2017 Şubat Anneleri

Aa bu dolabı nerden aldın çok mantıklı bana da lazim böyle bisey kendi sifonyerimden yer acicaktim ama bu çok iyi raf li fln nerden ve ne kadar bu

Kızlar dün güvendiğim bir doktora başladım. Gerilik vardı 2 haftaya kadar. Bebek beslenemiyor olabilir damarlara bakmak lazım demişlerdi.
Damarlarda falan bir sorun yok heryere baktı küçük işte nedeni Yok şu an. Sürekli takip halinde olmamız gerekiyor gelişimi suyu rahimdeki yeri kontrol altında olması gerekiyor dedi. Her hafta gidicez kontrole. %90 erken doğacak gibi. Öncelikle hedefimiz 30 31.haftayı görmek sonra 34 35 dedi. 37 den sonra gerekirse alırız dedi. Kademe kademe beklemek takip etmekten başka yolu yok dedi. Erken Doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne yaptılar iki doz. Bugünde diğer 2 dozu oldum. Allahım yardım etsin inşallah bebeğimin sağlığı yerinde ama bekleyebildiniz kadar çok kalır umarım. 27 haftam bitiyor ama karın bacak 2 hafta geri. Kilo da 630 gr

Dünden beri mide yanması arttı berbatim şuan bogazima kadar yaniyo şurup iciyom elma yiyom bana misin demiyo bide ilk 3 aydaki gibi gaz var fenayim

İnşallah bebiş 38 e 40 a kadar bekler doktoru da şaşırtır sizleri de.. şartlandırma bence kendini.. erken doğacak diye şartlanıp endişe edersen bebiş de stres olur. Herşey olumlu düşünmekle başlıyor Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah..

Çok geçmiş olsun inş. tam zamanında olur erken olsa bile üzülme sağlıklıca doğsunda. akrabalarımdan arkadaşlarımdan çok var erken doğum yapan 7_8 aylık. Erken doğan bebekler doğduktan sonra diğer çocuklara daha çok fark atıyor.içini ferah tut Allaha sığın o senin hakkında en hayırlısını verecek inş.

Sagligıyla ilgili bi sorun yoksa kücuk olmasi sorun degil canm genetiktir belkide sağlıkla kucağına alırsin insallah stres yapma rahat gecir kalan zamani çokta erken gelmez Allahn izniyle:)iyi bi dr bulduguna sevindim hep ayni dr a devam et bundan sonra durumununda hassasiyeti ortada ona göre dikkatli davran:)

Allah yar ve yardımcınız olsun Canım İnşallah yakın zamanda iyiye gider kontrollerini aksatma doktorunla sürekli iletişim halinde ol bence

selam kislar.. sezeryanda sonda takulmasi konusulmus ben 4 yil once sezeryanla dogum yaptim ve bana sonda takilmadi.ameliyathaneye giderken takilmadi ... anestesi ignesi vurdular ozaman ayiktim takilmadi ameliyatan cikip asansore bindim bisey yoktu ama bir kanamam vardi anlatamam hasta bezi taktilar bana hemen yataga da ortu orttuler o arada isedimmi hatirlamiyorum cunku cok canim aciyodu ... kanama oldugu icin cis arada kaynamistir diye dusunuyorum... ayyyy cokmu acik secik yazdim.... kanama icin endiselenmeyin benim tansiyon sorunum vardi oglumda ameliyattan once 17/ 10 civari biseydi hatirlamiyorum bundan dolayidir diye dusunuyorum ... bu oglumdada tansiyon sorunum var tansiyon ilacina basladilar yani bana sonda takilmadi ... zaten nefret ediyorum o aletten altima yaparim daha iyi ... annemede takiyolardi ( annemi kan kanseri yuzunden kaybettim bu arada) annemde gicik oluyodu surekli cekistirip duruyodu lanet olasi aleti ... taksalarda cikarip atarim annemden dolayi bilinc altimda galiba pek istemiyorum ...

