- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
hahahha kız dur ona daha varMama sandalyesi de alıcakmisiniz kizlar
benim beşik var ben dolap ve şifonyer düşünüyorum. ikisini düşünmemin sebebi annem de bebege bkmak için bizimle yaşayacak dolabı bebege şifonyeri anneme diye düşündük. ama nerden nasıl bakacam bilmiyorum bu ev tipi anakucugını da istiyorum ama belki dogduktan sonraya bırakabilirim. araç için ilk zamanlar puseti kullanıız daha sonra oto koltugu alırız diye düşündümAlmayı planladiklarim portatif dolap(yada beyaz 3 kapili) beşik(ben aslinda oyun parki olani dusunuyordum gorumce begenmis bi tane ona gidip bakicaz o alacakmis) ev tipi baby plus cok fonksiyonlu ana kucagi ve araç için e bebekte uygun fiyatli ana kucağı olmak üzere 4 büyük parça düşünüyorum
Benimki suda eriyenlerden. Akşam eve dönünce yazarım adını. Portakal tadında, evet çok güzel değil ama içilebilir birşey. İçinde 30 tane var. Adını yazarım sana.Aynen canım bebek büyüdükçe bizden daha çok aliyo demekki zaten bu haftalarda bebek çok alır kalsiyum magnezyum u yaziyo hamilelik takviminde ve demekki bize de yetmiyor aldım ama kocaman hap o sen ne kullaniyosun
ta banada reflü yatakları var ya ondan tavsiye ettiler ama ben o yatagı beşiğin içinde nasıl kullanacam anlamadım. birde küçük bizim beşik rüflü yatagı olur da başka yataga gerek var mı ki. kafam karmakarışıkYatsandan alıcam canım yatağıikeanın yatağına güvenemedim.. ikeanın kini tavsiye ederim o zaman geri yatırma özelliği yok ama kimisi de yatar pozisyonu tavisye etmiyo zaten.. bi araştır istersen.. ben önce ikae yı alcam eğer memnun kalmazsam 60-70 lira zaten çok üzülmem başka birşey alırım.. ikeayı da misafirlikte kullanırım..
Hadi yaa ben zararı olduğunu hiç bilmiyordum hatta hamilelerde mide bulantisina ibrahim Saraçoğlunun zencefilli kürü bile olunca dedim zarari yoktur. Gerçi simdi de baktım nete günlük 4gr.i geçmemelidir diyor. O zaman ihlamur limon kusburnuna devam.. bir ise de yaradigi yok ama en azindan yumuşatiyo ılık ılıkbenim bildiğim hamileyken zencefil kesinlikle ve bitkisel çaylar çok önerilmiyor istersen çok fazla tüketme onlardan..
ben de hastayım yapayım dedim de hayır dediler.. çekiyorum ağrıyı mecbur ancak bir bardak ıhlamur
Balli süt yumusatir,bitki caylari da iki bardagi gecmesin ama sut istedigin kadar icebilirsin cok gecmis olsunKızlar iki gündür cok fena boğazım ağrıyor yutkunamiyorum ve geniz akıntım var.sürekli ihlamur kuşburnu ya da zencefil limon kaynatip iciyorum yok hic yumusamadi farenjit oldum sanırım çünkü burun akıntısı hapşırma falan yokama cok kötü bu saatte kaldırdı beni ihlamur limon yaptım yine bu sefer icine nar kabuğu da attım. Baska neler yapayım akıl verin bademcikler şişmesin nolur yaa
Kızlar iki gündür cok fena boğazım ağrıyor yutkunamiyorum ve geniz akıntım var.sürekli ihlamur kuşburnu ya da zencefil limon kaynatip iciyorum yok hic yumusamadi farenjit oldum sanırım çünkü burun akıntısı hapşırma falan yokama cok kötü bu saatte kaldırdı beni ihlamur limon yaptım yine bu sefer icine nar kabuğu da attım. Baska neler yapayım akıl verin bademcikler şişmesin nolur yaa
Balli süt yumusatir,bitki caylari da iki bardagi gecmesin ama sut istedigin kadar icebilirsin cok gecmis olsun
:) bebek odasi takimi vardi benim hatirlarsan ilk bebekte aldigimiz onu kurdurduk kiyafetlerinide yerlestirdim:) halisiyka duvar kagdi kaldi sadece Bu sefer kullanmak nasip olur inşallah:) o zaman kucagımda sallarım de :)) takma kafana. kız sen gardolap şifonyer aldın mı bebegin eşyalarını nere koyacaksın
