2017 Şubat Anneleri

Sagol canim bende ins bununla gecmistir Evet el emeği oldu ogluş uma :) adaşima da pembe sini yapabiliriz. :) Aynen bende de smetri sorunu var o yüzden düz diktim

Kizlaarrrr ogluş uma yaptığım acemi yeleği bitti olmus mu arabalari düz mü diksem yamuk mu kararsız kaldım bi fikir aliyim
Düz daha iyi olur çok güzel olmuş ellerine sağlık
Tokat dediysem hafif hafif bahar hanım bahar hanım diyerek ayıkmayı sağlacak tokatlar verilen doza göre bellidir uyanma saati açıkçası çok bildiğim şeyler değil
Ayy ben de kafa gitti. Pardon utandim yaw
O değil de kursağımın yanmasından ölüyorum! Nerden yaptırdım bu yüklemeyi
Şeker beni mahvetti
Hamileliğim boyunca bu kadar şekeri yememişimdir off çok fenayım
Geçmiş olsun canım
Bende genel anesteziden spinal. Daha korkusuz:) bence
Kişisel
Günaydın
26+0 olduk. Kızımın hıçkırıklarıyla uyandım bu sabah.
Daha doğmadan onu çok seviyoruz
Maşallah. Ya ben hiç hıçkırık hissetmiyorum
Valla ben de karbonat sirke limon tuzu kullanıyorum. Hipp marka tercih ediyorum.frosch markası var onu da kullaniyorum
Kız o nasıl bi çekme seklid öyle aşağıdan mi çektin naptin :)
Yaw göbeğim çok aşağıda kaldığını göstermek için aşağıdan çektim. Yoksa o kadar koca popomun yok yani
Maşaallah senin ki daha yuvarlak gibi.
Evet kız göbeği gibi diyorlar

Aynen çekim farklı olmuş

Bu da benim göbeğim kizlar ama bikac gun oldu cekeli o gunden beri buyudu hissediyorum :) yorgunluktan ölüyorum okul bana acayip agir gelmeye basladi. Magnezyum vermemisti bana doktorum ama magnezyum sadece kramplar icin mi yoksa bacak agrisina fln iyi gelir mi acaba?

Eklentiler

• 20161111_184053_HDR~3.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 90
Ay kızlar benin de göbeğim çok yukarıda Artık aşağıya Doğru indiği zamanları görmek istiyorum ve üç ayliktan beri Hep karnım var Herkes ta Ne zamandır altı aylık gibi duruyorsun Dior kesinlikle yapısal bir durum. Bu arada vakit geçtikçe çok ama çok heyecanlanıyorum ben sizde de var mi Bu heyecandan

Aynen benim de göbüşüm sanki Suan gonderilenlerden baya büyük gibi bence de yapısal

Maşaallah seninki de baya yukarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…