2017 Şubat Anneleri

Ya bu naz niyaz isi nasil oluyor Allah askina biri bana ogretsin. kimseye bir sıkıntımı soyleyemiyorum anneme bile. herkeste beni cok iyi saniyor. tabikide iyiyim cok sukur ama azcik naz yapmak istiyorum bende.
Ben de ben de....
Bazen belim agrisa da ayakta duruyorum.
Allah tan esim gec otur artik diyor.
Ama naz konusunda sikintiliyim. ogrenmem lazim...

Oo göbek şov başlamış :)))
Kızlar göbeği küçük olanlar (ben dahil) hiç üzülmesin valla. Büyük göbekli olmak hem hareketi kısıtlıyor hem çok rahatsız ediyor.
Zaten genetiğe bağlı bir şey göbek.
Beni görenler hiç 7 aylık olduğuma inanmıyor. İstisnasız 7-8 kişi sorup şaşırdı.
Zaten 8.ay civarı baya büyümüş oluyor.
O yüzden bebek sağlıklıysa tadını çıkarın yeter :))

Merhaba :) bikaç sayfa geri giderseniz ayrıntılı bi şekilde yazmıştım.

benim göbişte çok sivri.. gören doğuma 1 ay kaldı sanıyor... bazıları abartıyor yada giydiğimiz kıyafete göre değişebiliyor

Evet cnm haraketler kısıtlaniyo malesef seninle günümüz aynı merak ettim ne kadar olduğunu şimdi

Hiçte delirmedin bizi delirttiler

bilinçli annelere ba yı lı yo rum

Dövizde mahvetti yurtdışı kargolarda aksadı Hayırlısı ne diyim

Çok teşekkür ederiz inşallah hayırla kullanmak nasip olur cümlemize

Sen ne yaptın araba işini?

Evet cnm sivri ama kız benim herkes erkek mi acaba diyo bu tezi çürüťmüş oldum böylece
Benim erkek ama senin gibi sivri değil seninki tam erkek karnı dedikleri gibi :) sanırım bende bu kadar sivri olmadığından bu tezi çürütüyorum

Yoo ben aşağı değilde küçük mü diyendim aşağıda diyen başka arkadaş.Ama yazdıkların çok doğru tşk.

aynen canım benim de bir arkadaşım resmen bir gün suni sancı çekti normal doğdu bebek ama birsürü dikişi oldu daha bir de afedersin kabız oldu kızcağız lavaboya çıkamadı dikişler açıldı enfeksiyon oldu bilmem ne onları duyunca içim acıdı yaptığı doğumdan birşey anlamaz insan. mutluluktan çok acıyı düşünmekten

Kizlaarrrr ogluş uma yaptığım acemi yeleği bitti olmus mu arabalari düz mü diksem yamuk mu kararsız kaldım bi fikir aliyim

anammmm ne tatlı olmuş annesinin el emeği olmuş kuzuya
bence de düz güzel duruyor simetri hastalığım var da

ayrıca çok geçmiş olsun canım bununla atlatmış olun inşallah

kızlar ben temazsız ateş ölçer istiyorum. onlar daha kullanışlı diyorlar var mı tavsiyeniz
Braun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ederim temassız olanlarda bi sorun peyda ediyordu hatırlayamadım ama doktorlarda genellikle ya cıvalı olanları ya da kulaktan ölçeri öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…