2017 Şubat Anneleri

Kizlar selam. Bugun saglik ocaginda tahlil yaptirdim. Kan degerim dusuk cikti ki kan ilaci kullaniyorum. Hepatit testi yaptirdim gecen yil dogal bagisikligim varken simdi igne yaptirmam gerekiyormus. Bir de maalesef 8.haftamdan beri hala idrar yolu enfeksiyonu ile ugrasiyorum ya saglik ocagindaki hemsirem yarin doktorunu arasin demis esime. Cok uzgunum ya

İyi günlerde kullan canım ama bunlar çok az. Deneyimlerime dayanarak söylüyorum bunu. Yarım saatt içinde iki kez sırta çıkan kalalar gördüm ben
Azmı valla şaşırdim napcami kimi yeter diyo kimi yetmez 1 2 takim dahami alıym napiyim

Canim ben 15 gündür çıkmıyorum tartiya en son 6 kiloydu baya arttı saldım çünkü bi aydır tatlilar börekler hamur işleri kızartma cips abarttım

Kızlar iyi akşamlar sizlere birşey sormak istiyordum,civilde bebek arabası gördüm fiyatıda gayet uygundu birde benim istediğim gibi çok kaba değildi babyforce markası sizce nasıldır bir fikri olan varmı. Çok kaba istemiyorum arabayi oyüzden baya beğendim

Hamile kalmazdan önce 70 kiloydum su an 63 kiloyum. eskiden kemerin 2.deligini kullanırdım simdi 3. veya 4. deligini kullanıyorum pantolonlarim bol geliyo bi tane bile hamile kiyafeti almadim daha
Ben bayramdan beri giyiyorum hamile pantolonları canım 53 ile hamile kaldım 59u geçmişti ekim sonu ve tartiya cikmiycam dedim bide ben bulantim olmuyor islerimi esim yapiyor serbest meslek diye ben evdeyim iyice hareketsiz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…