Çok tşk.Bayağı açıklayıcı oldu teşekkür ederim... Şu an çevremde yurtdışına gidecek gelecek kimse yok maalesef. İnternette de her siteye güvenemiyorum,bu bulduğum Alman sitesi mesela ürünü eksik ya da defolu gönderebilir bunun riski de var. Bahsettiğin diğer modellerden Maclaren'i pek beğenmiyorum,görüntüsü kaba geliyor. Mini Cooper'ı da duymadım ama ona bakarım.
Chicco da İtalyan markası,oldukça geniş bir ürün yelpazesi var. Bu bahsettiğim Urban Plus travel sistem modeli 180 derece yatabiliyor,port bebe olarak da kullanabiliyorsun. Diğer arkadaşlara da fikir olsun diye ben de burdan paylaşayım o zaman.merve3337 http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-urban-plus-travel-set-bebek-arabasi-5-renk-242264990
5 renk seçeneği var,renk paketini cinsiyete göre değiştirebiliyorsun. Ürünü yakından da gördüm mağazada,tekerleklerinin manevrası çok iyiydi ve içi genişti. Eki Görüntüle 1911786
Yurtdışında sana yardımcı olabilecek birileri yoksa çokta öneremeyeceğim ne yazık ki riske girmeni istemem.Bayağı açıklayıcı oldu teşekkür ederim... Şu an çevremde yurtdışına gidecek gelecek kimse yok maalesef. İnternette de her siteye güvenemiyorum,bu bulduğum Alman sitesi mesela ürünü eksik ya da defolu gönderebilir bunun riski de var. Bahsettiğin diğer modellerden Maclaren'i pek beğenmiyorum,görüntüsü kaba geliyor. Mini Cooper'ı da duymadım ama ona bakarım.
Chicco da İtalyan markası,oldukça geniş bir ürün yelpazesi var. Bu bahsettiğim Urban Plus travel sistem modeli 180 derece yatabiliyor,port bebe olarak da kullanabiliyorsun. Diğer arkadaşlara da fikir olsun diye ben de burdan paylaşayım o zaman.merve3337 http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-urban-plus-travel-set-bebek-arabasi-5-renk-242264990
5 renk seçeneği var,renk paketini cinsiyete göre değiştirebiliyorsun. Ürünü yakından da gördüm mağazada,tekerleklerinin manevrası çok iyiydi ve içi genişti. Eki Görüntüle 1911786
Canım nasıl yaptın?Herkese guzel gunler diliyorum anneler.
Bi yerde okudum dogumdan 2 ay oncesinde baslamak lazim gogus uclarini korumaya diye.
Dun basladim ben. ayva cekirdeginden jel yaptim uyguluyorum.
Umarim sorunsuz sekilde emzirebiliriz bebeklerimizi.
gogus ucu kopan,kanayan anneleri okudukca korktumm tedbir almakta fayda var diye dusundum.
canım bence alınan ürünlerin hevesle ve kişisel önceliklerle alakası var. yani bana göre 3000 tl bebek arabası gereksiz gelebilir ama bir başkasına da benim pahalıya aldığım şey gereksiz gelir. bence insanlar bebeklerine iyisi olsun diye kendi isteklerinden vazgeçiyorlardır. sen kendine göre haklısın alanlarda kendilerine göre haklı. herkes kendi bütçesine göre seçiyor işte :)Merhaba güzel anneler bisey soracagim size ama.yanlis anlasilmasin. Burayi takip ediyorum da genelde bebek.alisverislerinde cok yüksek fiyatli seylerin.alındığı ya da alinacagi soyleniyor. Merakimin sebebi su burda herkes Turkiye standartlarinin.uzerinde mi.yaşıyor? ben.öğretmenim aldiginiz.markalar cok.yüksek fiyatli hani bende sizin.aldiklarinizdan bakıp alayim.diyorum ama fiyatlarina.bakinca sasiriyorum.NŞA da bi.ogretmen de.alamaz da kusuruma.bakmayin merak.ettigimden sordum.
olur mu öyle şey sende haklısın ilk bakışta ya herşey pahalı nasıl oluyor diye düşünüyor insan. ama içine girip sürekli takip edince anlıyorsun. genelde internet üzerinden indirimleri takip et. daha uyguna gelecektir :)Arkadaşlar yersiz bi mesajdi.kusura bakmayin.her anne bebegine en.iyisni.almak ister kusura bakmayin kusuruma bakmayin
Yurtdışında sana yardımcı olabilecek birileri yoksa çokta öneremeyeceğim ne yazık ki riske girmeni istemem.
Umarım bütçene ve zevkine uygun olan modele karar verirsin beni de haberdar edersin :)
Ben yiyorum ara ara şuana kadar hiç kramp yaşamadimmagnezyum kabak çekirdeğinde çok yüksekmiş. aklınızda olsun. 100 gr günlük %80 oranında karşılıyormuş.
