- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
arkadaşlar merhaba size birkaç sorum olacak aranızda portbebe anakucagı alan oldumu gereklimi neler düşünüyorsunuz bu konuda ??? http://urun.n11.com/oto-koltugu/nen...ima-ve-bakim-seti-kirmizi-lacivert-P136967179 bu tarz ürünlerle ilgili ne düşünüyorsunuz yoksa daha daha detaylı şeyler mi almak gerekiyor?
Emzirirsn merak etme herşeyin bi kolayı var artık yeterki bebis in emmek istesin önemli olan oInsan tedirgin oluyor ya emziremezsem diye
Bi arkadasm kullandi zaten 1 hafta filan sürdu hem ucu ciktı gögsununCanim ama buna alisincada bebek anne gogusunu almakta zorlaniyor diyorlar. Kafam karisti ya
banada gereksiz geliyor ama dediğin gibi aşı vs gerek olabilri uyguna bi tane almak yeterli ozaman teşekkür ederimCanim portbebeye bende gereksiz diye bakiyordum ama bebekler kis bebegi olacak ya hastaneye asiya giderken falan 1 2 ay kullanirsin diyor herkes. Ben set halinde degil de portbebe olarak alacagim. Cokta pahali birsey almayi dusunmuyirum ama canim
Bisey olmuyo iki Yengem de aynı sorunu yaşadı normal eczaneden sıradan bi göğüs ucu kullandılar birinin bebekleri emme isteği çöktü o yüzden ilk uç la sonra kendi göğsünü emdi diğer Yengem 2 bebeğinde de emme isteği yoktu ucl a da kendi göğsüyle de çok zorlanarak emzirdi dedim ya yeter ki emme isteği olsun 2 aya kadar cikiyo kendi için eme eme sonrasında gayet normal emdi bizimkilerCanim ama buna alisincada bebek anne gogusunu almakta zorlaniyor diyorlar. Kafam karisti ya
hehehekızlar bu süt pompasının görünüşü beni çok korkutuyo nedenseonu almak şart mı ?
MERHAABA:)Merhaba
kızlar bu arada cinsiyet belli olmayan yok sanırım (en geç benimki belli oldu o da 1 ay önce)
peki isim netleştirdi mi herkes?
ben onda da en sona kalcam sanırım :)
bi türlü 'hah işte bu' diyemiyorum.
sizler ne alemdesiniz :)??
Araba için mi araba içinse bebek arabasının ana kucağı takilabiliyor büyüyünce de oto koltuğu bir yaşından sonrası için almak gerekarkadaşlar merhaba size birkaç sorum olacak aranızda portbebe anakucagı alan oldumu gereklimi neler düşünüyorsunuz bu konuda ??? http://urun.n11.com/oto-koltugu/nen...ima-ve-bakim-seti-kirmizi-lacivert-P136967179 bu tarz ürünlerle ilgili ne düşünüyorsunuz yoksa daha daha detaylı şeyler mi almak gerekiyor?
