2017 Şubat Anneleri

neyse düşünmemeye calisacam şimdi kendim köy sütünden yoğurt mayaladim ve bir bardak da içtim yarın sabaha da ayırdım o yoğurt tan da yemeye calisacam. gerisi bebisime kaldı napim
Aynen canım dusunme kendini strese sokarsan daha çok afallarsin bariz bi fark olmadığı için relaks ol sen

90 lara dustuk maheennn
Gerci benimki daha erken ama bu rakamlari gormek bile cok guzel:)
Ben tam 90 im aynen çok güzel ya daha dün gibi test yapıp hamiş olduğumu öğrendiğim gün 4-5 haftaliktik daha o gece benim tam bi komediydi öğrendiğim gün gece saat 2 ramazan günü sahurda kan vermeye gitmistim ve Dr manyak mısın dercesine bakmisti yüzüme çok şükür Rabbim e nerden nereye getirdi

Aynen canım dusunme kendini strese sokarsan daha çok afallarsin bariz bi fark olmadığı için relaks ol sen
hadi insallah olucak olucak olucakkk herşey çok güzel olucakkk...relaks olucam inşallah...

90 lara dustuk maheennn
Gerci benimki daha erken ama bu rakamlari gormek bile cok guzel:)
ay hadi hayirlisi:) bundan sonrasi çabuk gecer insallah:) bende 30.haftayi bekliyorm sonrasi daha cabuk gecicek gibi geliyo nedense:)
bakalim ilk kim kucagına alıcak bebişini

kızlar yetişemiyorum hızınıza. akşama misafirim vardı hazırlık falan derken ancak oturdum başına. ben megnezyum falan kullanmıyorum 2-3 günde bir vitamin ve nerdeyse her gün kan ilacı. çok şükür herhangi bir ağrı ya da kramp yaşamıyorum. yarın 29 bitiyor çok şükür. kaldı 11 hafta.

Demekki aldıkların ve bebeğin senden aldığı yetiyo seni de çok fazla etkilemiyo benim hep ağrı var eklemlerimde ve en ufak bacagimi gerdirmeye kalksam kramp anında girmeye hazır hep engel olmaya çalışıyorum ama sabah yapamadım ve şuan ustune basamiyorum damar çekiliyor resmen

Kızlar iki gündür cok fena boğazım ağrıyor yutkunamiyorum ve geniz akıntım var.sürekli ihlamur kuşburnu ya da zencefil limon kaynatip iciyorum yok hic yumusamadi farenjit oldum sanırım çünkü burun akıntısı hapşırma falan yok ama cok kötü bu saatte kaldırdı beni ihlamur limon yaptım yine bu sefer icine nar kabuğu da attım. Baska neler yapayım akıl verin bademcikler şişmesin nolur yaa

Kızlar iki gündür cok fena boğazım ağrıyor yutkunamiyorum ve geniz akıntım var.sürekli ihlamur kuşburnu ya da zencefil limon kaynatip iciyorum yok hic yumusamadi farenjit oldum sanırım çünkü burun akıntısı hapşırma falan yok ama cok kötü bu saatte kaldırdı beni ihlamur limon yaptım yine bu sefer icine nar kabuğu da attım. Baska neler yapayım akıl verin bademcikler şişmesin nolur yaa

Kalin ped dedigin ne hasta bezifalan mi alicaz onu bilemedm bi türlü bi de.cok kanama oluyor mu
ben almadım hastanede kaldığım süre içinde verdiler. bildiğin pedin baya kalını 4 tane orkidi üstüste koymuş gibi düşün..çünkü 3-4 gün kanama çok oluyor daha sonra yavaş yavaş azalıyor. hastabezi kullananlarda olmuştu arkadaşlardan.nasıl rahat ediosan artık

Evet ya Bu hastane için hasta bezi mi alınıyor Başka Ne gerek ya bir liste yapan varsa paylaşırsa çok güzel Olur ben de İki üç haftaya hazırlamaya başlayayım diyorum
hastane sana liste veriyor neler getirmen gerektiğiyle ilgili hem bebek hem de kendin için. bana verdikleri listede ped yoktu ya da hastabezi ordan verdiler. ama sen istersen en büyüklerinden bi paket orkid bide hastabezi al çantana derim

benim bildiğim hamileyken zencefil kesinlikle ve bitkisel çaylar çok önerilmiyor istersen çok fazla tüketme onlardan..
ben de hastayım yapayım dedim de hayır dediler.. çekiyorum ağrıyı mecbur ancak bir bardak ıhlamur

canım benim kız da orda. hatta doktora sordum normal dedi. 2 gündür de tam özel bölgemde sanki bende noluyor dedim kendime ama normal herhalde yarın ayrıntılı usg gidecem onda da soracam bakalım: birde kız bebekler genelde aşagılarda oynar diyor büyükler sen,n de bilgin olsun

:) o zaman kucagımda sallarım de :)) takma kafana. kız sen gardolap şifonyer aldın mı bebegin eşyalarını nere koyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…