Yok canm zaten ilk 3 ay hediye gelse bile çok az gelir çunku ailemizle ayni şehirde yaşamıyoruz.ancak bebis 3 aylikken gideriz ve mevludunu filanda o zaman yaparz ancak i zaman hediyemiz olur ve dedigin gibi ben bile arkadaslarima hediye alirken 3 6 ay yada 6 9 ay alirdim banada öyle gelir muhtemelenYa şimdi hediye falan geliyor diyorlar evet geliyor ama onlar genelde ileriki aylar için kullanılacak şeyler. Yani bana bir tane bile 0-3 yada 3-6 aylık hediye gelmedi. Hani hediye getireceklerde biliyor bu aylar için anne gerekeni alıyor. O sebeple genelde büyük şeyler geliyor hediye. Ha anneannenin babaannenin hala teyze vs onlarında kendince hazırlığı varsa alma.
29 + 0 ....
Herkese günaydınlaaar.
Kızlar söz verdiğim gibi dün kolileri açıp yenidoğan kıyafetlerimizi saydım.Bu sayı tam yeterli gelmişti bize.
Bize 0-3 / 3-6 hiç hediyelik gelmediği için doğumdan sonra kıyafetler az gelince annem tekrar almaya gitmişti.Sadece çıtçıtlı badide sayıyı abartmışım biraz ama ilk uzun kol almıştık.Bahar çocuğu olunca geri kısa ve kolsuz almak zorunda kalmıştık.
* 17 tane çıtçıtlı badi ( 6 uzun -8 kısa - 3 kolsuz)
* 10 tane ikili zıbın takım (resimdeki gibi olanlardan)
* 3 tane iç zıbın (ilk doğduğunda gitdiriliyor)
* 8 tane tulum takım
* 6 tane altlı üstlü takım
* 2 kadife battaniye
* 3 penye battaniye
* 2 bebek banyo havlusu
* 15 çift çorap
* 3-4 tane yün yelek
* eldiven / bere (takımların içinden çıkanlar)
Elimizde baya kıyafet varmış. Sadece oğluşum için yeni 1 tane hastane çıkışı alacağım o kadar :)
Rica ederim canım. Doğumdan sonra 72 saat içinde de olmak gerekiyor. İleriki gebelikler için önemli. Seninde aklında bulunsun. Doğum yaptıktan sonra hastaneden çıkmadan vurup vurmadıklarını teyit et.sagol canım. ben ilk ay vuruldum risk vardı doktor hemen vurdu. 28. haftada tekrar kan tahlili yapacagım gerekirse tekrar vuracagım dedi. bu önemli bişi bilgi için sagolasın
Aaa ne güzel yapmışlar inşallah herkes gelir de sen girmezsin sınava oturursunBalık yedim süt içemiyorum
balık
Benim keşke bulansa sabahtan beri kusuyorum
Ben şuan antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için. Bulantının sebebi o olamaz tedavi olduğuma göre
Canm bugün okula yazı geldi KPSS sınavına başvuröayanlara resen görev çıkacakmış listede benim de adım vardı aradım ÖSYM bürosunu 7 aylık hamileyim bari kendi okulumu verin dedim. Yedek gözetmen verdiler hamileyim diye. Açık öğretim sınavına başvurmadım ama oturursun onda da. Hem erken bitiriyorlar genelde güzel oluyor
Benim de dört tane var kpss lise ve teog mecburi iptal etmedim bir sıkıntı Olmaz herhalde derse girmek gibi bir şey ders de anlatmıyorsunKızlar bu arada açıköğretim sınavında görev alıyo musunuz? Bana 4 tane görev çıkmış şimdi onaylasam mı onaylamasam mı bilemedimbi yandan yorulurum diye istemiyorum diğer yandan da 350 lira yakın para olmuş olacak bebeğimin bi eksiğini alırım diye düşünüyorum.. bi de hep şanslıyımdır bana hep kısa sınavlar denk geliyo ama karar veremiyorum.. giren olacak mı acaba?
Orası hiç belli olmaz canım belki de seninki son aylarda daha fazla alır.. ben hiç kıyaslama yapmıyorum doktorum haftasıyla uyumlu deyince içim rahatlıyo..Bende çok merak ediyorum ama bebeği daha çok merak ediyorum çok kilolu olmayacak gibi sanki ama 25+2 de 760 gr di kuzum beniiimminnak bi bebiş olacak galiba
Ben jane epic matrix light 2 aldım Canım , an kucağının da port bebe olması hoşuma gitti En çok tekerleri de muadillerine göre baya küçük ve Diğer Travel sistemler gibi hantal durmuyor kumaşı falan da gayet güzel leke tutmuyor diye okudum Tek seferde ve Tek elle açıp kapayabiliyorsunKızlar selam eski konularda vardı sanırım ama bebek arabası tavsiyesi alabilirmiyim bir sürü çeşit model marka var alanlar ne aldı ne tavsiye ederler uygunu hangisi ?
