Evet yaYok canım keşke olsabiz odayı komple ordan alcaz ve kargo oarası beşik parasını geçiyo keşke kargoyu ücretsiz yapsalardı
Bende dun ilk defa kaburgalarima sertce vurdugunu hissettim noluyo dedim bi an:)bu haftalarda normal demekki diger kizlardada böyle sanirmBenim bel ağrım da hiç bitmiyor malesef bide bu ara kaburgalarım cigerime batıyor gibi kız iyice ciğerlerime vurmaya başladı yarın kontrol var muhtemelen ters dönmüş bi şekilde öyle hissediyorm artik yukarılarda tekmeler
O zaman en kısa sürede suda eriyenler varsa ondan al yoksa dişlerini ve kemiklerini kaybedersin en kısa sürede başla çünkü nerdeyse bir ay önce başlaman gerekirdi bence bir gün bile kaybetme sonuçta bebek senden alıyor olan sana olacakBen de ilaç içme özürlü olduğum için çok zor da kalmayınca baslamamistim ama sabah çığlıkla kalktim kramp yüzünden ve şuan ustune hala basamiyorum gittim aldım Dr um osteocare yazmisti ama o da kocamaaannnnnicemiyom ben o büyük hapları mercimek kadar hapı bile 2 bardak suyla içen biriyim
Almayı planladiklarim portatif dolap(yada beyaz 3 kapili) beşik(ben aslinda oyun parki olani dusunuyordum gorumce begenmis bi tane ona gidip bakicaz o alacakmis) ev tipi baby plus cok fonksiyonlu ana kucagi ve araç için e bebekte uygun fiyatli ana kucağı olmak üzere 4 büyük parça düşünüyorum
Kızlar ablam sana hediye küçük beşik alacağım otrma odasında filan kullanmaya diyordu bende tamam dedim anadizi gibi birşey hayal ediuirum. ama beğendiği istediği model büyük Eki Görüntüle 1913007
Bunu gönderdi benim kendi odama aldığım 60 a 100 zaten. Bende şunu gönderdim. Onu da ablam beğenmedi bebek dönmeye başlayınca durmazmış bunda. Fikir verir misinizEki Görüntüle 1913008
Aynen Dr um 2-3 hafta önce yazdı ama almamistim suda eriyeni alcam yoksa hap çok. Büyük icemem ve dediğin gibi bebek benden aldıkça benim kemikler sizlamaya başladı parmaklarim bile agriyo galiba baya yetersiz şuan vücutta olanO zaman en kısa sürede suda eriyenler varsa ondan al yoksa dişlerini ve kemiklerini kaybedersin en kısa sürede başla çünkü nerdeyse bir ay önce başlaman gerekirdi bence bir gün bile kaybetme sonuçta bebek senden alıyor olan sana olacak
Bu arada magnezyum kullanan arkadaşlar hap şeklinde mi sizinkiler yoksa suda eritmeli diyodu sanki bi kaciniz öyle mi bana verdiği osteocare ve o da hap ve ben hap içme özürlüyümoda kocamaaannn yaaaaa decavit ve ferro sanol duruyo o yüzden bu da kocaman icemem ki yaaaa ama kramplarim da çoğalmaya başladı napcam yaaa bu ilaçları niye kucuk yapmazlar ki
Benim de çok fena bel agrim ve artık sırtıma vuruyo ama normalmis hepsi de bu haftalarda artiyomusKızlar dünden beri çok feci belim ağrıyor
Sanki belimi oyuyorlar gibi bir ağrı kaburgama kadar vuruyor. yel girmiş gibi sanki ne yaptıysam geçmiyor
Ayyy bende ondan istiyom o zaman fiyatı neydi onun 27 ye aldım bunu eczane değişir inşCanm ben 20. Haftadan beri magnorm kullanıyorum suda eriyor tadı da portakallı çok hoş
En sonki kontrolüm 1 Kasımdaydi ve benim bebegim de 1 hafta önden gidiyordu..Ne yaptim , abur cubur seyler pek yemedim..peynir ve yogurt tukettim sık sık, hergün kahvaltim 2 yumurtaya omlet yaninda da balli sicak süt ve keci peyniri ya da kasar ,icine maydanoz da dogra daha besleyici olur yumurta kokusunu da bastirir..ceviz hergun yemeye calisiyorum..bazen kahvalti olarak yogurt icine meyveler dogruyorum muz, elma gibi..findik ve ceviz de koyarsan daha iyi olur..ekmek mumkun oldugu kadar yemiyorum..haftada 2 gun balik yiyorum.. Su ana kadar 7 kilo aldim.kızlar merhaba ben de kismetse Şubat da doğum yapacaklardanim ...şu an 27. hafta içerisindeyim ve gün geçtikçe artan endişeler içindeyim söyleki kendim çok kilo almama rağmen bebiskom 3 gün geriden geliyormuş napsam ne etsem de bebeğime faydalı olabilsem.bi fikri olan varsa litfen yazsin çok uzuluyorum
Benimki toz halinde canim,hap icemem diyince dr oyle yazmisti,tek.kullanimlik posetin icinde agzima atiyorum yiyorum toz seker gibi eksili guzel bir tadi varBu arada magnezyum kullanan arkadaşlar hap şeklinde mi sizinkiler yoksa suda eritmeli diyodu sanki bi kaciniz öyle mi bana verdiği osteocare ve o da hap ve ben hap içme özürlüyümoda kocamaaannn yaaaaa decavit ve ferro sanol duruyo o yüzden bu da kocaman icemem ki yaaaa ama kramplarim da çoğalmaya başladı napcam yaaa bu ilaçları niye kucuk yapmazlar ki
Dogmadan alinmisti hediye olarak benimki kardesede onu kullanacagim cook pahali birsey degildi sadece on tablasi cikmiyor yikamalik degildi yani siliyordum birde oturma bolumunde kademe yoktu dik idi.koltugu,alacaksan oturma kademesine ve tabak kismina dikkat et derim chicco markasi guzel bu konuda tavsiye ederimMama sandalyesi icin erken biraz biliyrm
Bi arkadas bebek 3 aylikken aldi onlar masadayken cocuguda oturtuyo onlarla birlikte hemde mızıldanmiyoda ondan şeeddim
6 ay oturtulmasi uygun degil canim tam.olarakArkasi geriye doğru yatanlari var sanirim mama sandalyelerinin onuda düşundumoturtmak icin erken yoksa doğru diyosun
Canım benimki de tek kullanimlik paketler icinde suda eritilip icilenden,seninki de onlardan olmasin..seker gibi agzina direkt atman zararli olabilir..Magvital kullaniyorum ben ,yarim bardak suda eritipBenimki toz halinde canim,hap icemem diyince dr oyle yazmisti,tek.kullanimlik posetin icinde agzima atiyorum yiyorum toz seker gibi eksili guzel bir tadi var
Yaaa bende onlardan istiyom işte iğne versin hap vermesin diyen biriyim o derece hap içme özürlüyüm benBenimki toz halinde canim,hap icemem diyince dr oyle yazmisti,tek.kullanimlik posetin icinde agzima atiyorum yiyorum toz seker gibi eksili guzel bir tadi var
Bende ondan istiyom yaaaaCanım benimki de tek kullanimlik paketler icinde suda eritilip icilenden,seninki de onlardan olmasin..seker gibi agzina direkt atman zararli olabilir..Magvital kullaniyorum ben ,yarim bardak suda eritip
İciyorum tok karnina..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?