2017 Şubat Anneleri

Allah yardimciniz olsun canim hayirlisiyla vaktinde kavusun bebisinle. Sıkıntı olmaz insallah zaten surekli kontrol altinda olcaksin kendini cok sıkmamaya calis.

Yok kuzum geç değil. Bende haftaya olacağım. Seninle günlerimiz aynı. Oğlumda da 28. Haftada olmuştum.
Aa evet ayniymisiz :) özel de mi yaptiriyosun devlette mi özel de bana 100 tl fiyat farkı çıkarıyorlar o yüzden devlette yaptircam Dr um yapılıyor dedi ama yapılıyor dimi

Şeker yuklemesiyaptirmayan kalmadi

sanirim benim dısimda yaptiricak olanlardan ayin 1 inde benim

randevum yarinda 2.doz tetenoz aşım var.bebisimi çok mrk ediyrm daha çok var

kızlar şu lohusa pijama olayı nolcek yaaa bi türlü karar veremedim.. alan varsa atabilirmi fikir olur
Ben bu takımdan aldım. Mavi. 70 tl ye aldım. Önü çift taraflı açılıyor. Emzirme olayı rahat olsun diye. Alt tarafın beli hamile pant beli gibi. Ameliyat olanları rahatsız etmesin diye.

Eklentiler

• IMG_3549.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 116

canım inşallah kalabildiği kadar çok kalır bebeğin. Sıkma canını. Her şey olacağına varır. Stres yapıp da bebeğini olumsuz etkileme.

Kızlar merhaba,
Yetişmek mümkün değil ama uzaktan uzağa ben de takip etmeye çalışıyorum sizi. Bazen sayfalarca okuyorum Ben de araştırma görevlisiyim Revna doktora yeterliliğe hazırlanıyorum ve ocakta gireceğim. Çok korkuyorum. Günlerim çok stresli geçiyor ama bebek alışverişimi tamamlamadan da bir türlü yol katedemiyorum. Konsantre olmak çok zor. O yüzden kendimi hep bebeğime alışveriş yaparken buluyorum. Bunlar da benim aldıklarım ve göbeciğim Baktıkça mutlu oluyorum. Beşik ve bebek arabasını da aldık. Yatak yorgan ve şampuan krem gibi ufak netten alınabilecek şeyler kaldı çok şükür. Artık çalışma zamanı. Rabbim hepimize güç versin. Gün boyu işte sandalye başında durup eve gelip yemek yapıp tekrar ders başıma oturmak çoook zor

Eklentiler

• IMG_6786.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_6785.webp
    10 KB · Görüntüleme: 117
Aa evet ayniymisiz :) özel de mi yaptiriyosun devlette mi özel de bana 100 tl fiyat farkı çıkarıyorlar o yüzden devlette yaptircam Dr um yapılıyor dedi ama yapılıyor dimi
Ben özele gidiyorum. İnan fiyatını bilmiyorum. Ama oğlumdayken özel bir tutar ödememiştim. Yalnız iğneyi drun yazdığı başhekiminde onayladığı mor reçete ile almıştım. İğne pahalı bir iğneydi. Hatta zor bulmuştum. Dr özellikle yazdığımı bul demişti muadilini getirme demişti. Sonra iğneyi hastaneye götürmüştüm ve hemşire vurmuştu. Sana verilen tutar iğne dahilse çok iyi. Ben 6 sene önce iğneye 150 vermiştim.

Bende yaptirmadim daha canım yalnız değilsin :) salı devlette randevum var uyuşmazlık iğnesi için perşembe de özel de kendi Dr umda hangisi yapar şeker yüklemesini de bilmiyom :)

Ben de temmuzda girdim daha 3 aylıktı hamileligim ama azcik zorlarsa hocalar aman sancim tuttu dersin zorlamazlar insallah ya çok stres yapma. Ben de arş.gör. um bir kaç kisi varız sanırım burada.

Evet isin bu kısmını da dusunmustum igneevet mor reçeteli özel e girdiği için ücretli alınır ve acaba özel de dediği 100 tl bumuydu diye dusunuyorum kaç gundur devlet acaba kendi mi aldırır bunlar benim kafam da da soru işareti neyse artık bakicaz salı günü olmadı ozel de yapılacak bi şekilde yapılacak mecbur

Çok feci ya böyle değildi ara ara oluyodu ama dünden beri berbatim afedersin kuvvetli bi gaz çıkarsa az rahatliyo gibi oluyorum ama şurup ta gaz çıkarma da anlık rahatlatiyo ince bi çizgi yaniyo resmen

Aynısı işte kendimi ejderha gibi hissediyorum ağzımı açtığımda ateş fışkıracak gibi. Masal da bi kasığımı tekmeliyor bi diyafram tarafını kustum kusucam az kaldı yani

Şeker yaptırdım ama okuldan fırsat bulup sonucu alamadım
Tetanoz da daha olmadım ayın 25inde[/QUOTE]

Doktora yeterlilikten anladığım en iyi şey herşey hocaların niyetine bağlı iyi niyetlilerse geçiriyorlar ben pazarlama alanından girdim yeterliliğe. Sizin alan neydi cok stres yapmayın kendinize bebisi dusunun inşallah çok rahat geçer. K kalben_26

[/QUOTE]
Bende oyleyim benim ogluş da öyle farklı farklı yerlerde geziyo su 3 gundur çok hareketli maşallah artık baya yoğun hissediyorum ve mide bolgem de acaba diyorum o mu baskı yapiyo ondan mı bu bulantı yanma fln

Kız ocakta ne yeterliliğiymiş, ne saçma tarihe koymuşlar öyle...
Allah yardımcın olsun canım.
Ya işte öncelik meselesi.
Herkes bebeğinin alışverişini önceye almış.
Bi ben sona bıraktım, ödevlerle boğuşuyom.
Kendimi kötü anne gibi hissettim
Çocuk da yaparım kariyer de sözü bana göre değilmiş vesselam, onu anladım bu süreçte :)
Aynı anda birden fazla şeye odaklanma sorunum var sanırım

mavikelime şimdi biraz baktım nete de devlet karsiliyomus galiba mor reçeteye yazılıp eczane de muayene ücreti veriliyomus sadece galiba sen niye o kadar vermistin acaba o zaman bide evet zor bulunan bi iğne yaziyo hep bakalım napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…