü takip edip indirime girerse satın alıyorum. geçen beğendiğim bebek arabasını %40 indirimle satın aldım. bir de söz konusu bebek olunca kendimizden kısıp bebek için en iyisini almaya çalışıyoruz galiba. mesela ben kendime bayadır bir kaç parça hamilelik kıyafeti dışında bişey almadım. ama bebek için daha fazla fedakarlıkta bulunuyoruz...
Yurtdışından 449€'ya getirtmiştim 1530₺ filandı tabi ilk siparişi verdiğimde Euro alsaydım 1250₺ civarı olacaktı ama neyseAmin canım inşallahBu arada Türkiyeden mi aldın yoksa yurtdışından mı getirttin,ne kadara aldın acaba ?
Aynen aynı taktiği bende uyguluyorum hatta kendime gece iç çamaşırı dışında bişey almadım çevremden gelenlerle idare ediyorum almayı da düşünmüyorum tayt harici bişeylerben de elimden geldiğince bütçeme uygun olanını tercih ediyorum. belirleidiğim ürünü takip edip indirime girerse satın alıyorum. geçen beğendiğim bebek arabasını %40 indirimle satın aldım. bir de söz konusu bebek olunca kendimizden kısıp bebek için en iyisini almaya çalışıyoruz galiba. mesela ben kendime bayadır bir kaç parça hamilelik kıyafeti dışında bişey almadım. ama bebek için daha fazla fedakarlıkta bulunuyoruz...
Aynen canım bende bi haftaya başlayacağım lanolin içerikli bi krem almıştım onu sürmeye ayva çekirdeği jelini emzirmeye başladığımda uygulayacağım şimdiden biriktiriyorum çekirdekleriniHerkese guzel gunler diliyorum anneler.
Bi yerde okudum dogumdan 2 ay oncesinde baslamak lazim gogus uclarini korumaya diye.
Dun basladim ben. ayva cekirdeginden jel yaptim uyguluyorum.
Umarim sorunsuz sekilde emzirebiliriz bebeklerimizi.
gogus ucu kopan,kanayan anneleri okudukca korktumm tedbir almakta fayda var diye dusundum.
Benim kv bahcesinde ayva agaci var. ben de onlara dedim cekirdeklerini atmayin biriktirin diye. ayva cekirdek jelinden baska bir sey kullanmayi dusunmuyorum acikcasiAynen canım bende bi haftaya başlayacağım lanolin içerikli bi krem almıştım onu sürmeye ayva çekirdeği jelini emzirmeye başladığımda uygulayacağım şimdiden biriktiriyorum çekirdeklerini
Ooo şanslısın :) inşallah başka bişeye gerek kalmazBenim kv bahcesinde ayva agaci var. ben de onlara dedim cekirdeklerini atmayin biriktirin diye. ayva cekirdek jelinden baska bir sey kullanmayi dusunmuyorum acikcasiinsaalah yeterli olur
Anladım tatlım..mantıklı olmuş öyle yapman yine de kardasın,Türkiyede 3.500 tl civarında inglesina çok pahalı..az önce bir site keşfettim ben de burası da uygunmuş , inglesina düşünenler baksın bence ,belki ben de burdan alırım...http://www.babymarkt.de/inglesina-sportwagen-trilogy-beige-einzelgriffe-a137795.html . Chicco urban plus travel sistem 1.600 tl ana kucağıyla beraber gittigidiyorda,inglesina 1.200 tl bu sitede Türk parasıyla. Kafam karıştı benim de ne yapsam acaba..Yurtdışından 449€'ya getirtmiştim 1530₺ filandı tabi ilk siparişi verdiğimde Euro alsaydım 1250₺ civarı olacaktı ama neyse
Aynen ben aliexpressten onlarca şey aldım ve gayet memnunum zaten ürün sana ulaşmadan satıcının hesabına para aktarılmıyor gelmezse ürün disput açıyorsun paran geri yatıyorOluyor mu öyle yahu:/ çok teşekkürler indirdim şimdi kurcalayım biraz. Tavsiye üzerine mi aldın? İnternette hiç yorum bulamadım. Güzel görünüyor
Oluyor canm. Ben çok beğendim ve piyasa fiyatı 1550 ama internette indirimliAraba konusunu daha yeni araştırmaya başladım bu güzel ve uygun geldi ana kucağı oto koltuğu da olabiliyor mu acaba
ayva çekirdeğini ben de duymuştum. ben de deniyim. neyseki kış mevsimindeyiz ki ayvayı çok rahat bulabiliyoruz.Herkese guzel gunler diliyorum anneler.
Bi yerde okudum dogumdan 2 ay oncesinde baslamak lazim gogus uclarini korumaya diye.
Dun basladim ben. ayva cekirdeginden jel yaptim uyguluyorum.
Umarim sorunsuz sekilde emzirebiliriz bebeklerimizi.
gogus ucu kopan,kanayan anneleri okudukca korktumm tedbir almakta fayda var diye dusundum.
