Aynen canım bende birkaç topikte okudum hem özel olarak okuduğum kitaplarda/makalelerde sıcak suyun mucizevi etkisi çok büyük, doulalar/işini iyi bilen ebeler de hastane odasında enseden aşağı bölümü sıcak suyla aktifleştimeyi öneriyor hem Doğuma faydası oluyor hemde sancıları daha rahat karşılamayı sağlıyor :) verdiğin bilgiler altın değerinde tabi dinleyene
Bana da komşum tam tersini söyledi geçen gün duş alma sancin geldiğinde dedi ilkinde öyle yapmış sancim geri gitti dedi ikinci de yapmadım evde çektim biraz o yüzden kolay oldu dedi kişiden kişiye değişiyor demekki
Doğrudur belki Can'ım ama benim açılmam 2 cm başlamıştı suyum gelmese evde çekerdim sancı ama dediğin kişi her doğum apayrı bir tez Hayırlı doğumlar nasip etsin
Doğrudur belki Can'ım ama benim açılmam 2 cm başlamıştı suyum gelmese evde çekerdim sancı ama dediğin kişi her doğum apayrı bir tez Hayırlı doğumlar nasip etsin
Amin canım aynen doğum olayı çok farklı bisey normal de olsa sezeryan da olsa kimine bakıyorsun ay çok kolay korkma diyo kimi de ayy Allah kolaylık versin ben şöyle oldum böyle oldum diyo hayırlıysa sağlıkla kurtulmayı nasip etsin Rabbim hepimize de