2017 Şubat Anneleri

kızlar bide tecrübeli annelere sorum.. sezeryan durumunda sondaj takıolar ya pijamada sıkıntı oluyor mu? illaki gecelikmi lazım

Bunu bende merak ediyorum. Sezeryan olunca gecelik daha rahat tuvalete gittiğinde pijama çekmekle uğraşmıyorsun bide dikişlere lastik gelmemiş oluyor diyolar ama ben gecelik hiiiiçççççç sevmiyorum

kızlar bide tecrübeli annelere sorum.. sezeryan durumunda sondaj takıolar ya pijamada sıkıntı oluyor mu? illaki gecelikmi lazım
Sondayi taktiklarinda ameliyat onlugunu giydirmislerdi,ciktiktan sonra da altima bisey giymedim.yuruyene kadar pijamayi giydim sonrada cook sorun olmadi hortumu uzun zaten yatagin icinde kaliyor ertesi gun cikiyor sonda. gecelik daha kolay bu acidan,cantanda gotur rahatsiz olursan degistirirsin daha iyi olur

tamam tşkler

Odaya geldiğimde yarım sa
çok uzun süre kalmadı bende, sezeryan sonrası yarım saat sonra üstümü giydim. Sonrada pijamamı. Öyle hatıflıyorum Can'ım. Üzerinden 8 sene geçince tam emin olamadım

37/38 de çatı muayenesi yapılıyor.

Genel anestezi mi olmuştun sondayı taktıklarında.Bazı kişilere hiç takılmamış şimdi tereddüt içindeyim neye göre acaba sondayı takıyorlar.Sürgü veriyorlarmı acaba.

Genel anestezi mi olmuştun sondayı taktıklarında.Bazı kişilere hiç takılmamış şimdi tereddüt içindeyim neye göre acaba sondayı takıyorlar.Sürgü veriyorlarmı acaba.
Yok spinal.olmustum
Bende herkese takiliyor zannediyordum,simdi.ogrendim bak gercekten neye gore takiyorlar acaba

Bende bunun ekru olanı ile
http://www.lohusasepeti.com/bone-4210-lohusa-pijama-takimi
bunu beğendim..
http://www.lohusasepeti.com/tuba-5621-vizon-pijama-takimi

ama önce buradan bakıp deneyip öyle alcam eğer bulamazsam son çare bunlardan birini alırım.. Ben de 2 adet pijama takımı ve bir adet gecelik almak istiyorum.. Çevremdeki herkes öyle tavsiye etti.. Pijama takımından birini sabahlıklı şık alırım, diğerini de bu resimdekiler gibi alırım.. ama dediğiniz gibi gereksiz yere pahalılar ve güzel de değiller

Kızlar 29 haftadayım aranız da hafıf sağ kasık ağrısı olan var mı acaba bu donemde normal mı acaba

Ultrason ölçümlerinde bpd yani kafa gelişimi 2 hafta önde çıktı diğer ölçümler ise haftasıyla uyumluydu. Doktor herşey normal dedi ama benim yine de kafama takıldı. Benim gibi önde çıkan var mı?

Kizlar biz oda yapmicaz bebisimize baslangic icin ama aldiklarimizi portatif dolaba yerlestirdik. Insallah saglikla kullanmak nasip olur hepimize. Boyle gorunce insan cok duygulaniyo gelip gidip bakiyorum. Duygulanmaya hazirim gerci ben aldiklarimiz hep h&m, e bebek ve civil. Eksigimiz de var tabi daha :)

Eklentiler

• 20161116_185928_HDR.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 120

Tekrar hoş geldin :) aslında ben de çok yoğunum sınav için çalışıyorum ama burada kafa dağıtmak güzel oluyor arada.
Alışveriş de 1 günlük iş. Bakma sen bize çıktıkça aheste aheste alıyoruz

Yani ben 6 sene özel okulda çalıştım iliğim kemiğim sömürüldü evrak işim gece 1de bitiyordu cumartesi bile çalışıyordum ve evlenince zorladı çok. Yoksa idealisttim yurtdışı seyahatleri yükseklisans yaptım falan ama olmadı. Devlette iş yükü de daha az stres de. Özel sektör işçi muamelesi yapıyordu. Şimdi iyiyim ama lise diye yine tüm gün okuldayım
Fakat özelde olsaydım Doğum izni falan hikayeydi, kapıyı gösterirlerdi

Söz verdiğim gibi göbüş resmi göndereyim dedim. Son 1 hafta da baya atak yaptı valla. Resime bakınca baya büyümüş kuzucuk

Ay cadı görümcen bu haline mi şişko diyor????!
Şişko görmemiş o
Benim daha 1 tane bile doğurmayan arkadaşlarım var yarısı etmezsin. Hasetlenmiş o canım sana, maşallah çok iyisin

Yoktur bir şey stres yapma Yok yere

kızlar şu lohusa pijama olayı nolcek yaaa bi türlü karar veremedim.. alan varsa atabilirmi fikir olur

Aynen alan varsa iyi olur
Ben 2 pijama 1 gecelik istiyorum
Bir de normal tişört üstü hırka falan giyerim bol bol
Emziren arkadaşım günde 3-4 kere üstünü değiştiriyor çocuk ya kusuyor ya sütü taşıyor

Ne güzel derli toplu duruyor
Bizimkiler poşetlerde
Odanın bir köşesinde yığılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…