2017 Şubat Anneleri

Eşin aynı bana benziyo demekki.
İş dolayısıyla geçen ay 2 hafta ayrı şehirdeydim.
Benim de yapım öyle malesef, kafam doluyken aklıma bile gelmez kocam.
Neyse, bu bi alındı kızdı falan iyce unuttun beni diye.
Oysaki yanyanayken sevgimi ondan kat kat fazla belli ederim.
Hiç üzülme canım benim, yapı meselesi.
Bazı karakterler öyledir, uzaktayken işine dalıyo olabilir.
Ben de mesela eşimin yanındayken kıymetimi bilmeyip uzaktayken aşkımdan ölüyo moduna girmesinden hoşlanmıyorum.
Neticede insan yanındayken esas sevgisini gösterebilmeli gibi geliyo.
Oyüzden hiç kendini üzüp bebeğini sıkma.
Sevgisizlikle hiç ilgisi yok o tavrının, diyomya kendimden biliyom
Oğlak burcu mu yoksa kocan da :)?

Canım evet oluyor ve bu toplanma dediğimiz şey kasılma evet. Bunu bebeğin hareketinden ya da başından ayırt edebiliyorsun zaten. Eğer karnın yamuluyor ve tek bi alanda sertleşip toplanıyorsa ve bir kaç saniye içinde geçiyorsa bu kasılma. Bu haftalarda olması normal olmakla birlikte doktora bilgi vermekte de fayda var. Bende gün içinde baya oluyor. Düzenli aralıklarla gelmiyorsa ve pozisyon değiştiğinde geçiyorsa tedirgin olma. Erken Doğum habercisi olması için düzenli aralıklarla gelmeye başlaması ve geçmiyor olması gerekiyor. Endişelenmene gerek yok ama senin durumun biraz daha hassas olduğu için ihmal etme ve doktoruna bilgi ver lütfen..

Kızlar günaydın, malum bebeklerimiz kış aylarında doğacağı için burunları tıkalı ve sümüklü olucak . Burun aspiratörü mutlaka alın ben otri bebeninkini beğeniyorum.

Günaydın herkeslere.. evet bende hep otri bebe tavsiyesi alıyorum benimde kararım o yönde..

Kızlar günaydın, malum bebeklerimiz kış aylarında doğacağı için burunları tıkalı ve sümüklü olucak . Burun aspiratörü mutlaka alın ben otri bebeninkini beğeniyorum.

Evet canım. Hatta ben dün aldım. Eczanede aspiratoru, yedek ucu ve serumu 65 tl idi. N.11 den 3 lü seti 45 tl ye e aldım.

Yalnız değilsin canım ben de daa hiç bişi almadım:)
Ama bu haftasonu yavaştan başlayım diyom.
En azından çorap alcam :), yoksa içimde kalcak
Aynen artık ucundan başlamakta lazım. başlayınca da gerisi gelir durduramayız kendimizi

Günaydın 29+1 olduk bugün kullanıcı isimlerini degisirenler var sanırım kim kim di karistiriyorum bazen

Ay artık 30 ları görüyoruz bana 30 dan sonrası çok çabuk geçecek gibi geliyor heyecanlanıyorum.. hem bebişime kavuşmak istiyorum hemde bi panik oluyorum niyeyse

Bu sonda meselasine ben de birşey yazayım :) malum geçen sene doğum yaptım:))) benim spinal anesteziyle sezeryan olduğu için 6 saat ayaklarımı hissetmediğim için ayağa kalkıp tuvalete gidicek durumum yoktu muhtemelen oyüzden sonda taktılar.. yani sonda takılmayanların nedeni belki de yürüyecek konumda olmanızdan olabilir. Zaten ayağa kalkıp yürümemiz gerekiyor en kısa zamanda ben de tamam yürürüm dediğimde sondayı çıkardılar. sondayı muhtemelen spinal anesteziyi yaptıktan sonra vurdular çünkü ameliyathane de yapıldı spinal yattım masaya o sırada takmışlardır ki eğer şansınız varsa anesteziden sonra taktırın acıyormuş öyle diyorlardı. çıkarken bir sıkıntı yok.

