2017 Şubat Anneleri

Yaa hakkaten.
Ben de netten baktım.
Tipsiz olanları ekonomik, güzel olanların fiyatı çok uçuk.
Ben büyük beden önden düğmeli pijamalara bakıyorum artık.
Daha uygun hem, hem de kullanışlı..
aynen bende öyle diyorum. işin için lohusa girince fiyat artıyor:)

Kızlar şu bel ağrılarına çözüm bulanınız var mıı??
Allah için bi el atın a dostlar hiç bi işimi doğru düzgün yapamıyom oyüzden
Yastık ya da korse önerisi olan?
Ya da egzersizle şifa bulan?
Her türlü yolu denicem yeterki geçsinn...

sadece dinlenme başka türlü geçmedi bnm

aynen bende öyle diyorum. işin için lohusa girince fiyat artıyor:)

Aynen canım herşeyi ticarete çevirmişler.
Lohusa eşofmanı 60 tl, eşimin 15 tllik eşofman altını giyyom o da aynı işi görüyo.
Şu dönemdeki telaşımızdan faydalanıyolar...

Aynen canım herşeyi ticarete çevirmişler.
Lohusa eşofmanı 60 tl, eşimin 15 tllik eşofman altını giyyom o da aynı işi görüyo.
Şu dönemdeki telaşımızdan faydalanıyolar...
kesinlikle o yüzde bende dediğin gibi önü düğmeli bedeni büyük pijamalara bakıyorum :) gecelik giymeyi hiç sevmediğim için pijama alacam 2 tane, çorap ev ayakkabısı vss.

arkadaşlar portbebe, ana kucağı (oto koltuğu) olarak hangi markaları aldınız tavsiyesi olanlar var mı?

Kızla ben bi tane pijama 1 tanede uzun

sabaklikli gecelik alican dogum

normal olursa hastane ićin gecelik kesinlikle cok daha rahat çünku

surekli vajinal bakiyolar acıkligini kontrol ediyolar pijama sikınti,evde rahat olur pijamada.

Bide son aydami vajinal acikliga bakiyodu dr kontrol etmek için??öncesinde bakilmiyor dimi

kızlar bide tecrübeli annelere sorum.. sezeryan durumunda sondaj takıolar ya pijamada sıkıntı oluyor mu? illaki gecelikmi lazım

maşallah bebise saçının çıktığını doktormu söyledi acaba ulturason da gözüküyo mu ay çok heyecanlandim şimdi benimkininde cikmismidir acaba

Söz verdiğim gibi göbüş resmi göndereyim dedim. Son 1 hafta da baya atak yaptı valla. Resime bakınca baya büyümüş kuzucuk

ay maşallah cnm karnim yok deme valla epey büyümüş minnak senin karninla miden bir olmuş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…