- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Bende kararsizim canm bu konuda hastanede ihtiyaç olurmu diye?hastanenin vardir belki ama ben biraz titizim temiz oldugundan emin olmam lazim kullanabilmem icinBide süt pompası doğunca duruma göre almam daha mantıklı olur gibi geldi alayim deyince herkes nerden biliyorsun sütün gelip gelmiycegini alma şimdiden 5 dakikada e bebeğe yada joker e gider alıriz deyip kızıyor
Canim duruma göre gidip alınır diyorlar ama ilk nasil anliycaz ihtiyaç ve kalite denemeden bilmiyorum bende kullanamam ama hemde oyle bi aletiBende kararsizim canm bu konuda hastanede ihtiyaç olurmu diye?hastanenin vardir belki ama ben biraz titizim temiz oldugundan emin olmam lazim kullanabilmem icinbilemiyorm hemen alsammi almasammi diye
Şdi alip ihtiyac duymazsam ya bosuna alms olurm kismina takildim ben sadeceCanim duruma göre gidip alınır diyorlar ama ilk nasil anliycaz ihtiyaç ve kalite denemeden bilmiyorum bende kullanamam ama hemde oyle bi aleti
Valla benim hep büyüktü uçlar parmak içindeki ilk çizgiye gelecek kadar belki biraz daha fazla üç var. Ben de boğulur diye korkuyorum çok fazla üç çünküKizlar bu arada meme ucu yeterli mi nasil anlayacam ben cok cahilim o konuda
Almayı hiç düşünmüyorumBu ev tipi ana kucagi gereklimi sizce ben salonda baby nest kullanrim diye düşünmüştüm ama
Canm hastanedekiler steril oluyor ve dışarıda satılanlardan daha fazla süt çıkarıyormuş hastanede kaldığın sürede kullanabilirsin gerekirse. Arkadaşım bebeği sarılık diye kuvözdeki alındığında daha fazla çıkarıyor diye hastaneninkini kullandıCanim duruma göre gidip alınır diyorlar ama ilk nasil anliycaz ihtiyaç ve kalite denemeden bilmiyorum bende kullanamam ama hemde oyle bi aleti
ben ilk doğumumda hasta bezi kullanmıştım kanamam yoğun olmuştu baya
Aynen bende öyle düşünüyorum internette de sürekli var trend... Alışveriş sitesinde filân.Bide süt pompası doğunca duruma göre almam daha mantıklı olur gibi geldi alayim deyince herkes nerden biliyorsun sütün gelip gelmiycegini alma şimdiden 5 dakikada e bebeğe yada joker e gider alıriz deyip kızıyor
Sezeryan icin haklisin galiba egilip dogrulmak sorm olabilir normal yapanlarda rahat olurKızlar bu kilotlu hasta bezi iyi görünüyor ama sezeryanlı olunca bunu kullanmak zor olur gibi geldi bana.
Özellikle ilk gün eğilip doğrulma ,ayağı kaldırarak bir şey giyme çok zorlamıştı beni.Sırf bu yüzden doğum sonrası gecelik giymiştim ki eğilip çekme sıkıntısı olmasın diye.
O yüzden iç çamaşırına koyulan hasta bezi daha pratik gibi geldi bana ?
Canim sonuçta ic çamaşırını giyebiliyorsak bunu da giyebiliriz yada cok kotu olursam yardım alırım eşimden yada kizkardeşimden hasta bezi bana biraz korkutucu geliyor açıkçasıKızlar bu kilotlu hasta bezi iyi görünüyor ama sezeryanlı olunca bunu kullanmak zor olur gibi geldi bana.
Özellikle ilk gün eğilip doğrulma ,ayağı kaldırarak bir şey giyme çok zorlamıştı beni.Sırf bu yüzden doğum sonrası gecelik giymiştim ki eğilip çekme sıkıntısı olmasın diye.
O yüzden iç çamaşırına koyulan hasta bezi daha pratik gibi geldi bana ?
