Kizlar selam :) kafama takilan bir sey var. Benim gogus uclarim cok cokuk ve asla uyarmadan gogus ucum cikmiyor. Ee hal bpyle olunca bebegimi nasil emzirecegim? Aventin niplette diye bir urunu var onu hamile kullanmadan once kullanin yazmislar. Hamileligin son ayinda kullanmayin diye uyarmislar. Lansinoh kremde gogus ucu cikariyormus kullaniyirum ama faydasini gorur muyum bilmiyorum. Nasil yapacagim bilmiyorum ya
Kizlar selam :) kafama takilan bir sey var. Benim gogus uclarim cok cokuk ve asla uyarmadan gogus ucum cikmiyor. Ee hal bpyle olunca bebegimi nasil emzirecegim? Aventin niplette diye bir urunu var onu hamile kullanmadan once kullanin yazmislar. Hamileligin son ayinda kullanmayin diye uyarmislar. Lansinoh kremde gogus ucu cikariyormus kullaniyirum ama faydasini gorur muyum bilmiyorum. Nasil yapacagim bilmiyorum ya
Yengem in tamamen içine batık göğüs ucu ve 3 çocuk doğurdu 3 unde de aynı şeyi yaşadı ilk 1-2 ay göğüs ucu kullandı sonra cikiyo ve bebek almaya basliyo artık ve bırakmasi da zor olmadı 1-2 ay sonrasında kendi gogusuyle emzirdi
Benim de sol gogus ucum yoktu oglumda inatla emzirdim ve oglum ondan emmek istemiyodu sirtimdan ter bosalirdi emzirirken.bayagi bir ugrastim sonunda emzire emzire cikti ucu.hic bir urun de kullanmadim ama kullananlar fikir verebilir belki.
Bu arada aklıma gelmişken iç çamaşırı hamile için özel aldınız mı? Ben hala kendi altlarımı kullanıyorum ve sıkmıyor. Zaten düşük beldi hep. Günde 2-3 kez değiştiriyorum mutlaka. Sokmadığı sürece gerek Yok değil mi?
Tahlil sonuçlarım çok iyi çıktı
Doktor senin kadar değeri iyi hamile görmedim hem kan hem Demir bağlama çok iyi dedi ve kan Demir ilacı hala Yok. 5 Aralık'ta kendi doktorum başlarsa başlarım artık
Açlık şekerim 57 çıktı
Tokluk 99.
Açlık neden o kadar düşük acaba?
Ayy maşşallah canım yaa, hayallerimi yaşıyosun şuan :))
Bimki çpk düşük çıktı
Sırrını neye borçlusun:)
Kasabada doğal ürünlerle iç içe yaşıyorum de de bi iç geçireyim :))
kızlar bu arada cinsiyet belli olmayan yok sanırım (en geç benimki belli oldu o da 1 ay önce )
peki isim netleştirdi mi herkes?
ben onda da en sona kalcam sanırım :)
bi türlü 'hah işte bu' diyemiyorum.
sizler ne alemdesiniz :)??
kızlar bu arada cinsiyet belli olmayan yok sanırım (en geç benimki belli oldu o da 1 ay önce )
peki isim netleştirdi mi herkes?
ben onda da en sona kalcam sanırım :)
bi türlü 'hah işte bu' diyemiyorum.
sizler ne alemdesiniz :)??
Yengem in tamamen içine batık göğüs ucu ve 3 çocuk doğurdu 3 unde de aynı şeyi yaşadı ilk 1-2 ay göğüs ucu kullandı sonra cikiyo ve bebek almaya basliyo artık ve bırakmasi da zor olmadı 1-2 ay sonrasında kendi gogusuyle emzirdi