2017 Şubat Anneleri

Canim portbebeye bende gereksiz diye bakiyordum ama bebekler kis bebegi olacak ya hastaneye asiya giderken falan 1 2 ay kullanirsin diyor herkes. Ben set halinde degil de portbebe olarak alacagim. Cokta pahali birsey almayi dusunmuyirum ama canim

Canim ama buna alisincada bebek anne gogusunu almakta zorlaniyor diyorlar. Kafam karisti ya
Bi arkadasm kullandi zaten 1 hafta filan sürdu hem ucu ciktı gögsunun

hemde bebek daha iyi çekmeyi ögrendi o arada sorn yasamadi o ama her

bebek farkli oluyo tabi dedigin gibi bide alisirsa gögsunu almaz hep onunla emmek ister bu seferde

Canim portbebeye bende gereksiz diye bakiyordum ama bebekler kis bebegi olacak ya hastaneye asiya giderken falan 1 2 ay kullanirsin diyor herkes. Ben set halinde degil de portbebe olarak alacagim. Cokta pahali birsey almayi dusunmuyirum ama canim
banada gereksiz geliyor ama dediğin gibi aşı vs gerek olabilri uyguna bi tane almak yeterli ozaman teşekkür ederim

Canim ama buna alisincada bebek anne gogusunu almakta zorlaniyor diyorlar. Kafam karisti ya
Bisey olmuyo iki Yengem de aynı sorunu yaşadı normal eczaneden sıradan bi göğüs ucu kullandılar birinin bebekleri emme isteği çöktü o yüzden ilk uç la sonra kendi göğsünü emdi diğer Yengem 2 bebeğinde de emme isteği yoktu ucl a da kendi göğsüyle de çok zorlanarak emzirdi dedim ya yeter ki emme isteği olsun 2 aya kadar cikiyo kendi için eme eme sonrasında gayet normal emdi bizimkiler

kızlar bu süt pompasının görünüşü beni çok korkutuyo nedense onu almak şart mı ?
hehehe

ben aldım onu geçen ay eve bi geldi eşim kurcalıyor filan ben uzaktan uzaktan kaldır ya şunu filan moduna girdim ..evet haklısın ürkünç bişey bide ses çıkarıyor garip garip sorma

bence alınmalı sütün az gelir sağarak çoğaltırsın çok gelir sağıp buzluğa atarsın (ilk zamanların sütü çok mühim boşa gitmesin) belli olmaz

ilk öğrendiğimiz hatta öğrenmediğimiz zamandan beri belli oğlumun ismi.:) Yağız olacak belki babası deniz eklerse ekler..

Araba için mi araba içinse bebek arabasının ana kucağı takilabiliyor büyüyünce de oto koltuğu bir yaşından sonrası için almak gerek

oyy maşallah yaa kocaman olmuş renkli ultrasonda mı gördün bebeğinin yüzünü? biz siyah beyaz da gördüm ama ben ancak gözünü burnunu ağzını ayırt edebildim kimseye benzetemedim
evet canım 3. aydan itibaren her kontrolde mutlaka renklide de gösteriyor doktor. her muayenede olmuyor mu?

kızlar hepsiburadadan yaklaşık 350 tllik bir alışveriş yaptım ve biir sürü ihtiyacı hallettim çok şükür. hepsi bu sabah kargoya verilmiş bile hızlarına hayran oldum. haftasonu da bebişin odasını sipariş vereceğiz. fotosunu atacağım en kısa zamanda tam içime sinen gibi buldum sonunda

ben aldım cnm normalleri olmuyo çünkü artık hamıle ıcın olanlar çok rahat kendınınkıler rahatsa almana da gerek yok diye düşünüyorum
Yani dantelli falan olanlar rahat değil ama pamuklu çok vardı onlar rahat geliyor. Lastikleri genişlerse de Doğum sonrası alırım artık

Ayy maşşallah canım yaa, hayallerimi yaşıyosun şuan :))
Bimki çpk düşük çıktı
Sırrını neye borçlusun:)
Kasabada doğal ürünlerle iç içe yaşıyorum de de bi iç geçireyim :))
Valla hiç özel yaptığım bir şey Yok sanırım genetik. Üstelik okulda 2-3 fincan açık çay da içiyorum kan değerini düşürür diyorlardı ama bağımlıyım çaya. Yanımda bütün gece avut dünür tüketen ve en sonunda dayanamayıp otlanmama sebep olan bi kocam var üstelik. O da 4 kilo aldı :)
Sanırım düşeceği varsa her türlü düşüyor ya da benim gibi bu haftaya kadar çok şükür ilaçsız getiriyor.

Ben arya mira istiyordum kız olursa bu sene düşünmüştüm onu. Ama yaa lisedeyken de bi dizide kadının kızına masal ismi koymuşlardı ve bayılmıştım ne güzel bir isim kız olursa masal olsun diye. Yıllarca öyle gitti o. Ama eşimle hiç konusu olmadı ki 9 senedir beraberiz. Cinsiyeti öğrendiğiniz gün arya mira olsun mu dedim o ne öyle dedi sevmedi. Bence masal olsun dedi ben de kabul ettim

Neler aldın? Güle güle kullan
Odayı nereden almaya karar verdin?

O değil de anahtarı almamışım çıkarken
Sokakta kaldım
1 saat var daha eşimin gelmesine
Komşuları tanımıyorum şarjım da 22

bende herşeyi ordan alıyorum hızlı ve uygun geliyor bana . neler aldın bakalım hem odanın da foto yolla fikir olsun bize

kızlar kaburgalarımın içinde hissediyorum oğlumu ..Sanki ağzımdan çıkacak..2-3 gündür çok farklı hissediyorum tedirgin oldum..Bir de eklem yerlerim ağrıyor oturup kalkarken Bu güne kadar sorunsuzum harikayım süperim diye gezinirken bu hafta dannn diye çakıldım hareketlerim ağırlaştı..Benim gibi hisseden var mı ?

süt boğazdaki enfeksiyonu artırıyor ondan. bol bol ılık su içmek daha iyi. hemen geçmesini beklemeyin zaten. ben de 1 haftadır grip olmamak için direniyorum. boğazım bi kaç gün geçmedi. ama burnum ara ara tıkanıyor. ben zencefille limonu kaynatıp içtim. abartmadıkça sorun olacağını sanmıyorum.

Nasıl yok ya. E bizim kullandıklarınız ne ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…