2017 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim İnglesina trilogy aldım denim rengi :)

Merhaba öncelikle :))

Ben mart annesi olacağım Allah nasip ederse, inglesina'yı netten aldığınızı okudum da baya da uyguna almışsınız nerdeyse üçte biri fiyatına :) Aliexpresten mi yoksa başka bir sayfadan mı aldınız acaba? Teşekkürler şimdiden :)

Arkadaşlar şu karnın aşağıda yukarıda konusu açılmışken ben de karnım hiç büyümedi dertlilerindenim.Bir fikir sunsam hepimiz göbişlerimizin fotosunu bi çeksek ve yorumlasak nasıl olur sizce.
Canim bence hiç kiyaslama yapma herkesin yapısı fizigi karin genişligi farklı olur hiç kafani karıştirma derim ben

Arkadaşlar şu karnın aşağıda yukarıda konusu açılmışken ben de karnım hiç büyümedi dertlilerindenim.Bir fikir sunsam hepimiz göbişlerimizin fotosunu bi çeksek ve yorumlasak nasıl olur sizce.
bence de hiç takma. göbek büyüklüğü kişiden kişiye değişir. bebeğin gelişimi normalse sorun yok. bana da her gören haftamı öyleyince hiç göstermiyorsun diyor. benim hoşuma gidiyor tabi :)) bebeğin gelişimi normal o yüzden hiç problem etmiyorum. bizim okulda benden 3 hafta geride arkadaş var onun göbeği benimkinden daha büyük.

neresi asagida bunun tatlim.. gayet normal bence .... ben birinci gebeligimden sonra ogrendimki ilk bebeklerde anne adaylari herseyi cok fazlasiyla kafasina takiyo bende takmisim ... ama allah herseyin en iyisini biliyo ... rizkinida veriyo sagliginida veriyo ... takmayin kafaniza... ne olursa olsun cikicaklar illaki... bukadar detaya takilmayin... uzmeyin tatli caninizi. anin tadini cikarin... hayat boss... hamileligin vermia oldugu butun naz niyaz imkanlarinizi kullanaraktan eslerinizi surundurun... cok kiymetli evlatlar tasiyoz... tadini cikaralim....

Benim de karnim asagida aslında

Benimde biraz aşağıda kızlar.. bazen karnın aşağıda erken mi doğurucan diyolar gıcık oluyorum:) yani aşağıda derken de tam göğüs altından başlamıyor bir kaç parmak daha aşağıdan başlıyor. Ama herkesin fiziksel durumuyla alakalı galiba.. bi de insanlar dışardan yorum yapmasa:) gereksiz konuşan çok malesef.

bence gerek yok. gelecekleri de düşün sonra hiç giydiremeden elinde kalır. ihtiyaç doğarsa internetten sipariş verirsin ya da çıkar alırsın.

bence gerek yok. gelecekleri de düşün sonra hiç giydiremeden elinde kalır. ihtiyaç doğarsa internetten sipariş verirsin ya da çıkar alırsın.
Aynen canm bunlarin çogunuda zaten netten aldim lcw da bile bişey bulamıyorm burda internet magazasindan aldim

Ya bu naz niyaz isi nasil oluyor Allah askina biri bana ogretsin. kimseye bir sıkıntımı soyleyemiyorum anneme bile. herkeste beni cok iyi saniyor. tabikide iyiyim cok sukur ama azcik naz yapmak istiyorum bende.

Ya o cikan seylerden bende de var ben gicik kapiyorum sıkıyorum onları

Arkadaşlar Pierre cardin Travel sistem (405 veya 805) bebek arabaları hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı. siz hangi markayı aldınız Pierre cardin düşüneyim mi fikir verirseniz çok tşk.ederim.
Bence ihtiyacına ve bütçene uyan bir model bul genel olarak internetteki yorumlara bak ve direk gidip Al Yoksa işin içinden çıkılmıyor ben Her seferinde başa döndüm ama sonunda aldık kendimize göre araba Senin kriterlerin Önemli biz jane epic matrix light 2 aldık uzun uzun arastirdiktan sonra

Göbek olayı çıkmış yine bence de herkesin bünye ye gore degisiyo bu mesela benim göbişim de baya çıkmış durumda sanki ama bazı arkadaşların dediği gibi vücut yapısıyla alakalidir bu bebis iyiyse sorun yok demektir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…