2017 Şubat Anneleri

derandiren fiyatı nekadar canım?
Bi de baston mu travel sistem mi?
180 gibi bişeydi canım hafif ve minik olması beni cezbetti:) kaba bişey kullanmam ben,sanırım bastondu pek anlamadiğim için bu işlerden istersen civilin sayfasına bakabilirsin orda var
Benimde ilk bebeğin zaten pek bir tecrübem yok ama öyle kaba bebek arabalarını sevmiyorum arabamızda yok hafif bişey Olsun istiyorum:) gördüm civile gittim geçenlerde hoşuma gitti

Moralim cok bozuk aglayasim var...

Esim şehir disinda
Ve kendisi ne zaman sehir disina ciksa beni ihmal ediyor.
Ctesi gününden beri evde yok. ve gunxe beni sadece 1 defa ariyor onlar da baktim demin 1 dk bile surmuyor.

Niye böyle.takmayacam diyorum ama elimde degil.
Evdeyken ilgili alakali uyumaya gitsem hemen gelir sirnasir sarilir ama ne zaman bir yere gitse beni onemsemiyor.
Konusuyorum anlatıyorum duzelir gibi oluyor sonra tekrar basa sariyor...
Bu halimle yazik degil mi bana?

Canım ya üzülme Aynı sorun bende de var üstelik bir Ay olacak gideli bebeğimin gelişimini onsuz takip ediyorum Bu çok üzücü Gerçekten bebeğimiz doğdun herşey düzelecek inşallah

Canım ya üzülme Aynı sorun bende de var üstelik bir Ay olacak gideli bebeğimin gelişimini onsuz takip ediyorum Bu çok üzücü Gerçekten bebeğimiz doğdun herşey düzelecek inşallah
Benimkinin duzelecegi yok bence.
Dayanamadim mesaj attim.
Sirf aramak icin aradi. ben de cevap vermedim.

Canım işi yoğunsa Eğer Biraz anlayışlı olmaya çalış Belki yoğun olduğundan ilgilenemiyordur keyfi gitmiyor sonuçta iş için benim eşim de sık sık çıkar öyle o müsait olunca konuşuruz genelde ama bir dakika da sürmüyor Tabi Sen söyle Benimle ilgilenmedigini hissediyorum şehir dışına çıkınca diye sık sık Daha dikkat eder herhalde

Bence hamileligin etkisiyle fazla duygusal davraniyosun.sıkma eşini böyle kendinide strese sokma

Bence hamileligin etkisiyle fazla duygusal davraniyosun.sıkma eşini böyle kendinide strese sokma
Yok yok benimki bir yerlere gidince beni hepten unutuyor.
Soyleyince duzelir gibi oluyor sonra yine ayni sey...
E hep ben mi soyleyecem kendisi dusunmeyecek mi

Soyleyince ariyor. ama ben de surekli soylemek istemiyorum.kendi lendine dusunsun istiyorum.
Ben ara dedikten sonra aramasinin ne anlami var

Kızlar sizde toplanma gibi birşey oluyor mu karnımın farklı yerlerinde oluyor ama özellikle başının olduğu yer gibi geliyor. Bazıları yalancı kasılma diyor. Benim durum da malum kafam takıldı. Özellikle idrar gelince daha yoğun oluyor. Şu an bile soluma yatıyorum sağ tarafım sertleşiyor. Bugün gün içinde 4 kez oldu

Bendede oluyor canım ama ne olduğunu bilmiyorum

Çok normal benim gün içinde çooook oluyor.o sertleşme olan yerde toplanıyor bebek.tuvalete sıkışınca idrar torbası rahme baskı yapınca iyice hissediyorsun ben bunu çok yaşıyorum.normal yani kafanı takma.

Bendede oluyor canım ama ne olduğunu bilmiyorum

Yalancı kasılma tehlikeli diyorlar ya korkuyorum iyice doktora sormayı da unuttum

180 gibi bişeydi canım hafif ve minik olması beni cezbetti:) kaba bişey kullanmam ben,sanırım bastondu pek anlamadiğim için bu işlerden istersen civilin sayfasına bakabilirsin orda

Uygunmuş gayet canım du bi bakıyım.
Ben de öyle çok pahalı ve ağır tiplerden istemiyorum ömürlük bile olsa kullanacağımız en fazla 7-8 yıl gibi geliyo.
Boşa evde kalabalığa gerek yok.

derandiren baktım şimdi kız baya güzele benziyo :) ben de düşünebilirim o tarz bişi. Ama şimdilik bebek arabasını erteledim almayı yani ilk aylar çok ihtiyaç olmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…