Süpermiş o Zaman bunu listemin başına ekledimAynen ben aliexpressten onlarca şey aldım ve gayet memnunum zaten ürün sana ulaşmadan satıcının hesabına para aktarılmıyor gelmezse ürün disput açıyorsun paran geri yatıyor
Benim cameron kullanan arkadaşım vardı bu daha geniş ve kullanışlı geldi ve internetten 900e aldım
Oluyor canm. Ben çok beğendim ve piyasa fiyatı 1550 ama internette indirimli
Arkadaşlar Pierre cardin Travel sistem (405 veya 805) bebek arabaları hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı. siz hangi markayı aldınız Pierre cardin düşüneyim mi fikir verirseniz çok tşk.ederim.
benik 2013 dogumlu bi oglum var.. pierre cardin bebek arabasi kullandim oglumda.. baston olan ... ve inan cok rahat ettim 4 senedir neler cekmedi benden bizden.. yeri geldi deniz malzemelerini tasisi her carsamba pazarimi tasidi gezmelerde taksi gorevi gordu ... en onemlisi oglumu tasidi hala tasimaya devam ediyo ... yatak oluyo valla bidaha alicak olsam bunu alirdim beninki kirmizi renkte... cokda seviyorum emektarim gibi.. tekerlekleri kolay manevra yapiyo... guzel bence pahalida degil 4 sene once 280 tl ydi galiba tam hatirlamiyorum ama e.bebekten almistik esimle... boyle yani ben sevuyorum bu oglumdada kullanirim insallah ... saglam hala masallah arabamaArkadaşlar Pierre cardin Travel sistem (405 veya 805) bebek arabaları hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı. siz hangi markayı aldınız Pierre cardin düşüneyim mi fikir verirseniz çok tşk.ederim.
Ben Almanya'dan getirttim bi yakınım beraberinde getirdi fotoları sildiğim için sitenin adını hatırlayamıyorum maalesef epeyde oldu :sAnladım tatlım..mantıklı olmuş öyle yapman yine de kardasın,Türkiyede 3.500 tl civarında inglesina çok pahalı..az önce bir site keşfettim ben de burası da uygunmuş , inglesina düşünenler baksın bence ,belki ben de burdan alırım...http://www.babymarkt.de/inglesina-sportwagen-trilogy-beige-einzelgriffe-a137795.html . Chicco urban plus travel sistem 1.600 tl ana kucağıyla beraber gittigidiyorda,inglesina 1.200 tl bu sitede Türk parasıyla. Kafam karıştı benim de ne yapsam acaba..senin siparişi verdiğin yer neresiydi ?
Evet ben de ayva mevsiminde olmamizi sans olarak goruyoruum:))ayva çekirdeğini ben de duymuştum. ben de deniyim. neyseki kış mevsimindeyiz ki ayvayı çok rahat bulabiliyoruz.
Çok tşk cevabın için.kafam şimdi iyice karıştı.Ben yakından gördüm canım pierre cardin modelinin 405 olanını, içi bana çok dar geldi pek beğenmedim..805 hakkında fikrim yok.
Ben Almanya'dan getirttim bi yakınım beraberinde getirdi fotoları sildiğim için sitenin adını hatırlayamıyorum maalesef epeyde oldu :s
Gördüğüm kadarıyla senin bulduğun site de Alman sitesi ve fiyat ortada gayet uygun renk seçeneklerine göre fiyat artıyor en yüksek rakam denim/jean rengi ilk beğendiğim renkte şuan senin gönderdiğinama çabuk kirleneceğini düşünüp vazgeçmiştim
Bu fiyata oto koltuğu dahil değil yanlız ben onu sahibinden'den almıştım 250₺'ye elden teslim zaten kısa süreli kullanıldığından sana da böyle yapmanı tavsiye ederim çünkü eskiyecek vakit olmuyor oto koltuklarında şöyle temizini alabilirsin 800₺ yerine :)
Ben dediğin diğer modeli bilmiyorum
Fakat benim araba kriterim tek elle kapanabilmesi, hafif olması,tüplü minik arabamızın bağajına sığması,sağlam/güvenilir olup yolda bırakmaması ve Allah nasip ederse 2. Bebeğimizi de taşımasıydı ayrıca uzun süre kullanabilmek ve inşallah baston pusete gereksinim duymamak, tekrar masraf yapmamaktı bu doğrultuda ipekböcee arkadaşımızla biraz kafa kafaya vermiştik seninle de paylaşayım
•Mini cooper
•Maclaren tam yatan modelleri sanıyorum quest ve tekno xl modelledi bunlara da bir bak derim
Tabi anakucağıdır anakucağı adaptörüdür derken ben sıkıldım tüm bu ayrıntılardan ve inglesinayı tercih ettim Tr'de 3100₺ idi en son oto koltuğuyla birlikte ha bu Arada medizane.com'a bakman gerek orda İbrahim bey var ulaşırsın bazen Peşin paraya iskonto yapıyorlar görüş derim çünkü eğer yurtdışından kargoyla gelecekse sana ürün onun da bi maliyeti olacak onu da hesap et tabi benimki gibi gelen birisi yanında getirecekse o zaman hesaplı oluyor
Ay ne çok konuştum
Çok tşk.cevabın için.benim de bir arkadaşım kullanmış iki çocuğunda otomobilleride yok diye sağlam bişey almak istemiş ve Pierre cardin dağ taş demeden bize dayandı diyor.O çok sağlamlığını konuşunca bu arabaya yöneldim. Şimdi sen de bu sağlamlığı üzerine anlatınca evet demekki cidden çok sağlam üretiyor ozaman Pierre cardin.çok tşk tekrar.benik 2013 dogumlu bi oglum var.. pierre cardin bebek arabasi kullandim oglumda.. baston olan ... ve inan cok rahat ettim 4 senedir neler cekmedi benden bizden.. yeri geldi deniz malzemelerini tasisi her carsamba pazarimi tasidi gezmelerde taksi gorevi gordu ... en onemlisi oglumu tasidi hala tasimaya devam ediyo ... yatak oluyo valla bidaha alicak olsam bunu alirdim beninki kirmizi renkte... cokda seviyorum emektarim gibi.. tekerlekleri kolay manevra yapiyo... guzel bence pahalida degil 4 sene once 280 tl ydi galiba tam hatirlamiyorum ama e.bebekten almistik esimle... boyle yani ben sevuyorum bu oglumdada kullanirim insallah ... saglam hala masallah arabama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?