Havacılık yönetimindeyim ben de ama pazarlama çalışıyorum pazarlamadan hocalar girecek. İnşallah rahat geçer
Kizlar biz oda yapmicaz bebisimize baslangic icin ama aldiklarimizi portatif dolaba yerlestirdik. Insallah saglikla kullanmak nasip olur hepimize. Boyle gorunce insan cok duygulaniyo gelip gidip bakiyorum. Duygulanmaya hazirim gerci benaldiklarimiz hep h&m, e bebek ve civil. Eksigimiz de var tabi daha :)
Trabzondayım ya ben burda çıkıyo hep sınavlarben de ösym den cezalıyım görev alamıyorum ama cezalı olmasam da almazdım çünkü ösym nin sınavları çok uzun sürüyo o kadar dayanamazdım
Bu da benim geçen haftaki göbişim kızlarşimdi daha da şişti sanki göbişimi çok seviyorum evet ama hareketlerim gerçekten kısıtlandı artık istediğim gibi eğilip kalkamıyorum
Recel yapinca da bildigim kadariyla cekirdekleri kullanliliyor onun icin iyisi mi yiyin siz.
Dedigin gibi bizim ayva agaci olmasi avantaj.
BAhcede agactan kopup yere dusen ayvalari topladim. sagolsun ablam kesti cekirdeklerini ayikladi ayvasini da dilimledi cocuklarla beraber yedik.
Sanirim 3 4 ayva kesti cekirdekleri yeterli oldu.zaten olusan jel 2 ay yeter en az diye dusunuyorum bereketli oluyor.
Ay tesekkur ederiz canim ya valla ayni dedigin gibi eve geliyorum bacaklarim zonkluyo ya abartmiyorum. Bi kiviriyorum bi uzatiyorum nasil durcagimi da sasiririyorum. Sanirim magnezyuma baslamaliyim yarari olur mu bu konuda emin degilim ama.kızzzzz bu nasıl minnak bir göbüşmaşallah sana
ama haklısın bana da ağır geliyor okul ve sürekli ayakta durmak... bi de ilkokul benimki allahım sıyıracak gibi oluyorum gün sonundaayaklarımda da tuhaf hisler var hem yorgun esnetmek istiyorum çekip çekip hem de oturunca sıkılıyorum sallamak istiyorum bazen geceleri de uyutmuyor seninki de mi böyle birşey?
canım ben gittigidiyordan aldım http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...phytolastil-jel-catlak-kremi-200-ml-248290408 ürün orijinal geçen gün elime ulaştı 2 tane 200ml ,kutuların açma yerinde ürün koruma bandı da vardı,çıtçıtlara sarmışlar kargolaması güzeldi ve hızlı geldi. O gün sipariş verdikten sonra burada başka biri de http://www.recete.com/lierac-phytolastil-gel-2x100ml-catlak-icin-jel-ikili-paket bu siteyi önerdi ama güvenilir bi yer midir bilmiyorum,bu site biraz daha ucuz ama hiç duymadığım bir site. Gittigidiyor, ebay kuruluşu ve para satıcıya sen ürüne onay verdikten sonra aktarılıyor. Karar senin
Bende daha alisveris yapmadim. 2-3 tane body falan kv ve annem aldi olanlar onlar. o kadar rahat duruyorumki sona sıkısicam fena sekilde. neyi bekliyom onuda bilmiyom. bebek arabasi neysede besik bile bakmadim daha. kotu annede degiliz bi kere hic deme oyle.Kız ocakta ne yeterliliğiymiş, ne saçma tarihe koymuşlar öyle...
Allah yardımcın olsun canım.
Ya işte öncelik meselesi.
Herkes bebeğinin alışverişini önceye almış.
Bi ben sona bıraktım, ödevlerle boğuşuyom.