yo araba için değil normal biryere gidip gelirkenAraba için mi araba içinse bebek arabasının ana kucağı takilabiliyor büyüyünce de oto koltuğu bir yaşından sonrası için almak gerek
evet canım 3. aydan itibaren her kontrolde mutlaka renklide de gösteriyor doktor. her muayenede olmuyor mu?oyy maşallah yaa kocaman olmuşrenkli ultrasonda mı gördün bebeğinin yüzünü? biz siyah beyaz da gördüm ama ben ancak gözünü burnunu ağzını ayırt edebildim kimseye benzetemedim
Yani dantelli falan olanlar rahat değil ama pamuklu çok vardı onlar rahat geliyor. Lastikleri genişlerse de Doğum sonrası alırım artıkben aldım cnm normalleri olmuyo çünkü artık hamıle ıcın olanlar çok rahat kendınınkıler rahatsa almana da gerek yok diye düşünüyorum
Valla hiç özel yaptığım bir şey Yok sanırım genetik. Üstelik okulda 2-3 fincan açık çay da içiyorum kan değerini düşürür diyorlardı ama bağımlıyım çaya. Yanımda bütün gece avut dünür tüketen ve en sonunda dayanamayıp otlanmama sebep olan bi kocam var üstelik. O da 4 kilo aldı :)Ayy maşşallah canım yaa, hayallerimi yaşıyosun şuan :))
Bimki çpk düşük çıktı
Sırrını neye borçlusun:)
Kasabada doğal ürünlerle iç içe yaşıyorum de de bi iç geçireyim :))
Ben arya mira istiyordum kız olursa bu sene düşünmüştüm onu. Ama yaa lisedeyken de bi dizide kadının kızına masal ismi koymuşlardı ve bayılmıştım ne güzel bir isim kız olursa masal olsun diye. Yıllarca öyle gitti o. Ama eşimle hiç konusu olmadı ki 9 senedir beraberiz. Cinsiyeti öğrendiğiniz gün arya mira olsun mu dedim o ne öyle dedi sevmedi. Bence masal olsun dedi ben de kabul ettimkızlar bu arada cinsiyet belli olmayan yok sanırım (en geç benimki belli oldu o da 1 ay önce)
peki isim netleştirdi mi herkes?
ben onda da en sona kalcam sanırım :)
bi türlü 'hah işte bu' diyemiyorum.
sizler ne alemdesiniz :)??
kızlar hepsiburadadan yaklaşık 350 tllik bir alışveriş yaptım ve biir sürü ihtiyacı hallettim çok şükür. hepsi bu sabah kargoya verilmiş bile hızlarına hayran oldum. haftasonu da bebişin odasını sipariş vereceğiz. fotosunu atacağım en kısa zamanda tam içime sinen gibi buldum sonunda
bende herşeyi ordan alıyorum hızlı ve uygun geliyor bana . neler aldın bakalım hem odanın da foto yolla fikir olsun bizekızlar hepsiburadadan yaklaşık 350 tllik bir alışveriş yaptım ve biir sürü ihtiyacı hallettim çok şükür. hepsi bu sabah kargoya verilmiş bile hızlarına hayran oldum. haftasonu da bebişin odasını sipariş vereceğiz. fotosunu atacağım en kısa zamanda tam içime sinen gibi buldum sonunda
bende herşeyi ordan alıyorum hızlı ve uygun geliyor bana . neler aldın bakalım hem odanın da foto yolla fikir olsun bize
süt boğazdaki enfeksiyonu artırıyor ondan. bol bol ılık su içmek daha iyi. hemen geçmesini beklemeyin zaten. ben de 1 haftadır grip olmamak için direniyorum. boğazım bi kaç gün geçmedi. ama burnum ara ara tıkanıyor. ben zencefille limonu kaynatıp içtim. abartmadıkça sorun olacağını sanmıyorum.@sonbaharss sıcak süte bal karıştırmak iyi değilmiş kızlar duymuşken yazmak istedim..ancak ılık sütle bal karışı iyi olur.. birde boğaz ağrılarında süt iyi gelmiyor diye duydum..bende koca karı gibi neler duymuşum böyle
Nasıl yok ya. E bizim kullandıklarınız ne ozaman.Dr a msj attim suda eriyen bisey alsam ne onerirsiniz diye suda eriyen yok yazmışsuda eriyen yoksa sizin kullandiklariniz ne yazdiklariniza baktım hepsinin içeriği de magnezyum ve kramplar vs için diyo benim Dr niye öyle diyo napcam ben şimdi
Bendede ayni sorun var canm bundan alicam bende
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf156-01-standart-gogus-ucu-koruyucular-2-li-p-OYUNAKMSCF15601?magaza=ilke Bebe&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CMCjzIyUstACFWgq0wodJ00JBA
Gögus ucu cıkana kadar kullanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?