- 24 Ağustos 2016
- 3.758
- 6.304
- 158
haklısın canım,sütümüz boşa gitmesin...hehehe
ben aldım onu geçen ay eve bi geldi eşim kurcalıyor filan ben uzaktan uzaktan kaldır ya şunu filan moduna girdim ..evet haklısın ürkünç bişey bide ses çıkarıyor garip garip sorma
bence alınmalı sütün az gelir sağarak çoğaltırsın çok gelir sağıp buzluğa atarsın (ilk zamanların sütü çok mühim boşa gitmesin) belli olmaz
Biz Ege koyacağız kısmet olursa. Başta kız da erkek de olsa deniz koyacaktık ama sonra ben Ege'ye döndüm.kızlar bu arada cinsiyet belli olmayan yok sanırım (en geç benimki belli oldu o da 1 ay önce)
peki isim netleştirdi mi herkes?
ben onda da en sona kalcam sanırım :)
bi türlü 'hah işte bu' diyemiyorum.
sizler ne alemdesiniz :)??
Yanı işteNasıl yok ya. E bizim kullandıklarınız ne ozaman.
Göguslerinin ucu cıkmayanlar icin canim bebek emebilsin diye:)bu neeeeacaba banada gerek varmı? :)
poffffffff..... kimsee diyemiyorum catliycam.
kaynana gecen pazar geldi. ben gittim gordum hosgeldin dedim vay anasini esim hergun ariyo gittinmi yanina gittinmi yanina diye ... bagirasim var istemiyorum diye... zaten saglik durumum buna elvermiyo tansiyonum 16 larda geziyo.. ki ben cok cektim gecenlerde yazmistim... biktim artik ya biktim ... annesi hergun 6. katta oturan kankalarinin yanina gidiyo 5 caylarina kendi oglunun evine gelmiyo ben gittigim halde esim vay anasini niye gitmemisim diyip duruyoki buara cok ciddi psikolojim bozuk kendide goruyo... coook biktim bosanan insanlara okadar cok hevesle bakiyorumki anlatamam... cildiricam ya... niye bana kimse deger verip merak edipte gelmiyoda ben milletin niye gonlunu yapmaya calisiyorum deli olucam.... allahim gercekten kimseye kaldiramayacagi yuku vermesin... coook biktim coook
olamiyorum ... haklisin zaten kotu birgun geciriyorum.. ama gercekten sinir falan kalmadi... tansiyonum hep yuksek... hep... biktim milletin gonlunu yapmaktan... es cok onemli ... esin sana sahip cikmayip ezdiriyosa yapilical bisey yok....Sakin ol canım yaa.. bu halimizde herşeyi iki katı yaşıyoruz ve bu bizi çok zorluyo.. ama inan geçici.. hayatta acayip sevdiğim insanlara bile durduk yere gıcık olabildiğimi farkediyorum. Herşey batabiliyo.. bi de böyle üstümüze gelinince herşey daha beter oluyo. Ama lütfen bu kadar takma. He de geç.. bebiş için ve kendin için..
Benim doktorumda sadece siyah beyaz ultrason var canım.. renkli daha hiç görmedim benevet canım 3. aydan itibaren her kontrolde mutlaka renklide de gösteriyor doktor. her muayenede olmuyor mu?
Canm arkadaşımın eşi mümessil. Doktorlarla ve eczanelerle anlaşma yapıyorlar. Kendi ilacını doktor ne kadar satarsa o kadar ödülü var Yok iphone yok tatil vs.
Bu sebeple doktorlar ona göre ilaç yazıyor ya da eczane muadili deyip o sebeple değiştiriyor
Tembellik günü en güzel gün bayılırım :)
O nasıl külot hastane için acaba?
Haftada bir kere kıyma ya da kırmızı et tüketiyorum 1 kere tavuk 2 haftada bir de balık. Her hafta yemek istiyorum ama denk gelmiyor daha çok genetik sanırım
Teşekkürler canım
Kizlar selam :) kafama takilan bir sey var. Benim gogus uclarim cok cokuk ve asla uyarmadan gogus ucum cikmiyor. Ee hal bpyle olunca bebegimi nasil emzirecegim? Aventin niplette diye bir urunu var onu hamile kullanmadan once kullanin yazmislar. Hamileligin son ayinda kullanmayin diye uyarmislar. Lansinoh kremde gogus ucu cikariyormus kullaniyirum ama faydasini gorur muyum bilmiyorum. Nasil yapacagim bilmiyorum ya
poffffffff..... kimsee diyemiyorum catliycam.
