2017 Şubat Anneleri

Canım benimki de tek kullanimlik paketler icinde suda eritilip icilenden,seninki de onlardan olmasin..seker gibi agzina direkt atman zararli olabilir..Magvital kullaniyorum ben ,yarim bardak suda eritip
İciyorum tok karnina..?
Adi ne seninkinin?dr ve eczaci oyle izah ettiler ama icilmesi gerektigini

Benimki yatırıp uyutmak için de değil aslında odada yere kanepeye yatırmak yerine onda durur diye istiyorum beşiğine kendi yatağına yatiririm daha iyi alışır. Bu odadan odaya gezdirmek için küçük birşey olsun istiyorum dediğin gibi civildeki büyük resmen benim aldığım yatak beşik ölçülerinde oturma odasında ne işi var onun diye düşünüyorum

Canım 3 gün çok önemli bi gerilik değil bence MaHlass var bizim onunda öyleydi geçen haftalarda gününü yakaladı benim de mesela 16-20 den sonra hep 3-4 gün önde çıkıyordu ultrason da ama özel hiç bisey yapmadım hatta bazen sağlıksız bile beslendim galiba bence takılma o kadar dan bisey olmaz özel bisey yapmayla pek ilgisi yok sanırım

Yaaa bende onlardan istiyom işte iğne versin hap vermesin diyen biriyim o derece hap içme özürlüyüm ben seninkinin adı ne canım yarın Dr uma yazcam bakalım ne dicek
Aynen canim bende hap icemem ki vitamin hapini bile icemiyorim baktim adi diasporal magnesium granul yaziyor

Adi ne seninkinin?dr ve eczaci oyle izah ettiler ama icilmesi gerektigini
Bak benimki bu , prospektüsünde de yarim bardak suda eritilip icilir yaziyor.
Yaaa bende onlardan istiyom işte iğne versin hap vermesin diyen biriyim o derece hap içme özürlüyüm ben seninkinin adı ne canım yarın Dr uma yazcam bakalım ne dicek
Benimki bu tatlim, bu 2.kutum,hergün kahvaltidan sonra yarim bardak suda eritip iciyorum, hic kramp ya da bel agrisi yasamiyorum..

6 ay oturtulmasi uygun degil canim tam.olarak
Oturma kışmi geriye dogru yatırilabiliyo diye biliyrm ama bazılarının çok detayli bakmadım henüz.babymax a baktim hem uygun hem tepsisi cıkıyor hemde yükseklik ayari var geriye doğru yatıyomu bilmyorm ama:)

hergün süt içiyorum aslında iki bardak ama yoğurt asla yiyemiyorum onu da bazen ayran olarak almaya çalışıyorum kırmızı et yiyemiyorum haftada bir bazen 4 köfte felan zorla muz elma ve üzüm yiyorum arada sabahları haşlanmış bir yumurta peynir domates salatalık vs ama işte ben 52 ile kaldım şimdi 59 lardayim ama kızım minicik bir de sizin dedikleriniz yapim bakım en iyisi

aslında doktor da dedi çok muhim değil diye ama işte ne bilim yetersiz hissediyorum kendimi sanki iyi beslemiyormusum gibi napsam diye bi endişe hep off halbuki süt de içiyorum zorla felan yaa

İns bunlardan birini verir o hapı icmem ben kramptan ölsem gorunce bile midem kalkiyo

aslında doktor da dedi çok muhim değil diye ama işte ne bilim yetersiz hissediyorum kendimi sanki iyi beslemiyormusum gibi napsam diye bi endişe hep off halbuki süt de içiyorum zorla felan yaa
Öyle dusunme canım bariz bi gerilik yok sonuçta gelişimi fln da iyiyse kendini öyle kötüleme hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ben yemedigim icmedigim şeyleri yiyip içmeye çalışıyorum ama yiyemedigimi de zorlamiyorum özel bisey hiç yapmadım yanı o yüzden akışına bırak yumurtlama günü ile fln da alakalı olabiliyomus o bi kaç gün gerilik sen stres yapma kendine

Yogurtta daha fazla kalsiyum var sütten ziyade yogurt yemek gerekiyormus..Ben hamile olmadan önce yumurta haftada 2 ya da 3 tane yerdim, cok aramazdim ve acikcasi kokusu midemi bulandirirdi..şimdi kizim icin hergun 2 yumurta yemeye zorluyorum kendimi..balik da ayda 2 kez falan yerdim ama iste dedigim gibi ama 3-4 gun geride olmasini kafana takma ciddi bir durum degil bence..cevizi olayini atlama ama , bebegin beyin gelisimi icin cok önemli ceviz ki senin icin de hafizan bebek dogunca daha kuvvetli olmali..(; Ayrica en kötü ne olabilir ki 300 gr daha az dogar,ben 1kg 300 gr dogmus bir premature bebektim ve simdi büyüdüm de kizima hamileyim..akisina birak ve evhamli olma..

Son düzenleme:
Oturma kışmi geriye dogru yatırilabiliyo diye biliyrm ama bazılarının çok detayli bakmadım henüz.babymax a baktim hem uygun hem tepsisi cıkıyor hemde yükseklik ayari var geriye doğru yatıyomu bilmyorm ama:)
Mama sandalyesinde bunlar onemli olan ozellikler benimkinde geriye yatmiyordu hediye alinca ses cikarmadim birde tecrubesizlik bilmiyorum ozamanlar haliyle 6 aylikken oturtturdum 3 yasina kadar hep kullandik cook seviyordu benim hanim:)

Benim de yediklerim bunlar kırmızı et bende yemiyorum vejeteryan im ama köfte yemeye çalışıyorum balığın kokusundan kusan ben iki kez balık yedim geçen hafta yoğurt bende pek yiyemiyorum makarnayla ancak süt sevmezdim zorluyorum ve ishal yapiyo diye laktozsuz aldım onu iciyorum aynı besleniyoruz bak :)

Kk ya özel indiriminiz varmi

neyse düşünmemeye calisacam şimdi kendim köy sütünden yoğurt mayaladim ve bir bardak da içtim yarın sabaha da ayırdım o yoğurt tan da yemeye calisacam. gerisi bebisime kaldı napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…