Ben de öyle düşündüğüm için girmek istedim.. zaten masraflarımız olacak baya bi ihtiyacını görürüz inşallah gelen para ile..Ben de nasıl olsa son kez alıyorum diye 4'ünü de kabul ettim haftasonu da kpss var. Kasım son aralıkta almam diye düşünmüştüm Atatürk Üni.nin de var aöf onda görev talep etmedim. Uzun süre almayız zaten görev bebişlere ciciler alırız o parayla öle düşünelim :)
Canım ben de dün burda görüp araltırmıştım o jeli günlük yapmak gerekiyomuş kullanmadan taze taze.. bi araştır istersenRecel yapinca da bildigim kadariyla cekirdekleri kullanliliyor onun icin iyisi mi yiyin siz.
Dedigin gibi bizim ayva agaci olmasi avantaj.
BAhcede agactan kopup yere dusen ayvalari topladim. sagolsun ablam kesti cekirdeklerini ayikladi ayvasini da dilimledi cocuklarla beraber yedik.
Sanirim 3 4 ayva kesti cekirdekleri yeterli oldu.zaten olusan jel 2 ay yeter en az diye dusunuyorum bereketli oluyor.
Ben de kabul ettim dediğin gibi ihtiyaç çokBana da pazar 2 tane cikmis kabul ettim valla para lazım :)
Ayy biz çok benziyoruz o zamanKız benimki evet bende minyonum baba da minyon ama baba tarafı iri bebek oluyor bizim taraf minik bebek oluyor biz hep küçük olmusuz misal ben 2600 doğmuşum
Bursa'da bi Bebek mağazasından aldımben daha pahalıya almışım:) nerden aldın acaba
Kızlar selam eski konularda vardı sanırım ama bebek arabası tavsiyesi alabilirmiyim bir sürü çeşit model marka var alanlar ne aldı ne tavsiye ederler uygunu hangisi ?
Aaa ne güzel yapmışlar inşallah herkes gelir de sen girmezsin sınava oturursunben de almaya karar verdim inşallah kısa sınav çıkar şansıma Yer olursa otururum evet sıkıntı olmaz inşallah
Üniversitede kalmak için çok uğraştım nasip değilmiş. En büyük hayalimdiİnşallah olmazoturacak yer olursa hiç sıkıntı olmuyo zaten.. ben üniversite personeliyim bizim şimdi de sınav görevlerimiz başladı sınavlar 2 saat sürüyo günde 2-3 sınava giriyorum baya yoruyo beni.. inşallah aöıköğretiminki yorucu olmaz.. ben de deneyeyim bakalım
Ayni benim gobekten saglikla gelsin bebisin canimBu da benim geçen haftaki göbişim kızlarşimdi daha da şişti sanki göbişimi çok seviyorum evet ama hareketlerim gerçekten kısıtlandı artık istediğim gibi eğilip kalkamıyorum
Ben 3 E raziyimAyy biz çok benziyoruz o zamanben de minyonum eşim de iri değil şimdi 1.75 boyunda ama 5,5 kilo doğmuş ve eşimin tarafı hep kilolu doğmuşlar bizim tarafta genelde 3 kilo doğmuş.. bakalım oğlum hangi tarafa benziycek.. keşke ortası olsa mesela 3,5 kilo doğsalar ne güzel olur
Ayni benim gobekten saglikla gelsin bebisin canim
Ben makina mühendisliğindeyim canım.. bizim meslekte bayan için akademik olması özele göre daha iyi ama bi yandan da çok sıkıntı.. sürekli çalışman gerekiyo.. ben şimdi çok zorlanıyorum mesela eve gelince bile çalışmam lazım ama yetemiyorum çalışamıyorumBursa'da bi Bebek mağazasından aldım
Kanz bavyera aldım picabo.com dan
900₺
Normalde 1550₺
İnşallah ya. Parası 30₺ daha az ama hiç değilse otururum
Üniversitede kalmak için çok uğraştım nasip değilmiş. En büyük hayalimdi
Hangi bölümdesin?
