Ben de ben de....Ya bu naz niyaz isi nasil oluyor Allah askina biri bana ogretsin. kimseye bir sıkıntımı soyleyemiyorum anneme bile. herkeste beni cok iyi saniyor. tabikide iyiyim cok sukur ama azcik naz yapmak istiyorum bende.
Senin karnin sivri mi canim bana mi oyle geldi. benimki de yusyuvarlak. cinsiyeti ne senin? sivri gobek erkek derler bakalim dogru muymusBuda benim göbüşüm kızlar bi bakın hele çok mu aşağıda
Ben de sikiyordum canim.Ya o cikan seylerden bende de var ben gicik kapiyorum sıkıyorum onları
Evet cnm sivri ama kız benim herkes erkek mi acaba diyo bu tezi çürüťmüş oldum böyleceSenin karnin sivri mi canim bana mi oyle geldi. benimki de yusyuvarlak. cinsiyeti ne senin? sivri gobek erkek derler bakalim dogru muymus
Medisana aldım ben almankızlar ben temazsız ateş ölçer istiyorum. onlar daha kullanışlı diyorlar var mı tavsiyeniz
Merhaba öncelikle :))
Ben mart annesi olacağım Allah nasip ederse, inglesina'yı netten aldığınızı okudum da baya da uyguna almışsınız nerdeyse üçte biri fiyatına :) Aliexpresten mi yoksa başka bir sayfadan mı aldınız acaba? Teşekkürler şimdiden :)[/
Merhaba :) bikaç sayfa geri giderseniz ayrıntılı bi şekilde yazmıştım.Merhaba öncelikle :))
Ben mart annesi olacağım Allah nasip ederse, inglesina'yı netten aldığınızı okudum da baya da uyguna almışsınız nerdeyse üçte biri fiyatına :) Aliexpresten mi yoksa başka bir sayfadan mı aldınız acaba? Teşekkürler şimdiden :)
Evet cnm haraketler kısıtlaniyo malesef seninle günümüz aynı merak ettim ne kadar olduğunu şimdiOo göbek şov başlamış :)))
Kızlar göbeği küçük olanlar (ben dahil) hiç üzülmesin valla. Büyük göbekli olmak hem hareketi kısıtlıyor hem çok rahatsız ediyor.
Zaten genetiğe bağlı bir şey göbek.
Beni görenler hiç 7 aylık olduğuma inanmıyor. İstisnasız 7-8 kişi sorup şaşırdı.
Zaten 8.ay civarı baya büyümüş oluyor.
O yüzden bebek sağlıklıysa tadını çıkarın yeter :))
Hiçte delirmedin bizi delirttileryani haklısın detya girdikçe deliriyor insan açıkçası işime gelen ve yapabildiğim ne varsa yapmaya çalışıyorum elimden geldikçe mesela Uzay a avakado ve hindistancevizi yağı kullanıyorum yemeklerinde bitince bulamazsam organik soğuk sıkım zeytinyağı arıcam :) azcık delirmiş gibiyim :)) yıkanabilir bez kullanıyordum misal ama kreşe başlayınca o da hayal oldu artık elimden ne gelirse :)
ozaman güle güle sağlıkla kullansın minnak işallah.. ahhh bu dolar euro bizi mahvetti zaten
Benim erkek ama senin gibi sivri değil seninki tam erkek karnı dedikleri gibi :) sanırım bende bu kadar sivri olmadığından bu tezi çürütüyorumEvet cnm sivri ama kız benim herkes erkek mi acaba diyo bu tezi çürüťmüş oldum böylece
Rica ederimÇok teşekkür ederim,inşallah :) evet tabii bebek arabasını aldığımda burada paylaşacağım
Yoo ben aşağı değilde küçük mü diyendim aşağıda diyen başka arkadaş.Ama yazdıkların çok doğru tşk.neresi asagida bunun tatlim.. gayet normal bence .... ben birinci gebeligimden sonra ogrendimki ilk bebeklerde anne adaylari herseyi cok fazlasiyla kafasina takiyo bende takmisim ... ama allah herseyin en iyisini biliyo ... rizkinida veriyo sagliginida veriyo ... takmayin kafaniza... ne olursa olsun cikicaklar illaki... bukadar detaya takilmayin... uzmeyin tatli caninizi. anin tadini cikarin... hayat boss... hamileligin vermia oldugu butun naz niyaz imkanlarinizi kullanaraktan eslerinizi surundurun... cok kiymetli evlatlar tasiyoz... tadini cikaralim....
Büyüdükçe içeride nasıl çıkacak o dışarı tasası artıyor
36 saat sancı çekip 8 saatinde suni alan ve 29 dikişle Doğumdan çıkanarkadaşım beni normalden tamamen vazgeçirdi o an yanında olduğum için. Normal bi ameliyat olmak zorundaymışım gibi bakıyorum olaya. Bi de kesinin altta değil göbekte olacak olması da daha iyi. Hep dua ediyorum doktor kendi ağzıyla istesin sezeryan diye
Kizlaarrrr ogluş uma yaptığım acemi yeleği bittiolmus mu arabalari düz mü diksem yamuk mu kararsız kaldım bi fikir aliyim
Braun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ederim temassız olanlarda bi sorun peyda ediyordu hatırlayamadım ama doktorlarda genellikle ya cıvalı olanları ya da kulaktan ölçeri öneriyorkızlar ben temazsız ateş ölçer istiyorum. onlar daha kullanışlı diyorlar var mı tavsiyeniz
işteyimkiii
Maşaallah senin ki daha yuvarlak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?