kaynana gecen pazar geldi. ben gittim gordum hosgeldin dedim vay anasini esim hergun ariyo gittinmi yanina gittinmi yanina diye ... bagirasim var istemiyorum diye... zaten saglik durumum buna elvermiyo tansiyonum 16 larda geziyo.. ki ben cok cektim gecenlerde yazmistim... biktim artik ya biktim ... annesi hergun 6. katta oturan kankalarinin yanina gidiyo 5 caylarina kendi oglunun evine gelmiyo ben gittigim halde esim vay anasini niye gitmemisim diyip duruyoki buara cok ciddi psikolojim bozuk kendide goruyo... coook biktim bosanan insanlara okadar cok hevesle bakiyorumki anlatamam... cildiricam ya... niye bana kimse deger verip merak edipte gelmiyoda ben milletin niye gonlunu yapmaya calisiyorum deli olucam.... allahim gercekten kimseye kaldiramayacagi yuku vermesin... coook biktim coook
Bi arkadasm kullandi zaten 1 hafta filan sürdu hem ucu ciktı gögsunun
hemde bebek daha iyi çekmeyi ögrendi o arada sorn yasamadi o ama her
bebek farkli oluyo tabi dedigin gibi bide alisirsa gögsunu almaz hep onunla emmek ister bu seferde
banada gereksiz geliyor ama dediğin gibi aşı vs gerek olabilri uyguna bi tane almak yeterli ozaman teşekkür ederim
Bisey olmuyo iki Yengem de aynı sorunu yaşadı normal eczaneden sıradan bi göğüs ucu kullandılar birinin bebekleri emme isteği çöktü o yüzden ilk uç la sonra kendi göğsünü emdi diğer Yengem 2 bebeğinde de emme isteği yoktu ucl a da kendi göğsüyle de çok zorlanarak emzirdi dedim ya yeter ki emme isteği olsun 2 aya kadar cikiyo kendi için eme eme sonrasında gayet normal emdi bizimkiler
canım normalden baya bir yüksek beli kenarlarındaki lastikler de esnek ve yumuşak hamile pantolonu gibi bütün karnını kaplıyor. telefonum bozuk olmasa foto atardımsiyah renkte olması tercih sebebi oluyormuş hani kan lekesi falan olmasın diyedir heralde
hele bennn göğüslerimden o kadar huylanıyorum kiiii nasıl emzirecem bilmiyorum
bu eşlerdeki anne merakı da beni öldürecekbenim koca da öyle anneme git annemi gör bilmem ne inatla gitmiyorum anneme gidiyorum oh canıma değsin üzülme tatlım sen de anlamamazlıktan gel umursama söylenilenleri. senden kıymetliler mi
Valla ayni alemdeyim bende,isim.secmek cok zor,ilk.kizimda da son ay bulmustuk zaten cocuk erken geldi yoksa adsiz dogacaktikızlar bu arada cinsiyet belli olmayan yok sanırım (en geç benimki belli oldu o da 1 ay önce)
peki isim netleştirdi mi herkes?
ben onda da en sona kalcam sanırım :)
bi türlü 'hah işte bu' diyemiyorum.
sizler ne alemdesiniz :)??
Portbebe bence gereksiz almadim da kullanmadim,anakucagi o isi fazlasiyla goruyor puset yani herkesin kedni dusuncesi ama ben sevemedim onlari hicarkadaşlar merhaba size birkaç sorum olacak aranızda portbebe anakucagı alan oldumu gereklimi neler düşünüyorsunuz bu konuda ??? http://urun.n11.com/oto-koltugu/nen...ima-ve-bakim-seti-kirmizi-lacivert-P136967179 bu tarz ürünlerle ilgili ne düşünüyorsunuz yoksa daha daha detaylı şeyler mi almak gerekiyor?
Aynı fikirdeyim bende almam port bebe gereksiz geliyor anakucagini araç kullanimli olan alcam oradan da hastaneye kolay çıkarır geri arabaya koyarimPortbebe bence gereksiz almadim da kullanmadim,anakucagi o isi fazlasiyla goruyor puset yani herkesin kedni dusuncesi ama ben sevemedim onlari hic
Yani cok pahali bir urun degil ama onun yaptigi isi battaniye de yapiyor diye dusunuyorum tabiki herkesin zevki bakis acisi farklidirAynı fikirdeyim bende almam port bebe gereksiz geliyor anakucagini araç kullanimli olan alcam oradan da hastaneye kolay çıkarır geri arabaya koyarim
Ben kırmızısıni aldım e bebekten çok hoş kullanımı nasıl bilmiyorum bebeğim dogunca göreceğim :)Eki Görüntüle 1913046 Ana kucagi olarak bunu dusunuyorum kizlar , kullanan var mi ? Tiny Love
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?