Merhaba güzel anneler bisey soracagim size ama.yanlis anlasilmasin. Burayi takip ediyorum da genelde bebek.alisverislerinde cok yüksek fiyatli seylerin.alındığı ya da alinacagi soyleniyor. Merakimin sebebi su burda herkes Turkiye standartlarinin.uzerinde mi.yaşıyor? ben.öğretmenim aldiginiz.markalar cok.yüksek fiyatli hani bende sizin.aldiklarinizdan bakıp alayim.diyorum ama fiyatlarina.bakinca sasiriyorum.NŞA da bi.ogretmen de.alamaz da kusuruma.bakmayin merak.ettigimden sordum.
kızlar ben temazsız ateş ölçer istiyorum. onlar daha kullanışlı diyorlar var mı tavsiyeniz
bende duydum bunları şimdi beurer-ft-90 diye bir marka var en iyisi bu diyorlar. ama kulaktan mı bu mu bilemedim :SCanım bende temassız yanlış ölçüyor diyenlerle çok karşılaştım. En çok övülen braun un kulaktan ölçeni. Bir de karşılaştırmak için klasik koltukaltından ölçerlerden alınmalı diyorlar. Ama braun u kesinlikle çok duydum.
ayva çekirdeği ne için kullanılıyor acaba ?Benim kv bahcesinde ayva agaci var. ben de onlara dedim cekirdeklerini atmayin biriktirin diye. ayva cekirdek jelinden baska bir sey kullanmayi dusunmuyorum acikcasiinsaalah yeterli olur
Bir yemek kasigi ayva cekirdeginin uzerine bir su bardagi aritilmis su koydum(kaynatip sogutup da koyabilirsin)zaten hemen jel kivamina geliyor.bir gun bekle ertesi gun kullanima baslaCanım nasıl yaptın?
işteyimkiiiDoğallıktan yana olan anneler trt1'i açınipekbocee bak bahsettiğim tarifleri veren adam var şuan
Gogus ucu icin canim. kanama kopma olmasin diye. dogumdan 2 ay once baslamak lazimmis. ben basladim uygulamaya. benim gigus etrafinda kucuk noktalar vardi ucundan beyaz seyler cikiyordu. 2 gundur kullaniyorum ve onlar gecti cok sukur. emzirirken de onu kullanacam gibi. bir de bebeği emzirdikten sonra gelen son sutle de masaj yapin biraz havalandirin kurutun diyorlar.ayva çekirdeği ne için kullanılıyor acaba ?
Kızlar kafama takılan bişey var ya. BeniM karnim aşağılarda yani şimdiden son ay gibi son aylara doğru daha da iniyor aşağıya diyolar benim gibi olan varmı acaba daha şimdiden aşağıda olması normal mi
Benim de karnim asagida aslındaKızlar kafama takılan bişey var ya. BeniM karnim aşağılarda yani şimdiden son ay gibi son aylara doğru daha da iniyor aşağıya diyolar benim gibi olan varmı acaba daha şimdiden aşağıda olması normal mi
yani haklısın detya girdikçe deliriyor insan açıkçası işime gelen ve yapabildiğim ne varsa yapmaya çalışıyorum elimden geldikçe mesela Uzay a avakado ve hindistancevizi yağı kullanıyorum yemeklerinde bitince bulamazsam organik soğuk sıkım zeytinyağı arıcam :) azcık delirmiş gibiyim :)) yıkanabilir bez kullanıyordum misal ama kreşe başlayınca o da hayal oldu artık elimden ne gelirse :)Günaydın inşallah kolaylıkla alışır senin kıvırcık marul :)
Ya o kadar ayrıntıya gerek Yok diye düşünüyorum artık çoğu zaman, mesela kendi kıyafetlerimizi hatta bulaşıklarımızı evimizdeki bilimum yüzeyi organik ürünlerle temizlemeye başlamalıydık gebelikleri öğrendiğimizde kimileri Bebek odasını şöyle içerikli boyayla boyadık böyle yaptık filan diyor e o bebe salona geçmeyecek mi? Mesela..
yani neyse bu iş çok detaylı,çetrefilli ve zor kimyasallar her yerde maalesef
Dün gece bana bi msj gelmiş alüminyumfolyoyla ilgili ağır metaller yayıyormuş ısıyla etkileşime geçince bu da vücuttaki ilik üretimini baskılıyormuş bi çocuk ölümün eşliğinden dönmüş vs
Bu ürünleri satın alıyoruz ve ambalajlında hiçbir bilgi bulunmuyor ha ben zaten kullanmıyorum ama kullanan nice insan var bunu da bu vesileyle paylaşayım dedim
Yaşadığımız dünya epey kirli zihniyetler bile böyle para için,rant için o içerik kısımları gayet güzel gizleniyor millet aydınlandıkça değiştirip başka bişey yazıyorlar çağ böyle oldu ne yazık ki
Bu yüzden artık çokta irdelemeyi bıraktım ya dediğin gibi olacak soda-limon-sirke-karbonat gibi doğal maddelerden temizleyiciler yapıp kullanıcaz vücudumuz da dahil ki bunun için birkaç site bile var oldukça da popüler ya da vakitten tasarruf deyip kimyasallarla güçlendirilmiş ama doğala daha yakın ürünleri tercih edicez ben başka bi alternatif göremiyorum (çok mu uzattım ne:)
eart mamalar pek güzel ama bunlar hep bütçe işte
Evet Prof bi doktor görüşü ilk ay şampuanla herhangi bi losyona gerek Yok bebeği suyla yıkayıp saf zeytinyağıyla yağlayın'dı.
Zaten kesinlikle bebe yağı kullanmamak lazım bütün gözenekleri kapatıyor sonra isilikle uğraş dur bak bi Önerim var bioderma atoderm hem yenidoğan hem anne için içeriği baya iyi ben onu kullanacağım
Arabamız geldi çok şükür evin içinde sürüyoruzpek güzel ama keşke ilk sipariş verdiğimizde Euro alsaydık biz alana kadar 200₺ artmıştı zarar ettik tabi tr fiyatına göre karımız büyük..ya foto ekliyim diyorum geçenlerde de aldığımız kıyafetleri paylaşıyorduk bi türlü beceremedim büyük geliyormuş ölçeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?