2017 Şubat Anneleri

Çok uykum var uyuyyorm bende

Biraz once ogluşum kasigima acayip

darbeler vurdu 4 kere yerden zıpladm canim yandi ilk defa oldu bu sizdede oluyonu :)

Günaydın arkadaşlar 5 den beri yatamadım uyumak için ne yapmalıyım günde 3_4 saat anca uyuyorum. 2 aydır böyle şapşal gibiyim hep.Hamilelikte bitki çayı falan da rahat içilmiyor ki bildiğiniz uykumu getirecek zararsız bir bitki varmı içebileceğim.çok tşk.

günaydın papatya canım zararsız ve seni gevşetir..

günaydın hanımlar.. bende bazı geceler kıpırtıdan uyuyamıyorum.. akşam yemekten sonra tatlı meyve vs yemezsem o oynamıyor ve uyuyorum.. ben böyle çözüm buldum :)

lohusa pijama seti alanlar nerden aldıklarını paylaşabilirmi fikir ediniriz

Yazdiklarinizi okuyorum hanimlarda benim bebegim geceleri hareket eden kipirdayan bir bebek degil. Mesela bugun sabahtan bu yana hic hissetmedim yavrumu

günaydın herkese

Yazdiklarinizi okuyorum hanimlarda benim bebegim geceleri hareket eden kipirdayan bir bebek degil. Mesela bugun sabahtan bu yana hic hissetmedim yavrumu

ben de sabaha karşı çok değişik şeyler hissettim. başının ve ayaklarının olduğu yerler yani karnımın iki tarafı da seyirir gibi oldu gece fark etmeden sağ tarafıma yatmışım uyanıp döndüm soluma ama hep kötü rüyalar gördüm şimdi de pekmez yedim ama hala kıpırdamıyor normalde günde 40 kere oynardı

Kizlar bebislerinize ne isim koyacaksiniz ya

elif koyacağız canım biz sanırım. hiçbirşey bulamadım ben eşim elif olsun dedi

Benim bebeğimde çok hareketli değil doktora söylediğimde iç karnın genişse ve yağlıysa hareketlerini az hissedersin demişti ve çok geç hissetmiştim hareketletini. Doktorun normal diyorsa çok takma. Erkek çocuklar biraz tembel oluyor kızlara göre diyor büyüklerimiz.Senin bebeğinin cinsiyeti ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…