2017 Şubat Anneleri

Günaydın herkese. Son iş günü, haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdi güzel bi kahvaltı yapıp sonra da pzt verdiğim kan tahlili sonuçlarını almaya gideceğim. Okul saatlerinden fırsat olmadı. Reflü yatağı konuşmuşsunuz, arkadaşıma Doğum sonrası doktoru aldırdı çok memnunlardı. Salonda onun üstünde uyuyordu gece de yatağına koyuyorlardı reflü yatağını. Bana verdi şimdi. Satın almadığım için söylemek aklıma gelmedi daha önce

Arkadaşlar sezeryan olanlarda da mı doğum sonrası 2-3 gün normal doğum yapanlar gibi çok kanama oluyor.

Ayyy bende ondan istiyom o zaman fiyatı neydi onun 27 ye aldım bunu eczane değişir inş
Canm internetten baktım 23₺ fiyatı ama ben hep yazdırdım o kadar ödemedim. Fanta gibi tadı var her gece içiyorum ben içecek niyetine çok memnunum hiç ağrım sızım yok. Ben de bir ara topallıyordum

Geçmiş olsun canım. Bizim derste sürekli konuşmaktan oluyor böyle şeyler. Sana tavsiyem siyah çayın içine karabiber dök 1 bardak iç her gün. Karabiber boğazı yakıyor iyi geliyor. Bir de günde iki üç sefer 2 yk bal üstüne biraz limon sık ve karabiber
Ben yıllardır böyle atlatıyorum
Ders anlatırken sesini yükseltmemekte çalış. Bir de gebelikte zararı olmayan pastillerden alabilirsin. Oda sıcaklığında bile su içme sürekli elinde sıcak-ılık su ile dolaş Boğaz'ın yumuşar
Bizim işin en zor yanı bu faranjit, umarım iyi gelir

Ev tipi anakucağı bakanlara bir tavsiyem var. önden arkaya sallanan tipler bazı bebekleri kusturabiliyor. O sebeple ya yan salanan özelliği olanı tercih edin yada bebeğiniz doğduktan sonra alınki böyle kusma vs olursa iade yada değişim yapabilesiniz. Bazı insanları araba tutar mesela herkeste olmaz. Bu bebekler içinde geçerli malesef. Bazı bebekler bu tarz hareketlerde mideleri bulanıp kusabiliyor. Benim oğlumda olmadı ama olan arkadaşlarım oldu. Konşumun oğlunda var şuan böyle önden arkaya hafif sallasan bile hemen kusıyor. Bilginiz olsun.

Bu arada aklıma gelmişken iç çamaşırı hamile için özel aldınız mı? Ben hala kendi altlarımı kullanıyorum ve sıkmıyor. Zaten düşük beldi hep. Günde 2-3 kez değiştiriyorum mutlaka. Sokmadığı sürece gerek Yok değil mi?

Kaynar olmayacak zaten sut canim,ilik sut,vallahi gecen hastalandim sut bal ayaga kaldirdi denenmistir benim bunyemde

Rahatsan sorun yok canim,ama o camasirlar harika dostumbutun vucudu kapliyor sanki gobek koruma altinda kaliyor:)))cabuk kilo aldim ben kac aydir kullaniyorum

Ben hamileler icin ozel olnkarndan almadm sevmiyrm onlari bel lastigi dantelle yapilan camasrlar var ondan buldum 6 tane aldm öyle rahatmki bende hiç sikmiyo önemli olan sikmamasi bencede rahat olman

markası ne canım bende alacam da araştırayım

canım reflu yatağını normal yatağın üzerine kullanıyosun.. Yani sadece onu almak bebek için yeterli gelmez çünkü o öyle yatak kadar kalın değil ve uzun süre kullanılmaz bebek hareket etmeye başlayınca istemez onu gibime geliyo.. Ben de almayı düşünüyorum reflü yatağını salonda falan kanepede falan yatırırken de kullanışlı oluyomuş..

evet öyleymiş bende alacam araştıralım bakalım hangisi iyi sende karar verirsen yaz bakalım :)

çok sık yaşadığım bir durum bir elma kabuğu bir çubuk tarçın azıcık ıhlamur üstüne sıcak su dok on dakika kadar demlensin sonra içine bir iki damla limon sık geçirecektir canim

Kızlar bu sabah dudağımda uçuk ve bir gözümde arpacık başlangıcıyla uyandım ağzımın iki kenarında da neredeyse 1 aydır geçmeyen kızarıklık var ,sürekli kuruyo ve gergin orası,sürdüğüm kremler de alkol barındırdığından çok kötü kavuruyor,ne yapsam bilemedim. Böyle bir sorun yaşayan var mı ? Hamilelikle ilgisi olabilir mi ? Dudağıma da nivea dudak nemlendiricisi sürdüm uçuk için..

Eklentiler

• image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
başla tabi geç bile kaldın. hemen başla. çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…