2017 Şubat Anneleri

maşallah bebişe..sağlıkla doğsunlar inşallah ..
hangi hastanede kime gittiniz acaba ?.

Benimki 2 hafta önce 980 gr di kaç cm sormadım.
Ama haftama göre iyi mi ben de merak ediyorum.
Dr iyi dedi, inşallah öyledir.
Kanım çok düşük çıktığı için paranoyak oldum biraz

Slm kızlar . Gerçekten de son trimestir à gitmisim yani . Ağrım yatamama çok var.bir de lavaboya kosuyorum yine.gece donemiyotum. Bir de bebek tekme atınca yine dışarı firlayacak gibi oluyor.pozisyon mu değiştirdi acaba. Aşağıda mi kaldı. Yukarı mi çıkmadı. Cuma randevum var inşallah ters bir yoktur

Banada 2 oturum çıkmış ben gideceğim dediğin gibi bir eksiği tamamlariz

Benim de çok fena vuruyor ya uzanamıyorum babasını bile tekmeliyor gece az ilerde yaptım bu beni istemiyor diyo :)

maşallah bebişe..sağlıkla doğsunlar inşallah ..
hangi hastanede kime gittiniz acaba ?.
Insallah canim. Ben esimin isinden dolayi adiyamandayim suan. Yabanci bi yerde olunca da insan nereye gidecegini kimin iyi oldugunu bilemiyor. Ozel hastaneye gidiyorum normalde ama bu gittigim doktor hastanede degildi ozel muayenehanesi var.

herkes öyle canım Allahın izniyle bişi yoktur

Çok mu büyüüüükkkk

30. Haftaya göre küçük bile canım.. maşallah. Herkesin yapısı ne kadar farklı. Senin göbişin de önü dümdüz mesela. Bence bu göbiş olayının kızı erkeği de yok tamamen kişinin vücut yapısıyla alakalı. Hepimizin göbişlerine maşallah

kızlar şu lohusa pijama olayı nolcek yaaa bi türlü karar veremedim.. alan varsa atabilirmi fikir olur

Benimki 2 hafta önce 980 gr di kaç cm sormadım.
Ama haftama göre iyi mi ben de merak ediyorum.
Dr iyi dedi, inşallah öyledir.
Kanım çok düşük çıktığı için paranoyak oldum biraz
Kan Bende de düşük çıktı demir kullanıyorum bayadır Neyse çok da takılmamak lazım sanırım doktor İyi dediyse

Yerim o gobusu:)

Evet canım ,göğüs altında bi yükseklik var ve aşağı doğru orantılı gidiyor. Değişik bir göbek benim ki

kızlar şu lohusa pijama olayı nolcek yaaa bi türlü karar veremedim.. alan varsa atabilirmi fikir olur

Yaa hakkaten.
Ben de netten baktım.
Tipsiz olanları ekonomik, güzel olanların fiyatı çok uçuk.
Ben büyük beden önden düğmeli pijamalara bakıyorum artık.
Daha uygun hem, hem de kullanışlı..

Canim suan kimse butcesini aşan birsey aldigini dusunmuyorum..
Ayrica aşıri pahali dediklerin ne mesela? kimsede stokke ya da mamas papas vs gibi urunler gormedim suana kadar.. herkes standatlarda diye dusunuyorum

ben de çok şey almadım. 3-4 tane alt üst alıcam 1 tane de tulum. çarşı 5 dk. çok lazım olursa eşimi gönderirim ya da ben çıkar alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…