Moralim cok bozuk aglayasim var...
Esim şehir disinda
Ve kendisi ne zaman sehir disina ciksa beni ihmal ediyor.
Ctesi gününden beri evde yok. ve gunxe beni sadece 1 defa ariyor onlar da baktim demin 1 dk bile surmuyor.
Niye böyle.takmayacam diyorum ama elimde degil.
Evdeyken ilgili alakali uyumaya gitsem hemen gelir sirnasir sarilir ama ne zaman bir yere gitse beni onemsemiyor.
Konusuyorum anlatıyorum duzelir gibi oluyor sonra tekrar basa sariyor...
Bu halimle yazik degil mi bana?
Kızlar sizde toplanma gibi birşey oluyor mu karnımın farklı yerlerinde oluyor ama özellikle başının olduğu yer gibi geliyor. Bazıları yalancı kasılma diyor. Benim durum da malum kafam takıldı. Özellikle idrar gelince daha yoğun oluyor. Şu an bile soluma yatıyorum sağ tarafım sertleşiyor. Bugün gün içinde 4 kez oldu
Kızlar günaydın, malum bebeklerimiz kış aylarında doğacağı için burunları tıkalı ve sümüklü olucak . Burun aspiratörü mutlaka alın ben otri bebeninkini beğeniyorum.
Kızlar günaydın, malum bebeklerimiz kış aylarında doğacağı için burunları tıkalı ve sümüklü olucak . Burun aspiratörü mutlaka alın ben otri bebeninkini beğeniyorum.
Aynen artık ucundan başlamakta lazım. başlayınca da gerisi gelir durduramayız kendimiziYalnız değilsin canım ben de daa hiç bişi almadım:)
Ama bu haftasonu yavaştan başlayım diyom.
En azından çorap alcam :), yoksa içimde kalcak
Günaydın 29+1 olduk bugünkullanıcı isimlerini degisirenler var sanırım kim kim di karistiriyorum bazen
kızlar Günaydın. canım Öncelikle geçmiş olsun. bizim bi arkadas yaptırdı devlette ona sordum eczaneye 18 tl gibi bi rakam odemisler o kadar. eczacılar birliği varmış Kocatepe de 24 saat açıkmis ordan almışlarYani olabilir tabi kac yıl geçmiş neler degisiyo aynen haftaya gorcez bakalım ama nette yorumlarda bide şey okudum bulunduğunuz ilin eczacı odasından da temin edebilirsiniz diyolar inş artık öyle zor bulunan bi durumdan çıkmıştır
şu anda yastığım yok diye anneme bile kalmaya gitmeyi gözüm yemiyor canım. düşün o kadar yani. iki taraftan seni sarıyor yastık. belini destekliyor. aradaki çıkıntıları karnımın altına sıkıştırıyorum. karnımda rahat ediyor. sırt üstü yatmaya bile karar versem uykumda yastık iki tarafımdan sıkıştırıyor beni. ayrıca yastığıa sarılmak da omuz ağrılarımda rahat ettirdi beni. belki pskikolojik dir bazı dediklerim ama sonuçta psikolojik yada fizyolojik, beni rahat ettirdi. :) tavsiye ederim. :)Çok sağol canım :)
Ne şirin görünüyo :)
Yatabilirmiyimki onun içinde :)
canım benim o ara risk vardı hastahaneye yatırıp yaptılar igneyi. yatırmadan yapmadı. ve 60 yada 90 tl felan bişi ödedim ama şimdi hatırlamıyorum 6 ay oldu yapılalı. hastahane direk kendi yaptı ben almadım canımH HedefVeBasari canım uyuşmazlık iğnesi ne ekstra ücret fln odemismiydin sen bide kendin mi aldın hemen bulabildinmi
Günaydın. Eltim genel anestezi oldu. Ona da sonda takılmıştı.Yok spinal.olmustum
Bende herkese takiliyor zannediyordum,simdi.ogrendim bak gercekten neye gore takiyorlar acaba
Aynı sorunlar bende de var. Sürekli midem yanıyor ve çok gaz sorunum var. Utanıyorum artık eşimdenDünden beri mide yanması arttı berbatim şuan bogazima kadar yaniyoşurup iciyom elma yiyom bana misin demiyo bide ilk 3 aydaki gibi gaz var fenayim
Benimde akrabalarım vardı özelde çalışan dediğin gibi canlarından bezdiler.. Hiç acımıyolar özelde insafsızlarYani ben 6 sene özel okulda çalıştım iliğim kemiğim sömürüldü evrak işim gece 1de bitiyordu cumartesi bile çalışıyordum ve evlenince zorladı çok. Yoksa idealisttim yurtdışı seyahatleri yükseklisans yaptım falan ama olmadı. Devlette iş yükü de daha az stres de. Özel sektör işçi muamelesi yapıyordu. Şimdi iyiyim ama lise diye yine tüm gün okuldayım
Fakat özelde olsaydım Doğum izni falan hikayeydi, kapıyı gösterirlerdi
Allah yardımcınız olsun.. Şimdiden şartlandırma kendini inşallah rabbim onu en hayırlı zamanda kucağına almanı nasip eder.. Kilosuna hiç takılma akciğer gelişimi ilerde olsun,herhangi bir sağlık sıkıntısı olmasın da inşallah kiloyu bi şekilde alır..Kızlar dün güvendiğim bir doktora başladım. Gerilik vardı 2 haftaya kadar. Bebek beslenemiyor olabilir damarlara bakmak lazım demişlerdi.
Damarlarda falan bir sorun yok heryere baktı küçük işte nedeni Yok şu an. Sürekli takip halinde olmamız gerekiyor gelişimi suyu rahimdeki yeri kontrol altında olması gerekiyor dedi. Her hafta gidicez kontrole. %90 erken doğacak gibi. Öncelikle hedefimiz 30 31.haftayı görmek sonra 34 35 dedi. 37 den sonra gerekirse alırız dedi. Kademe kademe beklemek takip etmekten başka yolu yok dedi. Erken Doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne yaptılar iki doz. Bugünde diğer 2 dozu oldum. Allahım yardım etsin inşallah bebeğimin sağlığı yerinde ama bekleyebildiniz kadar çok kalır umarım. 27 haftam bitiyor ama karın bacak 2 hafta geri. Kilo da 630 gr
oyy maşallah yaa kocaman olmuşhepinize iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı benim de.
bebiş 1350 olmuş, 39 cm boyu olmuş. yüzü resmen bana benziyordu bak dönmüş annesi doğru yolu bulmuş dedi. güldük baya sonra kusura bakmayın diyo eşimeçok çok farklıydı. ilk defa yüzü gözü bu kadar açık seçik, bebeğe iyice benzer halini gördük. fotosuna bakıp bakıp duruyorum.
1 ay sonra gel, sonra 15te bir alacağım dedi. bir aksilik çıkmazsa normal doğum inşallah. 1 ay sonra çatı muayenesi olacak. kızlar bu konuda bilgisi olan yazabilir mi? azcık canım tatlıdır daacı veren bir şey mi bu çatı muayenesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?