Rica ederim canım benim ben ciddiyim :) rahatlarsin inş canım valla ben evde yoruluyorum çalışanlara kolaylık versin Rabbimizne 37. haftada çıkabilcem canım, 36. haftaya kadar da doktora ödevleri makaleleri var, inşallah dediğin gibi vaktim kalır bişiler yapmaya.
Aslında tek başına vakit de değil sıkıntı.
Vaktim olsa da biraz yürüyünce bel ağrısından duramıyom.
Olmadı internetten alcam artık.
Ama tabi gezip almak en iysi.
Çok sağol güzel duaların için canım.
Allahım hepimize güzel bir süreç ve hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin..
strese girmeyim diye çabalıyorum canım ama çok yükleniyolar.
her gün 4-5 saat ödev başında geçirsem bile yetmiyo.
eşim temizliğe yardım eder ama yemek konusunda çok hassas, ben de pek pratik değilim malesef.
bi yemek 2 saatimi alıyo kimi zaman.
Tabi Allah başka sıkıntı vermesin, çok şükretmek lazım ama işte burayı okuyunca hem kafam dağılıyo hem de yapamadıklarımı görüp üzülüyorum.
Aslında bel ağrım bukadar erken başlamasa ve şiddetli olmasa yine yetiştiriyodum herşeyi ama o çok şeye mani oluyo.
Allahım bir an önce kaslarımı güçlendirsin diye dua ediyorum.
Ağrılarım bi geçsin çok güzel planlarım var :)))
canım benim çok incesin :), düşünmen yeter :*
İnşallah ben de biraz rahatlarım mesai olarak, dualarını bekliyorum kuzum :)
Rica ederim canım benim ben ciddiyim :) rahatlarsin inş canım valla ben evde yoruluyorum çalışanlara kolaylık versin Rabbimizne 37. haftada çıkabilcem canım, 36. haftaya kadar da doktora ödevleri makaleleri var, inşallah dediğin gibi vaktim kalır bişiler yapmaya.
Aslında tek başına vakit de değil sıkıntı.
Vaktim olsa da biraz yürüyünce bel ağrısından duramıyom.
Olmadı internetten alcam artık.
Ama tabi gezip almak en iysi.
Çok sağol güzel duaların için canım.
Allahım hepimize güzel bir süreç ve hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin..
strese girmeyim diye çabalıyorum canım ama çok yükleniyolar.
her gün 4-5 saat ödev başında geçirsem bile yetmiyo.
eşim temizliğe yardım eder ama yemek konusunda çok hassas, ben de pek pratik değilim malesef.
bi yemek 2 saatimi alıyo kimi zaman.
Tabi Allah başka sıkıntı vermesin, çok şükretmek lazım ama işte burayı okuyunca hem kafam dağılıyo hem de yapamadıklarımı görüp üzülüyorum.
Aslında bel ağrım bukadar erken başlamasa ve şiddetli olmasa yine yetiştiriyodum herşeyi ama o çok şeye mani oluyo.
Allahım bir an önce kaslarımı güçlendirsin diye dua ediyorum.
Ağrılarım bi geçsin çok güzel planlarım var :)))
canım benim çok incesin :), düşünmen yeter :*
İnşallah ben de biraz rahatlarım mesai olarak, dualarını bekliyorum kuzum :)
Benim ki gibi.En kucukde benim gobegim sanirim
canım ilk ay bende kesenin etrafında kanama var dediler hemen yaptılar.Risk derken canım ne risk vardı da hemen yaptı iğneyi bende haftaya gitcem nasipse
ayyy benimkide aynı seninki gibi şekerim :))selam kızlar uzun zamandır yoktum işe gelmiyorum evde yatışlardayım herkes göbüşlerini atmış bende atıyorum ama benımki baya büyüğüme geldi :)))
Arkadaşlar iç çamaşırınızda hiç mavi leke oldu mı
Benim ki gibi.
Benim de vardı 8. Haftam da başladı 12 ye kadar devam etti 16 ya adsr progestan kullandım hatta ama yapmadı uyuşmazlık iğnesicanım ilk ay bende kesenin etrafında kanama var dediler hemen yaptılar.
ayyy benimkide aynı seninki gibi şekerim :))
selam kızlar uzun zamandır yoktum işe gelmiyorum evde yatışlardayım herkes göbüşlerini atmış bende atıyorum ama benımki baya büyüğüme geldi :)))
Bugün kontrol vardı bebeğimin saçları çıkmışyüzünü göstermedi yine malesef ama büyümüşüz 36cm 1160 gram olmuşuz sizin ölçüler Nasıl acaba normal mi kilosu falan Yoksa az mi kızlar doktor normal dedi ama İnsan bir karşılaştırma isteği duyuyor Yine de
Bugün kontrol vardı bebeğimin saçları çıkmışyüzünü göstermedi yine malesef ama büyümüşüz 36cm 1160 gram olmuşuz sizin ölçüler Nasıl acaba normal mi kilosu falan Yoksa az mi kızlar doktor normal dedi ama İnsan bir karşılaştırma isteği duyuyor Yine de
kızlar battiyemizide aldı teyzoşumuz karaca marka .. karaca nevresim takımınıda diğer teyzesi almıştı:) böyle takım oldu
Ay İyi o zaman sevindimmaşallah bebeğine bence kilosu normal:) bnm 2 hafta önce bu kilodaydı ama bnm bebek biraz iriymiş seninki tam uyumlu gidiyor :)
Haklısın İlk hamilelik ve aşırı meraktan işteMaşallah bebişe saçlarını sevsinler.. benim kontrol pazartesi, heyecanla bekliyorum.. çok özledim kızımı.. ama yine de karşılaştırma bence. Daha az çıkarsa boşa üzülürsün benimki zayıf mı diye.. doktor normal dedikten sonra sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?