2017 Şubat Anneleri

haklısın canım,sütümüz boşa gitmesin...

Biz Ege koyacağız kısmet olursa. Başta kız da erkek de olsa deniz koyacaktık ama sonra ben Ege'ye döndüm.

Bu arada sipariş verdiğim bebek arabası geldi. Beklediğimden biraz büyük ama sürüşü iyi ve tek hamlede katlanması güzel. İlk doğdu andan itibaren bile rahatlıkla kullanılabilecek bir araba. Görmeden almıştım biraz tereddüt etmiştim ama hoşuma gitti. İnşallah bebeğin de hoşuna gider.

poffffffff..... kimsee diyemiyorum catliycam.
kaynana gecen pazar geldi. ben gittim gordum hosgeldin dedim vay anasini esim hergun ariyo gittinmi yanina gittinmi yanina diye ... bagirasim var istemiyorum diye... zaten saglik durumum buna elvermiyo tansiyonum 16 larda geziyo.. ki ben cok cektim gecenlerde yazmistim... biktim artik ya biktim ... annesi hergun 6. katta oturan kankalarinin yanina gidiyo 5 caylarina kendi oglunun evine gelmiyo ben gittigim halde esim vay anasini niye gitmemisim diyip duruyoki buara cok ciddi psikolojim bozuk kendide goruyo... coook biktim bosanan insanlara okadar cok hevesle bakiyorumki anlatamam... cildiricam ya... niye bana kimse deger verip merak edipte gelmiyoda ben milletin niye gonlunu yapmaya calisiyorum deli olucam.... allahim gercekten kimseye kaldiramayacagi yuku vermesin... coook biktim coook

Sakin ol canım yaa.. bu halimizde herşeyi iki katı yaşıyoruz ve bu bizi çok zorluyo.. ama inan geçici.. hayatta acayip sevdiğim insanlara bile durduk yere gıcık olabildiğimi farkediyorum. Herşey batabiliyo.. bi de böyle üstümüze gelinince herşey daha beter oluyo. Ama lütfen bu kadar takma. He de geç.. bebiş için ve kendin için..

olamiyorum ... haklisin zaten kotu birgun geciriyorum.. ama gercekten sinir falan kalmadi... tansiyonum hep yuksek... hep... biktim milletin gonlunu yapmaktan... es cok onemli ... esin sana sahip cikmayip ezdiriyosa yapilical bisey yok....

evet canım 3. aydan itibaren her kontrolde mutlaka renklide de gösteriyor doktor. her muayenede olmuyor mu?
Benim doktorumda sadece siyah beyaz ultrason var canım.. renkli daha hiç görmedim ben detaylıda da siyah beyaz bakıldı..

canım normalden baya bir yüksek beli kenarlarındaki lastikler de esnek ve yumuşak hamile pantolonu gibi bütün karnını kaplıyor. telefonum bozuk olmasa foto atardım siyah renkte olması tercih sebebi oluyormuş hani kan lekesi falan olmasın diyedir heralde

hele bennn göğüslerimden o kadar huylanıyorum kiiii nasıl emzirecem bilmiyorum

bu eşlerdeki anne merakı da beni öldürecek benim koca da öyle anneme git annemi gör bilmem ne inatla gitmiyorum anneme gidiyorum oh canıma değsin üzülme tatlım sen de anlamamazlıktan gel umursama söylenilenleri. senden kıymetliler mi

Evet maalesef ki isin bir de o tarafi var. Sanirim tecrube ederek ogrenecegiz bunlari

Yeter ki emsinler de bebisler deneyecegiz artik her yolu :)

Simdiden cabalara dustum ama ne yapacagimi bilmiyorum ya

Valla ayni alemdeyim bende,isim.secmek cok zor,ilk.kizimda da son ay bulmustuk zaten cocuk erken geldi yoksa adsiz dogacaktisuan ikinci icin gecerli ayni sey napacagiz bilmiyorum

Portbebe bence gereksiz almadim da kullanmadim,anakucagi o isi fazlasiyla goruyor puset yani herkesin kedni dusuncesi ama ben sevemedim onlari hic

Portbebe bence gereksiz almadim da kullanmadim,anakucagi o isi fazlasiyla goruyor puset yani herkesin kedni dusuncesi ama ben sevemedim onlari hic
Aynı fikirdeyim bende almam port bebe gereksiz geliyor anakucagini araç kullanimli olan alcam oradan da hastaneye kolay çıkarır geri arabaya koyarim

Kizlar bu arada meme ucu yeterli mi nasil anlayacam ben cok cahilim o konuda

Aynı fikirdeyim bende almam port bebe gereksiz geliyor anakucagini araç kullanimli olan alcam oradan da hastaneye kolay çıkarır geri arabaya koyarim
Yani cok pahali bir urun degil ama onun yaptigi isi battaniye de yapiyor diye dusunuyorum tabiki herkesin zevki bakis acisi farklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…