2017 Şubat Anneleri

eskilerdeki gibi ben verdim bişey olmuyo devri yok artık. eskiden 1 portakaldan aldığımız vitamini şimdi anca 6 portakaldan alabiliyormuşuz yumurta süt tavuk aramaktan gına geldi markettekilere dokunmuyorum bile yakında köyün birinde bi kümese dalacam o olcak

ben cybex i aldım canım bir ay falan oldu. Uzay inanılmaz sevdi sürekli onla geziyorum gıkını çıkarmıyor şoktayım
bu zamana kadar casual ı hammal gibi taşıdığıma pişman oldum walla.. içinde uyuyo da. hatta apartman girişi merdivenli tek tek de olsa uyandırmadan çıkabiliyorum kısacası bastonla büyük aşk yaşıyorum bir iki aya cybex aton anakucağını da alırım ve bu faslı kapatırım işallah

doğumdan sonra ne diceklerki ? offf yaa şimdiden bu göbeğime takılanlara canım sıkılıyoken sonrasında neler olcak acaba :)

Hemen sorayım çok teşekkür ederim. Rennie sadece 5-10 dk iyi geliyor şişeyi kafaya dikmek istiyorum
günaydın kızlar bende sonunda ateş ölçere karar verdiim
ve bunu aldım medisana...Eki Görüntüle 1912233

Benim de bundan
hangisi ne kadara aldın canım ya bi sürü model var

LazKiziEsma nınkinden canm. 95e aldım sanırım

Hiç deme bizde ufak ufak başladı ne var bu kadar irdeleyecekler,biz sizi böyle mi büyüttükler, BLW var biliyorsun o konu hakkında ufaktan kitaplar karıştırıyorum ne gerek varmışlar, kuzenin kızı var 3 yaşına girecek göz yakmayan herhangi bi şampuan yetermişler ler-lar ...

Canım sıkılıyor anlatamıyorum

Ben direkt tavukla ilişkimi kestim

Cybex'i unutmuşum bak onu da önereyim
@denizkestanesi cybex onyx buna da bak canım

Güle güle kullansın minikler sevindim ergonomik oluşuna inş bizde severek kullanırız, anakucağı modelleri de pek renkliydi seç beğen al :)

Azmı valla şaşırdim napcami kimi yeter diyo kimi yetmez 1 2 takim dahami alıym napiyim
Ya şimdi hediye falan geliyor diyorlar evet geliyor ama onlar genelde ileriki aylar için kullanılacak şeyler. Yani bana bir tane bile 0-3 yada 3-6 aylık hediye gelmedi. Hani hediye getireceklerde biliyor bu aylar için anne gerekeni alıyor. O sebeple genelde büyük şeyler geliyor hediye. Ha anneannenin babaannenin hala teyze vs onlarında kendince hazırlığı varsa alma.

Aranızda eşi ile kan uyuşmazlığı olan varsa 28. Haftada uyuşmazlık iğnelerini olmaları gerekiyor. Bilmeyen vardır diye yazmak istedim.

Aranızda eşi ile kan uyuşmazlığı olan varsa 28. Haftada uyuşmazlık iğnelerini olmaları gerekiyor. Bilmeyen vardır diye yazmak istedim.
sagol canım. ben ilk ay vuruldum risk vardı doktor hemen vurdu. 28. haftada tekrar kan tahlili yapacagım gerekirse tekrar vuracagım dedi. bu önemli bişi bilgi için sagolasın

29 + 0 ....
Herkese günaydınlaaar.
Kızlar söz verdiğim gibi dün kolileri açıp yenidoğan kıyafetlerimizi saydım.Bu sayı tam yeterli gelmişti bize.
Bize 0-3 / 3-6 hiç hediyelik gelmediği için doğumdan sonra kıyafetler az gelince annem tekrar almaya gitmişti.Sadece çıtçıtlı badide sayıyı abartmışım biraz ama ilk uzun kol almıştık.Bahar çocuğu olunca geri kısa ve kolsuz almak zorunda kalmıştık.

* 17 tane çıtçıtlı badi ( 6 uzun -8 kısa - 3 kolsuz)
* 10 tane ikili zıbın takım (resimdeki gibi olanlardan)

* 3 tane iç zıbın (ilk doğduğunda gitdiriliyor)
* 8 tane tulum takım
* 6 tane altlı üstlü takım
* 2 kadife battaniye
* 3 penye battaniye
* 2 bebek banyo havlusu
* 15 çift çorap
* 3-4 tane yün yelek
* eldiven / bere (takımların içinden çıkanlar)

Elimizde baya kıyafet varmış. Sadece oğluşum için yeni 1 tane hastane çıkışı alacağım o kadar :)

Kızlar selam eski konularda vardı sanırım ama bebek arabası tavsiyesi alabilirmiyim bir sürü çeşit model marka var alanlar ne aldı ne tavsiye ederler uygunu hangisi ?

Mhjjjj
Sal canm teşkkr ederm.zaten takimlar yenidogan oldugu için 40indan sonra belki yeterli gelmez diye düşünüyrm ama diger ihtiyaçlarimizi aldktan sonra zamanimiz kalirsa bakariz yine:)

Trabzondayım ya ben burda çıkıyo hep sınavlar ben de ösym den cezalıyım görev alamıyorum ama cezalı olmasam da almazdım çünkü ösym nin sınavları çok uzun sürüyo o kadar dayanamazdım

çıtçıtlı badileri kaç aylık almıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…