Aa oyle miymis?Canım ben de dün burda görüp araltırmıştım o jeli günlük yapmak gerekiyomuş kullanmadan taze taze.. bi araştır istersenbekleyince küfleniyomuş galiba..
Oyy maşallah.. kilo ile hiç alakası yok ama gelde bunu çevremizdekilere anlat.. sağlıklı olsunlar da inşallah kilo hiç önemli değil.. benim de yeğenim 3.300 doğdu ama çok çok minyon bi bebek.. şimdi 2 yaşında hala 1 yaş kıyafeti giyer.. ama maşallah o kadar zeki ki yaşıtlarının çok çok önünde kuzum benimBen 3 E raziyimsağlıklı olsunlar da aman kuzucuklar. Ablamin kızı 2300 doğdu hep korkuttular bebek küçük diye ama maaşallah bir akşam acile gitmisliği yok 4 yaşına geldi de
Rabbim verir kolaylığını korkma hiçOyy maşallah.. kilo ile hiç alakası yok ama gelde bunu çevremizdekilere anlat.. sağlıklı olsunlar da inşallah kilo hiç önemli değil.. benim de yeğenim 3.300 doğdu ama çok çok minyon bi bebek.. şimdi 2 yaşında hala 1 yaş kıyafeti giyer.. ama maşallah o kadar zeki ki yaşıtlarının çok çok önünde kuzum benimve çok şükür gayette sağlıklı.. ben sadece şeyden korkuyorum.. çok zayıf doğarsa bakmak zor olur gibi geliyo çok acemiyim çünkü
Benim de haftaya olcam inş suan tam 27 yım haftaya geç olmuyo dimiAranızda eşi ile kan uyuşmazlığı olan varsa 28. Haftada uyuşmazlık iğnelerini olmaları gerekiyor. Bilmeyen vardır diye yazmak istedim.
Risk derken canım ne risk vardı da hemen yaptı iğneyi bende haftaya gitcem nasipsesagol canım. ben ilk ay vuruldum risk vardı doktor hemen vurdu. 28. haftada tekrar kan tahlili yapacagım gerekirse tekrar vuracagım dedi. bu önemli bişi bilgi için sagolasın
Canım senin maşallahın var bence.. hem çalışıp hem de doktora yapmak bi de evlilik hamilelik bence bi bayan için hiç kolay değildir.. ben de doktora yapıyorum ve işim sadece bu olmasına rağmen yetemiyorum hiç birşeyeSelaaaaaammmm
Uzuuun bi aradan sonra son 30 sayfayı okuyup hasret giderdim
Herkesin göbüşlerini teker teker inceledim :)), toplu bi "maşallahhh"deyim :)
Kızlar ben neden sizler gibi olamıyorum, valla çok imreniyorum.
Hem iş hem doktora hem ev bi de üstüne bel ağrıları uykusuzluk derkeeen...günler geçiyo...
Bi kendimi rahatlatayım deyip, şurda iki laflayamıyom ya, onu geçtim bebeğim Allah'a emanet büyyo, onla da ilgilenemiyom, sanırım zamanı iyi kontrol edemiyorum.
İnanırmısınız daa bebeğime bi çöp alamadım
Mesela @tekmileeee bu konuda senden yardım alabilirim sanki :)
Akademisyendin değil mi?
Eminim senin de çok yoğunluğun vardır, ama maşallah burdan bakınca dengeliyosun gibi görünüyo...
Sen de ders döneminde misin, yoksa tezde mi?
Ders dönemi çook yoğunödevlerden kafayı kaldıramıyorum , azıcık masa başında durayım belim ağrıyo, ve bi türlü bitmiyo oyüzden ödevler, senin bi formülün var mı bu konuda :)
@maheen ne güzel bissürü ciciş almışın, iç geçirdim görünce...Allahım sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin
@Loveali bebeğine yelek örmüş, ona da bayıldım, ben örmeyi geç, daa bi çorap almaya gidemedim, azıcık yürüyünce belim çatlıyo...
