2017 Şubat Anneleri

Rica ederim canım benim ben ciddiyim :) rahatlarsin inş canım valla ben evde yoruluyorum çalışanlara kolaylık versin Rabbim

Rica ederim canım benim ben ciddiyim :) rahatlarsin inş canım valla ben evde yoruluyorum çalışanlara kolaylık versin Rabbim

selam kızlar uzun zamandır yoktum işe gelmiyorum evde yatışlardayım herkes göbüşlerini atmış bende atıyorum ama benımki baya büyüğüme geldi :)))

Sende bana yaklaşmışsın , ben çoraplarımı ayakkabılarımı giyemiyorum , bulaşık makinasının alt gözünü doldurmak bile işkence gibi oldu , yere bişey düşmesin diye de dua ediyorum valla . Sanki top var karnımda. 9.aya Allah kerim.. bebişler sağlıkla gelsin de gerisi önemli diil.

Bugün kontrol vardı bebeğimin saçları çıkmış yüzünü göstermedi yine malesef ama büyümüşüz 36cm 1160 gram olmuşuz sizin ölçüler Nasıl acaba normal mi kilosu falan Yoksa az mi kızlar doktor normal dedi ama İnsan bir karşılaştırma isteği duyuyor Yine de

maşallah bebeğine bence kilosu normal:) bnm 2 hafta önce bu kilodaydı ama bnm bebek biraz iriymiş seninki tam uyumlu gidiyor :)

Maşallah bebişe saçlarını sevsinler.. benim kontrol pazartesi, heyecanla bekliyorum.. çok özledim kızımı.. ama yine de karşılaştırma bence. Daha az çıkarsa boşa üzülürsün benimki zayıf mı diye.. doktor normal dedikten sonra sorun yok

Ben de bugun gayet keyfi olarak baska bi doktora gittim. 4 boyutludan belki bebisimin yuzunu gorurum umuduyla. Bu doktor cok ilgiliydi cok guzel bilgiler verdi. Erken dogum riskim olmadigini suan normal doguma engelin olmadigini soyledi. Dudaginda yarik dudaklilik var mi diye bakti, bobregin birine buyuk demislerdi son kontrolde skinti yok demislerdi bu doktor da sorun gormedi cok sukur. 820 gram olmus kizim, 32 cm de boyu var :) elini surekli yuzune koydugu icin pek goremedik bu arada ama iyi ki gitmisiz :)

Haklısın İlk hamilelik ve aşırı meraktan işte Her şeyi bir sorası geliyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…