2017 Şubat Anneleri

Benim de bulantim çok bu ara ondan dusunuyom enfeksiyon fln mi diye ama hamilelik öncesi enfeksiyon fln vardı bulantı fln hissetmiyodum bilemedim neyin nesi

Senin de benim gibi ön le arka bir gidiyo galiba o kadar kilo aldım ama bende çok seviyorum bu halimi dediğin gibi surekli aynaya bakıp şükür diyorum ve göbüşümü çok seviyorum
Ayyy sorma yarışıyo bnm önle arka sadece göbek büyüseydi iyiydi ben hep çok beğenirdim hamileleri içim kaynardı o göbeklerini gördükçe, şimdi şükürler olsun o duyguyu ben yaşıyorum.. eşim kardeşlerim arkadaşlarım gelip gidip göbüşümü seviyolar

Aynen öyle olmuş arkada ön kadar sivrilesmis benim de oue hamile gorunce içim giderdi çok şükür halimize dediğin gibi göbişim i seviyo tanidiklar çok güzel bisey ya Rabbim bizi de görüp iç geçiren herkese de nasip etsin ins

Aminnn inşallah.. rabbim bize de devamını nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alıp büyütelim inşallah

Uzanır pozisyon da durmayın soğuk süt çok az rahatlatıyor beni

Balık yedim süt içemiyorum

Canım süt iyi geliyor bende çok kötü olmuştum süt geçirdi
balık

Kızlar ya benim bulantim var biseyler yiyorum ama yiyince bulaniyom iyice bu ilk baştaki bulantilar geri mi geliyo yoksa ne ki bu haftalarda bulantinin nedeni
Benim keşke bulansa sabahtan beri kusuyorum

Loveali merhabalar bende de bulantı ve kusma var. Bugün kontrolüm vardı idrar tahlili istedi. Enfeksiyon yapabilir dedi
Ben şuan antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için. Bulantının sebebi o olamaz tedavi olduğuma göre

Canm bugün okula yazı geldi KPSS sınavına başvuröayanlara resen görev çıkacakmış listede benim de adım vardı aradım ÖSYM bürosunu 7 aylık hamileyim bari kendi okulumu verin dedim. Yedek gözetmen verdiler hamileyim diye. Açık öğretim sınavına başvurmadım ama oturursun onda da. Hem erken bitiriyorlar genelde güzel oluyor

En çok bebişlerimize yarasın yediklerimiz inşallah çok merak ediyorum kaç kilo ile doğuma gireceğimi çok da olsa önemli değil oğlum sağlıklı olsun da ama az olursa da tadından yenmez
Bende çok merak ediyorum ama bebeği daha çok merak ediyorum çok kilolu olmayacak gibi sanki ama 25+2 de 760 gr di kuzum beniiim minnak bi bebiş olacak galiba

Balığı ne zaman yedin kusmani. O da tetiklemiş olmasın ctesi gece bende fena çıkardım

Günaydın
Yağmurlu ve soğuk bir gün
8ders
Ailevi bazı meseleler dün bütün gece uyutmadı. Her şeye sorun çıkaran akrabalardan nefret ediyorum. Keşke hiç olmasalar. Bana hamileliğimde yaşattıklarını allahtan bulurlar umarım..
Bebeğim için düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün olmuyor

Loveali kustuktan 1 saat sonra yedim canm balıkla alakası yok

Benim Lierac jeller geldi canım,ürün orijinal tamamiyle ve kargolaması çok güzel yapılmış,çıt çıtlara sarmışlar,sen de memnun kaldın mı ,geldi mi seninkiler de ?

canım kusura bakma linki atmıştın sanırım ama kaydetmeyi unutmuşum satıcının adını hatırlıyor musun?

