2017 Şubat Anneleri

Rica ederim Can'ım belki değişirdir bilmiyorum ama benim sürecim buydu hatta şu küvette doğuma o kadar özeniyorum ki

Bende yükleyemedim. Oğlanda daha sivriydim. Şimdi daha geniş. Bide ikinci hamilelikte daha çabuk mu büyüyorsu ne?

Mide yanmam bir türlü geçmiyor. Rennie içtim 3 kez. 2,5 lt su içtim Yok geçmiyor. Sabahtan beri defalarca kere kustum ne iyi gelir ki?

Doğrudur belki Can'ım ama benim açılmam 2 cm başlamıştı suyum gelmese evde çekerdim sancı ama dediğin kişi her doğum apayrı bir tez Hayırlı doğumlar nasip etsin

Doğrudur belki Can'ım ama benim açılmam 2 cm başlamıştı suyum gelmese evde çekerdim sancı ama dediğin kişi her doğum apayrı bir tez Hayırlı doğumlar nasip etsin
Amin canım aynen doğum olayı çok farklı bisey normal de olsa sezeryan da olsa kimine bakıyorsun ay çok kolay korkma diyo kimi de ayy Allah kolaylık versin ben şöyle oldum böyle oldum diyo hayırlıysa sağlıkla kurtulmayı nasip etsin Rabbim hepimize de

İyi günlerde kullan canım ama bunlar çok az. Deneyimlerime dayanarak söylüyorum bunu. Yarım saatt içinde iki kez sırta çıkan kalalar gördüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…