Mama sandalyesi icin erken biraz biliyrmBi dur kız çocuk doğsun hele :) ilahi ya :)
Adı ne canım benim de magnezyum kalsiyum d3 ve zinco içeriyor ama kocaman hap suda eritmeli aliyim bari niye bi hafta kullandın senBenim suda eritmeli hem kalsiyum hem magnezyum ama sadece 1 hafta kullandım
Canim araç için olan ana kucağını sandalyeye takıyor benim bi arkadaş zaten 3 aylik mama sandalyesine oturtmak uygun olmaz bel için bi 6 ay bence oturtma bebisini :)Mama sandalyesi icin erken biraz biliyrm
Bi arkadas bebek 3 aylikken aldi onlar masadayken cocuguda oturtuyo onlarla birlikte hemde mızıldanmiyoda ondan şeeddim
Bende osteocare kullaniyorm kalsiym d3 vitamini filanda var icinde kullan bence ayri ayri bu vitaminleri kullanmaktansa tek ilacla hepsini aliyosun hemde dozuda cok almamiş oluysn sanirsam:)ben kullanyorm henüz hiç kramp olmadi bendeBu arada magnezyum kullanan arkadaşlar hap şeklinde mi sizinkiler yoksa suda eritmeli diyodu sanki bi kaciniz öyle mi bana verdiği osteocare ve o da hap ve ben hap içme özürlüyümoda kocamaaannn yaaaaa decavit ve ferro sanol duruyo o yüzden bu da kocaman icemem ki yaaaa ama kramplarim da çoğalmaya başladı napcam yaaa bu ilaçları niye kucuk yapmazlar ki
Sen hepsini aliyim kenarda dursun lazım oldukça diğer odadan getiririm diyonMama sandalyesi icin erken biraz biliyrm
Bi arkadas bebek 3 aylikken aldi onlar masadayken cocuguda oturtuyo onlarla birlikte hemde mızıldanmiyoda ondan şeeddim
Arkasi geriye doğru yatanlari var sanirim mama sandalyelerinin onuda düşundumCanim araç için olan ana kucağını sandalyeye takıyor benim bi arkadaş zaten 3 aylik mama sandalyesine oturtmak uygun olmaz bel için bi 6 ay bence oturtma bebisini :)
Ben de ilaç içme özürlü olduğum için çok zor da kalmayınca baslamamistim ama sabah çığlıkla kalktim kramp yüzünden ve şuan ustune hala basamiyorum gittim aldım Dr um osteocare yazmisti ama o da kocamaaannnnnBende osteocare kullaniyorm kalsiym d3 vitamini filanda var icinde kullan bence ayri ayri bu vitaminleri kullanmaktansa tek ilacla hepsini aliyosun hemde dozuda cok almamiş oluysn sanirsam:)ben kullanyorm henüz hiç kramp olmadi bende
Magvital şase ve newcal d3 efeversan tablet yazmıştı kendi doktorum bebeğin gelişimi iyi kan ve decavit kullan yeter diyerek bıraktırdıAdı ne canım benim de magnezyum kalsiyum d3 ve zinco içeriyor ama kocaman hap suda eritmeli aliyim bari niye bi hafta kullandın sen
Aynen öyle:)seviyrm biraz önceden hazirlikli olmayiSen hepsini aliyim kenarda dursun lazım oldukça diğer odadan getiririm diyon3 aylık bebek daha oturamaz ki ama
O zaman suda eriyen tabletlerden yazdir daha kolay olur senin icinBen de ilaç içme özürlü olduğum için çok zor da kalmayınca baslamamistim ama sabah çığlıkla kalktim kramp yüzünden ve şuan ustune hala basamiyorum gittim aldım Dr um osteocare yazmisti ama o da kocamaaannnnnicemiyom ben o büyük hapları mercimek kadar hapı bile 2 bardak suyla içen biriyim
Canim aslında senin gösterdiğin geçirme yeri var bebek için dönse sorun olmaz gibi ben oturma odamda baby plus çok fonksiyonlu ana kucağını alıp kullanıcam yeterli olur bence hem uygun da fiyatı fonksiyonlar da güzel yatak olarak da kullanabilirsin bi göz at istersen ayrı yataktan mantıklı geldi banaKızlar ablam sana hediye küçük beşik alacağım otrma odasında filan kullanmaya diyordu bende tamam dedim anadizi gibi birşey hayal ediuirum. ama beğendiği istediği model büyük Eki Görüntüle 1913007
Bunu gönderdi benim kendi odama aldığım 60 a 100 zaten. Bende şunu gönderdim. Onu da ablam beğenmedi bebek dönmeye başlayınca durmazmış bunda. Fikir verir misinizEki Görüntüle 1913008
