2017 Şubat Anneleri

Havacılık yönetimindeyim ben de ama pazarlama çalışıyorum pazarlamadan hocalar girecek. İnşallah rahat geçer

Ayy çok mantıklı portatif dolap :)
Biz de kiradayız aslında ilk etapta böyle bişi alabilirim.
Nerden aldın canım dolabı :)

Trabzondayım ya ben burda çıkıyo hep sınavlar ben de ösym den cezalıyım görev alamıyorum ama cezalı olmasam da almazdım çünkü ösym nin sınavları çok uzun sürüyo o kadar dayanamazdım

Doğru canım uzun ama parasını hemen yatırıyorlar geçen sene bir açık lise sınavında görev aldım pişman oldum hem uzun sürdü hem de parasını iki ay sonra yatırdılar

Bu da benim geçen haftaki göbişim kızlar şimdi daha da şişti sanki göbişimi çok seviyorum evet ama hareketlerim gerçekten kısıtlandı artık istediğim gibi eğilip kalkamıyorum

Ayyy al benden de bu kadar telefonum bozuk foto atamıyorum ama aynı bu kadar oldu valla ayakkabı çorap giyemiyorum

Desene herkese ayvayı yedircez o zaman habireee

Ay tesekkur ederiz canim ya valla ayni dedigin gibi eve geliyorum bacaklarim zonkluyo ya abartmiyorum. Bi kiviriyorum bi uzatiyorum nasil durcagimi da sasiririyorum. Sanirim magnezyuma baslamaliyim yarari olur mu bu konuda emin degilim ama. tereyagli ekmek [/QUOTE]

C Crnpi benim konrole daha iki hafta var ama dayanamazsam erken gidip yazdırcam doktora ya da arayıp sorcam

Teşekkürler canım ben de bu tarz siteleri tercih ediyorum. yorumlar da gayet iyiymiş

Revna yok estağfurullah kötü annelikle bir ilgisi yok. Yeterliliğin, daha zaman varın rahatlığı bendeki. İlla son zaman çalışacağım. Valla öyle 35. Haftada filan yeterliliğe gireceğim işte.

Bende daha alisveris yapmadim. 2-3 tane body falan kv ve annem aldi olanlar onlar. o kadar rahat duruyorumki sona sıkısicam fena sekilde. neyi bekliyom onuda bilmiyom. bebek arabasi neysede besik bile bakmadim daha. kotu annede degiliz bi kere hic deme oyle.

kızlar şu lohusa pijama olayı nolcek yaaa bi türlü karar veremedim.. alan varsa atabilirmi fikir olur

Canımmm bu benimki bir tane daha var ama onu şimdiden giyiyorum normal pijamara göbeğim sığmıyor daaa

Baya süslü bu eşim hediye almıştı diğeri daha sade bir de gecelik alacağım

Bebek nerde kızzz maşallah çok imrendim yaaaa

Benimki kaç katı

Eklentiler

• 1479328526746-82141316.webp
    13 KB · Görüntüleme: 97
doğumdan sonra ne diceklerki ? offf yaa şimdiden bu göbeğime takılanlara canım sıkılıyoken sonrasında neler olcak acaba :)
Bu çoçuk aç
Sütün yetmiyor
Bunun gazı var
Şerbetli tatlı ye
Yok yok bulgur pilavı
Bu bedenden bu kadar mu Bebek çıkardın ( 3.5 kilo bebeğe )
Babaanneye benziyor dedeye benziyor baba ya beziyor anneye benzeten bulmazsın
Şiş göbeğine hamile misin
Doğum Kilolarını veremedin mi ben 3 çoçuktan sınra 38 bedendim gibi gibi gibi bir sürü

Kızlar dün soru sormuştum kimse görmedimi
Civilde babyforce marka bebek arabası gördüm fiyatıda uygundu baya,alıp almamakta kararsızım fikri olan varsa yardımcı olabilirmi

Zamanla birşeyler değişmiş olabilirmiki. Hiç bilmiyorum. Ogüne dair sadece o iğneyi bulamıycam endişesini hatırlıyorum. Bakmadığım eczane aramadığım depo kalmamıştı. Kuytu bir yerde tesadüfen bir eczanede bulmuştum. Drumun istediği marka üretimden kalkmıştı. Muadili vardı ama o yoktu. Bakalım haftaya inşallah sorunsuz atlatırız.

Insallah canim. Ben esimin isinden dolayi adiyamandayim suan. Yabanci bi yerde olunca da insan nereye gidecegini kimin iyi oldugunu bilemiyor. Ozel hastaneye gidiyorum normalde ama bu gittigim doktor hastanede degildi ozel muayenehanesi var.

Evt maalesef öyle oluyor bende normalde ankaralıyım eşimin işinden ötürü erzurumdayız.. Burda bir türlü içime sinen birini bulamadım.. Ankaraya dönmeyi düşünüyorum en son çare..

Allah kolaylık versin canım.
A _akademik_ in de dediği gibi yeterlilik hocalara bağlı, umarım aran iyidir.
Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde şu süreci atlatmayı nasip etsin hepimize...

Ya aslında en acil üst baş temizlik malzemeleri ve beşik.
Diğer herşey zamanla alınır gibi geliyo nedense.
Ama yinede maddi açıdan tek bi aya toplanması sıkıntı olabilir.
Yavaştan başlıcam bu hafta sonu itibariyle ben inşallah...

kızlar bide tecrübeli annelere sorum.. sezeryan durumunda sondaj takıolar ya pijamada sıkıntı oluyor mu? illaki gecelikmi lazım

Benim sondaj takıldığında ameliyat önlüğünü giymiştim.
Ameliyat sonrası yürüyene kadar önlükle durdum,sonra gecelik giydim ama sondayı çıkarmışlardı o zaman.

Çatı muayenesinde öyle abartılı bir ağrı olmuyor canım. Ufacık bir sızlama oldu ben de.Zaten bir kaç saniyede bitiyor.
Sonrasında bumuydu diye düşünmüştüm :)

Kızlar dün soru sormuştum kimse görmedimi
Civilde babyforce marka bebek arabası gördüm fiyatıda uygundu baya,alıp almamakta kararsızım fikri olan varsa yardımcı olabilirmi

Hiç bir fikrim yok ama tavsiyem bilindik markaların sağlam arabaları...
Ben kraft horn almıştım oğluma ama tekerlerinden hiç memnun kalmamıştım.
Yani hem hafiflik hem sağlamlık önemli.
Ya da uygunsa o dediğin arabayı alıp 1-2 yıl sonra tekerinde sorun çıkarsa baston puset alırsın..

Yani olabilir tabi kac yıl geçmiş neler degisiyo aynen haftaya gorcez bakalım ama nette yorumlarda bide şey okudum bulunduğunuz ilin eczacı odasından da temin edebilirsiniz diyolar inş artık öyle zor bulunan bi durumdan çıkmıştır

Kızlar ateş ölçer Ne aldınız ben Biraz araştırdım da medikal markaları alın diyorlar breuer ve medisana oneriliyor genelde bir de kulak içi koltuk altı temassiz olayı var Ne düşünüyorsunuz?

C Crnpi benim konrole daha iki hafta var ama dayanamazsam erken gidip yazdırcam doktora ya da arayıp sorcam

Teşekkürler canım ben de bu tarz siteleri tercih ediyorum. yorumlar da gayet iyiymiş [/QUOTE]
He he he...
OYle ya.
En cok esime yediresim var o ayvalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…