- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
180 gibi bişeydi canım hafif ve minik olması beni cezbetti:) kaba bişey kullanmam ben,sanırım bastondu pek anlamadiğim için bu işlerden
Benimde ilk bebeğin zaten pek bir tecrübem yok ama öyle kaba bebek arabalarını sevmiyorum arabamızda yok hafif bişey Olsun istiyorum:) gördüm civile gittim geçenlerde hoşuma gittiBenim sondaj takıldığında ameliyat önlüğünü giymiştim.
Ameliyat sonrası yürüyene kadar önlükle durdum,sonra gecelik giydim ama sondayı çıkarmışlardı o zaman.
Çatı muayenesinde öyle abartılı bir ağrı olmuyor canım. Ufacık bir sızlama oldu ben de.Zaten bir kaç saniyede bitiyor.
Sonrasında bumuydu diye düşünmüştüm :)
Hiç bir fikrim yok ama tavsiyem bilindik markaların sağlam arabaları...
Ben kraft horn almıştım oğluma ama tekerlerinden hiç memnun kalmamıştım.
Yani hem hafiflik hem sağlamlık önemli.
Ya da uygunsa o dediğin arabayı alıp 1-2 yıl sonra tekerinde sorun çıkarsa baston puset alırsın..
Benimkinin duzelecegi yok bence.Canım yaüzülme Aynı sorun bende de var üstelik bir Ay olacak gideli bebeğimin gelişimini onsuz takip ediyorum Bu çok üzücü Gerçekten bebeğimiz doğdun herşey düzelecek inşallah
Canım işi yoğunsa Eğer Biraz anlayışlı olmaya çalış Belki yoğun olduğundan ilgilenemiyordur keyfi gitmiyor sonuçta iş için benim eşim de sık sık çıkar öyle o müsait olunca konuşuruz genelde ama bir dakika da sürmüyor Tabi Sen söyle Benimle ilgilenmedigini hissediyorum şehir dışına çıkınca diye sık sık Daha dikkat eder herhaldeMoralim cok bozuk aglayasim var...
Esim şehir disinda
Ve kendisi ne zaman sehir disina ciksa beni ihmal ediyor.
Ctesi gününden beri evde yok. ve gunxe beni sadece 1 defa ariyor onlar da baktim demin 1 dk bile surmuyor.
Niye böyle.takmayacam diyorum ama elimde degil.
Evdeyken ilgili alakali uyumaya gitsem hemen gelir sirnasir sarilir ama ne zaman bir yere gitse beni onemsemiyor.
Konusuyorum anlatıyorum duzelir gibi oluyor sonra tekrar basa sariyor...
Bu halimle yazik degil mi bana?
Bence hamileligin etkisiyle fazla duygusal davraniyosun.sıkma eşini böyle kendinide strese sokmaMoralim cok bozuk aglayasim var...
Esim şehir disinda
Ve kendisi ne zaman sehir disina ciksa beni ihmal ediyor.
Ctesi gününden beri evde yok. ve gunxe beni sadece 1 defa ariyor onlar da baktim demin 1 dk bile surmuyor.
Niye böyle.takmayacam diyorum ama elimde degil.
Evdeyken ilgili alakali uyumaya gitsem hemen gelir sirnasir sarilir ama ne zaman bir yere gitse beni onemsemiyor.
Konusuyorum anlatıyorum duzelir gibi oluyor sonra tekrar basa sariyor...
Bu halimle yazik degil mi bana?
Yok yok benimki bir yerlere gidince beni hepten unutuyor.Bence hamileligin etkisiyle fazla duygusal davraniyosun.sıkma eşini böyle kendinide strese sokma
Soyleyince ariyor. ama ben de surekli soylemek istemiyorum.kendi lendine dusunsun istiyorum.Canım işi yoğunsa Eğer Biraz anlayışlı olmaya çalış Belki yoğun olduğundan ilgilenemiyordur keyfi gitmiyor sonuçta iş için benim eşim de sık sık çıkar öyle o müsait olunca konuşuruz genelde ama bir dakika da sürmüyor Tabi Sen söyle Benimle ilgilenmedigini hissediyorum şehir dışına çıkınca diye sık sık Daha dikkat eder herhalde
Ayy maşallah ne çok cicisi var ben henüz bir çorap dahi almadım.Bunlar da aldıklarım
Kızlar dün güvendiğim bir doktora başladım. Gerilik vardı 2 haftaya kadar. Bebek beslenemiyor olabilir damarlara bakmak lazım demişlerdi.
Damarlarda falan bir sorun yok heryere baktı küçük işte nedeni Yok şu an. Sürekli takip halinde olmamız gerekiyor gelişimi suyu rahimdeki yeri kontrol altında olması gerekiyor dedi. Her hafta gidicez kontrole. %90 erken doğacak gibi. Öncelikle hedefimiz 30 31.haftayı görmek sonra 34 35 dedi. 37 den sonra gerekirse alırız dedi. Kademe kademe beklemek takip etmekten başka yolu yok dedi. Erken Doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne yaptılar iki doz. Bugünde diğer 2 dozu oldum. Allahım yardım etsin inşallah bebeğimin sağlığı yerinde ama bekleyebildiniz kadar çok kalır umarım. 27 haftam bitiyor ama karın bacak 2 hafta geri. Kilo da 630 gr
Bendede oluyor canım ama ne olduğunu bilmiyorumKızlar sizde toplanma gibi birşey oluyor mu karnımın farklı yerlerinde oluyor ama özellikle başının olduğu yer gibi geliyor. Bazıları yalancı kasılma diyor. Benim durum da malum kafam takıldı. Özellikle idrar gelince daha yoğun oluyor. Şu an bile soluma yatıyorum sağ tarafım sertleşiyor. Bugün gün içinde 4 kez oldu
Çok normal benim gün içinde çooook oluyor.o sertleşme olan yerde toplanıyor bebek.tuvalete sıkışınca idrar torbası rahme baskı yapınca iyice hissediyorsun ben bunu çok yaşıyorum.normal yani kafanı takma.Kızlar sizde toplanma gibi birşey oluyor mu karnımın farklı yerlerinde oluyor ama özellikle başının olduğu yer gibi geliyor. Bazıları yalancı kasılma diyor. Benim durum da malum kafam takıldı. Özellikle idrar gelince daha yoğun oluyor. Şu an bile soluma yatıyorum sağ tarafım sertleşiyor. Bugün gün içinde 4 kez oldu
Bendede oluyor canım ama ne olduğunu bilmiyorum
Yalancı kasılma tehlikeli diyorlar ya korkuyorum iyice doktora sormayı da unuttumÇok normal benim gün içinde çooook oluyor.o sertleşme olan yerde toplanıyor bebek.tuvalete sıkışınca idrar torbası rahme baskı yapınca iyice hissediyorsun ben bunu çok yaşıyorum.normal yani kafanı takma.
Yook kesinlikle kasılma değil.Yalancı kasılma tehlikeli diyorlar ya korkuyorum iyice doktora sormayı da unuttum
Aslında önemsemek gerek boyle şeyleriYalancı kasılma tehlikeli diyorlar ya korkuyorum iyice doktora sormayı da unuttum
180 gibi bişeydi canım hafif ve minik olması beni cezbetti:) kaba bişey kullanmam ben,sanırım bastondu pek anlamadiğim için bu işlerdenistersen civilin sayfasına bakabilirsin orda
Ayy maşallah ne çok cicisi var ben henüz bir çorap dahi almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?