kızlar bide tecrübeli annelere sorum.. sezeryan durumunda sondaj takıolar ya pijamada sıkıntı oluyor mu? illaki gecelikmi lazım
Evet doktor söyledi Hatta gösterdi böyle fırça gibimaşallah bebisesaçının çıktığını doktormu söyledi acaba ulturason da gözüküyo mu ay çok heyecanlandim şimdi benimkininde cikmismidir acaba
canım benim gece uykudaki sırt ağrılarım hamile yastığı ile çok azaldı. istersen bir dene derim ben. http://www.hepsiburada.com/visco-po...5x80x20-cm-p-AILEKANZ001?magaza=Yatak MerkeziKızlar şu bel ağrılarına çözüm bulanınız var mıı??
Allah için bi el atın a dostlar hiç bi işimi doğru düzgün yapamıyom oyüzden
Yastık ya da korse önerisi olan?
Ya da egzersizle şifa bulan?
Her türlü yolu denicem yeterki geçsinn...
kontrolume daha 10 gün var merak ettim doğrusuEvet doktor söyledi Hatta gösterdi böyle fırça gibiseninki de çıkmıştır bence
Sondayi taktiklarinda ameliyat onlugunu giydirmislerdi,ciktiktan sonra da altima bisey giymedim.yuruyene kadar pijamayi giydim sonrada cook sorun olmadi hortumu uzun zaten yatagin icinde kaliyor ertesi gun cikiyor sonda. gecelik daha kolay bu acidan,cantanda gotur rahatsiz olursan degistirirsin daha iyi olurkızlar bide tecrübeli annelere sorum.. sezeryan durumunda sondaj takıolar ya pijamada sıkıntı oluyor mu? illaki gecelikmi lazım
tamam tşklerSondayi taktiklarinda ameliyat onlugunu giydirmislerdi,ciktiktan sonra da altima bisey giymedim.yuruyene kadar pijamayi giydim sonrada cook sorun olmadi hortumu uzun zaten yatagin icinde kaliyor ertesi gun cikiyor sonda. gecelik daha kolay bu acidan,cantanda gotur rahatsiz olursan degistirirsin daha iyi olur
Odaya geldiğimde yarım sakızlar bide tecrübeli annelere sorum.. sezeryan durumunda sondaj takıolar ya pijamada sıkıntı oluyor mu? illaki gecelikmi lazım
çok uzun süre kalmadı bende, sezeryan sonrası yarım saat sonra üstümü giydim. Sonrada pijamamı. Öyle hatıflıyorum Can'ım. Üzerinden 8 sene geçince tam emin olamadımkızlar bide tecrübeli annelere sorum.. sezeryan durumunda sondaj takıolar ya pijamada sıkıntı oluyor mu? illaki gecelikmi lazım
37/38 de çatı muayenesi yapılıyor.Kızla ben bi tane pijama 1 tanede uzun
sabaklikli gecelik alican dogum
normal olursa hastane ićin gecelik kesinlikle cok daha rahat çünku
surekli vajinal bakiyolar acıkligini kontrol ediyolar pijama sikınti,evde rahat olur pijamada.
Bide son aydami vajinal acikliga bakiyodu dr kontrol etmek için??öncesinde bakilmiyor dimi
İyi gayet normal ama benim göbeğime göre büyükÇok mu büyüüüükkkk
Genel anestezi mi olmuştun sondayı taktıklarında.Bazı kişilere hiç takılmamış şimdi tereddüt içindeyim neye göre acaba sondayı takıyorlar.Sürgü veriyorlarmı acaba.Sondayi taktiklarinda ameliyat onlugunu giydirmislerdi,ciktiktan sonra da altima bisey giymedim.yuruyene kadar pijamayi giydim sonrada cook sorun olmadi hortumu uzun zaten yatagin icinde kaliyor ertesi gun cikiyor sonda. gecelik daha kolay bu acidan,cantanda gotur rahatsiz olursan degistirirsin daha iyi olur
Ohoo daha çok var o zaman37/38 de çatı muayenesi yapılıyor.
canım benim gece uykudaki sırt ağrılarım hamile yastığı ile çok azaldı. istersen bir dene derim ben. http://www.hepsiburada.com/visco-pooly-hamile-yastigi-hamile-destek-yastigi-125x80x20-cm-p-AILEKANZ001?magaza=Yatak Merkezi
Yok spinal.olmustumGenel anestezi mi olmuştun sondayı taktıklarında.Bazı kişilere hiç takılmamış şimdi tereddüt içindeyim neye göre acaba sondayı takıyorlar.Sürgü veriyorlarmı acaba.
