2017 Şubat Anneleri

Ben de öyle düşündüğüm için girmek istedim.. zaten masraflarımız olacak baya bi ihtiyacını görürüz inşallah gelen para ile.. sana baya çıkmış sınav ben atatürk üniversitesinin başvurusunu kaçırmışım yoksa en rahatı o oluyodu..

Canım ben de dün burda görüp araltırmıştım o jeli günlük yapmak gerekiyomuş kullanmadan taze taze.. bi araştır istersen bekleyince küfleniyomuş galiba..

Kız benimki evet bende minyonum baba da minyon ama baba tarafı iri bebek oluyor bizim taraf minik bebek oluyor biz hep küçük olmusuz misal ben 2600 doğmuşum
Ayy biz çok benziyoruz o zaman ben de minyonum eşim de iri değil şimdi 1.75 boyunda ama 5,5 kilo doğmuş ve eşimin tarafı hep kilolu doğmuşlar bizim tarafta genelde 3 kilo doğmuş.. bakalım oğlum hangi tarafa benziycek.. keşke ortası olsa mesela 3,5 kilo doğsalar ne güzel olur

ben daha pahalıya almışım:) nerden aldın acaba
Bursa'da bi Bebek mağazasından aldım

Kızlar selam eski konularda vardı sanırım ama bebek arabası tavsiyesi alabilirmiyim bir sürü çeşit model marka var alanlar ne aldı ne tavsiye ederler uygunu hangisi ?

Kanz bavyera aldım picabo.com dan
900₺
Normalde 1550₺

Aaa ne güzel yapmışlar inşallah herkes gelir de sen girmezsin sınava oturursun ben de almaya karar verdim inşallah kısa sınav çıkar şansıma Yer olursa otururum evet sıkıntı olmaz inşallah

İnşallah ya. Parası 30₺ daha az ama hiç değilse otururum

Üniversitede kalmak için çok uğraştım nasip değilmiş. En büyük hayalimdi
Hangi bölümdesin?

Ben 3 E raziyim sağlıklı olsunlar da aman kuzucuklar. Ablamin kızı 2300 doğdu hep korkuttular bebek küçük diye ama maaşallah bir akşam acile gitmisliği yok 4 yaşına geldi de

Selaaaaaammmm
Uzuuun bi aradan sonra son 30 sayfayı okuyup hasret giderdim
Herkesin göbüşlerini teker teker inceledim :)), toplu bi "maşallahhh" deyim :)
Kızlar ben neden sizler gibi olamıyorum, valla çok imreniyorum.
Hem iş hem doktora hem ev bi de üstüne bel ağrıları uykusuzluk derkeeen...günler geçiyo...
Bi kendimi rahatlatayım deyip, şurda iki laflayamıyom ya, onu geçtim bebeğim Allah'a emanet büyyo, onla da ilgilenemiyom, sanırım zamanı iyi kontrol edemiyorum.
İnanırmısınız daa bebeğime bi çöp alamadım
Mesela @tekmileeee bu konuda senden yardım alabilirim sanki :)
Akademisyendin değil mi?
Eminim senin de çok yoğunluğun vardır, ama maşallah burdan bakınca dengeliyosun gibi görünüyo...
Sen de ders döneminde misin, yoksa tezde mi?
Ders dönemi çook yoğun ödevlerden kafayı kaldıramıyorum, azıcık masa başında durayım belim ağrıyo, ve bi türlü bitmiyo oyüzden ödevler, senin bi formülün var mı bu konuda :)
@maheen ne güzel bissürü ciciş almışın, iç geçirdim görünce...Allahım sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin
@Loveali bebeğine yelek örmüş, ona da bayıldım, ben örmeyi geç, daa bi çorap almaya gidemedim, azıcık yürüyünce belim çatlıyo...
Kısacası okudum okudum imrendim sizlere, Allahım daha da güzellerini nasip etsin hepinize kızlar, ben de inşallah şu yoğunluğumu atlatıp sizler gibi bebeğime odaklanabileyim inşallah
Dualarınızı bekliyorum anacım

Son düzenleme:
Ben makina mühendisliğindeyim canım.. bizim meslekte bayan için akademik olması özele göre daha iyi ama bi yandan da çok sıkıntı.. sürekli çalışman gerekiyo.. ben şimdi çok zorlanıyorum mesela eve gelince bile çalışmam lazım ama yetemiyorum çalışamıyorum o yüzden hayırlısı buymuş benim için diye düşün çünkü hem annelik hem de lisansüstü eğitim ister istemez zorluycak gibi duruyo.. öğretmenler daha rahatlar diye tahmin ediyorum bu açıdan..

Canım ben de dün burda görüp araltırmıştım o jeli günlük yapmak gerekiyomuş kullanmadan taze taze.. bi araştır istersen bekleyince küfleniyomuş galiba..
Aa oyle miymis?
Benimkinde kuf falan yok baktim da..
Hergun bir kasik dolusu cekirdek kullanamam ki ben de..