Benim de kafa 2 hafta o de çıktı.bebisim erkek.doktor genelde erkek bebekler böyle oluyo sonra duzeliyo dedi

Başın sağolsun
Sondayı sen uyuduğunda takıp sonrasında aldılar demek ki
Loveali al benden de o kadar canmfelip gidip rennie içiyorum ve kusmamak için mücadele ediyorum

caınm benim Allah şifalar versin. zamanlı olarak sağlıkla gelsin dünyaya inşallah. çok sıkma canını nolur. sen üzüldükçe gerilmesin o da.

Kvrckbdk öncelikle güvendiğin bir doktorunun olması çok iyi.ayrıca 27. Hafta bile çok iyi bir zaman. Şimdi haberlerde izledim bugün dünya prematüre günüymüş ve anneler buluşmuş. Bir sürü 25 haftalık bebiş vardı şimdi gayet büyümüşler.
İğne de yapmışlar bu da çok iyi.
Sen de bolca muz,kaşar ve süt tüketmeye çalış büyüyebildiği kadar büyüsün. Allah'a emanet hepsi

hepinize iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı benim de.
bebiş 1350 olmuş, 39 cm boyu olmuş. yüzü resmen bana benziyordu bak dönmüş annesi doğru yolu bulmuş dedi. güldük baya sonra kusura bakmayın diyo eşime çok çok farklıydı. ilk defa yüzü gözü bu kadar açık seçik, bebeğe iyice benzer halini gördük. fotosuna bakıp bakıp duruyorum.

1 ay sonra gel, sonra 15te bir alacağım dedi. bir aksilik çıkmazsa normal doğum inşallah. 1 ay sonra çatı muayenesi olacak. kızlar bu konuda bilgisi olan yazabilir mi? azcık canım tatlıdır da acı veren bir şey mi bu çatı muayenesi?

Başın sağolsun
Sondayı sen uyuduğunda takıp sonrasında aldılar demek ki
Loveali al benden de o kadar canmfelip gidip rennie içiyorum ve kusmamak için mücadele ediyorum
Çok feci ya böyle değildi ara ara oluyodu ama dünden beri berbatim afedersin kuvvetli bi gaz çıkarsa az rahatliyo gibi oluyorum ama şurup ta gaz çıkarma da anlık rahatlatiyo ince bi çizgi yaniyo resmen

Yegenim 29 arkadaşım in bebeği 28+5 te doğdu yegenim bi ay arkadaşın bebeği 45 gün kuvezde kaldı şuan bizimki 10 yaşında herşeyi yaşıtları ile uyumlu arkadaşın ki de 5 aylık oldu galiba şuan tosun gibi maşAllah :) dediğin gibi yicek ekmeği varsa Rabbim bi şekilde yardım ediyo ve yaşıyor tabi ki bunu yine de hiçbirimiz yasamayalim inş zamanında gelsin hepsi de Kvrckbdk canım şartlandırma sen yine de kendini zamanında gelir inş ama benim takvim de bile bu zamanlar da doğan bebeklerin yaşaması çok yüksek yaziyo ama tabi ki de dediğim gibi hepimize de vakti zamanında doğum yapmayı nasip etsin Rabbim

http://www.evidea.com/prado-cantali...gclid=CN6L9cnnp9ACFVUo0wodJvMIrQ&gclsrc=aw.ds link bu canim gayet uygun bakabilirsin. Ya ben de bizim elbiselerle karissin istemedim oda yapmak isticegimde de takim isterim diye mantikli oldu boyle bir sey.
Evet fiyatı da uygun sende gorunce bana da çok mantıklı geldi dediğin gibi bende şuan oda yapmicam evim kira ve oda yapmaya kalksam insaat işleri çıkar o yüzden şimdi bi park yatak alcam ve bundan alırım iyi oldu bu sağol canım

Masallah ya kocaman olmuş bebis

çatı kontrolunu bugun kizlara sordum 37. Haftada oluyo dediler erken degilmi

Allah bana ve isteyen herkesede nasip etsin inşallah normal dogumu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…