- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Ben daha hareketlendim ha bire biseylee cikiyo basimaBen bayramdan beri giyiyorum hamile pantolonları canım 53 ile hamile kaldım 59u geçmişti ekim sonu ve tartiya cikmiycam dedim bide ben bulantim olmuyor islerimi esim yapiyor serbest meslek diye ben evdeyim iyice hareketsiz oldum
Ben neden resim atamıyorum yav2 hafta önce köyde çektiğim hali ile karnım sabaha biraz minik durur ya o an cekeyim
Ayy evet geldi, dun hemen kullandım, orjinal. Paket kargoda axcık yamulmus ama problem yok. Dun yattıgım yerde o cıtcıtları patlattım durdum, cok eglendim kendi kendime,esim de saskın saskın beni izledi.. :)Benim Lierac jeller geldi canım,ürün orijinal tamamiyle ve kargolaması çok güzel yapılmış,çıt çıtlara sarmışlar,sen de memnun kaldın mı ,geldi mi seninkiler de ?
Biri mi getirdi? Internet sitesinden falan mı aldınız?Yurtdışından 449€'ya getirtmiştim 1530₺ filandı tabi ilk siparişi verdiğimde Euro alsaydım 1250₺ civarı olacaktı ama neyse
Ya ben de yapamıyorum naz, yapınca da kimse sallamıyor bence.. O kadar uorgun geliyorum işten, stresten migrenden gozumu acamıyorum, yatıyorum, 'yine ne oldu?'oluyor.. Agrım var dersem inandırıcı olmuyorum, soylemezsem de hersey yolunda nasılsa diyorlar.. Ayy bu hamileligin duygu karmasıklıgı da beni ayrı bir bitirdi :)Ya bu naz niyaz isi nasil oluyor Allah askina biri bana ogretsin. kimseye bir sıkıntımı soyleyemiyorum anneme bile. herkeste beni cok iyi saniyor. tabikide iyiyim cok sukur ama azcik naz yapmak istiyorum bende.
Canim benim boyut büyük diyordu ekran görüntüsü alinca düzeldi öyle dene ekran görüntüsünü yolla :)Ben neden resim atamıyorum yav
Dosya sec yerine basıyorum secme yeri acilmiyo kiiCanim benim boyut büyük diyordu ekran görüntüsü alinca düzeldi öyle dene ekran görüntüsünü yolla :)
Canım kaç kez yapıldı ama bilmiyorum bu iki hafta içinde olmuş mudur benim de aklıma o geliyo ama öncekiler hep temiz çıktı kontrolüm de salı günü bilemedim valla hamile kaldigimdan beri ilk 15 haftaya kadar hep bulantim oldu ama hiç kusmamistim ctesi gece fena şekilde çıkardım bilmiyom noluyoLoveali merhabalar bende de bulantı ve kusma var. Bugün kontrolüm vardı idrar tahlili istedi. Enfeksiyon yapabilir dedi
Benim de geçen haftalarda kasigimin ağrısına acile gitmistim Dr ultrason u oraya koydu dediğin gibi bi ahhh oldum orası işte dedim bebeğin kafası orda dedi kafa baskı yapiyo baya ama şimdi yukarıda mesela kasık agrim da kalmadı o ağrı yanı gitti bebek yukarı çıkıncaBugün doktor kontrolümde doktor ultrason boşluğunu karnıma koydu tam göbek deliğimin üstüne gelince ben bir çığlık attım acıdan gözlerim doldubebeğin kafası vardır dedi daha yumuşak geçince gerçekten de yaramazımın kafası oradaymış. Oturup kalkarken hala çok acıyor orası çok şükür yaramaz hareketli de telaşlanmıyorum
Sunucun desteklemiyodur kk ya chrome den girip yüklemeyi dene benimkide desteklemiyo öyle yapabiliyrm ancakDosya sec yerine basıyorum secme yeri acilmiyo kii
Benim de geçen haftalarda kasigimin ağrısına acile gitmistim Dr ultrason u oraya koydu dediğin gibi bi ahhh oldum orası işte dedim bebeğin kafası orda dedi kafa baskı yapiyo baya ama şimdi yukarıda mesela kasık agrim da kalmadı o ağrı yanı gitti bebek yukarı çıkınca
İşte bende de hiç olmamıştı o kadar bulantim oldu midem agzimda gezdim ama cikarmadim hic ama ctesi fenaydim bakalım salı ya randevu öne alırım belkiLoveali bende ağrı vb yoktu kafası oradaymış doktor pat diye oraya koyunca canım çok yandı:) bende hiç enfeksiyon geçirmedim ama dediğin gibi bende aşırı kusma oldu bi günde 3 kez olduğu bile oldu. Ama bu dönemde genelde görüşmüyormuş kusma. İstersen bu hafta git doktoruna
Bende enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi aksef 500 5 günlük. Çok ilginç hiç rahatsızlık hissetmedim baskı yanma bulantı her ay artıyor enfeksiyon geçen ay azdı bol su iç dedi bu ay ilaç yazmışCanım kaç kez yapıldı ama bilmiyorum bu iki hafta içinde olmuş mudur benim de aklıma o geliyo ama öncekiler hep temiz çıktı kontrolüm de salı günü bilemedim valla hamile kaldigimdan beri ilk 15 haftaya kadar hep bulantim oldu ama hiç kusmamistim ctesi gece fena şekilde çıkardım bilmiyom noluyo
Aynen benim de açıldı iyice yedikce yiyorum .. +5 senin gibiAyyy maşallah herkesin göbüşleri ne kadar da güzelmaşallah bize Ben de baya göbeklenenlerdenim ve çok seviyorum göbeğimi çok mutlu oluyorum aynada kendimi gördükçe.. şükürler olsun rabbime bu duyguyu yaşattığı için Bu da benim bi hafta önceki göbeğim.. 50 ile hamile kaldım şuan 55 im ve göbeğim çok sivri herkes erkek dimi diyo bu aralar deli iştahım açık ve deli gibi tatlı yiyorum bakalım sonum ne olacak
Senin de benim gibi ön le arka bir gidiyo galibaAyyy maşallah herkesin göbüşleri ne kadar da güzelmaşallah bize Ben de baya göbeklenenlerdenim ve çok seviyorum göbeğimi çok mutlu oluyorum aynada kendimi gördükçe.. şükürler olsun rabbime bu duyguyu yaşattığı için Bu da benim bi hafta önceki göbeğim.. 50 ile hamile kaldım şuan 55 im ve göbeğim çok sivri herkes erkek dimi diyo bu aralar deli iştahım açık ve deli gibi tatlı yiyorum bakalım sonum ne olacak
En çok bebişlerimize yarasın yediklerimiz inşallahAynen benim de açıldı iyice yedikce yiyorum .. +5 senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?