eskilerdeki gibi ben verdim bişey olmuyo devri yok artık. eskiden 1 portakaldan aldığımız vitamini şimdi anca 6 portakaldan alabiliyormuşuzHiçte delirmedin bizi delirttiler
bilinçli annelere ba yı lı yo rum
Dövizde mahvetti yurtdışı kargolarda aksadıHayırlısı ne diyim
Çok teşekkür ederiz inşallah hayırla kullanmak nasip olur cümlemize
Sen ne yaptın araba işini?
Kızlar sunu unutmayın artık insanların hayatınıza daha az hatta hiç müdahale etmesine izin vermeyin bu beden bu hayat sizin sizi üzen şeylerden olduğunca uzak durun boşverin başkaları ne düşünürse düşünsün bu anı bir daha asla yasayamayacaksınız her an kıymetli her hamilelik özelidir ... Doğumdan sonra duyacaklarına hazırlıklı olun ben ilk doğumun da çok üzüldüm ve depresyona girdim Boşu boşuna üzmüşüm kendimi diyorum sindi ah ah ah hayat çok kısa anın değerini bilmek gerek
hangisi ne kadara aldın canım ya bi sürü model varMedisana aldım ben alman
Ölçüm yapacağın odada yarım saat tuttuktan sonra Harika bir ürün. Maksimum hata payı 0,2 derece.
nerden ne kadara aldın canım bende alayım barigünaydın kızlar bende sonunda ateş ölçere karar verdiim
ve bunu aldım medisana...Eki Görüntüle 1912233
Hemen sorayım çok teşekkür ederim. Rennie sadece 5-10 dk iyi geliyor şişeyi kafaya dikmek istiyorumcanım bana renie yeterli olmuyor. ilk hamileliğimde onunla idare etmiştim ama bu sefer banamısın demedi. bu yüzden hafif dozda bir hap içiyorum asit önleyici. her sabah bir tane.1 gün idare ediyor beni. ismi protonex. 40 mg dı sanırım. yanımda değil şu an ilaç. eczacıya sormuştum bunu. proton inhibilatörleri (yani asit önleyiciler) arasında en hafif mg olanı dedi. dr unla görüş istersen. bu ilacı ben rahatlıkla kullanıyorum. inşallah sana da şifa olur. ilacı içmezsem o gün bittiğimin resmi oluyor. bazen ilaca rağmen reflü hissediyorum. almasam feci oluyor. inşallah şifa bulursun.
günaydın kızlar bende sonunda ateş ölçere karar verdiim
ve bunu aldım medisana...Eki Görüntüle 1912233
hangisi ne kadara aldın canım ya bi sürü model var
n11.comdan aldım canım 107 tlnerden ne kadara aldın canım bende alayım bari
Hemen sorayım çok teşekkür ederim. Rennie sadece 5-10 dk iyi geliyor şişeyi kafaya dikmek istiyorum
Benim de bundan
LazKiziEsma nınkinden canm. 95e aldım sanırım
Hiç deme bizde ufak ufak başladı ne var bu kadar irdeleyecekler,biz sizi böyle mi büyüttükler, BLW var biliyorsun o konu hakkında ufaktan kitaplar karıştırıyorum ne gerek varmışlar, kuzenin kızı var 3 yaşına girecek göz yakmayan herhangi bi şampuan yetermişler ler-lar ...eskilerdeki gibi ben verdim bişey olmuyo devri yok artık. eskiden 1 portakaldan aldığımız vitamini şimdi anca 6 portakaldan alabiliyormuşuzyumurta süt tavuk aramaktan gına geldi markettekilere dokunmuyorum bile yakında köyün birinde bi kümese dalacam o olcak
ben cybex i aldım canım bir ay falan oldu. Uzay inanılmaz sevdi sürekli onla geziyorum gıkını çıkarmıyor şoktayım