Benim de dört tane var kpss lise ve teog mecburi iptal etmedim bir sıkıntı Olmaz herhalde derse girmek gibi bir şey ders de anlatmıyorsunzorlanırsam da rapor almaya çalışırım denemeye değer
Aynen bizimkiler de öyle söylüyor çok alma Zaten çabuk büyüyor bir hafta giydiğini Diğer hafta gidemiyor diyorlar şimdilik annemlerin aldıkları var kendim ekstra Hiç bir şey almadım ben de bekleyeceğim gibi duruyor lazım olursa çıkar alırız babasıylaMaşallah:) ben o zaman hiçbişi almamışım yaaa. hep çabuk büyür alma alma diolar hediye gelir diolar
Kızlar iyi akşamlar sizlere birşey sormak istiyordum,civilde bebek arabası gördüm fiyatıda gayet uygundu birde benim istediğim
56 ve 62 almışımçıtçıtlı badileri kaç aylık almıştınız
Maşallah:) ben o zaman hiçbişi almamışım yaaa. hep çabuk büyür alma alma diolar hediye gelir diolar
Bana hediye gelmemişti.
Kakasıydı kusmasıydı derken almışım..
bende şimdi bundan aldım canım. birde aynı markanın koltukaltı olanını aldım her ihtimale karşı :)günaydın kızlar bende sonunda ateş ölçere karar verdiim
ve bunu aldım medisana...Eki Görüntüle 1912233
Recel yapinca da bildigim kadariyla cekirdekleri kullanliliyor onun icin iyisi mi yiyin siz.canım kusura bakma linki atmıştın sanırım ama kaydetmeyi unutmuşum satıcının adını hatırlıyor musun?
siz nasıl biriktiriyorsunuz kızlar kimse ayva yemiyor ben de zorla 2-3 günde bir yiyorum ondan da azıcık çekirdek çıkıyor. biriktireyim dedim de bu gidişle birikmezreçel mi yapsam ne yapsam
benimki 25. haftada böyleydi şimdi birdenbire fırladıbahar ınki kadar benim de hatta belki daha bile büyük
teşekkür ederiz teyzesine güzel elinden gelmesi ben daha söküğümü ancak dikiyorum
kızzzzz bu nasıl minnak bir göbüşmaşallah sana
ama haklısın bana da ağır geliyor okul ve sürekli ayakta durmak... bi de ilkokul benimki allahım sıyıracak gibi oluyorum gün sonundaayaklarımda da tuhaf hisler var hem yorgun esnetmek istiyorum çekip çekip hem de oturunca sıkılıyorum sallamak istiyorum bazen geceleri de uyutmuyor seninki de mi böyle birşey?
MaşaallahBu da benim geçen haftaki göbişim kızlarşimdi daha da şişti sanki göbişimi çok seviyorum evet ama hareketlerim gerçekten kısıtlandı artık istediğim gibi eğilip kalkamıyorum
Bana da pazar 2 tane cikmis kabul ettim valla para lazım :)Kızlar bu arada açıköğretim sınavında görev alıyo musunuz? Bana 4 tane görev çıkmış şimdi onaylasam mı onaylamasam mı bilemedimbi yandan yorulurum diye istemiyorum diğer yandan da 350 lira yakın para olmuş olacak bebeğimin bi eksiğini alırım diye düşünüyorum.. bi de hep şanslıyımdır bana hep kısa sınavlar denk geliyo ama karar veremiyorum.. giren olacak mı acaba?
Kız benimki evet bende minyonum baba da minyon ama baba tarafı iri bebek oluyor bizim taraf minik bebek oluyor biz hep küçük olmusuz misal ben 2600 doğmuşumOrası hiç belli olmaz canım belki de seninki son aylarda daha fazla alır.. ben hiç kıyaslama yapmıyorum doktorum haftasıyla uyumlu deyince içim rahatlıyo..eğer senin doktorunla haftasıyla uyumlu dediyse normaldir bence gelişimi.. bi de mesela ben çok minyonum o yüzden çok iri olmaz gibi geliyo oğlum senin ki kız mı erkek mi? Kız çoçukları daha minyon daha kibar oluyo derler
iyi yapmışsın canım:) inşallah kullanmaya gerek kalmazbende şimdi bundan aldım canım. birde aynı markanın koltukaltı olanını aldım her ihtimale karşı :)
İnşallah olmazBenim de dört tane var kpss lise ve teog mecburi iptal etmedim bir sıkıntı Olmaz herhalde derse girmek gibi bir şey ders de anlatmıyorsunzorlanırsam da rapor almaya çalışırım denemeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?