Ihlamur içme hamilelere İyi değil mis ben de iki üç haftadır atlatmaya çalışıyorum ama geçmiyor gerçi şimdi sadece burun kısmını dolu hissettiğim için pek bir şey yapmıyorum bıraktım ama Kesinlikle sarımsak çiğne biraz kokar ama gerçekten antibiyotik gibi Hatta Daha etkili bir de su iç bol bol ama ılık olsun soğuk ya da sıcak İyi gelmiyor nane limon yap zencefilli Onu da Biraz soğusun öyle iç çalışıyorsan maske tak ben Böyle yaptım çok Geçmiş olsunKızlar iki gündür cok fena boğazım ağrıyor yutkunamiyorum ve geniz akıntım var.sürekli ihlamur kuşburnu ya da zencefil limon kaynatip iciyorum yok hic yumusamadi farenjit oldum sanırım çünkü burun akıntısı hapşırma falan yokama cok kötü bu saatte kaldırdı beni ihlamur limon yaptım yine bu sefer icine nar kabuğu da attım. Baska neler yapayım akıl verin bademcikler şişmesin nolur yaa
reflü yatağından ben almıştım hatta bütün kuzenlerim aldı inanılmaz kullanışlı oldu ilk aylar için özellikle.. beşiğinde normal yatağının üstüne koydum hatta 2 ay salonda biz otururken koltuğun üstünde onunla uyudu. Yan taraflarında destek olduğu için yan yatışı da sağladı. hiç kusmadı emzirdikten sonra.. kesinlikle tavsiye ederim ama kullanabileceğin en fazla 2-3 ay sonra sığmıyorlar :)ta banada reflü yatakları var ya ondan tavsiye ettiler ama ben o yatagı beşiğin içinde nasıl kullanacam anlamadım. birde küçük bizim beşik rüflü yatagı olur da başka yataga gerek var mı ki. kafam karmakarışık
Tamam Teşekkür ettimhastane sana liste veriyor neler getirmen gerektiğiyle ilgili hem bebek hem de kendin için. bana verdikleri listede ped yoktu ya da hastabezi ordan verdiler. ama sen istersen en büyüklerinden bi paket orkid bide hastabezi al çantana derim
sagol canım ya. o zaman ben ondan alayım çok pahalı degil zaten ama ayrıca beşiğin içine yatak da almak lazım demekki :) çok sagol tekrardanreflü yatağından ben almıştım hatta bütün kuzenlerim aldı inanılmaz kullanışlı oldu ilk aylar için özellikle.. beşiğinde normal yatağının üstüne koydum hatta 2 ay salonda biz otururken koltuğun üstünde onunla uyudu. Yan taraflarında destek olduğu için yan yatışı da sağladı. hiç kusmadı emzirdikten sonra.. kesinlikle tavsiye ederim ama kullanabileceğin en fazla 2-3 ay sonra sığmıyorlar :)
geçen sene verdikleri listeyi bulamadım bu sene verdiklerinde burdan paylaşırım nasılsa daha varTamam Teşekkür ettim
tabi tabi gerekiyor beşiğin yarısı kadar o zaten ama ilk doğduğunda odadan odaya onda taşımak kolay oluyor :) fiyatı 50-60 bişeydisagol canım ya. o zaman ben ondan alayım çok pahalı degil zaten ama ayrıca beşiğin içine yatak da almak lazım demekki :) çok sagol tekrardan
Benimde zaman zaman o agri oluyi canm 1 gun var aramzda senle ben hep karnimin büyüdügunu düsnmstum belli araliklarla oluyo diye.cok ayakta kalip iç yapincada oluyo ama sen yinede ayaklarni sıck tutgünaydınlar bu arada... kızlar ben şubat sonu annesi olacağım için burda herhangi birinizin rahtasızlığı bi ka. hafta sonra yaşıyorumdün akşam genital bölgemde regl ağrısı gibişeyle oldu.. eşim yoruldun dedi ama sonra anladıkki üşütmüşüm galiba.. sıcak duş ve dinlenme iyi geldi.. yalancı kasılma dediğiniz karınla alakalıydı dimi? çömelme pozisyonu çok zorladı
Rica ederim canım bizde dikkat etmemiştik buna yatsan mağaza müdürü uyarınca bi ölçtük biçtik sık yaşanan bi durummuşYaaa ilk defa duyoyorum bunu daha önce hiç aklıma gelmemişti ve araştrmamıştımben sundvik modelini almayı düşünüyorum acaba onda da aynı durum mu geçerli? Sen ikeanın sayfasında mı okudun bu bilgiyi? Bana kink atar mısın? Ben de joujou ya da happy i almayı düşünüyodum çok teşekkür ediyorum bilgi verdiğin için
canım birde hangi markayı tavsiye edersin sen kullanmışsınreflü yatağından ben almıştım hatta bütün kuzenlerim aldı inanılmaz kullanışlı oldu ilk aylar için özellikle.. beşiğinde normal yatağının üstüne koydum hatta 2 ay salonda biz otururken koltuğun üstünde onunla uyudu. Yan taraflarında destek olduğu için yan yatışı da sağladı. hiç kusmadı emzirdikten sonra.. kesinlikle tavsiye ederim ama kullanabileceğin en fazla 2-3 ay sonra sığmıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?