Bayıldım çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.Kizlaaar oglusuma yaptım nasıl olmusssEki Görüntüle 1913200
Babyjammarkası ne canım bende alacam da araştırayım
Evet o tek olmaz, arkadaşımın oğlu geceleri kendini alta kaydırıyordu çünkücanım reflu yatağını normal yatağın üzerine kullanıyosun.. Yani sadece onu almak bebek için yeterli gelmez çünkü o öyle yatak kadar kalın değil ve uzun süre kullanılmaz bebek hareket etmeye başlayınca istemez onu gibime geliyo..Ben de almayı düşünüyorum reflü yatağını salonda falan kanepede falan yatırırken de kullanışlı oluyomuş..
Kızlar bu sabah dudağımda uçuk ve bir gözümde arpacık başlangıcıyla uyandımağzımın iki kenarında da neredeyse 1 aydır geçmeyen kızarıklık var ,sürekli kuruyo ve gergin orası,sürdüğüm kremler de alkol barındırdığından çok kötü kavuruyor,ne yapsam bilemedim. Böyle bir sorun yaşayan var mı ? Hamilelikle ilgisi olabilir mi ? Dudağıma da nivea dudak nemlendiricisi sürdüm uçuk için..
Babyjam
E bebekten aldı
Evet o tek olmaz, arkadaşımın oğlu geceleri kendini alta kaydırıyordu çünkü
Geçmiş olsun. Zovirax krem uçuğa çok iyi geliyor ama gebelikte uygun mu bilmiyorum
Osteocare canimAcaba seninkide suda eriyenlerden olabilir mi. Adı neydi ilacının
Evet ödenmiyodu çünkü parayla aldimSen paraylamı aldın. Neden böyle pahalı. Benim ödeyeceğim tutar okadar azdıki eczane almadı bile parayı.
Dr a msj attim suda eriyen bisey alsam ne onerirsiniz diye suda eriyen yok yazmışsuda eriyen yoksa sizin kullandiklariniz ne yazdiklariniza baktım hepsinin içeriği de magnezyum ve kramplar vs için diyo benim Dr niye öyle diyo napcam ben şimdi
Ben sevi bebenin bu modelini düşünüyorum canım.. kiraz çekirdeği gaza çok iyi geliyomuş ısıtıp kullanabilirim.. sen de bi bak istersenevet öyleymiş bende alacam araştıralım bakalım hangisi iyi sende karar verirsen yaz bakalım :)
Yanı öyledir büyük ihtimal Dr lar genelde öyle de hanı hiç yok demesi tuhaf geldi onermem başkasını onu kullan vs dese anlicam da hiç yok demesi enteresanDoktora söyleseydin birkaç hamile arkadaşım suda eriyeninden kullanıyor deseydin ne cevap vercekti acabaa ? Garip bir doktor,sana verdiği ilacın firmasıyla anlaşması mı var ordan para mı alıyor bilemedim..
Kızlar kullanici isimlerini degiştirenler varsa eski isimlerinide yazsinlar bu süre :)bi kaç gundur yeni yeni nickler görüyrm
Benim de çok fena bel agrim ve artık sırtıma vuruyo ama normalmis hepsi de bu haftalarda artiyomus
Benimki yatırıp uyutmak için de değil aslında odada yere kanepeye yatırmak yerine onda durur diye istiyorum beşiğine kendi yatağına yatiririm daha iyi alışır. Bu odadan odaya gezdirmek için küçük birşey olsun istiyorum dediğin gibi civildeki büyük resmen benim aldığım yatak beşik ölçülerinde oturma odasında ne işi var onun diye düşünüyorum
Kızlar iki gündür cok fena boğazım ağrıyor yutkunamiyorum ve geniz akıntım var.sürekli ihlamur kuşburnu ya da zencefil limon kaynatip iciyorum yok hic yumusamadi farenjit oldum sanırım çünkü burun akıntısı hapşırma falan yokama cok kötü bu saatte kaldırdı beni ihlamur limon yaptım yine bu sefer icine nar kabuğu da attım. Baska neler yapayım akıl verin bademcikler şişmesin nolur yaa
Ev tipi anakucağı bakanlara bir tavsiyem var. önden arkaya sallanan tipler bazı bebekleri kusturabiliyor. O sebeple ya yan salanan özelliği olanı tercih edin yada bebeğiniz doğduktan sonra alınki böyle kusma vs olursa iade yada değişim yapabilesiniz. Bazı insanları araba tutar mesela herkeste olmaz. Bu bebekler içinde geçerli malesef. Bazı bebekler bu tarz hareketlerde mideleri bulanıp kusabiliyor. Benim oğlumda olmadı ama olan arkadaşlarım oldu. Konşumun oğlunda var şuan böyle önden arkaya hafif sallasan bile hemen kusıyor. Bilginiz olsun.
Bu arada aklıma gelmişken iç çamaşırı hamile için özel aldınız mı? Ben hala kendi altlarımı kullanıyorum ve sıkmıyor. Zaten düşük beldi hep. Günde 2-3 kez değiştiriyorum mutlaka. Sokmadığı sürece gerek Yok değil mi?
Kızlar bu sabah dudağımda uçuk ve bir gözümde arpacık başlangıcıyla uyandımağzımın iki kenarında da neredeyse 1 aydır geçmeyen kızarıklık var ,sürekli kuruyo ve gergin orası,sürdüğüm kremler de alkol barındırdığından çok kötü kavuruyor,ne yapsam bilemedim. Böyle bir sorun yaşayan var mı ? Hamilelikle ilgisi olabilir mi ? Dudağıma da nivea dudak nemlendiricisi sürdüm uçuk için..