Zorla ayva yedireyim herkese

Ben 3 E raziyim sağlıklı olsunlar da aman kuzucuklar. Ablamin kızı 2300 doğdu hep korkuttular bebek küçük diye ama maaşallah bir akşam acile gitmisliği yok 4 yaşına geldi de
Oyy maşallah.. kilo ile hiç alakası yok ama gelde bunu çevremizdekilere anlat.. sağlıklı olsunlar da inşallah kilo hiç önemli değil.. benim de yeğenim 3.300 doğdu ama çok çok minyon bi bebek.. şimdi 2 yaşında hala 1 yaş kıyafeti giyer.. ama maşallah o kadar zeki ki yaşıtlarının çok çok önünde kuzum benim ve çok şükür gayette sağlıklı.. ben sadece şeyden korkuyorum.. çok zayıf doğarsa bakmak zor olur gibi geliyo çok acemiyim çünkü

Rabbim verir kolaylığını korkma hiç

Revna hoşgeldin canm ya sen şimdi yogunsun ondan yapamiyosun

anlıyorm ama dogum iznine ayrıldiginda sende yaparsin 1 ayda bile tamamlanir aslinda bunlar

32.haftada zaten en erken ayrılabiliyosun insallah o arada halledersin alinacak şeyler zaten belli,o yüzden sıkıntiya girme.teşekkür

ederim bu arada Allah bepimizi en güzellerini alabilmeyi nasip etsin

olmayanlara daha çok versin inşallh bazen aldigm seyleri paylasinca aklima geliyo alamayan vardir illaki

şükrediyorm kendi halime onlarada dua ediyorum.rızkiyla geliyo gerçekten bebişler oluveriyo bi anda hersey hiç sikma canıni sen

sagol canım. ben ilk ay vuruldum risk vardı doktor hemen vurdu. 28. haftada tekrar kan tahlili yapacagım gerekirse tekrar vuracagım dedi. bu önemli bişi bilgi için sagolasın
Risk derken canım ne risk vardı da hemen yaptı iğneyi bende haftaya gitcem nasipse

Canım senin maşallahın var bence.. hem çalışıp hem de doktora yapmak bi de evlilik hamilelik bence bi bayan için hiç kolay değildir.. ben de doktora yapıyorum ve işim sadece bu olmasına rağmen yetemiyorum hiç birşeye bir şeyler eksik kalıyo hep.. ben de ders dönemindeyim ve dediğin gibi ödevler projeler çok zorluyo beni.. aksatıyorum mecbur.. ama en çok hamileliğim tadını çıkarıyorum.. mesela burayı takip etmek iyi geliyo bana kafamı dağıtıyorum.. bi de ev işlerini çok çok azalttım.. sadece yemek yapıyorum.. temizliğe eşim yardım ediyo sağolsun.. sen de kendini suçlama bence yaptığın şeyler hafif şeyler değil gereksi stres yükleme kendine böyle düşünerek.. ben yapamıyorum ama sen planlı ilerlemeye çalış daha rahat edersin.. allah kolaylık versin sana.. bebek alışverişini falan da takma kafaya.. ben 2 gün çıktım ablamla kıyafet olarak herşeyi aldım koydum kenara.. o kısmı en kolayı şimdi diğer eksikleri için liste yapıyorum derslerim ağırlaşmadan bitsin liste sonra vaktim olmayabilir..

canım ben gittigidiyordan aldım http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...phytolastil-jel-catlak-kremi-200-ml-248290408 ürün orijinal geçen gün elime ulaştı 2 tane 200ml ,kutuların açma yerinde ürün koruma bandı da vardı,çıtçıtlara sarmışlar kargolaması güzeldi ve hızlı geldi. O gün sipariş verdikten sonra burada başka biri de http://www.recete.com/lierac-phytolastil-gel-2x100ml-catlak-icin-jel-ikili-paket bu siteyi önerdi ama güvenilir bi yer midir bilmiyorum,bu site biraz daha ucuz ama hiç duymadığım bir site. Gittigidiyor, ebay kuruluşu ve para satıcıya sen ürüne onay verdikten sonra aktarılıyor. Karar senin

Son düzenleme:
Revna hosgeldin canım :) yelek için teşekürler tatlim sana da örüp gonderiyim :) ben evdeyim çalışmadığım için can sıkıntısı ve boş vaktim çok oluyo o yüzden yapabiliyorum sende bi gün çıkar herşeyini halledersin takılma

izne 37. haftada çıkabilcem canım, 36. haftaya kadar da doktora ödevleri makaleleri var, inşallah dediğin gibi vaktim kalır bişiler yapmaya.
Aslında tek başına vakit de değil sıkıntı.
Vaktim olsa da biraz yürüyünce bel ağrısından duramıyom.
Olmadı internetten alcam artık.
Ama tabi gezip almak en iysi.
Çok sağol güzel duaların için canım.
Allahım hepimize güzel bir süreç ve hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin..

strese girmeyim diye çabalıyorum canım ama çok yükleniyolar.
her gün 4-5 saat ödev başında geçirsem bile yetmiyo.
eşim temizliğe yardım eder ama yemek konusunda çok hassas, ben de pek pratik değilim malesef.
bi yemek 2 saatimi alıyo kimi zaman.
Tabi Allah başka sıkıntı vermesin, çok şükretmek lazım ama işte burayı okuyunca hem kafam dağılıyo hem de yapamadıklarımı görüp üzülüyorum.
Aslında bel ağrım bukadar erken başlamasa ve şiddetli olmasa yine yetiştiriyodum herşeyi ama o çok şeye mani oluyo.
Allahım bir an önce kaslarımı güçlendirsin diye dua ediyorum.
Ağrılarım bi geçsin çok güzel planlarım var :)))

canım benim çok incesin :), düşünmen yeter :*
İnşallah ben de biraz rahatlarım mesai olarak, dualarını bekliyorum kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…