2017 Şubat Anneleri

markası ne canım bende alacam da araştırayım
Babyjam
E bebekten aldı

Evet o tek olmaz, arkadaşımın oğlu geceleri kendini alta kaydırıyordu çünkü

Geçmiş olsun. Zovirax krem uçuğa çok iyi geliyor ama gebelikte uygun mu bilmiyorum

Tahlil sonuçlarım çok iyi çıktı
Doktor senin kadar değeri iyi hamile görmedim hem kan hem Demir bağlama çok iyi dedi ve kan Demir ilacı hala Yok. 5 Aralık'ta kendi doktorum başlarsa başlarım artık
Açlık şekerim 57 çıktı
Tokluk 99.
Açlık neden o kadar düşük acaba?

Babyjam
E bebekten aldı

Evet o tek olmaz, arkadaşımın oğlu geceleri kendini alta kaydırıyordu çünkü

Geçmiş olsun. Zovirax krem uçuğa çok iyi geliyor ama gebelikte uygun mu bilmiyorum

çok sağol önerin için canım, doktorumla konuştum uçuk için asiviral kullan dedi, ağzımın kenarındaki kızarıklık için de arko yağlı krem önerdi,ne varsa eski kremlerde var demekki...

Dr a msj attim suda eriyen bisey alsam ne onerirsiniz diye suda eriyen yok yazmış suda eriyen yoksa sizin kullandiklariniz ne yazdiklariniza baktım hepsinin içeriği de magnezyum ve kramplar vs için diyo benim Dr niye öyle diyo napcam ben şimdi

Doktora söyleseydin birkaç hamile arkadaşım suda eriyeninden kullanıyor deseydin ne cevap vercekti acabaa ? Garip bir doktor,sana verdiği ilacın firmasıyla anlaşması mı var ordan para mı alıyor bilemedim..

Doktora söyleseydin birkaç hamile arkadaşım suda eriyeninden kullanıyor deseydin ne cevap vercekti acabaa ? Garip bir doktor,sana verdiği ilacın firmasıyla anlaşması mı var ordan para mı alıyor bilemedim..
Yanı öyledir büyük ihtimal Dr lar genelde öyle de hanı hiç yok demesi tuhaf geldi onermem başkasını onu kullan vs dese anlicam da hiç yok demesi enteresan degiscem eşim e dicem eczane ye sor al sizde kullanıyonuz sonuçta size de Dr lariniz vermiş icmem ben o hapı

günaydın tatlış anneler bugün tembellik günüm daha yeni uyandım inşallah kızım da benim gibi uykucu olur

Kızlar kullanici isimlerini degiştirenler varsa eski isimlerinide yazsinlar bu süre :)bi kaç gundur yeni yeni nickler görüyrm

ben profil fotomu değiştirmedim anlaşılsın diye canım

Benim de çok fena bel agrim ve artık sırtıma vuruyo ama normalmis hepsi de bu haftalarda artiyomus

of ya oturdum geçmedi yattım geçmedi ne yapacağımı şaşırdım. yel girmiştir dediler kv kupa çekti bardakla sonra da sıcak su torbası koydum iyi geldi çok şükür. normal bel ağrısından daha gıcıktı bu kontrolde söyleyeceğim doktora. okulda ayakta durmak daha da kötü ediyor beni bu gidişle zor çalışırım ben

evet canım haklısın. gündüz uyurken beşiğinde yatar alışır oraya hem çocuk odamız daha sıcak oluyor. ben de ilk zamanlar gece yanımda yatsın diye kullanacağım o yüzden anadizi mi bu beşik mi karar veremedim. eşimle gidip bakacağız artık.

geçmiş olsun. tahin yağı içerim ben. miden yağdan bulanmazsa tahinin üstünde biriken yağı al bir yk kadar boğazını yumuşatır

teşekkürler bu güzel öneri için

benimkiler de öyleler pijama aldığım yerdeki kız hamile külotları gösterdi bildiğin yaşlı nene donları gibiydi bir tane siyah tam hamile külotu aldım satan kız bunu hastaneye giderken giyiyorlar dedi nedenini bilmiyormuş ama ben de aldım bakalım şimdilik bir tane

çok geçmiş olsun vazelin rahatlatıyor beni de çok faydalı birşey değil ama uçuklarla başım belada olduğu için kullanıyorum napim.

maşallah kız ne yiyorsun sen hergün et mi

O zanan sana ve bebişe kocaman bi maşallah

Canm arkadaşımın eşi mümessil. Doktorlarla ve eczanelerle anlaşma yapıyorlar. Kendi ilacını doktor ne kadar satarsa o kadar ödülü var Yok iphone yok tatil vs.
Bu sebeple doktorlar ona göre ilaç yazıyor ya da eczane muadili deyip o sebeple değiştiriyor

Tembellik günü en güzel gün bayılırım :)
O nasıl külot hastane için acaba?
Haftada bir kere kıyma ya da kırmızı et tüketiyorum 1 kere tavuk 2 haftada bir de balık. Her hafta yemek istiyorum ama denk gelmiyor daha çok genetik sanırım

O zanan sana ve bebişe kocaman bi maşallah
Teşekkürler canım

Kızlar duyduk duymadık demeyin carters 3'lü setler 60₺'ye düşmüş

3 takım alana da (85₺) 3 al 2 öde kampanyası var

Evet eczane de çalıştığım için biliyorum bunları ama çok saçma içemiyorum diyen birine başka yok denmesi diyorum ya hadi dese ki o içeriği daha zengin yada onu kullan daha iyi gelecek vs biseyler dese anlarım da yok demesi tuhaf geldi neyse bakalım

Senin bugun kontrol yokmuydu. belki yuzyuzeyken sorsan daha iyi cevap verirdi. belki isi vardir mesajla sallamistir biraz.

Arkadaşlar sezeryan olanlarda da mı doğum sonrası 2-3 gün normal doğum yapanlar gibi çok kanama oluyor.

Ben sezeryanlıyım ve ilk gün hasta bezi kullandım ama öyle çok bi kanamam olmadı. Ertesi gün normal orkide geçmiştim. Çok olması kanamam

Nasıl rahat ediyorsan onu kullan canım.
Benim ilk hamilelikten kalan hamile çamaşırlarım vardı. Çok rahat ettiğim için onları kullanıyorum ben..

kızlar selamlar . bnm gibi bebeğinin hergün hıçkırığını hisseden varmı? günde en az 3 kez hissediyorum

Evet ,ben de günde 3-4 kez hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…