Tahlil sonuçlarım çok iyi çıktı
Doktor senin kadar değeri iyi hamile görmedim hem kan hem Demir bağlama çok iyi dedi ve kan Demir ilacı hala Yok. 5 Aralık'ta kendi doktorum başlarsa başlarım artık
Açlık şekerim 57 çıktı
Tokluk 99.
Açlık neden o kadar düşük acaba?
Ayyy maşallah çok güzel olmuş hem de.. güzel günlerde kullanın inşallah..Kizlaaar oglusuma yaptım nasıl olmusssEki Görüntüle 1913200
Tahlil sonuçlarım çok iyi çıktı
Doktor senin kadar değeri iyi hamile görmedim hem kan hem Demir bağlama çok iyi dedi ve kan Demir ilacı hala Yok. 5 Aralık'ta kendi doktorum başlarsa başlarım artık
Açlık şekerim 57 çıktı
Tokluk 99.
Açlık neden o kadar düşük acaba?
Kizlaaar oglusuma yaptım nasıl olmusssEki Görüntüle 1913200
Dr a msj attim suda eriyen bisey alsam ne onerirsiniz diye suda eriyen yok yazmışsuda eriyen yoksa sizin kullandiklariniz ne yazdiklariniza baktım hepsinin içeriği de magnezyum ve kramplar vs için diyo benim Dr niye öyle diyo napcam ben şimdi
Tembellik günü en güzel gün bayılırım :)günaydın tatlış annelerbugün tembellik günüm daha yeni uyandım inşallah kızım da benim gibi uykucu olur
ben profil fotomu değiştirmedim anlaşılsın diye canım
of ya oturdum geçmedi yattım geçmedi ne yapacağımı şaşırdım. yel girmiştir dediler kv kupa çekti bardakla sonra da sıcak su torbası koydum iyi geldi çok şükür.normal bel ağrısından daha gıcıktı bu kontrolde söyleyeceğim doktora. okulda ayakta durmak daha da kötü ediyor beni bu gidişle zor çalışırım ben
evet canım haklısın. gündüz uyurken beşiğinde yatar alışır oraya hem çocuk odamız daha sıcak oluyor. ben de ilk zamanlar gece yanımda yatsın diye kullanacağım o yüzden anadizi mi bu beşik mi karar veremedim. eşimle gidip bakacağız artık.
geçmiş olsun. tahin yağı içerim ben. miden yağdan bulanmazsa tahinin üstünde biriken yağı al bir yk kadar boğazını yumuşatır
teşekkürler bu güzel öneri için
benimkiler de öyleler pijama aldığım yerdeki kız hamile külotları gösterdi bildiğin yaşlı nene donları gibiydibir tane siyah tam hamile külotu aldım satan kız bunu hastaneye giderken giyiyorlar dedi nedenini bilmiyormuş ama ben de aldım bakalım şimdilik bir tane
çok geçmiş olsun vazelin rahatlatıyor beni de çok faydalı birşey değil ama uçuklarla başım belada olduğu için kullanıyorum napim.
maşallah kız ne yiyorsun sen hergün et mi
Teşekkürler canımO zanan sana ve bebişe kocaman bi maşallah
Evet eczane de çalıştığım için biliyorum bunları ama çok saçma içemiyorum diyen birine başka yok denmesi diyorum ya hadi dese ki o içeriği daha zengin yada onu kullan daha iyi gelecek vs biseyler dese anlarım da yok demesi tuhaf geldi neyse bakalımCanm arkadaşımın eşi mümessil. Doktorlarla ve eczanelerle anlaşma yapıyorlar. Kendi ilacını doktor ne kadar satarsa o kadar ödülü var Yok iphone yok tatil vs.
Bu sebeple doktorlar ona göre ilaç yazıyor ya da eczane muadili deyip o sebeple değiştiriyor
Tembellik günü en güzel gün bayılırım :)
O nasıl külot hastane için acaba?
Haftada bir kere kıyma ya da kırmızı et tüketiyorum 1 kere tavuk 2 haftada bir de balık. Her hafta yemek istiyorum ama denk gelmiyor daha çok genetik sanırım
Teşekkürler canım
Senin bugun kontrol yokmuydu. belki yuzyuzeyken sorsan daha iyi cevap verirdi. belki isi vardir mesajla sallamistir biraz.Evet eczane de çalıştığım için biliyorum bunları ama çok saçma içemiyorum diyen birine başka yok denmesi diyorum ya hadi dese ki o içeriği daha zengin yada onu kullan daha iyi gelecek vs biseyler dese anlarım da yok demesi tuhaf geldi neyse bakalım
Arkadaşlar sezeryan olanlarda da mı doğum sonrası 2-3 gün normal doğum yapanlar gibi çok kanama oluyor.
Bu arada aklıma gelmişken iç çamaşırı hamile için özel aldınız mı? Ben hala kendi altlarımı kullanıyorum ve sıkmıyor. Zaten düşük beldi hep. Günde 2-3 kez değiştiriyorum mutlaka. Sokmadığı sürece gerek Yok değil mi?
kızlar selamlar . bnm gibi bebeğinin hergün hıçkırığını hisseden varmı? günde en az 3 kez hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?