- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Sen paraylamı aldın. Neden böyle pahalı. Benim ödeyeceğim tutar okadar azdıki eczane almadı bile parayı.Ayyy bende ondan istiyom o zaman fiyatı neydi onun 27 ye aldım bunu eczane değişir inş
Canm internetten baktım 23₺ fiyatı ama ben hep yazdırdım o kadar ödemedim. Fanta gibi tadı var her gece içiyorum ben içecek niyetineAyyy bende ondan istiyom o zaman fiyatı neydi onun 27 ye aldım bunu eczane değişir inş
Kızlar iki gündür cok fena boğazım ağrıyor yutkunamiyorum ve geniz akıntım var.sürekli ihlamur kuşburnu ya da zencefil limon kaynatip iciyorum yok hic yumusamadi farenjit oldum sanırım çünkü burun akıntısı hapşırma falan yokama cok kötü bu saatte kaldırdı beni ihlamur limon yaptım yine bu sefer icine nar kabuğu da attım. Baska neler yapayım akıl verin bademcikler şişmesin nolur yaa
Kaynar olmayacak zaten sut canim,ilik sut,vallahi gecen hastalandim sut bal ayaga kaldirdi denenmistir benim bunyemde@sonbaharss sıcak süte bal karıştırmak iyi değilmiş kızlar duymuşken yazmak istedim..ancak ılık sütle bal karışı iyi olur.. birde boğaz ağrılarında süt iyi gelmiyor diye duydum..bende koca karı gibi neler duymuşum böyle
Rahatsan sorun yok canim,ama o camasirlar harika dostumBu arada aklıma gelmişken iç çamaşırı hamile için özel aldınız mı? Ben hala kendi altlarımı kullanıyorum ve sıkmıyor. Zaten düşük beldi hep. Günde 2-3 kez değiştiriyorum mutlaka. Sokmadığı sürece gerek Yok değil mi?
Acaba seninkide suda eriyenlerden olabilir mi. Adı neydi ilacınınİns bunlardan birini verir o hapı icmem ben kramptan ölsem gorunce bile midem kalkiyo
Ben hamileler icin ozel olnkarndan almadm sevmiyrm onlari bel lastigi dantelle yapilan camasrlar var ondan buldum 6 tane aldm öyle rahatmki bende hiç sikmiyo önemli olan sikmamasi bencede rahat olmanBu arada aklıma gelmişken iç çamaşırı hamile için özel aldınız mı? Ben hala kendi altlarımı kullanıyorum ve sıkmıyor. Zaten düşük beldi hep. Günde 2-3 kez değiştiriyorum mutlaka. Sokmadığı sürece gerek Yok değil mi?
markası ne canım bende alacam da araştırayımGünaydın herkese. Son iş günü, haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdi güzel bi kahvaltı yapıp sonra da pzt verdiğim kan tahlili sonuçlarını almaya gideceğim. Okul saatlerinden fırsat olmadı. Reflü yatağı konuşmuşsunuz, arkadaşıma Doğum sonrası doktoru aldırdı çok memnunlardı. Salonda onun üstünde uyuyordu gece de yatağına koyuyorlardı reflü yatağını. Bana verdi şimdi. Satın almadığım için söylemek aklıma gelmedi daha önce
canım reflu yatağını normal yatağın üzerine kullanıyosun.. Yani sadece onu almak bebek için yeterli gelmez çünkü o öyle yatak kadar kalın değil ve uzun süre kullanılmaz bebek hareket etmeye başlayınca istemez onu gibime geliyo..ta banada reflü yatakları var ya ondan tavsiye ettiler ama ben o yatagı beşiğin içinde nasıl kullanacam anlamadım. birde küçük bizim beşik rüflü yatagı olur da başka yataga gerek var mı ki. kafam karmakarışık
evet öyleymiş bende alacam araştıralım bakalım hangisi iyi sende karar verirsen yaz bakalım :)canım reflu yatağını normal yatağın üzerine kullanıyosun.. Yani sadece onu almak bebek için yeterli gelmez çünkü o öyle yatak kadar kalın değil ve uzun süre kullanılmaz bebek hareket etmeye başlayınca istemez onu gibime geliyo..Ben de almayı düşünüyorum reflü yatağını salonda falan kanepede falan yatırırken de kullanışlı oluyomuş..
çok sık yaşadığım bir durum bir elma kabuğu bir çubuk tarçın azıcık ıhlamur üstüne sıcak su dok on dakika kadar demlensin sonra içine bir iki damla limon sık geçirecektir canimKızlar iki gündür cok fena boğazım ağrıyor yutkunamiyorum ve geniz akıntım var.sürekli ihlamur kuşburnu ya da zencefil limon kaynatip iciyorum yok hic yumusamadi farenjit oldum sanırım çünkü burun akıntısı hapşırma falan yokama cok kötü bu saatte kaldırdı beni ihlamur limon yaptım yine bu sefer icine nar kabuğu da attım. Baska neler yapayım akıl verin bademcikler şişmesin nolur yaa
ayy şimdi hatırlayamadım ama babyjem di muhtemelen ebebekten almıştımkafa kısmı delikli olancanım birde hangi markayı tavsiye edersin sen kullanmışsın
başla tabi geç bile kaldın. hemen başla. çok geçmiş olsun.Hehh aynen anlattigin gibi bende oyle idare ediyorum uykuda dediğin gibi gerinmeye çalışırken çekileceğini hissediyorum hemen geri topluyorum bacagimi kurtariyorum ama bu sabah yapamadim demekki feci şekilde girdi geçen bi daha oldu aynı bende 3-4 gün yuruyemedim şuan da gerdiriyo orası basamiyom ustune basliyim bari takvim de de yaziyo zaten bu haftalarda bebek kalsiyum u fln çok alırmış o kalsiyumsuz kalmazmis çünkü annenin kemiklerinden alirmis artık demekki benim de öyle oluyo ilaca basliyim bari
Kaynar olmayacak zaten sut canim,ilik sut,vallahi gecen hastalandim sut bal ayaga kaldirdi denenmistir benim bunyemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?