2017 Şubat Anneleri

Senin bugun kontrol yokmuydu. belki yuzyuzeyken sorsan daha iyi cevap verirdi. belki isi vardir mesajla sallamistir biraz.
Yok canım kontrol perşembe özel de salı da devlette randevum var kan uyuşmazlığı iğnesi için bilemedim valla niye öyle yaptı

Kizlar selam :) kafama takilan bir sey var. Benim gogus uclarim cok cokuk ve asla uyarmadan gogus ucum cikmiyor. Ee hal bpyle olunca bebegimi nasil emzirecegim? Aventin niplette diye bir urunu var onu hamile kullanmadan once kullanin yazmislar. Hamileligin son ayinda kullanmayin diye uyarmislar. Lansinoh kremde gogus ucu cikariyormus kullaniyirum ama faydasini gorur muyum bilmiyorum. Nasil yapacagim bilmiyorum ya

Yengem in tamamen içine batık göğüs ucu ve 3 çocuk doğurdu 3 unde de aynı şeyi yaşadı ilk 1-2 ay göğüs ucu kullandı sonra cikiyo ve bebek almaya basliyo artık ve bırakmasi da zor olmadı 1-2 ay sonrasında kendi gogusuyle emzirdi

kızlar bu süt pompasının görünüşü beni çok korkutuyo nedense onu almak şart mı ?

Benim de sol gogus ucum yoktu oglumda inatla emzirdim ve oglum ondan emmek istemiyodu sirtimdan ter bosalirdi emzirirken.bayagi bir ugrastim sonunda emzire emzire cikti ucu.hic bir urun de kullanmadim ama kullananlar fikir verebilir belki.

Bendede ayni sorun var canm bundan alicam bende
http://www.hepsiburada.com/philips-...nelk.abo.pla&gclid=CMCjzIyUstACFWgq0wodJ00JBA
Gögus ucu cıkana kadar kullanrm

ben aldım cnm normalleri olmuyo çünkü artık hamıle ıcın olanlar çok rahat kendınınkıler rahatsa almana da gerek yok diye düşünüyorum

Ayy maşşallah canım yaa, hayallerimi yaşıyosun şuan :))
Bimki çpk düşük çıktı
Sırrını neye borçlusun:)
Kasabada doğal ürünlerle iç içe yaşıyorum de de bi iç geçireyim :))

kızlar bu arada cinsiyet belli olmayan yok sanırım (en geç benimki belli oldu o da 1 ay önce )
peki isim netleştirdi mi herkes?
ben onda da en sona kalcam sanırım :)
bi türlü 'hah işte bu' diyemiyorum.
sizler ne alemdesiniz :)??

Ben Enes Talha yada Eymen efe dusunuyodum büyük ihtimal Enes Talha olacak çünkü 3-4 gundur Enes diye sesleniyoruz eşim le

Insan tedirgin oluyor ya emziremezsem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…