2017 Şubat Anneleri

Senin üçüncü diye mi öyle oldun ki? Diğer doğumların zor muydu canım?
Bu arada beni en çok mutlu eden şey Yen'i kitaplar

Kızlar bu siteden hiç alışveriş yaptınız mı ? Lohusa gecelikleri pijamaları çok güzelmiş de ..http://www.lohusasepeti.com/feyza-2151-welsoft-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi

Siteden alışveriş yapan arkadaşlarım var ürünleri güzel ama pahalı
Benim 130₺ ye beğendiğim pijama tk özdilekte 90₺

Dün akşamdan itibaren kordon dolanmasına takmış durumundayım niye kötü şeyler geliyor aklıma o dolanmayı biz anlayamayiz değil mi?

Dün akşamdan itibaren kordon dolanmasına takmış durumundayım niye kötü şeyler geliyor aklıma o dolanmayı biz anlayamayiz değil mi?

:)) benimde ara sıra aklıma geliyor. Sırt üstü yatmak dolanma riskini artırıyo diye okudum bi yerde okumaz olaydım:))) bence anlayamayız.. ve galiba düşünmemeliyiz:))

:)) benimde ara sıra aklıma geliyor. Sırt üstü yatmak dolanma riskini artırıyo diye okudum bi yerde okumaz olaydım:))) bence anlayamayız.. ve galiba düşünmemeliyiz:))
Ay hadi ya Ben de gün için de sırt üstü yatiyorum ki hareketlerini daha net görebileyim diye..Birdaha da artık yatmam iyi oldu söylediğin

Bugün A101 den alez, winx nevresim takımı ve perde sini aldım kızıma gittigidiyor dan da ateş ölçer istedim beurer ft 65 bakalım Nasıl En çok Onu merak ediyorum Hem alın Hem kulaktan ölçüm yapıyormuş deneyince yine yazarım bir de otri den burun aspiratörü aldım üç tane bakalım bakalım gelsinler bekliyorum

Ikea beşik alan varmi kızlar aranizda

benim bebek odasi tamam halisi kaldi sadece bide ufak tefek şeyler henuz

besigi almadm yanimda yatıracagim benim kv de takmış kafaya sallanan

bişey olsun ben istemiyorum sallanan beşik filan ya bebek sallanmak isterse diyo

Mama sandalyesi de alıcakmisiniz kizlar

Canim normalde ben de bebegi saallamyi dusunmuyordum ama bi pedagoji kitabinda okuduguma gore hafif sallanmak bebege anne karnindaki hissi veriyormus o yuzden de rahatlatiyormus bebegi. bununokuyunca fikrim degiati acikcasi...

Artık bundan çıkmış benim arkadaş ta bana bundan verdi
Aldim da beden ne alayim kararsiz kalmistim. large aldim. zaten cok kullanilmiyormus bunlar.
Bir de pisik olma ihtimaline karsi ne yapacaz o da ayri bi mesele. ben pamuklu bez almayi dusunuyorum kullan at yaparim. mantara elverisli bi yapim var bir de pisik olursam isler sarpa sarar benim icin.

Bende mantar a müsait im maalesef evliligimin ilk ayı başladı 3&4 ay devam etti ama dediğin gibi ins kanama yogunlugumuz olmaz fazla da normal ped le devam ederiz bakalım

Ben mama sandalyesi biraz büyüyünce alırım suan kiradayım yerim dar zaten ama ben bebek arabası almiycam çünkü heryere araba ile gidiyoruz ve araba itmek bana göre değil

Bu arada magnezyum kullanan arkadaşlar hap şeklinde mi sizinkiler yoksa suda eritmeli diyodu sanki bi kaciniz öyle mi bana verdiği osteocare ve o da hap ve ben hap içme özürlüyüm oda kocamaaannn yaaaaa decavit ve ferro sanol duruyo o yüzden bu da kocaman icemem ki yaaaa ama kramplarim da çoğalmaya başladı napcam yaaa bu ilaçları niye kucuk yapmazlar ki

Benim suda eritmeli hem kalsiyum hem magnezyum ama sadece 1 hafta kullandım

Almayı planladiklarim portatif dolap(yada beyaz 3 kapili) beşik(ben aslinda oyun parki olani dusunuyordum gorumce begenmis bi tane ona gidip bakicaz o alacakmis) ev tipi baby plus cok fonksiyonlu ana kucagi ve araç için e bebekte uygun fiyatli ana kucağı olmak üzere 4 büyük parça düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…