Deneyimli arkadaşlar şu hastanede ihtiyaç olacak ped hasta bezi iç çamaşırı gibi önemli ihtiyaçların birer örneklerini fotoğraf atarsa daha iyi olacak sanırım.. bilmeyenler olarak yanlış ya da eksik bişey almayalım..
Evet ya Bu hastane için hasta bezi mi alınıyor Başka Ne gerek ya bir liste yapan varsa paylaşırsa çok güzel Olur ben de İki üç haftaya hazırlamaya başlayayım diyorum
canım kesinlikle magnezyum kullanmalısın. ben ilk hamileliğimde kullanmıyordum. o kramplar yüzünden 1 hafta yürüyemediğimi bilirim. bunda en başından beri kullanıyorum. 2 gün almayı unutsam uykumda ayaklarımı gerer gibi olduğumda anında baldırımda çekilme hissediyorum. hemen düzeltiyorum gerilme işlemini durduruyorum. yoksa devam etsem germeye ayaklarımı kesin kramp girecek. şu kramptan korktuğum kadar doğumdan korkmuyorum. öyle böyle can yakmıyor yaa...
Hehh aynen anlattigin gibi bende oyle idare ediyorum uykuda dediğin gibi gerinmeye çalışırken çekileceğini hissediyorum hemen geri topluyorum bacagimi kurtariyorum ama bu sabah yapamadim demekki feci şekilde girdi geçen bi daha oldu aynı bende 3-4 gün yuruyemedim şuan da gerdiriyo orası basamiyom ustune basliyim bari takvim de de yaziyo zaten bu haftalarda bebek kalsiyum u fln çok alırmış o kalsiyumsuz kalmazmis çünkü annenin kemiklerinden alirmis artık demekki benim de öyle oluyo ilaca basliyim bari
Deneyimli arkadaşlar şu hastanede ihtiyaç olacak ped hasta bezi iç çamaşırı gibi önemli ihtiyaçların birer örneklerini fotoğraf atarsa daha iyi olacak sanırım.. bilmeyenler olarak yanlış ya da eksik bişey almayalım..
Ben ilkte eczaneden hasta bezi almıştım normal. Pakette 10 tane oluyor ve sadece 1 tanesini kullanıp bırakmıştım hastanede.Çok aşırı bir kanamam olmadı benim.
Bu defa acaba orkid gece ekstra mı alsam diye düşünüyorum...
Ben ilkte eczaneden hasta bezi almıştım normal. Pakette 10 tane oluyor ve sadece 1 tanesini kullanıp bırakmıştım hastanede.Çok aşırı bir kanamam olmadı benim.
Bu defa acaba orkid gece ekstra mı alsam diye düşünüyorum...
Bana da arkadaşım verdi 3-4 tane şimdi cirtli değil de kulot gibi olanlar çıkmış onlardan abla çok kanama olmuyo zaten dedi onlar bana yeter heralde sonrası dediğin gibi orkid yeterli oluyo sanırım çevremde gördüklerimden duyduklarım dan tecrübe edindigime gore
Bu arada dolabımın bir kısmını boşaltıp minişimin eşyalarını koydum kapısını da kapatmıyorum gidip gelip seyrediyorum bu da ayrı bi delilik ama bu kadar yer yetmeyecek gibi daha annaneden babanneden gelecek olanlar var , battaniyesiydi yorganıydı yeleği hırkasıydı.. o zaman ne olacak bilmiyorum valla
Bana da arkadaşım verdi 3-4 tane şimdi cirtli değil de kulot gibi olanlar çıkmış onlardan abla çok kanama olmuyo zaten dedi onlar bana yeter heralde sonrası dediğin gibi orkid yeterli oluyo sanırım çevremde gördüklerimden duyduklarım dan tecrübe edindigime gore
Muz yiyom günde 2 bardak süt iciyorum gecen ki kontrolum de söyledim ve günde 2 bardak süt e rağmen Dr um da şaşırdı böyle olmasına magnezyum yazdı ama ben çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmak istemeyen biriyim almamistim ama sanırım alıp baslamayalim çünkü eklem yerlerinde de hep bi ağrı var kemiklerim sizliyo sanki
Dr um da çok kullandırma tarafı değildi o yüzden baslamamistim ama dediğin gibi yetersiz kaliyo demekki takvim de yaziyo bebek kalsiyumsuz kalmazmis annenin kemiklerinden alirmis demekki benim de yetersiz dediğin gibi bebekte alınca bana hepten kalmiyo sanırım baslicam bugün alıp çünkü diyorum ya parmaklarim hile sizliyo baya baya yetmiyor galiba bana aldığım gıdalar ilaç takviyesi şart gibi
En son 680 e bi yerde görmüştüm şu an bulamıyorum. Hatta kaçırmayayım demiştim ama kaçırmış olabilirim şu an en ucuz 780 tl görünüyor. Ama yine de tercihim o olacak muhtemelen..