2017 Şubat Anneleri

lohusa pijama seti alanlar nerden aldıklarını paylaşabilirmi fikir ediniriz
Ben cross by aqua dan aldım.biraz Pahalı ama ikinci cocuk olursa ondada giyerim o yuzden krem rengi aldım.resmini ekliyim birde sabahligi var ama onun resmini nette bulamadım

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 78
lohusa pijama seti alanlar nerden aldıklarını paylaşabilirmi fikir ediniriz
Ben cross by aqua dan aldım.biraz Pahalı ama ikinci cocuk olursa ondada giyerim o yuzden krem rengi aldım.resmini ekliyim birde sabahligi var ama onun resmini nette bulamadım

Elifo eşim istemiyo

Bende çok tuhaf rüyalar gordum bebekle ilgili tekmeliyo Rüyam da ve ayağı fln çok belirgin karnimda eli cikiyo gibi oluyo bi delik gibi bi yerden fln bilinç altimiz iyice sacmaladi sanırım

Yengem de bundan kullandı sonra küçük Yengeme verdi ikinci doğdu almış hiç kullanmamış bana da o verecek :)

selam kizlar
.. bugun hava mis gibi... butun halilarimi cirptim.. heryeri sildim mis oldum mis.. kendimi iyi hissediyorum bugun ... isim konusulmus benim oglumun ismi faruk emre olucak insallah... emreyi ben ekledim... emre isimli cocuklar genel olarak cok yakisikli oluyo

Canım bazı doktorlar keyfii sezeryan yaptığı gibi bazı durumlarda da gerekli olabiliyor. Bunun cevabını en iyi kim verebilir bilmiyorum.
Doktora güvenmekten başka çare yok gibi...

- 6 aylıkken tamamen desteksiz oturuyordu oğlum
- 8 ay civarı tutunarak kalkmayı öğrendi
- beşikten çıkma çalışmaları her bebeğe göre değişir. Benim oğlum hiç çıkma girişiminde bulunmadı.
- 1 yaşında 9500 kiloydu (boyunu hatırlamıyorum ama minyon bir bebekti)
Şuan 4.5 yaşında ve 106 cm 16 kilo.
Yaşıtlarına göre kilo olarak hep geride oldu.

Ben ilk oğlumda dr.browns aldım.
Oğlum ilk haftadan mama içmeye başladı ama gaz önleyici bir etkisini görmedik...
İçinin pipetini de her seferinde temiz tutmak gerekiyor. Faydasını göremeyince medela calma'ya geçmiştik...

Kız nası halı falan çırpıyonuz yaa maşallah
Ben 2.5 lt lik şişeyi yerinden kaldıramıyom

Tatlım pentide erkek bebek için olanları da var üstünde farklı peluşlar dikili :)) hem bi alana bi bedava :))
Ne kadar kine :) bide ilk çorap tan mi başladın :) iyi bu baya yeter bebise

ivo yaaaa sen de çok tembelmissin

Ay ne tembeli belim çatlıyo tatlım.
Allah kimseye vermesin.
Uykudan uyandırıyo ağrısı.
Yoksa işim çok yoğun olmasına rağmen evim hep tertemizdir söylemesi ayıp
Ama artık mükemmeliyetçilikten kurtulmak istiyorum çünkü belimin ağrısından yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…