2017 Şubat Anneleri

Benim de Sadece sol alt ve Sağ Yan kontrole gidince baktık kafa aşağıda ayaklar Sağ yanımda sırt sol yanda genelde el ayak ve kafa hareket ettiği için normal bence Bazen sırtını da oynatıyor ama nadir sol yanda hissediyorum

Aynen oyle soyluyorum ama etkisi kisa suruyor benim daha uzun etki yapacak taktiklere ihtiyacim var

tünaydınlar :)

yatsandan bebek yatağı alacaklara duyurumdur bu haftasonundan itibaren %10 zam gelecekmiş ayrıca şuan bambu alezler indirimde 60*120 alez 42tl

derandiren baktım şimdi kız baya güzele benziyo :) ben de düşünebilirim o tarz bişi. Ama şimdilik bebek arabasını erteledim almayı yani ilk aylar çok ihtiyaç olmaz gibi.
Evet ben çok beğendim:) arkadaşım 3 yaşına kadar kullanabildi bebeğine markası pierre cardin sana vereyim diyor ama kaba hayatta süremem sevmiyorumda. böyle bişey tam bana göre

Üç karnın geniş demek ki. Kaç kilo aldın?

benimde en çok bu aralar sağ göğsümün altında oluyor.. hatta nerdeyse arkaya doğru sırtımda hissedicem o derece yanda yani :) aşağılarda olmuyor pek..
Benim de hep sol alt karnıma ya da alt ortaya vuruyordu 3 gündür Meksika dalgası var karnımda ve ilk kez sol kaburgalarıma vurmaya başladı

kızlar halen kararsızım PARK YATAK ta... çıkıp beğendiğimimi alsam? mağaza gezemedende karar verilmiyor sanırım... alanlar kimler? paylaşabilirmi müsait zamanda..
Ben prego yummy lila alıcam

Sağol canım iyi oldu bi bilgi bulamama gibi durum olursa direk gideriz oraya

Slm kızlar nasilsiniz. Bugün 10 tane kitap aldım çok da mutlu oldum. Kitap candir ya. Bu arada gerçekten de bazen abartiyorum@Fullialein canım cim. Ama napim ben de de tekrar sezeryan olmak korkusu var.işte türlü türluyuz hepimiz de. Sıkarsam arada hoş görün. Hep bu kaygı bozukluğu yapıyor beni böyle

Kızlar ya benim kızım hep kasiklarim da hiç göbeğin üstüne çıkmadı.Hep sol kasikta baya asagi da ayakları da sol tarafım da yani en son öyleydi.Doktor da yeri iyi diyor ama ne biliyim sanki heran çıkacakmış gibi.Bugun sabah arkadaşımla 1.30 saat yürüdük ve aşırı ağrı girdi sanki regli sancısı gibiydi.

Benim de 3 hafta önce ye kadar fln kasiktaydi canım sol daydı benim de ama şimdi yukarıda artık gobegimin oralarda geziniyo ama dün akşam kasigimin oraya tekmeledigini hissettim bi ara senin de çıkar merak etme büyüdükçe kendini yukarı çıkarıyor galiba

kızlar halen kararsızım PARK YATAK ta... çıkıp beğendiğimimi alsam? mağaza gezemedende karar verilmiyor sanırım... alanlar kimler? paylaşabilirmi müsait zamanda..
Canım ben prego cosmos park yatak aldım babymall dan 520 tl ye ve gayet güzel barındırabilecek Bütün özellikler var bir bak istersen özelliklerine

Sabah bacagima giren kramp yüzünden ciglikla uyandım eşim de daha yeni yatmıştı onu da korkuttum cigligimla ama elimde olan bisey değildi ki masaj yaptı fln sağolsun ama 10 dk fln geçmedi ve suan da hala kasiliyo orası agriyo ustune basamiyorum damar cekilyo magnezyum kullanmiyodum sanırım baslamayalim

Kramplar icin günde 1tane muz ve 1 tane maden suyu tüketebilirsin ama doktorun magnezyum vermeli bence de bu kadar acı çekmezsin hiç olmazsa canım.

Kramplar icin günde 1tane muz ve 1 tane maden suyu tüketebilirsin ama doktorun magnezyum vermeli bence de bu kadar acı çekmezsin hiç olmazsa canım.
Muz yiyom günde 2 bardak süt iciyorum gecen ki kontrolum de söyledim ve günde 2 bardak süt e rağmen Dr um da şaşırdı böyle olmasına magnezyum yazdı ama ben çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmak istemeyen biriyim almamistim ama sanırım alıp baslamayalim çünkü eklem yerlerinde de hep bi ağrı var kemiklerim sizliyo sanki

canım kesinlikle magnezyum kullanmalısın. ben ilk hamileliğimde kullanmıyordum. o kramplar yüzünden 1 hafta yürüyemediğimi bilirim. bunda en başından beri kullanıyorum. 2 gün almayı unutsam uykumda ayaklarımı gerer gibi olduğumda anında baldırımda çekilme hissediyorum. hemen düzeltiyorum gerilme işlemini durduruyorum. yoksa devam etsem germeye ayaklarımı kesin kramp girecek. şu kramptan korktuğum kadar doğumdan korkmuyorum. öyle böyle can yakmıyor yaa...

Kalin ped dedigin ne hasta bezifalan mi alicaz onu bilemedm bi türlü bi de.cok kanama oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…