bu zamana kadar casual ı hammal gibi taşıdığıma pişman oldum walla.. içinde uyuyo da. hatta apartman girişi merdivenli tek tek de olsa uyandırmadan çıkabiliyorumkısacası bastonla büyük aşk yaşıyorum bir iki aya cybex aton anakucağını da alırım ve bu faslı kapatırım işallah
Ya şimdi hediye falan geliyor diyorlar evet geliyor ama onlar genelde ileriki aylar için kullanılacak şeyler. Yani bana bir tane bile 0-3 yada 3-6 aylık hediye gelmedi. Hani hediye getireceklerde biliyor bu aylar için anne gerekeni alıyor. O sebeple genelde büyük şeyler geliyor hediye. Ha anneannenin babaannenin hala teyze vs onlarında kendince hazırlığı varsa alma.Azmıvalla şaşırdim napcami kimi yeter diyo kimi yetmez 1 2 takim dahami alıym napiyim
Rica ederim
canımmm çok güzeller. bende bilemedim dediğin gibi kimi az diyor kimi çok. kii tulum al diyor kimi alt üstAzmıvalla şaşırdim napcami kimi yeter diyo kimi yetmez 1 2 takim dahami alıym napiyim
canım fiyatlar artmış galiba şu an bende en ucuz 105 tl buldum n 11 den11.comdan aldım canım 107 tl
sagol canım. ben ilk ay vuruldum risk vardı doktor hemen vurdu. 28. haftada tekrar kan tahlili yapacagım gerekirse tekrar vuracagım dedi. bu önemli bişi bilgi için sagolasınAranızda eşi ile kan uyuşmazlığı olan varsa 28. Haftada uyuşmazlık iğnelerini olmaları gerekiyor. Bilmeyen vardır diye yazmak istedim.
Sal canm teşkkr ederm.zaten takimlar yenidogan oldugu için 40indan sonra belki yeterli gelmez diye düşünüyrm ama diger ihtiyaçlarimizi aldktan sonra zamanimiz kalirsa bakariz yine:)gayet güzel almışsın herşeyi canım. güzel günlerde kullansın bebişin inşallah. içinde büyüsün cicilerinin. bunlar yeterli diye düşünüyorum bende. çünkü hediye de geliyor. daha sonra bebeğin büyümesine bağlı olarak ihtiyaçlarını alırsın yine.
Trabzondayım ya ben burda çıkıyo hep sınavlarşanslısın bana hiçbirşey çıkmadıoturursun zaten açıköğretim öyle uzun sürmüyordu heralde... kpss ye bile razıydım ben ama çıkmadı
günaydınnn sıkı giyin göbüşünü sev biz herşeyden önemliyizzzz
çıtçıtlı badileri kaç aylık almıştınız29 + 0 ....
Herkese günaydınlaaar.
Kızlar söz verdiğim gibi dün kolileri açıp yenidoğan kıyafetlerimizi saydım.Bu sayı tam yeterli gelmişti bize.
Bize 0-3 / 3-6 hiç hediyelik gelmediği için doğumdan sonra kıyafetler az gelince annem tekrar almaya gitmişti.Sadece çıtçıtlı badide sayıyı abartmışım biraz ama ilk uzun kol almıştık.Bahar çocuğu olunca geri kısa ve kolsuz almak zorunda kalmıştık.
* 17 tane çıtçıtlı badi ( 6 uzun -8 kısa - 3 kolsuz)
* 10 tane ikili zıbın takım (resimdeki gibi olanlardan)
* 3 tane iç zıbın (ilk doğduğunda gitdiriliyor)
* 8 tane tulum takım
* 6 tane altlı üstlü takım
* 2 kadife battaniye
* 3 penye battaniye
* 2 bebek banyo havlusu
* 15 çift çorap
* 3-4 tane yün yelek
* eldiven / bere (takımların içinden çıkanlar)
Elimizde baya kıyafet varmış. Sadece oğluşum için yeni 1 tane hastane çıkışı alacağım o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?