Benim de doktorum Meliha hanım dı Bır problemım de yoktu etrafımdaki herkesın olumsuz konuşmasından dolayı tereddüt ederek degıstırdımMeliha hanımfa normal doğum yaptım çok memnun kaldım
Selaaaaaammmm
Uzuuun bi aradan sonra son 30 sayfayı okuyup hasret giderdim
Herkesin göbüşlerini teker teker inceledim :)), toplu bi "maşallahhh"deyim :)
Kızlar ben neden sizler gibi olamıyorum, valla çok imreniyorum.
Hem iş hem doktora hem ev bi de üstüne bel ağrıları uykusuzluk derkeeen...günler geçiyo...
Bi kendimi rahatlatayım deyip, şurda iki laflayamıyom ya, onu geçtim bebeğim Allah'a emanet büyyo, onla da ilgilenemiyom, sanırım zamanı iyi kontrol edemiyorum.
İnanırmısınız daa bebeğime bi çöp alamadım
Mesela @tekmileeee bu konuda senden yardım alabilirim sanki :)
Akademisyendin değil mi?
Eminim senin de çok yoğunluğun vardır, ama maşallah burdan bakınca dengeliyosun gibi görünüyo...
Sen de ders döneminde misin, yoksa tezde mi?
Ders dönemi çook yoğunödevlerden kafayı kaldıramıyorum , azıcık masa başında durayım belim ağrıyo, ve bi türlü bitmiyo oyüzden ödevler, senin bi formülün var mı bu konuda :)
@maheen ne güzel bissürü ciciş almışın, iç geçirdim görünce...Allahım sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin
@Loveali bebeğine yelek örmüş, ona da bayıldım, ben örmeyi geç, daa bi çorap almaya gidemedim, azıcık yürüyünce belim çatlıyo...
Kısacası okudum okudum imrendim sizlere, Allahım daha da güzellerini nasip etsin hepinize kızlar, ben de inşallah şu yoğunluğumu atlatıp sizler gibi bebeğime odaklanabileyim inşallah
Dualarınızı bekliyorum anacım
Yani ben 6 sene özel okulda çalıştım iliğim kemiğim sömürüldü evrak işim gece 1de bitiyordu cumartesi bile çalışıyordum ve evlenince zorladı çok. Yoksa idealisttim yurtdışı seyahatleri yükseklisans yaptım falan ama olmadı. Devlette iş yükü de daha az stres de. Özel sektör işçi muamelesi yapıyordu. Şimdi iyiyim ama lise diye yine tüm gün okuldayımBen makina mühendisliğindeyim canım.. bizim meslekte bayan için akademik olması özele göre daha iyi ama bi yandan da çok sıkıntı.. sürekli çalışman gerekiyo.. ben şimdi çok zorlanıyorum mesela eve gelince bile çalışmam lazım ama yetemiyorum çalışamıyorumo yüzden hayırlısı buymuş benim için diye düşün çünkü hem annelik hem de lisansüstü eğitim ister istemez zorluycak gibi duruyo.. öğretmenler daha rahatlar diye tahmin ediyorum bu açıdan..
Söz verdiğim gibi göbüş resmi göndereyim dedim. Son 1 hafta da baya atak yaptı valla. Resime bakınca baya büyümüş kuzucuk
Slm kızlar . Gerçekten de son trimestir à gitmisim yani . Ağrım yatamama çok var.bir de lavaboya kosuyorum yine.gece donemiyotum. Bir de bebek tekme atınca yine dışarı firlayacak gibi oluyor.pozisyon mu değiştirdi acaba. Aşağıda mi kaldı. Yukarı mi çıkmadı. Cuma randevum var inşallah ters bir yoktur
kızlar şu lohusa pijama olayı nolcek yaaa bi türlü karar veremedim.. alan varsa atabilirmi fikir olur
Ne güzel derli toplu duruyorKizlar biz oda yapmicaz bebisimize baslangic icin ama aldiklarimizi portatif dolaba yerlestirdik. Insallah saglikla kullanmak nasip olur hepimize. Boyle gorunce insan cok duygulaniyo gelip gidip bakiyorum. Duygulanmaya hazirim gerci benaldiklarimiz hep h&m, e bebek ve civil. Eksigimiz de var tabi daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?