2017 Şubat Anneleri

Çok tşk.

Yurtdışında sana yardımcı olabilecek birileri yoksa çokta öneremeyeceğim ne yazık ki riske girmeni istemem.

Umarım bütçene ve zevkine uygun olan modele karar verirsin beni de haberdar edersin :)

Canım nasıl yaptın?

canım bence alınan ürünlerin hevesle ve kişisel önceliklerle alakası var. yani bana göre 3000 tl bebek arabası gereksiz gelebilir ama bir başkasına da benim pahalıya aldığım şey gereksiz gelir. bence insanlar bebeklerine iyisi olsun diye kendi isteklerinden vazgeçiyorlardır. sen kendine göre haklısın alanlarda kendilerine göre haklı. herkes kendi bütçesine göre seçiyor işte :)
bu arada ben kendi adıma söyleyeyim 20 tl ye takımlar aldım. alırken dikkat ettiğim tek şey bebeşime sağlıklı olması %100 pamuk olması yani. onun dışında 30 tl üzeri pek bişey almadım. haftasonu eminönüne gideceğim kendime pijama takımı bebeişe tulumları hep ordan bakacagım. yani marka olması takıntım yok benim. ama arkadaşımın mesela bebeğin ayakkabısını bile marka alırdı herkesin kendi tercihi yani :)

Arkadaşlar yersiz bi mesajdi.kusura bakmayin.her anne bebegine en.iyisni.almak ister kusura bakmayin kusuruma bakmayin
olur mu öyle şey sende haklısın ilk bakışta ya herşey pahalı nasıl oluyor diye düşünüyor insan. ama içine girip sürekli takip edince anlıyorsun. genelde internet üzerinden indirimleri takip et. daha uyguna gelecektir :)

Yurtdışında sana yardımcı olabilecek birileri yoksa çokta öneremeyeceğim ne yazık ki riske girmeni istemem.

Umarım bütçene ve zevkine uygun olan modele karar verirsin beni de haberdar edersin :)

Çok teşekkür ederim,inşallah :) evet tabii bebek arabasını aldığımda burada paylaşacağım

kızlar ben temazsız ateş ölçer istiyorum. onlar daha kullanışlı diyorlar var mı tavsiyeniz

Herkes hem bütçesine göre hareket ediyo canim hemde bu markaları indirimden internetten aldıgında marketten alıcagin bi sıradan bi ürumden daha uygun fiyata bile gelebiliyo.sanada oneririm internetten fiyat araştırmasi yaparak al o zaman hem daha haliteli urün alirsın hemde daha uygun fiyata alırsin hemde çeşit açısından internet daha geniş bi dünya seçenek çok bulursun

kızlar ben temazsız ateş ölçer istiyorum. onlar daha kullanışlı diyorlar var mı tavsiyeniz

Canım bende temassız yanlış ölçüyor diyenlerle çok karşılaştım. En çok övülen braun un kulaktan ölçeni. Bir de karşılaştırmak için klasik koltukaltından ölçerlerden alınmalı diyorlar. Ama braun u kesinlikle çok duydum.

bende duydum bunları şimdi beurer-ft-90 diye bir marka var en iyisi bu diyorlar. ama kulaktan mı bu mu bilemedim :S

Kızlar kafama takılan bişey var ya. BeniM karnim aşağılarda yani şimdiden son ay gibi son aylara doğru daha da iniyor aşağıya diyolar benim gibi olan varmı acaba daha şimdiden aşağıda olması normal mi

ayva çekirdeği ne için kullanılıyor acaba ?
Gogus ucu icin canim. kanama kopma olmasin diye. dogumdan 2 ay once baslamak lazimmis. ben basladim uygulamaya. benim gigus etrafinda kucuk noktalar vardi ucundan beyaz seyler cikiyordu. 2 gundur kullaniyorum ve onlar gecti cok sukur. emzirirken de onu kullanacam gibi. bir de bebeği emzirdikten sonra gelen son sutle de masaj yapin biraz havalandirin kurutun diyorlar.
E vitamini kapsulu kullanim diyen de var goguz ucu kremi kullananlar da.
Ben simdilik ayva cekirdegiyle basladim. umarim baska bir seye gerek kalmaz

Aynı durumdayım ben de. Hatta teyzelerin doğum yakın mı aa aşağı inmiş bebek demelerinden sıkıldım diyebilirim. Ama bu tamamen benim fiziksel yapımla ilgili bende bebek hiç yukarı çıkmadı ki aşağı insin diyorum :) Herkes öle dediği için doktoruma da sordum hiç bir sıkıntın yok bebek aşağıda da değil korkma dedi. benim göbeğim sivri şekilde büyüyor yukarı çıkmıyor ki artık çıkmasın da ya :) :)

yani haklısın detya girdikçe deliriyor insan açıkçası işime gelen ve yapabildiğim ne varsa yapmaya çalışıyorum elimden geldikçe mesela Uzay a avakado ve hindistancevizi yağı kullanıyorum yemeklerinde bitince bulamazsam organik soğuk sıkım zeytinyağı arıcam :) azcık delirmiş gibiyim :)) yıkanabilir bez kullanıyordum misal ama kreşe başlayınca o da hayal oldu artık elimden ne gelirse :)

ozaman güle güle sağlıkla kullansın minnak işallah.. ahhh bu dolar euro bizi mahvetti zaten

Arkadaşlar şu karnın aşağıda yukarıda konusu açılmışken ben de karnım hiç büyümedi dertlilerindenim.Bir fikir sunsam hepimiz göbişlerimizin fotosunu bi çeksek ve yorumlasak nasıl olur sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…