gecelik pijama olayına da gelince ister normal ister sezeryan bence ilk gün gecelik giyin her türlü muayene müdehale ya da tuvalete gitmek için çok rahat oluyor ve kanama olduğu için kocaman kalın pedler kullanıyorsunuz oyüzden hamile kilotlarından bol bol götürün 5 tane falan. 2 gün kalıcaksanız diğer gün pijama giysersiniz. ben hastane de 1 gün kaldım doğumdan gelince hemen igydirdiler ertesi gün normal kıyafetlerimi giydim çıktım evde de pijama giydim.. hastane çok sıcak olduğu için hiç üşümedimki ben gece çorapla yatarım :) kesinlikle pijama için önü komple ğümeli alın emzirme de çok kolay oluyor. Gecelikte ise benimkinin modeli güzeldi kruvaze geldiği için yandan çıtçıtını açınca kolay emziriliyordu..

Günaydın kızlar,
Nasılsınız bebişler nasılll??
27+4 günlük olduk geçen hafta doktor kontrolumuzde 1100 gram 37 cm idi 32 . haftaya randevu verdı sizcede çok geç değilmi

kızlar Günaydın. canım Öncelikle geçmiş olsun. bizim bi arkadas yaptırdı devlette ona sordum eczaneye 18 tl gibi bi rakam odemisler o kadar. eczacılar birliği varmış Kocatepe de 24 saat açıkmis ordan almışlar

Çok sağol canım :)
Ne şirin görünüyo :)
Yatabilirmiyimki onun içinde :)
şu anda yastığım yok diye anneme bile kalmaya gitmeyi gözüm yemiyor canım. düşün o kadar yani. iki taraftan seni sarıyor yastık. belini destekliyor. aradaki çıkıntıları karnımın altına sıkıştırıyorum. karnımda rahat ediyor. sırt üstü yatmaya bile karar versem uykumda yastık iki tarafımdan sıkıştırıyor beni. ayrıca yastığıa sarılmak da omuz ağrılarımda rahat ettirdi beni. belki pskikolojik dir bazı dediklerim ama sonuçta psikolojik yada fizyolojik, beni rahat ettirdi. :) tavsiye ederim. :)

H HedefVeBasari canım uyuşmazlık iğnesi ne ekstra ücret fln odemismiydin sen bide kendin mi aldın hemen bulabildinmi
canım benim o ara risk vardı hastahaneye yatırıp yaptılar igneyi. yatırmadan yapmadı. ve 60 yada 90 tl felan bişi ödedim ama şimdi hatırlamıyorum 6 ay oldu yapılalı. hastahane direk kendi yaptı ben almadım canım

Benimde akrabalarım vardı özelde çalışan dediğin gibi canlarından bezdiler.. Hiç acımıyolar özelde insafsızlar Devlet en güzeli bazen benim bile aklıma gelmiyor değil keşke üniversite yerine devlette memur olsaydım en azından eve gelince kafam rahat ederdi diye Ben de kendimi idealist bilirdim ama zoru görünce hiç de öyle olmadığımı ve öyle olmak istemediğimi anladım bildiğin artık tembellik istiyorum ben.. Hatta deseler ki seni şimdi emekli edelim mi edin derim valla Misss gibi yatarım evimde

Allah yardımcınız olsun.. Şimdiden şartlandırma kendini inşallah rabbim onu en hayırlı zamanda kucağına almanı nasip eder.. Kilosuna hiç takılma akciğer gelişimi ilerde olsun,herhangi bir sağlık sıkıntısı olmasın da inşallah kiloyu bi şekilde alır..

oyy maşallah yaa kocaman olmuş renkli ultrasonda mı gördün bebeğinin yüzünü? biz siyah beyaz da gördüm ama ben ancak gözünü burnunu ağzını ayırt edebildim kimseye benzetemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…