Sagol canim bende ins bununla gecmistiraynen canım benim de bir arkadaşım resmen bir gün suni sancı çekti normal doğdu bebek ama birsürü dikişi oldu daha bir de afedersin kabız oldu kızcağız lavaboya çıkamadı dikişler açıldı enfeksiyon oldu bilmem ne onları duyunca içim acıdı yaptığı doğumdan birşey anlamaz insan. mutluluktan çok acıyı düşünmekten
anammmm ne tatlı olmuş annesinin el emeği olmuş kuzuya
bence de düz güzel duruyor simetri hastalığım var da
ayrıca çok geçmiş olsun canım bununla atlatmış olun inşallah
Maşaallah yoook baya yukarda bile hatta.Buda benim göbüşüm kızlar bi bakın hele çok mu aşağıda
bence deBenim erkek ama senin gibi sivri değil seninki tam erkek karnı dedikleri gibi :) sanırım bende bu kadar sivri olmadığından bu tezi çürütüyorum
neden aşağıda diyolar ki ozamanMaşaallah yoook baya yukarda bile hatta.
Düz daha iyi olur çok güzel olmuş ellerine sağlıkKizlaarrrr ogluş uma yaptığım acemi yeleği bittiolmus mu arabalari düz mü diksem yamuk mu kararsız kaldım bi fikir aliyim
Ayy ben de kafa gitti. Pardon utandim yawTokat dediysem hafif hafif bahar hanım bahar hanım diyerek ayıkmayı sağlacak tokatlarverilen doza göre bellidir uyanma saati açıkçası çok bildiğim şeyler değil
Geçmiş olsun canımO değil de kursağımın yanmasından ölüyorum! Nerden yaptırdım bu yüklemeyi
Şeker beni mahvetti
Hamileliğim boyunca bu kadar şekeri yememişimdir off çok fenayım
KişiselBende genel anestezidenspinal. Daha korkusuz:) bence
Maşallah. Ya ben hiç hıçkırık hissetmiyorumGünaydın
26+0 olduk. Kızımın hıçkırıklarıyla uyandım bu sabah.
Daha doğmadan onu çok seviyoruz
Valla ben de karbonat sirke limon tuzu kullanıyorum. Hipp marka tercih ediyorum.frosch markası var onu da kullaniyorumNapayım canım iş ev içerdeki kuduruk bide evdeki kuduruk onu kreşe alıştırmaya çalışıyorum vs :)
Mustela malesef çok kimyasal ki kokusu çok güzel aslında ama tavsiye etmem okadar dikkat ediyorsun sen de ben gibi..
Burts bees %98,8 organik diyor yani kalan %1,2 noluyor :) o da çok enteresan eheheheh
earth mama angel tek geçerim trubaby nin güneş kremini kullandık zaten ama şampuanları da başarılı.. mayıs haziran gibi ihtiyaç olmaya başlıcak güneş kremleri o pamuk tenleri için :)
Birde no poo diye birşey var ben şuan oğluma deneyemiyorum yemekleri kafadan ayıkladığımız için ama doktorumuzun da bize söylediği gibi bebekte özellikle yeni doğanda şampuana ihtiyaç yok düz suyla yıkayın cildini kurutmayın losyon bebek yağı sürmeyin dedi.. Biz ilk oğlum ekim de doğmasına rağmen hergün banyo yaptırıyorduk nerdeyse ve şamğuansız belki 2 haftada bir çok az bi şampuan vs...
Aslında bizim bile okadar kimyasalı kafaya dökmememiz lazım da o biraz zor sirke karbonat vs bişiler yapıyolar ama tam bilgi edinemedim
Senin bebek araban geldimi?
Yaw göbeğim çok aşağıda kaldığını göstermek için aşağıdan çektim. Yoksa o kadar koca popomun yok yaniKız o nasıl bi çekme seklid öyle aşağıdan mi çektin naptin :)
Evet kız göbeği gibi diyorlarMaşaallah senin ki daha yuvarlak gibi.
Hiç alakası yok bence.Bırak o sigarayı elinden yoksa baya aşağıda derim haaaneden aşağıda diyolar ki ozaman
Evet evet. curudu bu tez:)))saglikla alirsin insaallah kucaginaEvet cnm sivri ama kız benim herkes erkek mi acaba diyo bu tezi çürüťmüş oldum böylece
Aynen çekim farklı olmuşDüz daha iyi olur çok güzel olmuş ellerine sağlık
Ayy ben de kafa gitti. Pardon utandim yaw
Geçmiş olsun canım
Kişisel
Maşallah. Ya ben hiç hıçkırık hissetmiyorum
Valla ben de karbonat sirke limon tuzu kullanıyorum. Hipp marka tercih ediyorum.frosch markası var onu da kullaniyorum
Yaw göbeğim çok aşağıda kaldığını göstermek için aşağıdan çektim. Yoksa o kadar koca popomun yok yani
Evet kız göbeği gibi diyorlar
aminnn cnm inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimizaEvet evet. curudu bu tez:)))saglikla alirsin insaallah kucagina
Hiç alakası yok bence.Bırak o sigarayı elinden yoksa baya aşağıda derim haaa
Amin insaallah canimaminnn cnm inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza
Aynen benim de göbüşüm sanki Suan gonderilenlerden baya büyük gibiAy kızlar benin de göbeğim çok yukarıda Artık aşağıya Doğru indiği zamanları görmek istiyorum ve üç ayliktan beri Hep karnım var Herkes ta Ne zamandır altı aylık gibi duruyorsun Dior kesinlikle yapısal bir durum. Bu arada vakit geçtikçe çok ama çok heyecanlanıyorum ben sizde de var mi Bu heyecandan
Bence gayet iyi sanırım benim daha büyükEki Görüntüle 1911940 bu da benim gobegim kizlar....sanirim kocaman bi gobegim var benim
Niyeymis daha mı büyük ondan mı :)Göbişlerinizi görünce neden çoraplarımı bile kendim giyemediğimi anladım sanırım
Niyeymis daha mı büyük ondan mı :)
Maşaallah seninki de baya yukardaBu da benim göbeğim kizlar ama bikac gun oldu cekeli o gunden beri buyudu hissediyorum :) yorgunluktan ölüyorum okul bana acayip agir gelmeye basladi. Magnezyum vermemisti bana doktorum ama magnezyum sadece kramplar icin mi yoksa bacak agrisina fln iyi gelir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?