Ben cross by aqua dan aldım.biraz Pahalı ama ikinci cocuk olursa ondada giyerim o yuzden krem rengi aldım.resmini ekliyim birde sabahligi var ama onun resmini nette bulamadımlohusa pijama seti alanlar nerden aldıklarını paylaşabilirmi fikir ediniriz
Ben cross by aqua dan aldım.biraz Pahalı ama ikinci cocuk olursa ondada giyerim o yuzden krem rengi aldım.resmini ekliyim birde sabahligi var ama onun resmini nette bulamadımlohusa pijama seti alanlar nerden aldıklarını paylaşabilirmi fikir ediniriz
Kızımızı bekliyoruz biz de ismi Berrin olacak inşallah
Elifo eşim istemiyogünaydın herkese
ben de sabaha karşı çok değişik şeyler hissettim. başının ve ayaklarının olduğu yerler yani karnımın iki tarafı da seyirir gibi oldu gece fark etmeden sağ tarafıma yatmışım uyanıp döndüm soluma ama hep kötü rüyalar gördümşimdi de pekmez yedim ama hala kıpırdamıyor normalde günde 40 kere oynardı
elif koyacağız canım biz sanırım. hiçbirşey bulamadım ben eşim elif olsun dedi
Ya ne güzelİnanmıyorum :))
Benim de ihtimallerden biri berrin :)
Anlamı da çok güzel hem :)
Bende çok tuhaf rüyalar gordum bebekle ilgili tekmeliyo Rüyam da ve ayağı fln çok belirgin karnimda eli cikiyo gibi oluyo bi delik gibi bi yerden fln bilinç altimiz iyice sacmaladi sanırımgünaydın herkese
ben de sabaha karşı çok değişik şeyler hissettim. başının ve ayaklarının olduğu yerler yani karnımın iki tarafı da seyirir gibi oldu gece fark etmeden sağ tarafıma yatmışım uyanıp döndüm soluma ama hep kötü rüyalar gördümşimdi de pekmez yedim ama hala kıpırdamıyor normalde günde 40 kere oynardı
elif koyacağız canım biz sanırım. hiçbirşey bulamadım ben eşim elif olsun dedi
Yengem de bundan kullandı sonra küçük Yengeme verdi ikinci doğdu almış hiç kullanmamış bana da o verecek :)Kızlar bu arada biberon olarak Dr.Browns alacağım,arkadaşımın 6 aylık oğlu var o da bunu tavsiye etmişti hiç gaz sorunu yaşamamışlar. Mağazalarda pahalı bir ürün,hepsiburada.da indirime girmiş,haber vereyim dedim. Cam olması da çok iyi daha sağlıklıhttp://www.hepsiburada.com/dr-browns-dogal-akis-standart-cam-biberon-240-ml-p-AILEDBRDB261240
İyi geceler anneler..artık 30 lar gördüğümüze göre doğum konularına başlasak mi?benim sormak istediğim bir şey var..kısmet olursa normal doğum istiyorum .ilk bebeğim olacak..henüz doktorumla konuşmadım ama normal doğum destekliyor diye biliyorum ..ama bu aralar çevremdeki herkes sezeryan doğum yaptı normal istemelerine rağmen ...mecbur mu kalınyor acaba? ya da doktorların kolayina mi geliyor ...
tecrübeli anneler sorum size :)
kullanacağım karyola 20 kgya kadar kullanılabilir diyor..
biliyorum her çocuğun gelişimi farklıdır ve hiç sevmem aslında kıyas olayını ama sormak zorunda hissediyorum kendimi
- bebekler aşağı yukarı ne zaman desteksiz oturmaya başlıyorlar?
- ne zaman bir yerlere tutunarak ayakta duruyorlar?
- ne zaman tehlike arzediyorlar? (beşikten çıkmaya çalışmak vs)
- kaç ayda kaç cm boy ve kiloya ulaşıyorlar?
Kızlar bu arada biberon olarak Dr.Browns alacağım,arkadaşımın 6 aylık oğlu var o da bunu tavsiye etmişti hiç gaz sorunu yaşamamışlar. Mağazalarda pahalı bir ürün,hepsiburada.da indirime girmiş,haber vereyim dedim. Cam olması da çok iyi daha sağlıklıhttp://www.hepsiburada.com/dr-browns-dogal-akis-standart-cam-biberon-240-ml-p-AILEDBRDB261240
Yerim ya çok tatli:)))
Benim oglusumun adı da kerem ege olacak inşallah teyzeleri
selam kizlar
.. bugun hava mis gibi... butun halilarimi cirptim.. heryeri sildim mis oldum mis.. kendimi iyi hissediyorum bugun ... isim konusulmus benim oglumun ismi faruk emre olucak insallah... emreyi ben ekledim... emre isimli cocuklar genel olarak cok yakisikli oluyo
Yerim ya çok tatli:)))
Bende bebisin dolabini açip acip bakiyorm
Kız nası halı falan çırpıyonuz yaa maşallah
Ben 2.5 lt lik şişeyi yerinden kaldıramıyom
Ne kadar kine :) bide ilk çorap tan mi başladın :) iyi bu baya yeter bebiseTatlım pentide erkek bebek için olanları da var üstünde farklı peluşlar dikili :)) hem bi alana bi bedava :))
ivo yaaaa sen de çok tembelmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?