Sandalye de güzel durmuşBide ocak annelerinde bi arkadaş depend emici külot orta boyu resimlemiş iyi oldu kanama ne kadar olur bilmem buyuk boy orkid ve cok olma olasılığına karşı bende bu ürünü düşünüyorum mantıklı
Dogum seklini aslinda.bebek belirliyor,yani sana yada dr a cook bagli degil soyleki,eger acilma varsa gunu dolmussa ve sen caba sarfetmiyorsan mesela dr inatci degilse sezeryan,36 haftalik iken rutin kontrole gittim ve bebegin hareketleri yoktu nst ye tam 5 kere girip elimdeki putona basamadim okadar hareketsizdi bebek,iki gun hastanede yattim gelisme olmadi,pozisyonu da tersti bas yukardaydi o haftaya kadar dönmemisti zaten acil.sezeryana alindi gunu dolmadan,arkadasim 35.haftasinda dr kontrolundeyken suyu geliyor acilmasi var ama.ikinamiyor ve bebek asagiya inmis ama,ikinamiyor sezeryana aliniyor,gunu doluyor normal.dogum tarihi geliyor ama.acilma.yok mesela ki o haftada bebegin kakasini yeme durumu var riskli sezeryana aliniyor,arkadasim normal haftasinda son kontrolune gidiyor ve kontrolde 7cm acikligi oluyor uc ikinmada dogum yaptim dediİyi geceler anneler..artık 30 lar gördüğümüze göre doğum konularına başlasak mi?benim sormak istediğim bir şey var..kısmet olursa normal doğum istiyorum .ilk bebeğim olacak..henüz doktorumla konuşmadım ama normal doğum destekliyor diye biliyorum ..ama bu aralar çevremdeki herkes sezeryan doğum yaptı normal istemelerine rağmen ...mecbur mu kalınyor acaba? ya da doktorların kolayina mi geliyor ...
Bazen dr a bagli o bazende mecburi deneyimliyim diyemem ama bi kacİyi geceler anneler..artık 30 lar gördüğümüze göre doğum konularına başlasak mi?benim sormak istediğim bir şey var..kısmet olursa normal doğum istiyorum .ilk bebeğim olacak..henüz doktorumla konuşmadım ama normal doğum destekliyor diye biliyorum ..ama bu aralar çevremdeki herkes sezeryan doğum yaptı normal istemelerine rağmen ...mecbur mu kalınyor acaba? ya da doktorların kolayina mi geliyor ...
Her cocugun gelisimi farklidir tabiki kendimden ornek vereyim,8 aylikken falan desteksiz oturabiliyordu,yinede tehlike olmasin diye yastik koyuyordum tabiki,bazi cocuk hantal olur yavas hareker eder bazisi atik olur cabuk doner vs benim kiz 6 aylikken donuyordu ve birgun yataktan dustu mesela,eger besikte ve yuksekligi cok degilse 8 aylikken falan tehlikeli.olur ayaga kalkar basar ayaklari.ustune yani,kg ve boy kismina gelince genetik dogum kg anne sutu bakim mama vs gibi etkenler ve cocugun istah durumu kg belirler,boyu zaten uzuyorsa bir cocugun kg almada bile.gelisimi iyidir der hep cocuk doktorumuz,aldigin besik 20.kg tasiyorsa demektir.ki normal.sartlarda 3 yas civari olur ama.her bebek.ayni degildir dogum kg boyu gelisimi farkli seyreder,mesela benim.kizimla yigenim ayni yasta ama yigenim kizimin yaninda 3 yas kucuk duruyor boyu kisa ve zayif benim.kiz uzun boylu yasina gore ve ilerde gelisimi cocuktan cocuga degisiyor kisacasitecrübeli anneler sorum size :)
kullanacağım karyola 20 kgya kadar kullanılabilir diyor..
biliyorum her çocuğun gelişimi farklıdır ve hiç sevmem aslında kıyas olayını ama sormak zorunda hissediyorum kendimi
- bebekler aşağı yukarı ne zaman desteksiz oturmaya başlıyorlar?
- ne zaman bir yerlere tutunarak ayakta duruyorlar?
- ne zaman tehlike arzediyorlar? (beşikten çıkmaya çalışmak vs)
- kaç ayda kaç cm boy ve kiloya ulaşıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?