Kendimi kötü anne gibi hissettim
Çocuk da yaparım kariyer de sözü bana göre değilmiş vesselam, onu anladım bu süreçte :)
Aynı anda birden fazla şeye odaklanma sorunum var sanırım
kızlar şu lohusa pijama olayı nolcek yaaa bi türlü karar veremedim.. alan varsa atabilirmi fikir olur
Kızlar merhaba,
Yetişmek mümkün değil ama uzaktan uzağa ben de takip etmeye çalışıyorum sizi. Bazen sayfalarca okuyorum Ben de araştırma görevlisiyimRevna doktora yeterliliğe hazırlanıyorum ve ocakta gireceğim. Çok korkuyorum. Günlerim çok stresli geçiyor ama bebek alışverişimi tamamlamadan da bir türlü yol katedemiyorum. Konsantre olmak çok zor. O yüzden kendimi hep bebeğime alışveriş yaparken buluyorum. Bunlar da benim aldıklarım ve göbeciğim Baktıkça mutlu oluyorum. Beşik ve bebek arabasını da aldık. Yatak yorgan ve şampuan krem gibi ufak netten alınabilecek şeyler kaldı çok şükür. Artık çalışma zamanı. Rabbim hepimize güç versin. Gün boyu işte sandalye başında durup eve gelip yemek yapıp tekrar ders başıma oturmak çoook zor
Bu çoçuk açdoğumdan sonra ne diceklerki ?offf yaa şimdiden bu göbeğime takılanlara canım sıkılıyoken sonrasında neler olcak acaba :)
Zamanla birşeyler değişmiş olabilirmiki. Hiç bilmiyorum. Ogüne dair sadece o iğneyi bulamıycam endişesini hatırlıyorum. Bakmadığım eczane aramadığım depo kalmamıştı. Kuytu bir yerde tesadüfen bir eczanede bulmuştum. Drumun istediği marka üretimden kalkmıştı. Muadili vardı ama o yoktu. Bakalım haftaya inşallah sorunsuz atlatırız.mavikelime şimdi biraz baktım nete de devlet karsiliyomus galiba mor reçeteye yazılıp eczane de muayene ücreti veriliyomus sadece galiba sen niye o kadar vermistin acaba o zaman bide evet zor bulunan bi iğne yaziyo hep bakalım napcaz
Insallah canim. Ben esimin isinden dolayi adiyamandayim suan. Yabanci bi yerde olunca da insan nereye gidecegini kimin iyi oldugunu bilemiyor. Ozel hastaneye gidiyorum normalde ama bu gittigim doktor hastanede degildi ozel muayenehanesi var.
Revna yok estağfurullah kötü annelikle bir ilgisi yok. Yeterliliğin, daha zaman varın rahatlığı bendeki. İlla son zaman çalışacağım. Valla öyle 35. Haftada filan yeterliliğe gireceğim işte.
Bende daha alisveris yapmadim. 2-3 tane body falan kv ve annem aldi olanlar onlar. o kadar rahat duruyorumki sona sıkısicam fena sekilde. neyi bekliyom onuda bilmiyom. bebek arabasi neysede besik bile bakmadim daha. kotu annede degiliz bi kere hic deme oyle.
kızlar bide tecrübeli annelere sorum.. sezeryan durumunda sondaj takıolar ya pijamada sıkıntı oluyor mu? illaki gecelikmi lazım
hepinize iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı benim de.
bebiş 1350 olmuş, 39 cm boyu olmuş. yüzü resmen bana benziyordu bak dönmüş annesi doğru yolu bulmuş dedi. güldük baya sonra kusura bakmayın diyo eşimeçok çok farklıydı. ilk defa yüzü gözü bu kadar açık seçik, bebeğe iyice benzer halini gördük. fotosuna bakıp bakıp duruyorum.
1 ay sonra gel, sonra 15te bir alacağım dedi. bir aksilik çıkmazsa normal doğum inşallah. 1 ay sonra çatı muayenesi olacak. kızlar bu konuda bilgisi olan yazabilir mi? azcık canım tatlıdır daacı veren bir şey mi bu çatı muayenesi?
Kızlar dün soru sormuştum kimse görmedimi
Civilde babyforce marka bebek arabası gördüm fiyatıda uygundu baya,alıp almamakta kararsızım fikri olan varsa yardımcı olabilirmi
Yani olabilir tabi kac yıl geçmiş neler degisiyo aynen haftaya gorcez bakalım ama nette yorumlarda bide şey okudum bulunduğunuz ilin eczacı odasından da temin edebilirsiniz diyolar inş artık öyle zor bulunan bi durumdan çıkmıştırZamanla birşeyler değişmiş olabilirmiki. Hiç bilmiyorum. Ogüne dair sadece o iğneyi bulamıycam endişesini hatırlıyorum. Bakmadığım eczane aramadığım depo kalmamıştı. Kuytu bir yerde tesadüfen bir eczanede bulmuştum. Drumun istediği marka üretimden kalkmıştı. Muadili vardı ama o yoktu. Bakalım haftaya inşallah sorunsuz atlatırız.
Hiç duymadım o markayı Canım internetten araştır kalitesi nasılKızlar dün soru sormuştum kimse görmedimi
Civilde babyforce marka bebek arabası gördüm fiyatıda uygundu baya,alıp almamakta kararsızım fikri olan varsa yardımcı olabilirmi
Doğru canım uzun ama parasını hemen yatırıyorlar geçen sene bir açık lise sınavında görev aldım pişman oldum hem uzun sürdü hem de parasını iki ay sonra yatırdılar
Ayyy al benden de bu kadartelefonum bozuk foto atamıyorum ama aynı bu kadar oldu valla ayakkabı çorap giyemiyorum
Desene herkese ayvayı yedircez o zaman habireee
Ay tesekkur ederiz canim ya valla ayni dedigin gibi eve geliyorum bacaklarim zonkluyo ya abartmiyorum. Bi kiviriyorum bi uzatiyorum nasil durcagimi da sasiririyorum. Sanirim magnezyuma baslamaliyim yarari olur mu bu konuda emin degilim ama.tereyagli ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?