Benim de bulantim çok bu ara ondan dusunuyom enfeksiyon fln mi diye ama hamilelik öncesi enfeksiyon fln vardı bulantı fln hissetmiyodum bilemedim neyin nesiBe
Bende enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi aksef 500 5 günlük. Çok ilginç hiç rahatsızlık hissetmedim baskı yanma bulantı her ay artıyor enfeksiyon geçen ay azdı bol su iç dedi bu ay ilaç yazmışhaftaya sağlık ocağında izleme çağırdılar yine bakarlar sanırım inşaallah geçmiştir.
Ayyy sorma yarışıyo bnm önle arkaSenin de benim gibi ön le arka bir gidiyo galibao kadar kilo aldım ama bende çok seviyorum bu halimi dediğin gibi surekli aynaya bakıp şükür diyorum ve göbüşümü çok seviyorum
Aynen öyle olmuş arkada ön kadar sivrilesmisAyyy sorma yarışıyo bnm önle arkasadece göbek büyüseydi iyiydi ben hep çok beğenirdim hamileleri içim kaynardı o göbeklerini gördükçe, şimdi şükürler olsun o duyguyu ben yaşıyorum.. eşim kardeşlerim arkadaşlarım gelip gidip göbüşümü seviyolar
Aminnn inşallah.. rabbim bize de devamını nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alıp büyütelim inşallahAynen öyle olmuş arkada ön kadar sivrilesmisbenim de oue hamile gorunce içim giderdi çok şükür halimize dediğin gibi göbişim i seviyo tanidiklar çok güzel bisey ya Rabbim bizi de görüp iç geçiren herkese de nasip etsin ins
Uzanır pozisyon da durmayın soğuk süt çok az rahatlatıyor beni
Canım süt iyi geliyor bende çok kötü olmuştum süt geçirdi
Benim keşke bulansa sabahtan beri kusuyorumKızlar ya benim bulantim varbiseyler yiyorum ama yiyince bulaniyom iyice bu ilk baştaki bulantilar geri mi geliyo yoksa ne ki bu haftalarda bulantinin nedeni
Ben şuan antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için. Bulantının sebebi o olamaz tedavi olduğuma göreLoveali merhabalar bende de bulantı ve kusma var. Bugün kontrolüm vardı idrar tahlili istedi. Enfeksiyon yapabilir dedi
Kızlar bu arada açıköğretim sınavında görev alıyo musunuz? Bana 4 tane görev çıkmış şimdi onaylasam mı onaylamasam mı bilemedimbi yandan yorulurum diye istemiyorum diğer yandan da 350 lira yakın para olmuş olacak bebeğimin bi eksiğini alırım diye düşünüyorum.. bi de hep şanslıyımdır bana hep kısa sınavlar denk geliyo ama karar veremiyorum.. giren olacak mı acaba?
Bende çok merak ediyorum ama bebeği daha çok merak ediyorum çok kilolu olmayacak gibi sanki ama 25+2 de 760 gr di kuzum beniiimEn çok bebişlerimize yarasın yediklerimiz inşallahçok merak ediyorum kaç kilo ile doğuma gireceğimi çok da olsa önemli değil oğlum sağlıklı olsun da ama az olursa da tadından yenmez
Balığı ne zaman yedin kusmani. O da tetiklemiş olmasın ctesi gece bende fena çıkardımBalık yedim süt içemiyorum
balık
Benim keşke bulansa sabahtan beri kusuyorum
Ben şuan antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için. Bulantının sebebi o olamaz tedavi olduğuma göre
Canm bugün okula yazı geldi KPSS sınavına başvuröayanlara resen görev çıkacakmış listede benim de adım vardı aradım ÖSYM bürosunu 7 aylık hamileyim bari kendi okulumu verin dedim. Yedek gözetmen verdiler hamileyim diye. Açık öğretim sınavına başvurmadım ama oturursun onda da. Hem erken bitiriyorlar genelde güzel oluyor
Benim Lierac jeller geldi canım,ürün orijinal tamamiyle ve kargolaması çok güzel yapılmış,çıt çıtlara sarmışlar,sen de memnun kaldın mı ,geldi mi seninkiler de ?
Evet ben de ayva mevsiminde olmamizi sans olarak goruyoruum:))
Cekirdekleri de ne kadar saklayabilir acaba.
Ya da jel yapsak ne
kadar surede tuketmek gerekir?
Sagol canim bende ins bununla gecmistirEvet el emeği oldu ogluş uma :) adaşima da pembe sini yapabiliriz. :) Aynen bende de smetri sorunu var o yüzden düz diktim
Bu da benim göbeğim kizlar ama bikac gun oldu cekeli o gunden beri buyudu hissediyorum :) yorgunluktan ölüyorum okul bana acayip agir gelmeye basladi. Magnezyum vermemisti bana doktorum ama magnezyum sadece kramplar icin mi yoksa bacak agrisina fln iyi gelir mi acaba?