Kısacası okudum okudum imrendim sizlere, Allahım daha da güzellerini nasip etsin hepinize kızlar, ben de inşallah şu yoğunluğumu atlatıp sizler gibi bebeğime odaklanabileyim inşallah
Dualarınızı bekliyorum anacım
canım kusura bakma linki atmıştın sanırım ama kaydetmeyi unutmuşum satıcının adını hatırlıyor musun?
siz nasıl biriktiriyorsunuz kızlar kimse ayva yemiyor ben de zorla 2-3 günde bir yiyorum ondan da azıcık çekirdek çıkıyor. biriktireyim dedim de bu gidişle birikmezreçel mi yapsam ne yapsam
benimki 25. haftada böyleydi şimdi birdenbire fırladıbahar ınki kadar benim de hatta belki daha bile büyük
teşekkür ederiz teyzesine güzel elinden gelmesi ben daha söküğümü ancak dikiyorum
kızzzzz bu nasıl minnak bir göbüşmaşallah sana
ama haklısın bana da ağır geliyor okul ve sürekli ayakta durmak... bi de ilkokul benimki allahım sıyıracak gibi oluyorum gün sonundaayaklarımda da tuhaf hisler var hem yorgun esnetmek istiyorum çekip çekip hem de oturunca sıkılıyorum sallamak istiyorum bazen geceleri de uyutmuyor seninki de mi böyle birşey?
Revna hoşgeldin canm ya sen şimdi yogunsun ondan yapamiyosun
anlıyorm ama dogum iznine ayrıldiginda sende yaparsin 1 ayda bile tamamlanir aslinda bunlar
32.haftada zaten en erken ayrılabiliyosun insallah o arada halledersin alinacak şeyler zaten belli,o yüzden sıkıntiya girme.teşekkür
ederim bu arada Allah bepimizi en güzellerini alabilmeyi nasip etsin
olmayanlara daha çok versin inşallh bazen aldigm seyleri paylasinca aklima geliyo alamayan vardir illaki
şükrediyorm kendi halime onlarada dua ediyorum.rızkiyla geliyo gerçekten bebişler oluveriyo bi anda hersey hiç sikma canıni sen
Canım senin maşallahın var bence.. hem çalışıp hem de doktora yapmak bi de evlilik hamilelik bence bi bayan için hiç kolay değildir.. ben de doktora yapıyorum ve işim sadece bu olmasına rağmen yetemiyorum hiç birşeyebir şeyler eksik kalıyo hep.. ben de ders dönemindeyim ve dediğin gibi ödevler projeler çok zorluyo beni.. aksatıyorum mecbur.. ama en çok hamileliğim tadını çıkarıyorum.. mesela burayı takip etmek iyi geliyo bana kafamı dağıtıyorum.. bi de ev işlerini çok çok azalttım.. sadece yemek yapıyorum.. temizliğe eşim yardım ediyo sağolsun.. sen de kendini suçlama bence yaptığın şeyler hafif şeyler değil gereksi stres yükleme kendine böyle düşünerek.. ben yapamıyorum ama sen planlı ilerlemeye çalış daha rahat edersin.. allah kolaylık versin sana.. bebek alışverişini falan da takma kafaya.. ben 2 gün çıktım ablamla kıyafet olarak herşeyi aldım koydum kenara.. o kısmı en kolayı şimdi diğer eksikleri için liste yapıyorum derslerim ağırlaşmadan bitsin liste sonra vaktim olmayabilir..
Revna hosgeldin canım :) yelek için teşekürler tatlim sana da örüp gonderiyim :) ben evdeyim çalışmadığım için can sıkıntısı ve boş vaktim çok oluyo o yüzden yapabiliyorum sende bi gün çıkar herşeyini halledersin takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?