Ben bunu almayı düşünüyorum ana kucağı olarak oturma pozisyonuda alıyor, sallanabiliyor.markasi baby plus.internetten bakabilirsiniz yada e ebebek varsa yakininizda gidip görebilirsiniz benim cok Hoşuma gitti Fiyatıda 230 tl.e bebekteki çalışan subat Ayında indirime girebilcegini söyledi şimdilik beklemedeyim:) ikinci Dediğiniz icin kullananlar gercekten memnun kalmamış çocuk biraz hareket ettiginde düşecekmiş gibi oluyormus..Kızlar ablam sana hediye küçük beşik alacağım otrma odasında filan kullanmaya diyordu bende tamam dedim anadizi gibi birşey hayal ediuirum. ama beğendiği istediği model büyük Eki Görüntüle 1913007
Bunu gönderdi benim kendi odama aldığım 60 a 100 zaten. Bende şunu gönderdim. Onu da ablam beğenmedi bebek dönmeye başlayınca durmazmış bunda. Fikir verir misinizEki Görüntüle 1913008
Evet öyle yapcam yoksa icemem bunu da degisiyim bari eczanedenO zaman suda eriyen tabletlerden yazdir daha kolay olur senin icin
Bende bunu tavsiye ettim çok kullanışlı ve fonksiyonlar çok iyiBen bunu almayı düşünüyorum ana kucağı olarak oturma pozisyonuda alıyor, sallanabiliyor.markasi baby plus.internetten bakabilirsiniz yada e ebebek varsa yakininizda gidip görebilirsiniz benim cok Hoşuma gitti Fiyatıda 230 tl.e bebekteki çalışan subat Ayında indirime girebilcegini söyledi şimdilik beklemedeyim:) ikinci Dediğiniz icin kullananlar gercekten memnun kalmamış çocuk biraz hareket ettiginde düşecekmiş gibi oluyormus..
Hmm anladım bende yarın Dr uma sorup suda eriyen bisey istiyim barıMagvital şase ve newcal d3 efeversan tablet yazmıştı kendi doktorum bebeğin gelişimi iyi kan ve decavit kullan yeter diyerek bıraktırdı
Kizlar hastabezinden bahsedilmiş hastane için hasta bezinden ziyade depent diye bişey var arkadaşim ondan kullanmşti ve çok memnun kalmiştı
http://www.superdukkan.com/depend-kadin-orta-10-adet-emici-kulot
Ikea beşik alan varmi kızlar aranizda
benim bebek odasi tamam halisi kaldi sadece bide ufak tefek şeyler henuz
besigi almadm yanimda yatıracagim benim kv de takmış kafaya sallanan
bişey olsun ben istemiyorum sallanan beşik filan ya bebek sallanmak isterse diyo
Mama sandalyesi de alıcakmisiniz kizlar
Kızlar ablam sana hediye küçük beşik alacağım otrma odasında filan kullanmaya diyordu bende tamam dedim anadizi gibi birşey hayal ediuirum. ama beğendiği istediği model büyük Eki Görüntüle 1913007
Gıdalarla günlük ihtiyacımızın tamamını alamıyoruz. Onun için takviye şart. Geçenlerde banada oldu. Ayağım kendiliğinden sola dönüyor ben sağa yönlendirdikçe o sola dönüyordu. Ayağıma hakim olamadım resmen. İlk defa oldu bende 5 gündür başladım içmeye. Eksikliğini krampla gösterdiği için genelde tahlil yapmadan veriyorlar magneZyumu. İlk tahlillerimde bakılmıştı. Üst sınırın oldukça üstündeydi ama demekki şimdi azaldı kramplar başladı. Kasılmalara sebep olup erken doğumada sebep oluyor. Riske girmeye hiç gerek yok. Takviye alıp rahat rahat geçirelim son günlerimizi.Dr um da çok kullandırma tarafı değildi o yüzden baslamamistim ama dediğin gibi yetersiz kaliyo demekki takvim de yaziyo bebek kalsiyumsuz kalmazmis annenin kemiklerinden alirmis demekki benim de yetersiz dediğin gibi bebekte alınca bana hepten kalmiyo sanırım baslicam bugün alıp çünkü diyorum ya parmaklarim hile sizliyo baya baya yetmiyor galiba bana aldığım gıdalar ilaç takviyesi şart gibi
Aynen canım bebek büyüdükçe bizden daha çok aliyo demekki zaten bu haftalarda bebek çok alır kalsiyum magnezyum u yaziyo hamilelik takviminde ve demekki bize de yetmiyor aldım ama kocaman hap o sen ne kullaniyosunGıdalarla günlük ihtiyacımızın tamamını alamıyoruz. Onun için takviye şart. Geçenlerde banada oldu. Ayağım kendiliğinden sola dönüyor ben sağa yönlendirdikçe o sola dönüyordu. Ayağıma hakim olamadım resmen. İlk defa oldu bende 5 gündür başladım içmeye. Eksikliğini krampla gösterdiği için genelde tahlil yapmadan veriyorlar magneZyumu. İlk tahlillerimde bakılmıştı. Üst sınırın oldukça üstündeydi ama demekki şimdi azaldı kramplar başladı. Kasılmalara sebep olup erken doğumada sebep oluyor. Riske girmeye hiç gerek yok. Takviye alıp rahat rahat geçirelim son günlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?