2017 Şubat Anneleri

Kızlar ablam sana hediye küçük beşik alacağım otrma odasında filan kullanmaya diyordu bende tamam dedim anadizi gibi birşey hayal ediuirum. ama beğendiği istediği model büyük
Bunu gönderdi benim kendi odama aldığım 60 a 100 zaten. Bende şunu gönderdim. Onu da ablam beğenmedi bebek dönmeye başlayınca durmazmış bunda. Fikir verir misiniz

Mama sandalyesi icin erken biraz biliyrm
Bi arkadas bebek 3 aylikken aldi onlar masadayken cocuguda oturtuyo onlarla birlikte hemde mızıldanmiyoda ondan şeeddim
Canim araç için olan ana kucağını sandalyeye takıyor benim bi arkadaş zaten 3 aylik mama sandalyesine oturtmak uygun olmaz bel için bi 6 ay bence oturtma bebisini :)

Bende osteocare kullaniyorm kalsiym d3 vitamini filanda var icinde kullan bence ayri ayri bu vitaminleri kullanmaktansa tek ilacla hepsini aliyosun hemde dozuda cok almamiş oluysn sanirsam:)ben kullanyorm henüz hiç kramp olmadi bende

Mama sandalyesi icin erken biraz biliyrm
Bi arkadas bebek 3 aylikken aldi onlar masadayken cocuguda oturtuyo onlarla birlikte hemde mızıldanmiyoda ondan şeeddim
Sen hepsini aliyim kenarda dursun lazım oldukça diğer odadan getiririm diyon 3 aylık bebek daha oturamaz ki ama

Canim araç için olan ana kucağını sandalyeye takıyor benim bi arkadaş zaten 3 aylik mama sandalyesine oturtmak uygun olmaz bel için bi 6 ay bence oturtma bebisini :)
Arkasi geriye doğru yatanlari var sanirim mama sandalyelerinin onuda düşundum oturtmak icin erken yoksa doğru diyosun

Bende osteocare kullaniyorm kalsiym d3 vitamini filanda var icinde kullan bence ayri ayri bu vitaminleri kullanmaktansa tek ilacla hepsini aliyosun hemde dozuda cok almamiş oluysn sanirsam:)ben kullanyorm henüz hiç kramp olmadi bende
Ben de ilaç içme özürlü olduğum için çok zor da kalmayınca baslamamistim ama sabah çığlıkla kalktim kramp yüzünden ve şuan ustune hala basamiyorum gittim aldım Dr um osteocare yazmisti ama o da kocamaaannnnn icemiyom ben o büyük hapları mercimek kadar hapı bile 2 bardak suyla içen biriyim

Adı ne canım benim de magnezyum kalsiyum d3 ve zinco içeriyor ama kocaman hap suda eritmeli aliyim bari niye bi hafta kullandın sen
Magvital şase ve newcal d3 efeversan tablet yazmıştı kendi doktorum bebeğin gelişimi iyi kan ve decavit kullan yeter diyerek bıraktırdı

Sen hepsini aliyim kenarda dursun lazım oldukça diğer odadan getiririm diyon 3 aylık bebek daha oturamaz ki ama
Aynen öyle:)seviyrm biraz önceden hazirlikli olmayi ha diyince elimin altinda olsun diyrm ihtiyacm olcak hersey

O zaman suda eriyen tabletlerden yazdir daha kolay olur senin icin

Canim aslında senin gösterdiğin geçirme yeri var bebek için dönse sorun olmaz gibi ben oturma odamda baby plus çok fonksiyonlu ana kucağını alıp kullanıcam yeterli olur bence hem uygun da fiyatı fonksiyonlar da güzel yatak olarak da kullanabilirsin bi göz at istersen ayrı yataktan mantıklı geldi bana

Ben bunu almayı düşünüyorum ana kucağı olarak oturma pozisyonuda alıyor, sallanabiliyor.markasi baby plus.internetten bakabilirsiniz yada e ebebek varsa yakininizda gidip görebilirsiniz benim cok Hoşuma gitti Fiyatıda 230 tl.e bebekteki çalışan subat Ayında indirime girebilcegini söyledi şimdilik beklemedeyim:) ikinci Dediğiniz icin kullananlar gercekten memnun kalmamış çocuk biraz hareket ettiginde düşecekmiş gibi oluyormus..

Eklentiler

• image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 68
Bende bunu tavsiye ettim çok kullanışlı ve fonksiyonlar çok iyi

Kizlar hastabezinden bahsedilmiş hastane için hasta bezinden ziyade depent diye bişey var arkadaşim ondan kullanmşti ve çok memnun kalmiştı
http://www.superdukkan.com/depend-kadin-orta-10-adet-emici-kulot

Evet depend güzel ama içinde 10 tane var ya.
Keşke 5li bi paket bari olsaydı.

Bizim beşik sallanıyordu ama hiç sallamadığım için alışmadı..

Mama sandalyesi de alıcakmisiniz kizlar

Chicco polly aldık ve 4 aylıkken yarı oturur pozisyonda oturtuyorduk.
4 yaşına kadar çok rahat kullandık.Ön tepsisini çıkarmıştık ve bizim yemek masasına ayarlıydı boyu.
Dezavantajı büyük ve hantal ama çok memnun kaldık.
Şimdi ikinciye kullanacağım..

Canım ilk beşik en fazla 3-4 ay ,diğeri ise 6 ay kadar kullanılır.
6 aydan sonra dönüp içinden çıkmaya çalışıyorlar.

Gıdalarla günlük ihtiyacımızın tamamını alamıyoruz. Onun için takviye şart. Geçenlerde banada oldu. Ayağım kendiliğinden sola dönüyor ben sağa yönlendirdikçe o sola dönüyordu. Ayağıma hakim olamadım resmen. İlk defa oldu bende 5 gündür başladım içmeye. Eksikliğini krampla gösterdiği için genelde tahlil yapmadan veriyorlar magneZyumu. İlk tahlillerimde bakılmıştı. Üst sınırın oldukça üstündeydi ama demekki şimdi azaldı kramplar başladı. Kasılmalara sebep olup erken doğumada sebep oluyor. Riske girmeye hiç gerek yok. Takviye alıp rahat rahat geçirelim son günlerimizi.

Aynen canım bebek büyüdükçe bizden daha çok aliyo demekki zaten bu haftalarda bebek çok alır kalsiyum magnezyum u yaziyo hamilelik takviminde ve demekki bize de yetmiyor aldım ama kocaman hap o sen ne kullaniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…