Evet ben de ayva mevsiminde olmamizi sans olarak goruyoruum:))
Cekirdekleri de ne kadar saklayabilir acaba.
Ya da jel yapsak ne
kadar surede tuketmek gerekir?

siz nasıl biriktiriyorsunuz kızlar kimse ayva yemiyor ben de zorla 2-3 günde bir yiyorum ondan da azıcık çekirdek çıkıyor. biriktireyim dedim de bu gidişle birikmez reçel mi yapsam ne yapsam

benimki 25. haftada böyleydi şimdi birdenbire fırladı bahar ınki kadar benim de hatta belki daha bile büyük

Sagol canim bende ins bununla gecmistir Evet el emeği oldu ogluş uma :) adaşima da pembe sini yapabiliriz. :) Aynen bende de smetri sorunu var o yüzden düz diktim

teşekkür ederiz teyzesi ne güzel elinden gelmesi ben daha söküğümü ancak dikiyorum

kızzzzz bu nasıl minnak bir göbüş maşallah sana

ama haklısın bana da ağır geliyor okul ve sürekli ayakta durmak... bi de ilkokul benimki allahım sıyıracak gibi oluyorum gün sonunda ayaklarımda da tuhaf hisler var hem yorgun esnetmek istiyorum çekip çekip hem de oturunca sıkılıyorum sallamak istiyorum bazen geceleri de uyutmuyor seninki de mi böyle birşey?

Maşaallah.

şanslısın bana hiçbirşey çıkmadı oturursun zaten açıköğretim öyle uzun sürmüyordu heralde... kpss ye bile razıydım ben ama çıkmadı

günaydınnn sıkı giyin göbüşünü sev biz herşeyden önemliyizzzz

Olmaz olsunlar hamileliğin tadını çıkar cnm takma milleti

gayet güzel almışsın herşeyi canım. güzel günlerde kullansın bebişin inşallah. içinde büyüsün cicilerinin. bunlar yeterli diye düşünüyorum bende. çünkü hediye de geliyor. daha sonra bebeğin büyümesine bağlı olarak ihtiyaçlarını alırsın yine.

günaydın kızlar birazcık uzak kaldım buralardan iş yoğunluğundan dolayı.
geçen hafta çok rahat uyuyabiliyordum bu hafta sağdan sola dönerken zorlanıyorum,uykuya dalamıyorum,kabuslarda cabası..mide yanması deseniiz felaket..birde göbek muhabbeti geçmiş ben yokken :) hemen bende eklemeye çalışayım becerebilirsem :)

Mide yanmam bir türlü geçmiyor. Rennie içtim 3 kez. 2,5 lt su içtim Yok geçmiyor. Sabahtan beri defalarca kere kustum ne iyi gelir ki?
canım bana renie yeterli olmuyor. ilk hamileliğimde onunla idare etmiştim ama bu sefer banamısın demedi. bu yüzden hafif dozda bir hap içiyorum asit önleyici. her sabah bir tane.1 gün idare ediyor beni. ismi protonex. 40 mg dı sanırım. yanımda değil şu an ilaç. eczacıya sormuştum bunu. proton inhibilatörleri (yani asit önleyiciler) arasında en hafif mg olanı dedi. dr unla görüş istersen. bu ilacı ben rahatlıkla kullanıyorum. inşallah sana da şifa olur. ilacı içmezsem o gün bittiğimin resmi oluyor. bazen ilaca rağmen reflü hissediyorum. almasam feci oluyor. inşallah şifa bulursun.

Maşaallah iyi büyümüş

Kızlar sunu unutmayın artık insanların hayatınıza daha az hatta hiç müdahale etmesine izin vermeyin bu beden bu hayat sizin sizi üzen şeylerden olduğunca uzak durun boşverin başkaları ne düşünürse düşünsün bu anı bir daha asla yasayamayacaksınız her an kıymetli her hamilelik özelidir ... Doğumdan sonra duyacaklarına hazırlıklı olun ben ilk doğumun da çok üzüldüm ve depresyona girdim Boşu boşuna üzmüşüm kendimi diyorum sindi ah ah ah hayat çok kısa anın değerini bilmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…