Maşaallah seninki içimizde en büyüğü.Bu da benim 2 hafta önceki halimşimdi daha büyük ama telefonumun kamerası bozuldu
Maşaallah.demekki 25 den sonra iyice fırlıyor2 hafta önce köyde çektiğim hali ile karnım sabaha biraz minik durur ya o an cekeyim
Maşaallah.Ayyy maşallah herkesin göbüşleri ne kadar da güzelmaşallah bize Ben de baya göbeklenenlerdenim ve çok seviyorum göbeğimi çok mutlu oluyorum aynada kendimi gördükçe.. şükürler olsun rabbime bu duyguyu yaşattığı için Bu da benim bi hafta önceki göbeğim.. 50 ile hamile kaldım şuan 55 im ve göbeğim çok sivri herkes erkek dimi diyo bu aralar deli iştahım açık ve deli gibi tatlı yiyorum bakalım sonum ne olacak
Kızlar bu arada açıköğretim sınavında görev alıyo musunuz? Bana 4 tane görev çıkmış şimdi onaylasam mı onaylamasam mı bilemedimbi yandan yorulurum diye istemiyorum diğer yandan da 350 lira yakın para olmuş olacak bebeğimin bi eksiğini alırım diye düşünüyorum.. bi de hep şanslıyımdır bana hep kısa sınavlar denk geliyo ama karar veremiyorum.. giren olacak mı acaba?
Günaydın
Yağmurlu ve soğuk bir gün
8ders
Ailevi bazı meseleler dün bütün gece uyutmadı. Her şeye sorun çıkaran akrabalardan nefret ediyorum. Keşke hiç olmasalar. Bana hamileliğimde yaşattıklarını allahtan bulurlar umarım..
Bebeğim için düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün olmuyor
Loveali kustuktan 1 saat sonra yedim canm balıkla alakası yok
Olmaz olsunlarGünaydın
Yağmurlu ve soğuk bir gün
8ders
Ailevi bazı meseleler dün bütün gece uyutmadı. Her şeye sorun çıkaran akrabalardan nefret ediyorum. Keşke hiç olmasalar. Bana hamileliğimde yaşattıklarını allahtan bulurlar umarım..
Bebeğim için düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün olmuyor
Loveali kustuktan 1 saat sonra yedim canm balıkla alakası yok
gayet güzel almışsın herşeyi canım. güzel günlerde kullansın bebişin inşallah. içinde büyüsün cicilerinin. bunlar yeterli diye düşünüyorum bende. çünkü hediye de geliyor. daha sonra bebeğin büyümesine bağlı olarak ihtiyaçlarını alırsın yine.Eki Görüntüle 1911875 Eki Görüntüle 1911876 Eki Görüntüle 1911877 Eki Görüntüle 1911878 Eki Görüntüle 1911879 Eki Görüntüle 1911880 Eki Görüntüle 1911882
aldiklarim bunlar benimde bi kac battaniye çorap çitcıtli zıbin daha var yeterlidir umarım başka bisey almam diye düsünüyrm kıyafet olarak:)
canım bana renie yeterli olmuyor. ilk hamileliğimde onunla idare etmiştim ama bu sefer banamısın demedi. bu yüzden hafif dozda bir hap içiyorum asit önleyici. her sabah bir tane.1 gün idare ediyor beni. ismi protonex. 40 mg dı sanırım. yanımda değil şu an ilaç. eczacıya sormuştum bunu. proton inhibilatörleri (yani asit önleyiciler) arasında en hafif mg olanı dedi. dr unla görüş istersen. bu ilacı ben rahatlıkla kullanıyorum. inşallah sana da şifa olur. ilacı içmezsem o gün bittiğimin resmi oluyor. bazen ilaca rağmen reflü hissediyorum. almasam feci oluyor. inşallah şifa bulursun.Mide yanmam bir türlü geçmiyor. Rennie içtim 3 kez. 2,5 lt su içtim Yok geçmiyor. Sabahtan beri defalarca kere kustumne iyi gelir ki?
Maşaallah iyi büyümüşgünaydın kızlar birazcık uzak kaldım buralardan iş yoğunluğundan dolayı.
geçen hafta çok rahat uyuyabiliyordum bu hafta sağdan sola dönerken zorlanıyorum,uykuya dalamıyorum,kabuslarda cabası..mide yanması deseniiz felaket..birde göbek muhabbeti geçmiş ben yokken :) hemen bende eklemeye çalışayım becerebilirsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?