- 24 Ekim 2016
- 267
- 168
- 53
- 33
Benim de Sadece sol alt ve Sağ Yan kontrole gidince baktık kafa aşağıda ayaklar Sağ yanımda sırt sol yanda genelde el ayak ve kafa hareket ettiği için normal bence Bazen sırtını da oynatıyor ama nadir sol yanda hissediyorumArkadaşlar bişey soracağım sizlere.Bebeğimin hareketletini hissettiğimden beri hep iki yerde hareketini hissediyorum göbeğimin sol tarafında ve göbeğimin alt kısmında hep hareket ediyor.Bir kez bile sağ tarafımda veya başka biryerde hareket etmedi.Hep bu iki yerde.Sizde nadıl oluyor.Göbeğimin hep iki yerinde olması tuhaf mı normal mi sizce.
Aynen oyle soyluyorum ama etkisi kisa suruyor benim daha uzun etki yapacak taktiklere ihtiyacim varErkekler çoğu zaman düşünemiyor yapıları öyle erkeklere söylemek gerek Ne istiyorsan söyle Seni merak ediyorum de Seni özlüyorum de kızarak söyleme Belki Daha etkili Olur burada Tek başımayım Sana ihtiyacım var de bur tarz şeyler söyle Sen gidince yalnız hissediyorum falan de Daha etkili Olur bencehaklısın Sen de Tabi canım ama erkekler Bazen Gerçekten düşünemiyor tabiatlari öyle çoğunlukla
Evet ben çok beğendim:) arkadaşım 3 yaşına kadar kullanabildi bebeğine markası pierre cardin sana vereyim diyor ama kaba hayatta süremem sevmiyorumda. böyle bişey tam bana görederandiren baktım şimdi kız baya güzele benziyo :) ben de düşünebilirim o tarz bişi. Ama şimdilik bebek arabasını erteledim almayı yani ilk aylar çok ihtiyaç olmaz gibi.
o duygu bende de var cnm yaAy artık 30 ları görüyoruzbana 30 dan sonrası çok çabuk geçecek gibi geliyor heyecanlanıyorum.. hem bebişime kavuşmak istiyorum hemde bi panik oluyorum niyeyse
Üç karnın geniş demek ki. Kaç kilo aldın?Fotoğrafta küçük çıkmış ama genel olarak da ortalamanın altında. Sorma ben de bu durumdan mustaribim. Herkesten bununla ilgili de laflar duyup üzülüp kendimi yemeğe verdim. 2 aydır baya iyi yiyorum ancak bu kadar oldu
Benim de hep sol alt karnıma ya da alt ortaya vuruyordu 3 gündür Meksika dalgası var karnımda ve ilk kez sol kaburgalarıma vurmaya başladıbenimde en çok bu aralar sağ göğsümün altında oluyor.. hatta nerdeyse arkaya doğru sırtımda hissedicem o derece yanda yani :) aşağılarda olmuyor pek..
Ben prego yummy lila alıcamkızlar halen kararsızım PARK YATAK ta... çıkıp beğendiğimimi alsam? mağaza gezemedende karar verilmiyor sanırım... alanlar kimler? paylaşabilirmi müsait zamanda..
Bende oyleyim tutuyorum bazen kiziyo eşim de niye tutuyosun diyeAynı sorunlar bende de var. Sürekli midem yanıyor ve çok gaz sorunum var. Utanıyorum artık eşimden
Sağol canım iyi oldu bi bilgi bulamama gibi durum olursa direk gideriz orayakızlar Günaydın. canım Öncelikle geçmiş olsun. bizim bi arkadas yaptırdı devlette ona sordum eczaneye 18 tl gibi bi rakam odemisler o kadar. eczacılar birliği varmış Kocatepe de 24 saat açıkmis ordan almışlar
Benim de 3 hafta önce ye kadar fln kasiktaydi canım sol daydı benim de ama şimdi yukarıda artık gobegimin oralarda geziniyo ama dün akşam kasigimin oraya tekmeledigini hissettim bi ara senin de çıkar merak etme büyüdükçe kendini yukarı çıkarıyor galibaKızlar ya benim kızım hep kasiklarim da hiç göbeğin üstüne çıkmadı.Hep sol kasikta baya asagi da ayakları da sol tarafım da yani en son öyleydi.Doktor da yeri iyi diyor ama ne biliyim sanki heran çıkacakmış gibi.Bugun sabah arkadaşımla 1.30 saat yürüdük ve aşırı ağrı girdi sanki regli sancısı gibiydi.
Canım ben prego cosmos park yatak aldım babymall dan 520 tl ye ve gayet güzel barındırabilecek Bütün özellikler var bir bak istersen özelliklerinekızlar halen kararsızım PARK YATAK ta... çıkıp beğendiğimimi alsam? mağaza gezemedende karar verilmiyor sanırım... alanlar kimler? paylaşabilirmi müsait zamanda..
