2017 Şubat Anneleri

Yok canm zaten ilk 3 ay hediye gelse bile çok az gelir çunku ailemizle ayni şehirde yaşamıyoruz.ancak bebis 3 aylikken gideriz ve mevludunu filanda o zaman yaparz ancak i zaman hediyemiz olur ve dedigin gibi ben bile arkadaslarima hediye alirken 3 6 ay yada 6 9 ay alirdim banada öyle gelir muhtemelen

Maşallah:) ben o zaman hiçbişi almamışım yaaa. hep çabuk büyür alma alma diolar hediye gelir diolar

sagol canım. ben ilk ay vuruldum risk vardı doktor hemen vurdu. 28. haftada tekrar kan tahlili yapacagım gerekirse tekrar vuracagım dedi. bu önemli bişi bilgi için sagolasın
Rica ederim canım. Doğumdan sonra 72 saat içinde de olmak gerekiyor. İleriki gebelikler için önemli. Seninde aklında bulunsun. Doğum yaptıktan sonra hastaneden çıkmadan vurup vurmadıklarını teyit et.

Aaa ne güzel yapmışlar inşallah herkes gelir de sen girmezsin sınava oturursun ben de almaya karar verdim inşallah kısa sınav çıkar şansıma Yer olursa otururum evet sıkıntı olmaz inşallah

Benim de dört tane var kpss lise ve teog mecburi iptal etmedim bir sıkıntı Olmaz herhalde derse girmek gibi bir şey ders de anlatmıyorsun zorlanırsam da rapor almaya çalışırım denemeye değer

Bende çok merak ediyorum ama bebeği daha çok merak ediyorum çok kilolu olmayacak gibi sanki ama 25+2 de 760 gr di kuzum beniiim minnak bi bebiş olacak galiba
Orası hiç belli olmaz canım belki de seninki son aylarda daha fazla alır.. ben hiç kıyaslama yapmıyorum doktorum haftasıyla uyumlu deyince içim rahatlıyo.. eğer senin doktorunla haftasıyla uyumlu dediyse normaldir bence gelişimi.. bi de mesela ben çok minyonum o yüzden çok iri olmaz gibi geliyo oğlum senin ki kız mı erkek mi? Kız çoçukları daha minyon daha kibar oluyo derler

Kızlar selam eski konularda vardı sanırım ama bebek arabası tavsiyesi alabilirmiyim bir sürü çeşit model marka var alanlar ne aldı ne tavsiye ederler uygunu hangisi ?
Ben jane epic matrix light 2 aldım Canım , an kucağının da port bebe olması hoşuma gitti En çok tekerleri de muadillerine göre baya küçük ve Diğer Travel sistemler gibi hantal durmuyor kumaşı falan da gayet güzel leke tutmuyor diye okudum Tek seferde ve Tek elle açıp kapayabiliyorsun internette özelliklerine daha ayrıntılı bakabilirsin henüz kullanmaya başlamadık Tabi ama seçimden memnunum şimdilik normalde burada fiyatları Hep 2500 civarı idi ben Toker bebe de 1700 bulunca kaçırmadım Diğer beğendiğim model de peg perego book plus 51 bütçene uygunsa Güzel arabalar tavsiye ederim

Benim de dört tane var kpss lise ve teog mecburi iptal etmedim bir sıkıntı Olmaz herhalde derse girmek gibi bir şey ders de anlatmıyorsun zorlanırsam da rapor almaya çalışırım denemeye değer

Ben de nasıl olsa son kez alıyorum diye 4'ünü de kabul ettim haftasonu da kpss var. Kasım son aralıkta almam diye düşünmüştüm Atatürk Üni.nin de var aöf onda görev talep etmedim. Uzun süre almayız zaten görev bebişlere ciciler alırız o parayla öle düşünelim :)

Maşallah:) ben o zaman hiçbişi almamışım yaaa. hep çabuk büyür alma alma diolar hediye gelir diolar
Aynen bizimkiler de öyle söylüyor çok alma Zaten çabuk büyüyor bir hafta giydiğini Diğer hafta gidemiyor diyorlar şimdilik annemlerin aldıkları var kendim ekstra Hiç bir şey almadım ben de bekleyeceğim gibi duruyor lazım olursa çıkar alırız babasıyla

Recel yapinca da bildigim kadariyla cekirdekleri kullanliliyor onun icin iyisi mi yiyin siz.
Dedigin gibi bizim ayva agaci olmasi avantaj.
BAhcede agactan kopup yere dusen ayvalari topladim. sagolsun ablam kesti cekirdeklerini ayikladi ayvasini da dilimledi cocuklarla beraber yedik.
Sanirim 3 4 ayva kesti cekirdekleri yeterli oldu.zaten olusan jel 2 ay yeter en az diye dusunuyorum bereketli oluyor.

kızzzzz bu nasıl minnak bir göbüş maşallah sana

ama haklısın bana da ağır geliyor okul ve sürekli ayakta durmak... bi de ilkokul benimki allahım sıyıracak gibi oluyorum gün sonunda ayaklarımda da tuhaf hisler var hem yorgun esnetmek istiyorum çekip çekip hem de oturunca sıkılıyorum sallamak istiyorum bazen geceleri de uyutmuyor seninki de mi böyle birşey?[/QUOTE]
Ay tesekkur ederiz canim ya valla ayni dedigin gibi eve geliyorum bacaklarim zonkluyo ya abartmiyorum. Bi kiviriyorum bi uzatiyorum nasil durcagimi da sasiririyorum. Sanirim magnezyuma baslamaliyim yarari olur mu bu konuda emin degilim ama. tereyagli ekmek

Bana da pazar 2 tane cikmis kabul ettim valla para lazım :)

Kız benimki evet bende minyonum baba da minyon ama baba tarafı iri bebek oluyor bizim taraf minik bebek oluyor biz hep küçük olmusuz misal ben 2600 doğmuşum

İnşallah olmaz oturacak yer olursa hiç sıkıntı olmuyo zaten.. ben üniversite personeliyim bizim şimdi de sınav görevlerimiz başladı sınavlar 2 saat sürüyo günde 2-3 sınava giriyorum baya yoruyo beni.. inşallah aöıköğretiminki yorucu olmaz.. ben de deneyeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…