Ben henüz sipariş vermedim canım 1 haftaya vereceğim inşallah..Ikea beşik alan varmi kızlar aranizda
benim bebek odasi tamam halisi kaldi sadece bide ufak tefek şeyler henuz
besigi almadm yanimda yatıracagim benim kv de takmış kafaya sallanan
bişey olsun ben istemiyorum sallanan beşik filan ya bebek sallanmak isterse diyo
Mama sandalyesi için erken diye düşünüyorum.. boşa yer kaplamasın evdeMama sandalyesi de alıcakmisiniz kizlar
Evet depend güzel ama içinde 10 tane var ya.
Keşke 5li bi paket bari olsaydı.
Bizim beşik sallanıyordu ama hiç sallamadığım için alışmadı..
Chicco polly aldık ve 4 aylıkken yarı oturur pozisyonda oturtuyorduk.
4 yaşına kadar çok rahat kullandık.Ön tepsisini çıkarmıştık ve bizim yemek masasına ayarlıydı boyu.
Dezavantajı büyük ve hantal ama çok memnun kaldık.
Şimdi ikinciye kullanacağım..
Bende sallamaya alıssin istemiyorum ama insanlar kucaklarinda sallayinca cocuk sallanmak istiyo sanirm sürekli
inatla sallanmayan besik istiyrm ama yinede, bebek odasindakide sabit sallnmiyo zaten.
Biz ikeadan almıştık. Bundada aynısını kullanırım.Mama sandalyesi de alıcakmisiniz kizlar
Canım o oturma mevzusu bebekten bebeğe değişir.. kimisi erken oturmaya başlıyo kimisi de 6 aylıkken bile tam oturamıyo.. o yüzden acele etme benceMama sandalyesi icin erken biraz biliyrm
Bi arkadas bebek 3 aylikken aldi onlar masadayken cocuguda oturtuyo onlarla birlikte hemde mızıldanmiyoda ondan şeeddim
Beşik gibi olanı tercih ederdim.Kızlar ablam sana hediye küçük beşik alacağım otrma odasında filan kullanmaya diyordu bende tamam dedim anadizi gibi birşey hayal ediuirum. ama beğendiği istediği model büyük Eki Görüntüle 1913007
Bunu gönderdi benim kendi odama aldığım 60 a 100 zaten. Bende şunu gönderdim. Onu da ablam beğenmedi bebek dönmeye başlayınca durmazmış bunda. Fikir verir misinizEki Görüntüle 1913008
Ben henüz sipariş vermedim canım 1 haftaya vereceğim inşallah..
Mama sandalyesi için erken diye düşünüyorum.. boşa yer kaplamasın evdeama onu da ikea dan alıcam yakın arkadaşım kullanıyo ve çok memnun.. hem çok çok uygun fiyatı hem de çok hafif portatif.. misafirliğe giderken bile poşete koyup götürüyo ablam chicco poly modelini almıştı baya sağlam paraya.. tamam çok şık çok sevimli ve sağlam ama çok fazla yer kaplıyo evde.. salona onu koymak için berjerin birini yatak odasına götürdü ama yer sıkıntısı yoksa alınabilir
Ayy yok yaa yalan bunların hepsiKızlar e-bebekte akşam 8 sabah 8 indirimleri oluyo hergun %25indirim.. Jokerdede aksam 10 sabah 10 oluyor bazen guzel indirimler oluyor aklınızda bulunsun
Kendim almayacagim için bu fiyat fazla gibi ablam hediye etmek istiyor.m güzelmiş ama modeli evet kullanışlı duruyorBen bunu almayı düşünüyorum ana kucağı olarak oturma pozisyonuda alıyor, sallanabiliyor.markasi baby plus.internetten bakabilirsiniz yada e ebebek varsa yakininizda gidip görebilirsiniz benim cok Hoşuma gitti Fiyatıda 230 tl.e bebekteki çalışan subat Ayında indirime girebilcegini söyledi şimdilik beklemedeyim:) ikinci Dediğiniz icin kullananlar gercekten memnun kalmamış çocuk biraz hareket ettiginde düşecekmiş gibi oluyormus..
Hendsvik model karyola aldımIkea beşik alan varmi kızlar aranizda
benim bebek odasi tamam halisi kaldi sadece bide ufak tefek şeyler henuz
besigi almadm yanimda yatıracagim benim kv de takmış kafaya sallanan
bişey olsun ben istemiyorum sallanan beşik filan ya bebek sallanmak isterse diyo
Yatsandan alıcam canım yatağıYataginidami ikeadan alicaksin canm?
Mama sandalyesi için yerim var canm ama çok büyuk ve pahali bisey almiycam yinede:)
Vyssa skönt model yatagini alıcam bende sanirm ayni karyolayla birlikte anne yani olarak kullanicam karyolayıda yan parmakliklarını taktirmayipHendsvik model karyola aldım
Yatak konusu canımı sıkıyor Yeni farkettim içine alacağın yatak max 12 cm yükseklikte olmalı ona göre kararını ver derim.
Tekmil yatsanda yatak yükseklikleri 20 cm ve üstü ikea hangi model alacaksın bilmem ama benimki hendsvik katalogta en fazla 12 cm yüksek yatak kullanın diyorYatsandan alıcam canım yatağıikeanın yatağına güvenemedim.. ikeanın kini tavsiye ederim o zaman geri yatırma özelliği yok ama kimisi de yatar pozisyonu tavisye etmiyo zaten.. bi araştır istersen.. ben önce ikae yı alcam eğer memnun kalmazsam 60-70 lira zaten çok üzülmem başka birşey alırım.. ikeayı da misafirlikte kullanırım..
Hangi mama sandalyesinden bahsettigini anladim:)english homada renklileri geliyo onlari diyosun senYatsandan alıcam canım yatağıikeanın yatağına güvenemedim.. ikeanın kini tavsiye ederim o zaman geri yatırma özelliği yok ama kimisi de yatar pozisyonu tavisye etmiyo zaten.. bi araştır istersen.. ben önce ikae yı alcam eğer memnun kalmazsam 60-70 lira zaten çok üzülmem başka birşey alırım.. ikeayı da misafirlikte kullanırım..
Yani ben beğenememiştim ikea yataklarını ya özel yaptırıcaz ya da ordan alınacak artık sen kararını vermişsinVyssa skönt model yatagini alıcam bende sanirm ayni karyolayla birlikte anne yani olarak kullanicam karyolayıda yan parmakliklarını taktirmayip
Yaaa ilk defa duyoyorum bunu daha önce hiç aklıma gelmemişti ve araştrmamıştımTekmil yatsanda yatak yükseklikleri 20 cm ve üstü ikea hangi model alacaksın bilmem ama benimki hendsvik katalogta en fazla 12 cm yüksek yatak kullanın diyor
En alt kademede bile 7-8 aylıkken Bebek baya yukarda ölçtük canımız sıkıldı
Ne güzel gidip jou jouyu alacaktık bugün pehh
Aynen onlarHangi mama sandalyesinden bahsettigini anladim:)english homada renklileri geliyo onlari diyosun sen
Yok canım keşke olsa
Fotoğrafta küçük çıkmış ama genel olarak da ortalamanın altında. Sorma ben de bu durumdan mustaribim. Herkesten bununla ilgili de laflar duyup üzülüp kendimi yemeğe verdim. 2 aydır baya iyi yiyorum ancak bu kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?