İnşallah düzelir canım Başka bir şey gelmiyor benim aklımaAynen oyle soyluyorum ama etkisi kisa suruyor benim daha uzun etki yapacak taktiklere ihtiyacim var
Kramplar icin günde 1tane muz ve 1 tane maden suyu tüketebilirsin ama doktorun magnezyum vermeli bence de bu kadar acı çekmezsin hiç olmazsa canım.Sabah bacagima giren kramp yüzünden ciglikla uyandımeşim de daha yeni yatmıştı onu da korkuttum cigligimla ama elimde olan bisey değildi ki masaj yaptı fln sağolsun ama 10 dk fln geçmedi ve suan da hala kasiliyo orası agriyo ustune basamiyorum damar cekilyo magnezyum kullanmiyodum sanırım baslamayalim
Muz yiyom günde 2 bardak süt iciyorum gecen ki kontrolum de söyledim ve günde 2 bardak süt e rağmen Dr um da şaşırdı böyle olmasına magnezyum yazdı ama ben çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmak istemeyen biriyim almamistim ama sanırım alıp baslamayalim çünkü eklem yerlerinde de hep bi ağrı var kemiklerim sizliyo sankiKramplar icin günde 1tane muz ve 1 tane maden suyu tüketebilirsin ama doktorun magnezyum vermeli bence de bu kadar acı çekmezsin hiç olmazsa canım.
Ben yapmadım henüz ama çok sık kullanılan güvenilir bir site ve kaliteli ürünleri var diyorlar kumaşları tiril tirilmiş çevremde 3'lü takımlar tercih ediliyor sanmıyorum gerçi diğerlerinin kumaşları farklı olsun :)Kızlar bu siteden hiç alışveriş yaptınız mı ? Lohusa gecelikleri pijamaları çok güzelmiş de ..http://www.lohusasepeti.com/feyza-2151-welsoft-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi
canım kesinlikle magnezyum kullanmalısın. ben ilk hamileliğimde kullanmıyordum. o kramplar yüzünden 1 hafta yürüyemediğimi bilirim. bunda en başından beri kullanıyorum. 2 gün almayı unutsam uykumda ayaklarımı gerer gibi olduğumda anında baldırımda çekilme hissediyorum. hemen düzeltiyorum gerilme işlemini durduruyorum. yoksa devam etsem germeye ayaklarımı kesin kramp girecek. şu kramptan korktuğum kadar doğumdan korkmuyorum. öyle böyle can yakmıyor yaa...Sabah bacagima giren kramp yüzünden ciglikla uyandımeşim de daha yeni yatmıştı onu da korkuttum cigligimla ama elimde olan bisey değildi ki masaj yaptı fln sağolsun ama 10 dk fln geçmedi ve suan da hala kasiliyo orası agriyo ustune basamiyorum damar cekilyo magnezyum kullanmiyodum sanırım baslamayalim
Kalin ped dedigin ne hasta bezifalan mi alicaz onu bilemedm bi türlü bi de.cok kanama oluyor muBu sonda meselasine ben de birşey yazayım :) malum geçen sene doğum yaptım:))) benim spinal anesteziyle sezeryan olduğu için 6 saat ayaklarımı hissetmediğim için ayağa kalkıp tuvalete gidicek durumum yoktu muhtemelen oyüzden sonda taktılar.. yani sonda takılmayanların nedeni belki de yürüyecek konumda olmanızdan olabilir. Zaten ayağa kalkıp yürümemiz gerekiyor en kısa zamanda ben de tamam yürürüm dediğimde sondayı çıkardılar. sondayı muhtemelen spinal anesteziyi yaptıktan sonra vurdular çünkü ameliyathane de yapıldı spinal yattım masaya o sırada takmışlardır ki eğer şansınız varsa anesteziden sonra taktırın acıyormuş öyle diyorlardı. çıkarken bir sıkıntı yok.
gecelik pijama olayına da gelince ister normal ister sezeryan bence ilk gün gecelik giyin her türlü muayene müdehale ya da tuvalete gitmek için çok rahat oluyor ve kanama olduğu için kocaman kalın pedler kullanıyorsunuz oyüzden hamile kilotlarından bol bol götürün 5 tane falan. 2 gün kalıcaksanız diğer gün pijama giysersiniz. ben hastane de 1 gün kaldım doğumdan gelince hemen igydirdiler ertesi gün normal kıyafetlerimi giydim çıktım evde de pijama giydim.. hastane çok sıcak olduğu için hiç üşümedimki ben gece çorapla yatarım :) kesinlikle pijama için önü komple ğümeli alın emzirme de çok kolay oluyor. Gecelikte ise benimkinin modeli güzeldi kruvaze geldiği için yandan çıtçıtını açınca kolay emziriliyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?