2017 Şubat Anneleri

allah yardımcınız olsun.. inşallah güzel olur gelişimi bebişin bundan sonra..

Kızlar dün soru sormuştum kimse görmedimi
Civilde babyforce marka bebek arabası gördüm fiyatıda uygundu baya,alıp almamakta kararsızım fikri olan varsa yardımcı olabilirmi
bende senin gibi araştırdım pek bir bilgi bulamadım civile gittim gözümle göreyim diye ama kalmamış

Sen bi de yeterliliğe hazırlanıyormuşsun senin işin daha zor allah yardımcın olsun.. İnşallah doğumdan önce verir ve rahatlarsın..

Güzel bilgilerdi çok tşk.

Yok canim. aslan burcu kendileri.
Sevgisini biliyorum ama istiyorum ki aklina duseyim isine dalmasin o kadar.1440 dakikadan bana ayirdigi ortalama 45 saniye.
Bu haksizlik degil mi?
Ben iki elim kanda olsa,ne kadar yogun olsam mutlaka bir mesaj atarim ararim.
Cocugum dogsun hayirlisiyla ayni seyi ben de ona yapacam. eee ne de olsa o zaman benim de kafami elimi mesgul edecek kutsal bir gorevim olacak. bakalim o zaman ne yapacak kendileri

Canim ayni sey bende de oluyor. bakiyorum sanki bi yerde toplanmis. yurudugumde oluyor bazen de idrara sikistigimda(ya da bebek toplaninca idrara sikisiyorum)
Sordum birilerine normal dediler.

Arkadaşlar bişey soracağım sizlere.Bebeğimin hareketletini hissettiğimden beri hep iki yerde hareketini hissediyorum göbeğimin sol tarafında ve göbeğimin alt kısmında hep hareket ediyor.Bir kez bile sağ tarafımda veya başka biryerde hareket etmedi.Hep bu iki yerde.Sizde nadıl oluyor.Göbeğimin hep iki yerinde olması tuhaf mı normal mi sizce.

Soyleyince ariyor. ama ben de surekli soylemek istemiyorum.kendi lendine dusunsun istiyorum.
Ben ara dedikten sonra aramasinin ne anlami var
Erkekler çoğu zaman düşünemiyor yapıları öyle erkeklere söylemek gerek Ne istiyorsan söyle Seni merak ediyorum de Seni özlüyorum de kızarak söyleme Belki Daha etkili Olur burada Tek başımayım Sana ihtiyacım var de bur tarz şeyler söyle Sen gidince yalnız hissediyorum falan de Daha etkili Olur bence haklısın Sen de Tabi canım ama erkekler Bazen Gerçekten düşünemiyor tabiatlari öyle çoğunlukla

Ayy maşallah ne çok cicisi var ben henüz bir çorap dahi almadım.
Almaya başlayınca insan kendini tutamıyor. En zevklisi kılık kıyafet zaten. Gerisini beğenmek çok zor beşik ve bebek arabasına karar vermek çok yordu beni :)

Sen bi de yeterliliğe hazırlanıyormuşsun senin işin daha zor allah yardımcın olsun.. İnşallah doğumdan önce verir ve rahatlarsın..
Amin teşekkür ederim. Ben de sırf doğumdan sonra bebeğimle ilgilenebileyim diye yeterliliği bir an önce geçeyim istedim. İnşallah doğru bir karar vermişimdir :)

Fotoğrafta küçük çıkmış ama genel olarak da ortalamanın altında. Sorma ben de bu durumdan mustaribim. Herkesten bununla ilgili de laflar duyup üzülüp kendimi yemeğe verdim. 2 aydır baya iyi yiyorum ancak bu kadar oldu

Evet oluyor ama yorulduğum zaman oturamıyorum ayakta duramıyorum yatmam gerekiyor illa ki doktoruma sordum yalancı Doğum sancıları Onlar dedi günde dört kez Belki Daha fazla Olabilir ama saatte bir olursa su gelirse beklemeden Bana geliyorsun dedi sağlık ocağından hemşire de şeker ye ve uzan dedi normalmiş Yani Artık Son aylar ya

benimde en çok bu aralar sağ göğsümün altında oluyor.. hatta nerdeyse arkaya doğru sırtımda hissedicem o derece yanda yani :) aşağılarda olmuyor pek..

kızlar halen kararsızım PARK YATAK ta... çıkıp beğendiğimimi alsam? mağaza gezemedende karar verilmiyor sanırım... alanlar kimler? paylaşabilirmi müsait zamanda..

Kızlar ateş ölçer Ne aldınız ben Biraz araştırdım da medikal markaları alın diyorlar breuer ve medisana oneriliyor genelde bir de kulak içi koltuk altı temassiz olayı var Ne düşünüyorsunuz?
Beurer jft 90 almayı düşünüyorum ben.. sadece medikal ürünleri yapan alman bir firmaymış.. medisana da aynı şekilde öyleymiş ama nette araştırınca beurer almaya karar verdim

Merhaba anneler..boş günümde yazabiliyorum sadece :) bi sorum olacak. dün akşamdan beri kendimi çok yorgun halsiz ve uykusuz hissediyorum...ama bebeğim maşallah her zamankinden daha hareketli hiç durmuyor...bi sorun yoktur umarım. .bi fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…